קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איפה היה "אלוקים" ב זמן שחטפו את גלעד שליט בהרבה פיגועים, בשואה.
    על ידי המוטרף של הפורום בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 70
    הודעה אחרונה: 28-03-2012, 23:57
  2. איפה אלוקים היה בשואה? בבקשה תיכנסו
    על ידי Mr. Bean בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 97
    הודעה אחרונה: 09-05-2011, 16:29
  3. היכן היה אלוקים בשואה - כל האמת ורק האמת
    על ידי kfir4u2 בפורום דיבורים
    תגובות: 70
    הודעה אחרונה: 08-05-2010, 08:37
  4. היכן היה אלוקים בשואה ?
    על ידי OzAvi בפורום יהדות
    תגובות: 62
    הודעה אחרונה: 22-02-2008, 14:05
  5. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:03
+ תגובה לנושא
עמוד 8 מתוך 18 << ראשון ... 678910 ... אחרון >>
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 259

[שאלה] אלוקים בשואה - עמוד 8

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי NoiTuloVe צפיה בהודעה
    לא מדידה מבחינת כמות. עיין ערך במילון:

מדידה
    (נ') כימות, בדיקת כמות, קביעת מידה, עריכת שיעור; סקירה, בדיקה, בחינה, מחקר, חקר, ניסוי.

מי קבע שיש זמן? הרבה אנשים. בהתחלה אנשים תפסו את המושג הזה במובן הפילוסופי שלו, אך יש מחקרים שהוכיחו שהיקום בנוי מ-4 מימדים (לפחות). איינשטיין בתורת היחסות טען שהיקום בנוי ממרחב-הזמן(3 מימדים: אורך, רוחב, עומק ומימד הזמן).
    טוב ויפה שאתה מבסס את ההשערות היפוטטיות שלך על מחקר של פיזיקת הקוונטים אם אתה רוצה אני יכול ללמד אותך קצת על הנושג בכלל לא ענית לי על השאלה, איך אתה קובע שאפשר לבחון בכלים ממשיים את הזמן?
    אתה יכול למדוד אותו רק עצם האומנה שהוא קיים, ותראה איזה יופי בדיוק כמונו בנוגע לאמונה בדת..
    נישבר לי שאתם מתייחסים רק למה שנוח לכם..
    תן לי הוכחה מדעית שזמן קיים ואני יורד מהנושא..
    ובנוגע למחקרים כמו שציינת זה שייך למחלקה הקוונטית של הפיזקה כלומר מחקרי קשר (תחקור קצת מה זה אומר) שהם אינם בעלי משמעות מדעית בכלל..
    התפיסה של הזמן היא לפי ההבנה שלך שיש משהו בדיוק כמו ההבנה שלנו שיש משגיח אקסטרני להיווצרות של כל האלמטים שאתה משתמש בהם בכדי להפריח את האמונה בדת..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 04-08-2009 בשעה 21:34.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    טוב ויפה שאתה מבסס את ההשערות היפוטטיות שלך על מחקר של פיזיקת הקוונטים אם אתה רוצה אני יכול ללמד אותך קצת על הנושג בכלל לא ענית לי על השאלה, איך אתה קובע שאפשר לבחון בכלים ממשיים את הזמן?
    אתה יכול למדוד אותו רק עצם האומנה שהוא קיים, ותראה איזה יופי בדיוק כמונו בנוגע לאמונה בדת..
    נישבר לי שאתם מתייחסים רק למה שנוח לכם..
    תן לי הוכחה מדעית שזמן קיים ואני יורד מהנושא..
    ובנוגע למחקרים כמו שציינת זה שייך למחלקה הקוונטית של הפיזקה כלומר מחקרי קשר (תחקור קצת מה זה אומר) שהם אינם בעלי משמעות מדעית בכלל..
    התפיסה של הזמן היא לפי ההבנה שלך שיש משהו בדיוק כמו ההבנה שלנו שיש משגיח אקסטרני להיווצרות של כל האלמטים שאתה משתמש בהם בכדי להפריח את האמונה בדת..
    אשמח אם לפני שאתה מלמד אותי, תראה לי את ההסמכה שלך. אני לא משתמש בהשערות שלי, אלא במדע עצמו. אין לי כרגע את היכולת והידע להביע השערה כלשהי ולתמוך בה. אבל כמו שאמרתי, איינשטיין בתורת היחסות פיתח מודל של מבנה היקום שבנוי מארבעה מימדים שביחד נקראים מרחב-הזמן. הוא טען שמימד הזמן מעוקם ע"י מסה. אני לא צריך להגיד לך כמה תצפיות וניסויים תומכים במודל הזה. הזמן הוא לא אמונה, אז תפסיק לדבר שטויות. אפשר למדוד אותו בפשטות. אשמח אם תראה לי שלמחקרים הללו אין משמעות מדעית.

