ערס בשבילי הוא משהוא עם מלא עגילים וכל זה,חש תצמו יפה,משהוא שאומר שהוא ת-מ-י-ד מדבר על דברים כחולים,משהוא שאומר שהוא מעשן ועושה קעקועים...
ערס בשבילי הוא משהוא עם מלא עגילים וכל זה,חש תצמו יפה,משהוא שאומר שהוא ת-מ-י-ד מדבר על דברים כחולים,משהוא שאומר שהוא מעשן ועושה קעקועים...
|
|
ממה מה אתה קשור לעולם עם כובעים ושטויות
אתה יודע איזה גברים הם בכלל?
על בטוח אתה לא סובל אותם או משו
אהבתי![]()
בברכה ארתור וינברגלכל בעיה ועזרה פנו עלי בפרטי
אחד שינסה להתחיל מכות ויתלהב וכאלה..
בס"ד
ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד!!!:דירוג::דירוג::דירוג:
בשבילך הם גברים? בשבילי הם לא.
אני שונא את התנהגות שלהם, לחפש לריב ולעשות בלאגן.
אני לא מחפש לריב עם ערס, ביום שמשהו כזה ינסה לעשות עליי פוזות או משהו כזה אני ידע להגיב בהתאם (בוא נגיד שאם היתה מכיר אותי היתה מבין מי אני).
אני גם יכול להוסיף ולומר שלא כל הערסים הם כאלה, אבל ערס מצוי בעיקר עושה דברים בשביל הפוזה שלו.
אם אתה שחום אז אתה לא אשכנזי ואם תשמע מוזיקת רוק אז זה בטוח לא ערס
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
מאמר נחמד..
אבל אתה לא מחדש לנו כלום :|
אני מבת-ים ות'אמת יש כאן מלא ערסים-הערס המצוי, הערס הצעצוע, והערס הסחבק (שהם סבבה).
ומה לעשות ששופטים לפי קוד לבוש, לדוגמא כשאני רואה מישהו עם כובע שהמצחייה מקופלת, לובש ג'ינס סקיני או צמוד, קפוצ'ון פסים, יש לו נעליי נייק שוקס, שרשרת על הצוואר, צמיד על היד ואולי איזה טבעת והכל מ"זהב", הוא מבקש סיגריה ותמיד הולך מינימום עם עוד איזה 3 שנראים קופי כמוהו... זה לא ערס תגיד לי?
זה כמו שאני לדוגמא אוהב ללבוש בגדי מטאל, מכנסיים שחורים, ניטים, שיער צבוע לשחור, ויש לי פירסינג, אז מה לא יקראו לי פריק רק לפי צורת הלבוש שלי?
הכל עניין של טעם. אל תכעסו אם מבלבלים בינכם לבין ערס בגלל מה שאתם לובשים.
פרסמתי פה הסבר מצויין פעם אבל נעלו לי ישר
פושטאק ?