נגיד ואחרי אימון אני הולך ודופק איזה לאפה שאוורמה ככה זה טוב או לא?
אחרי כל אימון המאמן במכון אומר לי לך תאכל איזה שווארמה או המבורגר טוב רק ככה תגדל (כרגע אני עובד על בעיקר על מסה)
נגיד ואחרי אימון אני הולך ודופק איזה לאפה שאוורמה ככה זה טוב או לא?
אחרי כל אימון המאמן במכון אומר לי לך תאכל איזה שווארמה או המבורגר טוב רק ככה תגדל (כרגע אני עובד על בעיקר על מסה)
|
|
לא,ממש ממש לא.
תגיד למאמן שלך שהוא טמבל זה א.
אחרי אימון אתה צריך לאכול הרבה חלבונים+פחמימה כלשהי,בלאפה יש יחסית קצת חלבונים לאומת הרבה פחמימות.
כעיקרון אם אתה רוצה לגדול נקי,לך על תפריט.
אם אתה רוצה לגדול מה שנקרא מלוכלך,תאכל מה שאתה רואה,אבל תשמור על כמות חלבונים מסויימת(מינימום),בקיצור תכניס יותר ממה שאתה צורך ואל תשכח חלבונים.
בלאפה/האמבורגר יש המון שומן וזה רק יגרום לשכבת שומן מגעילה מעל לשרירים.
אחרי אימון מומלץ לאכול מאכלים עם הרבה חלבון כמו טונה\חזה עוף.
תחליף מאמן. לא משלמים לבן אדם כסף כדי שידבר שטויות.
אם אתה במסה מלוכלכת אז דווקא מצויין לאכול איזה לאפה אחרי אימון הרבה חלבון פחמימות ושומן
Lift Heavy life is to short to be weak
כמובן שטוב ולא טוב, תלוי איזו לאפה, אם בלאפה יש מלא מלא צ'יפס לא שווה, אבל אם הלאפה מפונקת בהמון בשר, זה מעולה.
תחשוב מה לשים בלאפה...
אטראף לוק תפסיק להתפלצף על שטויות דיברתי על לאפה שהיא בערך 30-40 אחוז שומן. תאכל כל היום מאכלים שהם 40 אחוז שומן ונראה איך אתה תראה.
יש לך בעיות עם הבנת הנקרא?
רשמתי שכשאוכלים כל מה שבא ליד,צריך לשמור על מינימום של חלבונים(2 פר קילו),ואחרי זה לחשוב על שאר הערכים.
"וגם אם אתה אוכל מזון עם הרבה שומן לאחר אימון ביחד עם החלבון זה יאיט את מהירות ספיגת החלבון" ואת זה אמר מי?תביא רפרנסים אם אתה זורק דברים לאוויר.
ואתה יודע כמה באדי בילדרים עושים מסה מלוכלכת?ומה הקשר בלי השקעה לא יהיו תוצאות?כאילו אם אני לא אוכל נקי אני לא אגדל?מספיק לדבר שטויות![]()