קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איפה היה "אלוקים" ב זמן שחטפו את גלעד שליט בהרבה פיגועים, בשואה.
    על ידי המוטרף של הפורום בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 70
    הודעה אחרונה: 28-03-2012, 23:57
  2. איפה אלוקים היה בשואה? בבקשה תיכנסו
    על ידי Mr. Bean בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 97
    הודעה אחרונה: 09-05-2011, 16:29
  3. היכן היה אלוקים בשואה - כל האמת ורק האמת
    על ידי kfir4u2 בפורום דיבורים
    תגובות: 70
    הודעה אחרונה: 08-05-2010, 08:37
  4. היכן היה אלוקים בשואה ?
    על ידי OzAvi בפורום יהדות
    תגובות: 62
    הודעה אחרונה: 22-02-2008, 14:05
  5. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:03
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 18 << ראשון 123412 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 259

[שאלה] אלוקים בשואה - עמוד 2

משתמש מתקדם האוואטר של LastStar
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי YoRi צפיה בהודעה
    ה' לא הביא לי שום דבר..כל מה שסביבנו לא קיבלנו מה'..

אוקיי, ה' לא שולט בחיי אדם, אבל הוא לא אמור להגן על העם שלו?
    איך הוא יכל לראות את זה קורה ולא לעשות כלום? הרי הוא אל רחום וחנון, אנחנו העם הנבחר שלו.

ודי להשתמש בתירוץ שה' העניש את היהודים, לא כל היהודים שהיו בגולה היו חוטאים, להפך, הרוב שמרו על הדת, היהודים חיו בקהילות סגורות משלהם, הם היו שונים משאר הקהילה..
    ה' לא הביא לך כלום ?
    האמת כל מה שה' הביא כבר הספקנו להרוס.. ה' הביא לך את הטבע עם נופים יפים, אוויר צח [מה שאתה נושם עכשיו זה לא אוויר צח] הביא לך חיים, רגשות, ידע, את היכולת לקבוע דברים בעצמך..
    ותשים לב, שדווקא לעם הנבחר יש את ההיסטוריה הכי קשה והכי מרתקת משאר העמים..

ואתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, רוב רובם של האנשים שחיו באירופה ובגולה בזמן הזה היו פחות מאמינים..

" וַיֹּאמֶר יְהוָה אֶל-מֹשֶׁה, הִנְּךָ שֹׁכֵב עִם-אֲבֹתֶיךָ; וְקָם הָעָם הַזֶּה וְזָנָה אַחֲרֵי אֱלֹהֵי נֵכַר-הָאָרֶץ, אֲשֶׁר הוּא בָא-שָׁמָּה בְּקִרְבּוֹ, וַעֲזָבַנִי, וְהֵפֵר אֶת-בְּרִיתִי אֲשֶׁר כָּרַתִּי אִתּוֹ. וְחָרָה אַפִּי בוֹ בַיּוֹם-הַהוּא וַעֲזַבְתִּים וְהִסְתַּרְתִּי פָנַי מֵהֶם, וְהָיָה לֶאֱכֹל, וּמְצָאֻהוּ רָעוֹת רַבּוֹת, וְצָרוֹת; וְאָמַר, בַּיּוֹם הַהוּא, הֲלֹא עַל כִּי-אֵין אֱלֹהַי בְּקִרְבִּי, מְצָאוּנִי הָרָעוֹת הָאֵלֶּה. וְאָנֹכִי, הַסְתֵּר אַסְתִּיר פָּנַי בַּיּוֹם הַהוּא, עַל כָּל-הָרָעָה, אֲשֶׁר עָשָׂה: כִּי פָנָה, אֶל-אֱלֹהִים אֲחֵרִים. "

