קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מי הייתם רוצים שיהיה הGM האורח בRAW?
    על ידי -iDo- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 08-08-2009, 03:51
  2. [דיון]איזה אתגר הייתם רוצים שיהיה?
    על ידי sn00p בפורום Maple Story
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 08-07-2008, 01:41
  3. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 08-06-2008, 15:21
  4. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 14-03-2006, 14:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[דיון] מה הייתם רוצים שיהיה יותר ב''סרטים וקולנוע''

משתמש מכור האוואטר של morsavyon
    שם פרטי
    מור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל [דיון] מה הייתם רוצים שיהיה יותר ב''סרטים וקולנוע''

סיקורים\ביקורות\טריילרים\ וכו'..

אתם לא חייבים לבחור באחד מהדברים שכתבתי אתם יכולים לבחור מה שאתם רוצים (רק כמובן שיהיה קשור לפורום סרטים וקולנוע)

אני לא יהיה כאן בתקופה הקרובה
    לכן אני לא אצליח לענות בפרטי [=
    מקווה לחזור כמה שיותר מהר,

שלכם,
    מור.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    38
    נקודות
    666
    משפט מחץ
    cherish your life.

בקשה סיקור/ים.
    ספציפית.. על מסור 5 (אם משהו ראה)

משתמש מתקדם האוואטר של yaldaneshama
    לייקים
    1
    נקודות
    1

אממ..יותר טריילרים וגם סיקורים של סרטים טובים שבקרוב מגיעים
    פורסם במקור על ידי ▪•●Sky●•▪
    אחי שמע, את האדם יצרו חייזרים וכתבו תנ''ך ועל פי למדנו את השפה, יש לי הוחכות לזה אחי.
    פורסם במקור על ידי lior_asulin
    אני מFBI וכן תהיה מלחמה
    פורסם במקור על ידי clicker
    בגיל 8 ימים נתנו לי לשתות מלאאא יין השתכרתי ואז חתחו לי אותו בלי ששמתי לב ... אבל אל תדאג אני עוד ינקום

אני באמת לא רואה שום טעם בכך שיהיו פה טריילרים/סיקורים ואינפורמציה יבשה על סרטים, את כל אלו יש בהרבה אתרים שכל תחום העיסוק שלהם הוא קולנוע וסרטים, ועם כל הכבוד תת פורום- "סרטים וקולנוע" בתוך קטגוריה שנקראת "סרטים וסדרות" לא יוכל להתעלות על אתר שכולו מוקדש לנושא.
    גם ככה כל "הטריילרים/סיקורים/סיקור + ביקורת/סיקור + המלצה", לקוחים ברובם מהאתרים הגדולים, אז בשביל מה? - Boring...
    אני מאמין גם שמי שירצה באמת מידע אמין על סרטים, יעדיף פשוט להכנס לאתר שכולו בנושא, עם עיצוב מתאים, אפשרויות חיפוש מותאמות במיוחוד לסרטים ולא לדפדף בנושאים של פורום..

אז בקיצור, פורום צריך להיות פורום ולא להתיימר להיות אתר סרטים, צריכים לפתוח כאן דיונים/ויכוחים מעניינים על סרטים/שחקנים/בימאים. אנשים צריכים לרשום כאן המלצות וביקורות על סרטים שהם ראו, שיהיה על מה לדבר ולא סתם - "תודה על הסיקור" או "נשמע מעניין.." ובזה נסגר האשכול..

אני לא יודע מי המנהל כאן, אבל אני ממליץ בחום לאסור על פרסום תוכן שהוא לא פרטי ומקורי ב-100%, ללא העתק וללא הדבק, כי מה שקורה כאן זה סתם כפילות מידע וזה משעמם ומייגע.
    המקרה היחיד שבו באמת שימוש בחומר חיצוני הוא מוצדק זה אם נותנים לינק לאיזה מאמר או כתבה מעניינת ואז פותחים דיון בנושא.