אגב, אני לא מנסה להפריך את האמונה בדת. אני לא משתמש בשום אלמנטים כלשהם. להפך, אני טוען שאין הוכחות למשגיח האקסטרני, ומפה נובעת ההשקפה האתאיסטית שלי. בזמן הנתון הזה, לא קיבלתי הוכחות כאלה.

Ori
    אורח

אשמח אם לפני שאתה מלמד אותי, תראה לי את ההסמכה שלך. אני לא משתמש בהשערות שלי, אלא במדע עצמו. אין לי כרגע את היכולת והידע להביע השערה כלשהי ולתמוך בה. אבל כמו שאמרתי, איינשטיין בתורת היחסות פיתח מודל של מבנה היקום שבנוי מארבעה מימדים שביחד נקראים מרחב-הזמן. הוא טען שמימד הזמן מעוקם ע"י מסה. אני לא צריך להגיד לך כמה תצפיות וניסויים תומכים במודל הזה. הזמן הוא לא אמונה, אז תפסיק לדבר שטויות. אפשר למדוד אותו בפשטות. אשמח אם תראה לי שלמחקרים הללו אין משמעות מדעית.

אגב, אני לא מנסה להפריך את האמונה בדת. אני לא משתמש בשום אלמנטים כלשהם. להפך, אני טוען שאין הוכחות למשגיח האקסטרני, ומפה נובעת ההשקפה האתאיסטית שלי. בזמן הנתון הזה, לא קיבלתי הוכחות כאלה.
    וטוב ויפה שאתה מעודכן במחקרים שאנשטיין טרח לבצע כדי לתמוך בתורת המיתרים אבל שכחת פרט חשוב זאת תורה תיאורטית מכאן שאין לה הוכחות מדעיות... ממשיות, כל ההוכחות כביכול נתמכות על השערות נוספות..
    אמרתי לך תבדוק מה אלו תאוריות קשר ואז תחזור אלי..

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

וטוב ויפה שאתה מעודכן במחקרים שאנשטיין טרח לבצע כדי לתמוך בתורת המיתרים אבל שכחת פרט חשוב זאת תורה תיאורטית מכאן שאין לה הוכחות מדעיות... ממשיות, כל ההוכחות כביכול נתמכות על השערות נוספות..
    אמרתי לך תבדוק מה אלו תאוריות קשר ואז תחזור אלי..
    איינשטיין לא יכול לתמוך במחקרים שלו בתורת המיתרים. הגו אותה הרבה אחרי שהוא הגה את תורת היחסות. אז על מה אתה מדבר?

אני יודע מה זה תאוריית קשר, לא זיהיתי את המושג כי קראת לו מחקר קשר. אז מה הקשר של זה למחקרים של איינשטיין?
    נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 04-08-2009 בשעה 22:53.

Ori
    אורח

תאוריות קשר קשורות לכל פיזקת/מכניקת הקוונטים בעצם...
    מניחים השערה כל שהיא ומגבים אותה בעוד הנחות שעושיות (או לא) להיות הגיוניות...
    אין פה בכלל תהליך מדעי...
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 04-08-2009 בשעה 23:06.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

תאוריות קשר קשורות לכל תורת היחסות בעצם...
    מניחים השערה כל שהיא ומגבים אותה בעוד הנחות שעושיות (או לא) להיות הגיוניות...
    אין פה בכלל תהליך מדעי...
    אתה טוען שאין הוכחות מדעיות לתורת היחסות?

Ori
    אורח

אתה טוען שאין הוכחות מדעיות לתורת היחסות?
    כתבתי תורת היחסות, אופס טעות שלי..
    בכל מקרה התכוונתי לקוונטים, אני לא אתחיל לפתח פה דיון על דברים שאני רק בהתחלה של ההבנה שלהם.
    הטענה היחידה שלי היא שאתם בוחרים ללכת כמו עיוורים בכל הנוגע לקוונטים אבל האמונה שלכם נעצרת שצריך להאמין בעוד כוח...
    ורק דבר שכן נוגע למודל שאנשטיין קבע בתורת היחסות הוא הניח שמימד הזמן הוא המימד הרבעי הוא מעולם לא הוכיח את זה..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 04-08-2009 בשעה 23:08.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

כתבתי תורת היחסות, אופס טעות שלי..
    בכל מקרה התכוונתי לקוונטים, אני לא אתחיל לפתח פה דיון על דברים שאני רק בהתחלה של ההבנה שלהם.
    הטענה היחידה שלי היא שאתם בוחרים ללכת כמו עיוורים בכל הנוגע לקוונטים אבל האמונה שלכם נעצרת שצריך להאמין בעוד כוח...
    מה הקשר לקוונטים עכשיו? דיברנו על תורת היחסות של איינשטיין וכיצד היא מציגה את מודל מרחב-הזמן.

אני לא בוחר ללכת כמו עיוור, אני לא בשלב שאני מבין את כל הפיזיקה. אני יכול לטעון את אותה טענה כלפיך בהקשר של היהדות. הטענה שלך שאנחנו "מאמינים" בעוד כוח, יש לה איזשהו ביסוס?

ורק דבר שכן נוגע למודל שאנשטיין קבע בתורת היחסות הוא הניח שמימד הזמן הוא המימד הרבעי הוא מעולם לא הוכיח את זה..
    לא בדקתי את זה לעומק. זה עדיין לא אומר שהמודל שלו רחוק מהמציאות. להפך, בעזרתו המדע הבין הרבה דברים.
    נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 04-08-2009 בשעה 23:12.

Ori
    אורח

מה הקשר לקוונטים עכשיו? דיברנו על תורת היחסות של איינשטיין וכיצד היא מציגה את מודל מרחב-הזמן.

אני לא בוחר ללכת כמו עיוור, אני לא בשלב שאני מבין את כל הפיזיקה. אני יכול לטעון את אותה טענה כלפיך בהקשר של היהדות. הטענה שלך שאנחנו "מאמינים" בעוד כוח, יש לה איזשהו ביסוס?
    אתה הסטת את הנושא לתורת היחסות אני מראש דיברתי על הקוונטים...
    המודל של אנשטיין על מרחב הזמן הוא רק עוד הנחה הוא מעולם לא הוכיח אותו...
    ההתעסקות בזמן רלוונטית לקוונטים /"

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

אתה הסטת את הנושא לתורת היחסות אני מראש דיברתי על הקוונטים...
    המודל של אנשטיין על מרחב הזמן הוא רק עוד הנחה הוא מעולם לא הוכיח אותו...
    ההתעסקות בזמן רלוונטית לקוונטים /"
    דיברתי על הזמן מבחינת תורת היחסות.
    ושוב אני אגיד:
    לא בדקתי את זה לעומק. זה עדיין לא אומר שהמודל שלו רחוק מהמציאות. להפך, בעזרתו המדע הבין הרבה דברים.

Ori
    אורח

דיברתי על הזמן מבחינת תורת היחסות.
    ושוב אני אגיד:
    אבל לא ניתן להוכיח בעזרתו שזמן קיים!
    בגלל זה אני אומר לך שאלו תאוריות קשר...
    אתה מבסס את הנחה שלך על מחקר של מישהו אחר וכך אתה קובע שהוא קיים... אבל הנקודה היא שגם אותו מחקר עוד לא הוכח
    אני יכול לעשות בדיוק אותו דבר עם האמונה בה'
    אני אבסס את הנחה שלי שהוא קיים על נבואה מימי התנ"ך..

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

אבל לא ניתן להוכיח בעזרתו שזמן קיים!
    בגלל זה אני אומר לך שאלו תאוריות קשר...
    אתה מבסס את הנחה שלך על מחקר של מישהו אחר וכך אתה קובע שהוא קיים... אבל הנקודה היא שגם אותו מחקר עוד לא הוכח
    אני יכול לעשות בדיוק אותו דבר עם האמונה בה'
    אני אבסס את הנחה שלי שהוא קיים על נבואה מימי התנ"ך..
    מדוע לא ניתן להוכיח שזמן קיים?
    עוד לא הוכח? זה מחזיר אותי לשאלה: "אתה טוען שאין הוכחות מדעיות לתורת היחסות?" כבר אמרתי בהתחלה שאני רחוק מלהניח דברים.

Ori
    אורח

מדוע לא ניתן להוכיח שזמן קיים?
    עוד לא הוכח? זה מחזיר אותי לשאלה: "אתה טוען שאין הוכחות מדעיות לתורת היחסות?" כבר אמרתי בהתחלה שאני רחוק מלהניח דברים.
    תורת היחסות לא מוכיחה קיום של זמן...
    היא מניחה שקיים מימד כזה אבל לא מכיחה אותו..

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

תורת היחסות לא מוכיחה קיום של זמן...
    היא מניחה שקיים מימד כזה אבל לא מכיחה אותו..
    יש הרבה תאוריות שמניחות דברים שניתן להוכיח אותם. לדוגמא, עפ"י תאוריית המפץ הגדול הניחו שאמורה הייתה להיווצר קרינה בזמן מסוים אחריו. בעקבות זאת גילו את קרינת הרקע הקוסמית.

תורת היחסות סיפקה מודל של כיצד בנוי היקום, ויש המון מחקרים שתומכים במודל הזה.

Ori
    אורח

יש הרבה תאוריות שמניחות דברים שניתן להוכיח אותם. לדוגמא, עפ"י תאוריית המפץ הגדול הניחו שאמורה הייתה להיווצר קרינה בזמן מסוים אחריו. בעקבות זאת גילו את קרינת הרקע הקוסמית.

תורת היחסות סיפקה מודל של כיצד בנוי היקום, ויש המון מחקרים שתומכים במודל הזה.
    צודק אבל אלו רק הנחות וזאת הנקודה שלי...
    לא שללתי את תורת היחסות רק ציינתי שבדיוק כמו שמבססים את התורה בערך הכי חושבה בפיזיקה שהגו עד יום על הנחות...
    ככה עובדת גם האמונה זה אותו אלמנט..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,402 | הודעות: 8,197,995 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect