צודק בהכל
וזה לא רק בכיתה ז' זה יהיה עד י"ב
צודק בהכל
וזה לא רק בכיתה ז' זה יהיה עד י"ב
|
|
ערכתי לך את הכותרת...
לנושא
זה הדעה שלך,לכן אנחנו לא יכולים להגיד לך לא נכון
שתגיע לכיתה יא',יב' אתה תבין איזה מהר עברו להם 6 שנים
ותבין כמה ילדים כגון הפריקים וכל מה שציינת שם.
לנושא של מותגים בטח יש לכם שם "מקובלים"
אז ה"מקובלים" האלה זאת הבעיה.
אני לא חייב לשים מותג על עצמי בשביל להיות מקובל
יש לי את החברים שלי והם אוהבים אותי כמו שאני.
כיתה ט'
גם אני חושב ככה כל הילדים שמעשנים בשביל הפוזה, וכל ה- "חיים שלי" "כפרה שלי" הכל בולשיטטט
לפעמיים עישון ושתייה זה גם בשביל הכיף.. לא חשבת על זה?
בקשר למותגים... שכל אחד ילבש מה שבא לו.. צריך גם לזכור שזה רק בצפר וזה לא לבוא מטופח כמו לארוע או למסיבה אבל זאת גם לא סיבה ללבוש שק.
גם אני חשבתי על זה..
אתה כזה ילד חנון מה זה השטויות האלה שכתבת...
מה אתה חש חכם...
חיים כדי להנות שתיה בן 60 זקן תתאסף עם כל החברים שלך כולם יזכרו במה שהם עשו בחיים יצאו למסיבות יצאו עם בנות עשו שטויות ואתה תגיד להם שאתה היתה ילד חכם בכיתה ז...
תצחק תהנה תלבש מה שאתה רוצה תגיד מה שבא לך להגיד רוצה לעשן תעשן לא רוצה אל תעשן מה אתה מסתכל על כל העולם ...
הבעיה לא אצלם הבעיה אצלך...
שאתה כנראה מקאנה בהם או משהו...
ועוד דבר אתה נשמע לי כזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחננננננננוווווווווווווו וווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
אה כן תשובה מילד בכיתה י"ד ואם כבר סימתי י"ג עם ממוצא 90+ התקבלתי לפרויקט פרח בי"ד ואני מלמד יב ניקים וי"ג ..... ילד חכם...
עכשיו תחזור אחרי פסח לבית ספר ותפסיק להסתכל על כל העולם ותתחיל להנות!
Its Now Or Never, You Ain't Gonna Live Forever
אני מסכימה איתך..
אהה ועוד דבר ששכחתי להגיד לך בתגובה הקודמת,
רק שתדע שכל האלה שהולכים עם "מותגים" או איך שלא תקרא לזה הם מזויפים מיליון אחוז .
חחחחחח זה ידוע שרוב הערסים תפרנים מהתחת, במיוחד בגיל שלך בנאדם, אני בטוחה שכל אלה שהולכים עם לקוסט או כל החברות האלה זה בגדים שהאמא הפרחה שלהם קנתה להם בשוק 3 ב-50 אז אין לך מה לדאוג, יש מצב שאפילו הבגדים שלך יותר יקרים משלהם, יש להם זיופים.
נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 06-04-2009 בשעה 20:28.
^^ מה אתה רוצה תגיד לי?