ולמנהלים היותר בכירים - כל העניין של קידום הפורום (לא פורום סרטים ספציפית) בגוגל ובמנועי חיפוש נוספים, גם קשור לנושא, גוגל שונא שכפול מידע, והוא תמיד יודע מי המקור ויודע לתת קרדיט למקור ולדרג נמוך יותר את כל אותם האתרים שבמקום לתת לינק, פשוט משכפלים את המידע שוב ושוב ובעצם מנפחים את האינטרנט בלי סיבה.
    במצב אופטימלי שבו כל הטקסט שנכתב כאן בפורום באמת נכתב ופורסם לראשונה בפורום - זה קידום אדיר במנועי חיפוש.

רק לשם המחשה - בחרו באופן אקראי אשכול בפורום הזה, עכשיו רוב הסיכויים שאם תעתיקו משפט או חצי משפט, ותחפשו אותו בגוגל תחת מרכאות תגלו שיש עוד הרבה אתרים שיש בהם בדיוק את אותו קטע טקסט, באותם מילים, שמין הסתם אחד האתרים הוא המקור.

טוב מספיק, היה לי משעמם אז כתבתי חלק מהדברים שהיו לי להגיד על הניהול של הפורום הזה ספציפית וזה משליך על כל פורום "אטרף" ובעצם על רוב הפורומים שקיימים היום בארץ - אין שום ייחודיות, כל פורום דומה למישנהו למעט שינוים מינוריים בעיצוב וכינויים של אנשים (כמובן שיש כמה יוצאי דופן כמו פרש ותפוז שפשוט הצליחו בגלל ניהול נכון ופחות התעסקות בשרתי IRC ומודים חסרי תועלת).
    אבל בסדר, לא כולם נועדו להצליח ותכלס הרוב שואפים לבינוניות ומטה, פשוט חבל לראות שאתר עם כל כך הרבה משתמשים, וההנהלה לא משתמשת בפוטנציאל האדיר הזה וסתם צועדת אחרי העדר, טוויק קטן במחשבה, קצת לצאת מהקופסה ואפשר לעשות פלאים בעזרת אלפי משתמשים

משתמש מכור האוואטר של morsavyon
    שם פרטי
    מור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי pitbull צפיה בהודעה
    אני באמת לא רואה שום טעם בכך שיהיו פה טריילרים/סיקורים ואינפורמציה יבשה על סרטים, את כל אלו יש בהרבה אתרים שכל תחום העיסוק שלהם הוא קולנוע וסרטים, ועם כל הכבוד תת פורום- "סרטים וקולנוע" בתוך קטגוריה שנקראת "סרטים וסדרות" לא יוכל להתעלות על אתר שכולו מוקדש לנושא.
    גם ככה כל "הטריילרים/סיקורים/סיקור + ביקורת/סיקור + המלצה", לקוחים ברובם מהאתרים הגדולים, אז בשביל מה? - Boring...
    אני מאמין גם שמי שירצה באמת מידע אמין על סרטים, יעדיף פשוט להכנס לאתר שכולו בנושא, עם עיצוב מתאים, אפשרויות חיפוש מותאמות במיוחוד לסרטים ולא לדפדף בנושאים של פורום..

אז בקיצור, פורום צריך להיות פורום ולא להתיימר להיות אתר סרטים, צריכים לפתוח כאן דיונים/ויכוחים מעניינים על סרטים/שחקנים/בימאים. אנשים צריכים לרשום כאן המלצות וביקורות על סרטים שהם ראו, שיהיה על מה לדבר ולא סתם - "תודה על הסיקור" או "נשמע מעניין.." ובזה נסגר האשכול..

אני לא יודע מי המנהל כאן, אבל אני ממליץ בחום לאסור על פרסום תוכן שהוא לא פרטי ומקורי ב-100%, ללא העתק וללא הדבק, כי מה שקורה כאן זה סתם כפילות מידע וזה משעמם ומייגע.
    המקרה היחיד שבו באמת שימוש בחומר חיצוני הוא מוצדק זה אם נותנים לינק לאיזה מאמר או כתבה מעניינת ואז פותחים דיון בנושא.

