האלבום כפול של פינק פלויד! הלהקה הטובה ביותר בכל הזמנים
P.U.L.S.E
זה dark side of the moon + best hits
אלבום מצויין , שווה כל שקל !
ד"א הכל לקוח מהופעה
האלבום כפול של פינק פלויד! הלהקה הטובה ביותר בכל הזמנים
P.U.L.S.E
זה dark side of the moon + best hits
אלבום מצויין , שווה כל שקל !
ד"א הכל לקוח מהופעה
|
|
תתחדש
פינק פלויד אחת הלהקות באמת אלבום חזק
כמה עלה לך?
בשיא הרצינות,בלי להעליב אחי וזה אחלה אלבום
אבל!!!
מה נכחד עם הפורום הזה?... כל אחד מעדכן מה הוא עשה היום מה זה פייסבוק\טוויט\עמו
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
נחמד,תחדש (:
^ קרדיט לי על הפצצה למעלה ^
[מכין בפרטי]
~ גם אני פעיל בפורום רוק ומטאל ~![]()
אני אתמול בלילה התחחדשתי באלבום seven son of a seven son וחולצה מקורית של איירון מיידן וגם קניתי את בלאק אלבום אבל למה שיהיה למישהו איכפת מההתחדשויות שלי?!?!?
תחדש!
Lockerz - הזמנות : nobynod@gmail.com