דברים , פרק ל"א , פסוקים ט"ז - י"ח , פרשת וילך.
    נושא השואה גדול מכדי שנתיימר להקיף את כולו ולקבוע התייחסות במסגרת זו. על כן נאמר מספר עקרונות ואת השאר יש להמשיך וללמוד במסגרות נוספות. לגבי השאלה איך קרה דבר זה תחת עינו הפקוחה של ה' ית' נאמר "ויהי ערב ויהי בוקר - הוא אמר ויהי הוא ציוה ויעמוד... יוצר אור ובורא רע", ה' עושה הכל. לא הכל מובן לנו ויש דרכים בהן בוחר הקב"ה להנהיג את עולמו שאינן ברורות לנו. ה' עשה, ויתכן שניתן לתת מעט הסברים, את המעט שאדם מבין - לאן זה הוביל ומה המגמה. אך מדוע בחר ה' דווקא בדרך זו, אין הבנה היכולה להתמודד עם גודל השאלה. אמונתנו בקב"ה אינה תלויה בהבנתינו, וכשם שנהרג שליש מהעם, כך ישַמרו שני השלישים ששרדו את החיה הנאצית. לא הכל מובן אך הכל מושגח.

מההסברים העמוקים לשואה הוא הצורך שהיה לנתק את ישראל מהגלות ולקרוע אותו ממציאות מקולקלת ולהחזירו לארץ החיים, לכור מחצבתו, וכשמואסים בארץ חמדה באה שואה נוראה ע"מ להחזירנו למוטב. ר' יששכר טייכטל בספרו "אם הבנים שמחה" כותב שהמגמה היתה תיקון כלל ישראל, זיכוכו, הרחקתו מהגלות והבאתו ארצה. בעל ה"אש קודש" האדמו"ר מפיסצנה מוסיף שהסיבה היתה כדי לזכך את האדם הפרטי ולנקותו מן הטומאה שדבקה בו מטומאת ארץ העמים.

שני הספרים הללו נכתבו תוך כדי השואה ובכדי לקבל תפיסת עולם שלמה ומובנית מומלץ מאוד ללמוד אותם ע"מ להבין בעומק מושגי יסוד ומתוך כך להגדיל את הבנתינו בסוגיה. בתקווה שנפיק את הלקחים מאז ונתמלא עצמאות ונאמנות לארץ חיינו.
    שמע ישראל השם! אלוקינו אל אחד!

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ
    הלב חרמן.. דופק 24 שעות ביממה

ציטוט נכתב במקור על ידי LastStar צפיה בהודעה
    קראת בכלל תתגובה שלי ?
    ה' לא שולט על חיי אדם !!!
    כן. אתה אמרת שאני אמרתי שה' שולט בחיי אדם(זה לפחות מה שאני הבנתי) ואני לא אמרתי משהו כזה

yori אי אפשר לדעת בדיוק למה השוואה קרתה ומה ה' חשב בזמן שזה קרה, מה שאמרתי זה מה שאני חושב. אבל מה שבטוח אם לא היתה שוואה לא היה עכשיו אפילו יהודי אחד.

laststar אין לי עכשיו זמן לקרוא את כל ההודעה שלך אז אני יענה לך מחר.
    לילה טוב לכולם

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

ה' לא הביא לך כלום ?
    האמת כל מה שה' הביא כבר הספקנו להרוס.. ה' הביא לך את הטבע עם נופים יפים, אוויר צח [מה שאתה נושם עכשיו זה לא אוויר צח] הביא לך חיים, רגשות, ידע, את היכולת לקבוע דברים בעצמך..
    ותשים לב, שדווקא לעם הנבחר יש את ההיסטוריה הכי קשה והכי מרתקת משאר העמים..

ואתה יכול להגיד מה שאתה רוצה, רוב רובם של האנשים שחיו באירופה ובגולה בזמן הזה היו פחות מאמינים..
    אתה חושב שה' הביא לך את זה..אני לא..

יש לנו את ההיסטוריה הכי קשה והכי מרתקת..אני אמור להיות מרוצה מזה שקרו להיהודים כלכך הרבה דברים נוראיים בהיסטוריה?!

בבקשה תסבירו לי איך אלוהים יכל לראות את הניסוים הנוראיים שעשה מנגלה ביהודים, ולא להתערב, ולא לעשות כלום...איך!??!

דרך אגב, זה ממש לא נכון שאתה אומר שרוב רובם של היהודים שחיו באירופה היו פחות מאמינים.. נכון שהיו יוצאי דופן שהתנצרו על מנת לנסות להיטמע בקהילה, וככה להגן על עצמם מהאנטישמיות.. אבל בתקופה ההיא האמונה הייתה הרבה יותר חזקה מהיום, היהודים כן שמרו על הדת, וחיו בקהילות יהודיות סגורות, הם קיימו את המצוות של ה'...

laststar, שאני יבין, השואה הייתה אמורה לקרב את היהודים לה'?! איך בדיוק!?
    אם כבר ההפך הוא שקרה, אחרי השואה הנוראית אנשים הבינו ששום אלוהים לא יגן עליהם, כי הוא לא קיים...
    נערך לאחרונה על ידי YoRi; 21-04-2009 בשעה 12:37.

משתמש רוקר האוואטר של rocknroll22
    לייקים
    3
    נקודות
    295
    משפט מחץ
    מי שמתמכר לסגנון מתמכר לסמים מתמכר לסקס

לא מאמין באלוהים

אבל לדעתי המלחמה הזאת לא קשורה לאלוהים, היא קרתה בגלל שאנשים דפוקים וגזענים.

אלוהים אף פעם לא אמר אף פעם שהחיים פרים
    נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 21-04-2009 בשעה 15:13.

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ

אורי אתה אמרת אפילו איזה היסטוריה קשה יש לנו, איך תסביר ששרדנו את כל זה. אף עם לא היה שורד את זה(השוואה) ועוד משהו מי זה מנגלה?

LastStar זה לא יעזור שתגיד להם שה' היבא לנו את החיים,נופים כי הם לא מאמינים, זה כמו שיגדו לך על המפץ הגדול שבזחותו יש לנו חיים אתה לא תקשיב

לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי YoRi צפיה בהודעה
    אתה חושב שה' הביא לך את זה..אני לא..

יש לנו את ההיסטוריה הכי קשה והכי מרתקת..אני אמור להיות מרוצה מזה שקרו להיהודים כלכך הרבה דברים נוראיים בהיסטוריה?!

בבקשה תסבירו לי איך אלוהים יכל לראות את הניסוים הנוראיים שעשה מנגלה ביהודים, ולא להתערב, ולא לעשות כלום...איך!??!

דרך אגב, זה ממש לא נכון שאתה אומר שרוב רובם של היהודים שחיו באירופה היו פחות מאמינים.. נכון שהיו יוצאי דופן שהתנצרו על מנת לנסות להיטמע בקהילה, וככה להגן על עצמם מהאנטישמיות.. אבל בתקופה ההיא האמונה הייתה הרבה יותר חזקה מהיום, היהודים כן שמרו על הדת, וחיו בקהילות יהודיות סגורות, הם קיימו את המצוות של ה'...

laststar, שאני יבין, השואה הייתה אמורה לקרב את היהודים לה'?! איך בדיוק!?
    אם כבר ההפך הוא שקרה, אחרי השואה הנוראית אנשים הבינו ששום אלוהים לא יגן עליהם, כי הוא לא קיים...
    השואה לא הייתה אמורה לקרב יהודים לדת.. וחוץ מזה אולי יש כאלו שאיבדו את האמונה באל.. אבל רובם האימנו בשם אחרי השואה..

ותשים לב מי שהיה תמיד בארץ ישראל, לא משנה מי שלט פה.. האנשים שהיו פה לא חוו לעולם את התופת שהתרחשה ואנטישמיות שהתרחשה כמו במדינות אחרות..
    ה' הביא לנו את ארץ הקודש ותמיד אמר לנו להיות פה.. אך יש אנשים מוגבלים שלא קולטים שהדברים חוזרים על עצמם.. זה מזכיר לי דברים שדיברנו עליהם בפסח האחרון..

בנ"י יצאו מכנען [ישראל של היום..] והלכו למצריים בתקופת יוסף ויעקוב..
    אחרי שהגיע הפרעה החדש.. הפכו לעבדים! במשך 40 שנה..
    כי ה' שוב העלים עין! תעשה כדבר השם ותיהיה מוגן.. לא קשה..

ציטוט נכתב במקור על ידי benes124 צפיה בהודעה
    אורי אתה אמרת אפילו איזה היסטוריה קשה יש לנו, איך תסביר ששרדנו את כל זה. אף עם לא היה שורד את זה(השוואה) ועוד משהו מי זה מנגלה?

LastStar זה לא יעזור שתגיד להם שה' היבא לנו את החיים,נופים כי הם לא מאמינים, זה כמו שיגדו לך על המפץ הגדול שבזחותו יש לנו חיים אתה לא תקשיב
    מנגלה היה מדען גרמני שעשה ניסויים על יהודים כמו על חיות..ועשה דברים איומים..
    נערך לאחרונה על ידי LastStar; 21-04-2009 בשעה 13:53.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

למדתי בתנ"ך, הנה לכם שאלה קטנה. תחשבו עליה טוב. מי מכוון את המציאות האדם או אלוהים?
    לפי מה שאני מאמין האדם מכוון את המציאות אבל יש גורל שאם משהו צריך לקרות אז הוא יקרה ואלוהים יפנה אותי לדבר שצריך לקרות.
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ

השואה לא הייתה אמורה לקרב יהודים לדת.. וחוץ מזה אולי יש כאלו שאיבדו את האמונה באל.. אבל רובם האימנו בשם אחרי השואה..

ותשים לב מי שהיה תמיד בארץ ישראל, לא משנה מי שלט פה.. האנשים שהיו פה לא חוו לעולם את התופת שהתרחשה ואנטישמיות שהתרחשה כמו במדינות אחרות..
    ה' הביא לנו את ארץ הקודש ותמיד אמר לנו להיות פה.. אך יש אנשים מוגבלים שלא קולטים שהדברים חוזרים על עצמם.. זה מזכיר לי דברים שדיברנו עליהם בפסח האחרון..

בנ"י יצאו מכנען [ישראל של היום..] והלכו למצריים בתקופת יוסף ויעקוב..
    אחרי שהגיע הפרעה החדש.. הפכו לעבדים! במשך 40 שנה..
    כי ה' שוב העלים עין! תעשה כדבר השם ותיהיה מוגן.. לא קשה..

מנגלה היה מדען גרמני שעשה ניסויים על יהודים כמו על חיות..ועשה דברים איומים..
    איך אתה רוצה שהיהודים יהו בארץ הקודש אם אסור להם, הם היו חייבים לחיות בגלות עד שאומות העולם(האו"ם) יסכמו שישראל תיהיה ארץ ליהודים ככה רשום בתנ"ך, וה' אמר לנו לחיות בארץ אבל אם אני לא טועה בני ישראל חטאו ואז ה' הביא לנו עונש שאסור לנו לחיות בא"י עד שאומות העולם יסכמו לנו, ועד אז נחייה בגלות. וזה לא אייכמן שעשה ניסוים?

7AL זה נכון שהאדם מנוט את החיים שלו כי ה' נתן לנו את חופש הבחירה.

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ה' נותן לי כח להתאמן אבל לא כושר
    ה' נותן כח לעבוד אבל הוא לא נותן לי כסף
    ה' נתן לי שכל אבל למה לא הצלחתי במבחן שלא למדתי אליו

ה' נתן לי הכל ולא נתן לי כלום

השאלה היא איפה העולם היה בשואה ולא איפה ה' היה בשואה
    נקודה למחשבה
    נערך לאחרונה על ידי Daniel; 21-04-2009 בשעה 16:54.

משתמש מתחיל האוואטר של חRa
    שם פרטי
    רן
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    טיפ של אלופים - אתה מתחיל הכי מהר שלך ולאט לאט אתה מגביר

ציטוט נכתב במקור על ידי benes124 צפיה בהודעה
    תראו אף אחד לא רצה שתיה שוואה, אבל תחשבו אם זה לא היה קורה מדינת ישראל לא היתה קמה, ואם מדינת ישראל לא היתה קמה יכול להיות שכל היהודים היו מתים עד עכשיו או מתנצרים, וזה היה סופו של העם היהודים ואז בכלל לא הינו פה."המטרה מקדשת אמצעים" זה ככה לא משנה כמה שזה קשה
    איזה טמבל, רואים שלא למדת בכלל היסטוריה בתיכון

תלמד היסטוריה א' ותבין שהעליות לארץ ישראל והדיונים עם בריטניה בקשר להקמת מדינה יהודית בארץ ישראל החלו הרבה לפני מלחמת העולם השניה

אם לא הייתה שואה ארץ ישראל הייתה קמה ב 48 או כמה שנים מאוחר יותר, השואה לא שיחקה תפקיד גדול בדיונים סביב ארץ ישראל

מה שכן גרם לבריטים לתת לנו להקים פה מדינה זה
    - המחתרת שהקימו תנועות כמו אצ"ל ו- לח"י שפגעו בבריטים ששהו פה
    - אלפי המעפילים שהגיעו לארץ ישראל
    - המצב הכלכלי הקשה במדינות אירופה אחרי מלחמת העולם השניה:
    70% מהתשתיות באירופה נהרסו ולונדון חטפה הפצצות כל יום
    - העלות הגבוהה של להחזיק צבא של יותר מ 100,000 איש בארץ ישראל כדי למנוע העפלות ופגיעות של ארגוני מחתרת כמו אצ"ל ולח"י וכמו שאמרתי מקודם, הכלכלה לא הייתה משהו

חפרתי פה אבל לפחות עכשיו טמבל אחד יפסיק לומר שארץ ישראל קמה "בזכות" השואה

benes, תפסיק לזיין את השכל
    בתנ"ך לא כתוב שום דבר על זה שעם ישראל צריך את אישור אומות העולם כדי לחזור לפה

תפתח את ספר יחזקאל, לז' 1-14 ותקרא את חזון העצמות היבשות
    אחד הפירושים לחלום של יחזקאל היא שהעצמות הן עם ישראל וכל התיאורים שהעצמות רוקמות עור וגידים ובסוף ה' נופח בהם רוח חים בעצם באים לתאר שעם ישראל ישתקם ויחזור מהגלות בחזרה לארץ ישראל

אגב, אני אשמח אם תפנה אותי למקום שבו כתוב שבני ישראל צריכים את אישור אומות העולם כדי לחזור לישראל
    נערך לאחרונה על ידי חRa; 21-04-2009 בשעה 19:28.
    ההצלחה אינה סופית, והכישלון אינו מוחלט. התעוזה היא שנחשבת.

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

איפה ה' היה במבול הגדול ?
    איפה ה' היה כשהמצרים זרקו את התינוקות ל"יאור" ?
    איפה ה' היה כשהפלישתים תקפו את בני ישראל במדבר ?
    איפה ה' היה בשואה ?

עכשיו בוא אני אסביר לך, כל מה שכתבתי לך למעלה הינו עונש מה'.
    ה' אומר לך במפורש שאם תעבוד ה' אחרים הוא ימחק אותך ואת כל מה שהוא נתן לך
    וזה מה שקרה באירופה, ההתבוללות וכו'.
    עכשיו תשאל אותי - ומה הילדים חטאו ?
    זה אותו דבר כמו שהתינוקות במיצרים נשלחו ליאור.
    ה' השמיד את היהודים ובדרך נאלץ להרוג גם אנשים שלא חטאו...
    זה כמו "נמק" כשמורידים למישהו נמק (אם זה ברגל או בכל מקום אחר) תמיד מורידים טיפה גם תאים
    בריאים בדרך.
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

ציטוט נכתב במקור על ידי clicker צפיה בהודעה
    איפה ה' היה במבול הגדול ?
    איפה ה' היה כשהמצרים זרקו את התינוקות ל"יאור" ?
    איפה ה' היה כשהפלישתים תקפו את בני ישראל במדבר ?
    איפה ה' היה בשואה ?

עכשיו בוא אני אסביר לך, כל מה שכתבתי לך למעלה הינו עונש מה'.
    ה' אומר לך במפורש שאם תעבוד ה' אחרים הוא ימחק אותך ואת כל מה שהוא נתן לך
    וזה מה שקרה באירופה, ההתבוללות וכו'.
    עכשיו תשאל אותי - ומה הילדים חטאו ?
    זה אותו דבר כמו שהתינוקות במיצרים נשלחו ליאור.
    ה' השמיד את היהודים ובדרך נאלץ להרוג גם אנשים שלא חטאו...
    זה כמו "נמק" כשמורידים למישהו נמק (אם זה ברגל או בכל מקום אחר) תמיד מורידים טיפה גם תאים
    בריאים בדרך.
    סבבה..אם זה אלוהים, וככה הוא מעניש בני אדם, אז אני מעדיף לא להאמין בו..

משתמש כבוד האוואטר של Joni
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    500

מה אתה חושב שהחיים של יהודי ישראל לפני קום המדינה היו טובים? איך תסביר את ההיטפלות של הערבים?
    חוץ מזה אמרת שיהודים מארצות אשכנז היו פחות מאמינים אז רק לידע כלל הרוב היו מאמינים אדוקים, אך לאחר השואה הרבה נרצחו (6,000,000) או עזבו את הדת.
    בברכה, Joni

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ

חRa מה אתה אומר לא רשום בתנ"ך שבני ישראל חייבים לחיות בגלות עד להסכמת אומות העולם לתת להם מדינה, אני לא זוכר איפה רשום אבל אני יחפש לך. ואם מותר לבני ישראל להיות בארץ ישראל למה הם לא עלו כולם, היה אסור להם בגלל זה הם לא עלו.

ואורי זה כמו שאבא יענש את הבנים שלו, בני ישראל חטאו אז ה' עניש אותם. לא רשום בתנ"ך ולא בשום מקום שהחיים יהו כאלה טובים ה' עניש את בני ישראל בשביל שלא יחזרו על אותם טעויות.
    נערך לאחרונה על ידי benes124; 21-04-2009 בשעה 20:23.

לייקים
    0
    נקודות
    0

זה לא ממש עונש מהשם.. תבינו כבר.. ה' הזהיר בתורה על דברים כאלה.. והוא אמר שדברים כאלה יקרו.. והוא יעלים עין.. ולא יראה אותם..

וbenes124 איך הגעת לזה שאנחנו צריכים אישור ממדינות אחרות בכדי להיות פה ? מה אתה רציני ?!

מה אתה חושב שהחיים של יהודי ישראל לפני קום המדינה היו טובים? איך תסביר את ההיטפלות של הערבים?
    חוץ מזה אמרת שיהודים מארצות אשכנז היו פחות מאמינים אז רק לידע כלל הרוב היו מאמינים אדוקים, אך לאחר השואה הרבה נרצחו (6,000,000) או עזבו את הדת.
    לא אמרתי שהם היו חיים טובים.. אבל הם לא נכנסו לתוך תופת..

והשואה שיחקה חלק חזק בהקמת המדינה למי שאמר שלא.. =\

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,258 | הודעות: 8,197,851 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect