מישהו יכול להביא לי תרגילים לשרירי בטן שממש יהיו לי ריבועים
|
|
לשבת על האסלה ולעלות ככה 500 פעם ביום
הוא רוצה שתקרא את הנעוצים לפני שאתה שואל שאלות מפגרות כאלה :]
אה וכדי שיהיה רק ריבועים תיקח מכחול וצבע ותציר
קח אחי, בחצי דקה הראשונה סתם מדבר.. אבל אחר כך הוא מראה מלא תרגילים
http://www.youtube.com/watch?v=fk_usVg7Fp0
תהנה מקווה שעזרתי
אז בעצם כאשר אתם עושים 15+ חזרות , אתם מפקששים את המטרה ומפספסים אותה , אין לכך שום יעול , אתם אומנם תשרפו יותר קלוריות כי אתם עוסקים בפעילות גופנית , אבל זו לא המטרה שלכם שם.
לאנשים שמכורים ל200-500 -1000 כפיפות בטן ביום , חדלו , לא יעיל בעליל , לא יוריד שומן , לא ינפח לכם את הקוביות , ולא יבליט אותם , אתם סתם אונסים את עצמכם , לפעמים לומר את האמת אני אומר לאנשים שימשיכו לעשות את זה, כי זה הדבר היחידי שהם עושים ביום , אז עדיף את זה מאשר בכלל לא...
אז קודם כל מבחינת הבלטת הקוביות בבטן , שומן יורד גנטית מכלל המקומות בגוף, ז"א שרק הגנים שהורישו לכם יחליטו מאיפה תורידו את השומן ראשון בין אם זה מהתחת או מהחזה או מהבטן , כל עוד יש מאזן קלורי שלילי זה ירד , ואם תאמנו בטן זה לא אומר שתגידו לגוף להתרכז באותו המקום , כי הגוף איך נאמר את זה יפה , "לא שם עליכם" .
אז הבלטת הקוביות בבטן , או בעצם שיראו אותם , צריך לרדת לאחוזי שומן נמוכים בעליל , מתחת ל10% שומן , או לחילופין להיות בעלי מסת שריר גבוהה בבטן ובד"כ זה בא בכלל הגוף , תראו המון אנשים על 12-15% שומן עם קוביות מובלטות כמו כאלו שעל 8% ואין להם כלום , זה הכל פרמטר של % שומן נמוך , ומסת שריר במקום הנתון , זה לא בהכרח מדובר על הבטן אלא על כל מקום בגוף.
אז בטן עושים 6-15 חזרות כדי לעלות במסת השריר , אישית אני עושה 12 , ועושים 3 סטים , כמו כל שריר רגיל , הוא לא מיוחד , בהפרשים של כמה ימים מאימון לאימון כי גם לבטן מגיעה מנוחה , היא לא שונה ולא משונה , זה שהיא בד"כ גודלת יותר לאט, זה אין מה לעשות הכל תלוי שוב ב-גנטיקה. אם קל לכם בבטן , תוסיפו התנגדות של משקל , אישית אני עושה שיפוע של 45 מעלות לוקח משקולות של 20 ק"ג (אם היה יותר הייתי עושה יותר , צריך באמת לחשוב על משהו שיהיה אפשר להעמיס יותר משקל) מאחורי הראש ועולה ככה ל12 חזרות 3 סטים , אני עושה 3 פעמים בשבוע ...
לקוח מהנעוצים תודות למוישה ,אם היית קורא קצת לפני,היית מבין את השאלות המפגרות שלך
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.