ולמנהלים היותר בכירים - כל העניין של קידום הפורום (לא פורום סרטים ספציפית) בגוגל ובמנועי חיפוש נוספים, גם קשור לנושא, גוגל שונא שכפול מידע, והוא תמיד יודע מי המקור ויודע לתת קרדיט למקור ולדרג נמוך יותר את כל אותם האתרים שבמקום לתת לינק, פשוט משכפלים את המידע שוב ושוב ובעצם מנפחים את האינטרנט בלי סיבה.
    במצב אופטימלי שבו כל הטקסט שנכתב כאן בפורום באמת נכתב ופורסם לראשונה בפורום - זה קידום אדיר במנועי חיפוש.

רק לשם המחשה - בחרו באופן אקראי אשכול בפורום הזה, עכשיו רוב הסיכויים שאם תעתיקו משפט או חצי משפט, ותחפשו אותו בגוגל תחת מרכאות תגלו שיש עוד הרבה אתרים שיש בהם בדיוק את אותו קטע טקסט, באותם מילים, שמין הסתם אחד האתרים הוא המקור.

טוב מספיק, היה לי משעמם אז כתבתי חלק מהדברים שהיו לי להגיד על הניהול של הפורום הזה ספציפית וזה משליך על כל פורום "אטרף" ובעצם על רוב הפורומים שקיימים היום בארץ - אין שום ייחודיות, כל פורום דומה למישנהו למעט שינוים מינוריים בעיצוב וכינויים של אנשים (כמובן שיש כמה יוצאי דופן כמו פרש ותפוז שפשוט הצליחו בגלל ניהול נכון ופחות התעסקות בשרתי IRC ומודים חסרי תועלת).
    אבל בסדר, לא כולם נועדו להצליח ותכלס הרוב שואפים לבינוניות ומטה, פשוט חבל לראות שאתר עם כל כך הרבה משתמשים, וההנהלה לא משתמשת בפוטנציאל האדיר הזה וסתם צועדת אחרי העדר, טוויק קטן במחשבה, קצת לצאת מהקופסה ואפשר לעשות פלאים בעזרת אלפי משתמשים
    מה שאתה אומר בעצם שהפורום הזה מיותר?
    לפי דעתי אתה טועה,תסתכל כמעט בכל פורום ברשת,קיים פורום ''סרטים''
    תקשיב,כל בנאדם יכול להמליץ פה על סרט שהוא ראה,לפתוח דיון בנוגע לאיזה סרט שלא מצא חן בעיניו,וכו'.
    אבל,לקחת את זה קצת קשה ניראה לי =]
    למרות שאני לא שולל את כל הדברים שכתבת.
    נערך לאחרונה על ידי morsavyon; 22-10-2008 בשעה 03:25.

אני לא יהיה כאן בתקופה הקרובה
    לכן אני לא אצליח לענות בפרטי [=
    מקווה לחזור כמה שיותר מהר,

שלכם,
    מור.

משתמש משקיע האוואטר של y2jkastiel
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    72
    נקודות
    54
    משפט מחץ
    אם אחד באטרף הוא סופגניה אז אני השמש בחנוכיה

סיקור על באטמן האביר האפל

Jozep Pep Guardiola
    2008-2012

ציטוט נכתב במקור על ידי morsavyon צפיה בהודעה
    מה שאתה אומר בעצם שהפורום הזה מיותר?
    לפי דעתי אתה טועה,תסתכל כמעט בכל פורום ברשת,קיים פורום ''סרטים''
    תקשיב,כל בנאדם יכול להמליץ פה על סרט שהוא ראה,לפתוח דיון בנוגע לאיזה סרט שלא מצא חן בעיניו,וכו'.
    אבל,לקחת את זה קצת קשה ניראה לי =]
    למרות שאני לא שולל את כל הדברים שכתבת.
    אני לא אומר שהפורום מיותר, אני אומר שצריך לשנות את האופי שלו, לגרום לאנשים לפתוח דיונים מעניינים ומושכים ולא סתם להביא סיקורים וטריילרים, כי את זה יש בכל מקום.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,145 | הודעות: 8,173,732 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect