כבר משהו כמו 4 חודשים אני עובד על מסה עכשיו אני רוצה לשנות לחיטוב אמרו לי שלחיטוב צריך להוריד משקל ולעלות חזרות כמה לעלות וכמה להוריד? עד עכשיו היתי עושה בין 8-10 חזרות ו4 סטים
כבר משהו כמו 4 חודשים אני עובד על מסה עכשיו אני רוצה לשנות לחיטוב אמרו לי שלחיטוב צריך להוריד משקל ולעלות חזרות כמה לעלות וכמה להוריד? עד עכשיו היתי עושה בין 8-10 חזרות ו4 סטים
|
|
זה לא נכון מה שאמרו לך. אתה אמור לעבוד בתוכנית AB או FBW בנפח לא גבוה במיוחד, כמות הסטים לא אמורה להיות גבוהה (אימון בנפח לא גבוה) וכמות החזרות אמורה להיות בין 6 ל-15.
בתוכנית FBW תעשה 3-4 סטים לשריר גדול ו0-2 סטים לשריר קטן. בAB תעשה 5-7 סטים לשריר גדול ו0-3 סטים לשריר קטן.
ההבדל העיקרי בין מסה לחיטוב הוא במאזן הקלורי ולא בתוכנית, התוכנית נועדה רק לדאוג שהגוף יחשוב שהוא זקוק לשרירים ושהוא לא ימיר הרבה שריר לקלוריות על מנת להשלים את הקלוריות החסרות
למתאמן מתחיל לא צריך לבודד בכלל שרירים קטנים ולעבוד רק על תרגילים מורכבים! ממליץ בחום על תוכנית SS.
בתוכניות אימונים של ילדי הוינגייט במכונים בארץ יש התמקדות בטרנספורמציה של קקה לפיפי ולהפך ככה שרוב רובם של המאמנים בארץ לא מבינים כלום!
אני מקווה שכל עוד אני רשום לפורום אני אוכל להביא פה לאנשים את הדברים שבאמת יגרמו להם לגדול ולא כל הסמית'ים שמיתים וגרביטרונים שנועדו לילדים עם סיבים בשיניים.
אני לא מתאמן מתחיל כל כך אני כבר יותר משנה וחצי אני מרים הרבה אבל אני רוצה עכשיו גם להוריד קצת משקל.אמרו לי שצריך להוריד משקל ולעלות חזרות וסטים זה נכון?
אתה כן מתאמן מתחיל. אני מתאמן שנתיים ואני עדיין מתאמן מתחיל ואתה רואה שאני מרים לא קצת. אבל אם אתה מתאמן שנה וחצי אתה יכול ללכת על ה5X5 הלינארית כי היא בנפח קצת יותר גדול מהSS
5X5 לא יביא הרבה בחיטוב אם בכלל, סתם סיוט.
אז לעבור ל FBW.
נ.ב
מה זה![]()
FULL BODY WORKOUT
תוכנית שכוללת עבודה על כל שרירי הגוף (כשרירים ראשיים/כמסייעים/כמייצבים)
3-4 סטים לשריר גדול ו0-2 סטים לשריר קטן