קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איפה היה "אלוקים" ב זמן שחטפו את גלעד שליט בהרבה פיגועים, בשואה.
    על ידי המוטרף של הפורום בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 70
    הודעה אחרונה: 28-03-2012, 23:57
  2. איפה אלוקים היה בשואה? בבקשה תיכנסו
    על ידי Mr. Bean בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 97
    הודעה אחרונה: 09-05-2011, 16:29
  3. היכן היה אלוקים בשואה - כל האמת ורק האמת
    על ידי kfir4u2 בפורום דיבורים
    תגובות: 70
    הודעה אחרונה: 08-05-2010, 08:37
  4. היכן היה אלוקים בשואה ?
    על ידי OzAvi בפורום יהדות
    תגובות: 62
    הודעה אחרונה: 22-02-2008, 14:05
  5. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:03
+ תגובה לנושא
עמוד 17 מתוך 18 << ראשון ... 715161718 אחרון >>
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 259

[שאלה] אלוקים בשואה - עמוד 17

Glory Glory Man Utd האוואטר של <אור>
    שם פרטי
    תנחשו
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    הציונות הביאה לנו את המדינה,השמאלנות תביא עלינו שואה

ציטוט נכתב במקור על ידי bmy צפיה בהודעה
    אני יקרא את הכל אחרי זה אבל בהתחלה אתה אומר שהרמבם אומר שהיא אפשר ללמוד מדע מתורה הרמבם הוא עוד עמנון יצחק כזה אז הוא לא דוגמא טובה חחחחחחח

איך בכלל אתה משווה את אמנון יצחק הזה לרמב"ם
    לרמב"ם היית חוכמה שאין כמוהה
    אמנון יצחק וכל "המשכילים" שיש בעולם היו רוצים להגיע לרבע ממה שהוא ידע
    נערך לאחרונה על ידי <אור>; 14-08-2009 בשעה 02:34.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחשוב טוב-יהיה טוב!

תקיפות רציניות הא??
    אוקיי נענה ראשון ראשון ואחרון אחרון..

אורי:

טוב תשמעי את משתמשת בשיטה שניקראת הצפת מידע ומה זה אומר את מתחילה לעינייןואיפשהו לאורך הדרך את נוטשת כל רעיון רלוונטי ומתחילה לברבר..
    ככה את יוצרת מצבשאני מתייאש ואומר טוב סבבה אולי היא צודקת

למזלי אותי לא מכניעים בקלות, התשובהשלך רק מוכיחה שאין לך מקום לפשרה ושוב ההליכה העיוורת אחרי משהו שאת לא מבינה לאמועילה לך במהום
    .
    פשוט וקל לצטט מנטרות ריקות בלי להבין אותן...

קודם כל , על זה אני יכולה להגיד שאתה צודק..
    מצטערת..אני באמת מתחילה נושא ושוכחת שאני באמצע וממשיכה לענות לתשובות של כולם..(והכל מעורבב..)
    ב'-מה נראה לך??!!אני מנהלת שיטות חדשניות להחזרה בתשובה בע"מ??
    זה ממש בלי כוונה ולא ניסית לגרום לך להשתכנע..בגלל "הצפת המידע" שלי..

ועוד משהו??
    ת'אמת אני מבינה יותר ממה שאתה חושב!
    רק אני לא מפגינה את זה..כי זה טיפשי לדעתי להשתמש בזה!
    אז אני אפילו לא מתיחסת לזה..

אם היו לך שאלות שלא עניתי עליהם או התחלתי, תגיד..אולי אני אזכר מה רציתי להגיד אז..

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי <אור> צפיה בהודעה
    איך בכלל אתה משווה את אמנון יצחק הזה לרמב"ם
    לרמב"ם היית חוכמה שאין כמוהה
    אמנון יצחק וכל "המשכילים" שיש בעולם היו רוצים להגיע לרבע ממה שהוא ידע
    אז כניראה אתה לא מבין מה הרמבם אומר או שלא חמדת אותו!

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי שיר16 צפיה בהודעה
    תקיפות רציניות הא??
    אוקיי נענה ראשון ראשון ואחרון אחרון..

אורי:

טוב תשמעי את משתמשת בשיטה שניקראת הצפת מידע ומה זה אומר את מתחילה לעינייןואיפשהו לאורך הדרך את נוטשת כל רעיון רלוונטי ומתחילה לברבר..
    ככה את יוצרת מצבשאני מתייאש ואומר טוב סבבה אולי היא צודקת

למזלי אותי לא מכניעים בקלות, התשובהשלך רק מוכיחה שאין לך מקום לפשרה ושוב ההליכה העיוורת אחרי משהו שאת לא מבינה לאמועילה לך במהום
    .
    פשוט וקל לצטט מנטרות ריקות בלי להבין אותן...

קודם כל , על זה אני יכולה להגיד שאתה צודק..
    מצטערת..אני באמת מתחילה נושא ושוכחת שאני באמצע וממשיכה לענות לתשובות של כולם..(והכל מעורבב..)
    ב'-מה נראה לך??!!אני מנהלת שיטות חדשניות להחזרה בתשובה בע"מ??
    זה ממש בלי כוונה ולא ניסית לגרום לך להשתכנע..בגלל "הצפת המידע" שלי..

ועוד משהו??
    ת'אמת אני מבינה יותר ממה שאתה חושב!
    רק אני לא מפגינה את זה..כי זה טיפשי לדעתי להשתמש בזה!
    אז אני אפילו לא מתיחסת לזה..

אם היו לך שאלות שלא עניתי עליהם או התחלתי, תגיד..אולי אני אזכר מה רציתי להגיד אז..
    אולי את מבינה ואולי לא זה לא מוכיח שום דבר תביני שהו הנקודה שלי בכל הסיפור הזה היא שאני חיי חיי נועם שלי יותר מידיי זיקה (כרגע) לשום צד שמרתי לי מנהגים שהפכו לסדר יום תקין אצלי, אני אוכל כשר (כהגדרה) בגלל שזה סוג האוכל שהורגלתי לאכול ולא בכדי לשמור כשר על אחת כמה וכמה..
    בכל מקרה מלבד זה אני לא יכול לשים את האצבע על מנהגים מוצהרים אחרים ששמרתי לעצמי (מלבד כמובן אבני היסוד שהן יותר נורמות מקובלות יותר מאשר הנחיות דתיות)

ושלא תביני אותי לא נכון אני לא בא להוריד מכבודך ומידיעותיך אני פשוט מציין שגם אני בקיא בלא מעט תחומים אבל מה לעשות לרוב מירב הידיעה היא ציטוט של מנטרות כמו דוגמא פואטית ידועה...
    2
    ..E = mc נוסחא שכל אדם שלמד מינומום 3 יחידות בפיזיקה יכול לדקלם לך ולטעון שהוא מבין גדול בפיזיקה בזכותה.
    אבל יש הרבה מאוד מידע מעבר לנוסחא הזאת.. אם אני אתחיל להביא לך את ההפשטות שלה אני יסיים מחר.
    את מבינה את הכיוון שלי?
    תמיד אנחנו יודעים משהו אבל זה לא אומר שאנחנו שולטים בכל החומר
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 15-08-2009 בשעה 10:26.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יצחק
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    חבר יש רק בארתור וגם הוא כלב

בוא נעשה את זה יותר קשה השואה זה דבר אחד אבל בית המקדש אנשים אכלו את הילדים שלהם מרוב רעב...אז למה לא שואלים איפה אלוהים היה שם?!? לפי סיפור בית המקדש לדעתי השואה הייתה סימן לזה שצריך לחזור לישראל ולמה מתו המון?!? כי היו דרכים להגיע לישראל ואנשים יתעקשו להישאר בחו"ל אז אלוהים עשה את שלו...
    ציטוט נכתב במקור על ידי clicker צפיה בהודעה
    ^^
    דולפין גם מאונן !

משתמש כבוד
    שם פרטי
    Sh@y hores
    לייקים
    83
    נקודות
    123
    משפט מחץ
    לסלוח לאויב זה תפקידו של האל , התפקיד שלי זה לגרום למפגש הזה .

תחשבו בהיגיון..
    יש הרבה אנשים שלא מאמינים בה' בגלל השואה.
    אבל, זו עובדה שאנחנו עדיין חיים ונימצאים פה.

LOVE marijuana

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחשוב טוב-יהיה טוב!

ת'אמת שלפני שבועיים כבר הגבתי כאן על כל התגובות למיניהם..
    זה היה ארוף ומפורט ביותר..

לדוגמא..בקשר לרב אמנון יצחק,עם האבולוציה..ושאני לא טיפשה אני לא חושבת שזה מסתכם בתור "האדם נולד מהקוף"..ותאמינו לי שהרב אמנון יצחק למד את זה יותר טוב מכם..
    הוא היה בעולם הזה ולמד דברים..לא סתם הוא חזר בתשובה רק בגיל 24 +..הוא חקר ולמד לפני שהגיע לאמת..

ועוד כל מיני דברים הגבתי..אבל משמים איך שסיימתי ת'מכתב ולחצתי על "שלח.." האתר נכבה לי..

אז ככה..מה שנשאר לי להגיד..זה שאין לי עניין להתווכח כי בעצם זה יהיה לריק..

יהודי שלא מוכן לדעת למה הוא נקרא יהודי!
    מה ההבדל בינו לבין גוי!מדוע הגוי נקרא גוי..מה מיוחד ב"יהודי"עצמו..

אז אני לא אחראית אליו כבר..(למרות "שישראל ערבים זה לזה..")
    כי לא אכפת לו מהחיים..והוא לא לוקח אותם ברצינות..

להתווכח אני יכולה הרבה..יש לי על מה..
    אבל שוב..בן אדם שלא רוצה להבין בשכלו ונעול על מה שהוא מציג ואפילו בלי בסיס..
    הוא אדם מסכן פשוט כך..שלא יודע לקבל קצת ממה שאחרים אומרים..ולנסות להעיז לבדוק האם זה אמת..

ניפגש אחרי 120 בעז"ה ואז כבר נראה מי צדק ומי טעה בדרכו..אבל אז..לא יהיה דרך לתקן..נצטרך לתת כולנו דין וחשבון על מעשינו,מחשבותינו ופעולותינו בעולם הזה!!!

לא נותר לי אלא לאחל לכם המון הצלחה ושבעז"ה כולנו נזכה למשיח במהרה(ושנהיה ראויים לכך)!א=מ=ן!

לסיום..קטע ממש יפה- סיפור אישי של הרב יצחק פנגר..מקסים!
    http://www.fanger.co.il/default.aspx...splay&TabId=36

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    6
    נקודות
    42
    משפט מחץ
    הלב חרמן.. דופק 24 שעות ביממה

ואי הסיפור הזה של הרב פנגר איזה יפהההה
    אני חולה על הרב הזה איזה מצחיק הוא
    ------------
    תבינו חברה אין לנו טעם להתווקח עם כל האטיסטים פה לא משנה גם אם יבוא ה' יתברך יבוא וידבר איתם הם לא יאמנו
    הם לא מוכנים לדעת את האמת
    מביאים לכם הוכחות מביא לכם כל מה שאתם רוצים אבל אתם ממציאים תרוצים
    מוטב להיות פתי המאמין לכל דבר, מאשר ספקן שאינו מאמין לדבר - אף לא לאמת.-ר' נחמן מברסלב

זה מה שאתם ספקנים מפגרים שלא מאמינים לאמת אפילו. ואני בטוח שרובכם בני 12 שלא יודעים מה זה ספר תנ"ך(והכונה אליך ליאור)
    אתם סתם עוד קבוצה של מפגרים שאני בטוח שלא עברת את כיתה ז' אז סתמו את הפה שלכם ותחזרו לחור שממנו יצאתם

Ori
    אורח

ת'אמת שלפני שבועיים כבר הגבתי כאן על כל התגובות למיניהם..
    זה היה ארוף ומפורט ביותר..

לדוגמא..בקשר לרב אמנון יצחק,עם האבולוציה..ושאני לא טיפשה אני לא חושבת שזה מסתכם בתור "האדם נולד מהקוף"..ותאמינו לי שהרב אמנון יצחק למד את זה יותר טוב מכם..
    הוא היה בעולם הזה ולמד דברים..לא סתם הוא חזר בתשובה רק בגיל 24 +..הוא חקר ולמד לפני שהגיע לאמת..

ועוד כל מיני דברים הגבתי..אבל משמים איך שסיימתי ת'מכתב ולחצתי על "שלח.." האתר נכבה לי..

אז ככה..מה שנשאר לי להגיד..זה שאין לי עניין להתווכח כי בעצם זה יהיה לריק..

יהודי שלא מוכן לדעת למה הוא נקרא יהודי!
    מה ההבדל בינו לבין גוי!מדוע הגוי נקרא גוי..מה מיוחד ב"יהודי"עצמו..

אז אני לא אחראית אליו כבר..(למרות "שישראל ערבים זה לזה..")
    כי לא אכפת לו מהחיים..והוא לא לוקח אותם ברצינות..

להתווכח אני יכולה הרבה..יש לי על מה..
    אבל שוב..בן אדם שלא רוצה להבין בשכלו ונעול על מה שהוא מציג ואפילו בלי בסיס..
    הוא אדם מסכן פשוט כך..שלא יודע לקבל קצת ממה שאחרים אומרים..ולנסות להעיז לבדוק האם זה אמת..

ניפגש אחרי 120 בעז"ה ואז כבר נראה מי צדק ומי טעה בדרכו..אבל אז..לא יהיה דרך לתקן..נצטרך לתת כולנו דין וחשבון על מעשינו,מחשבותינו ופעולותינו בעולם הזה!!!

לא נותר לי אלא לאחל לכם המון הצלחה ושבעז"ה כולנו נזכה למשיח במהרה(ושנהיה ראויים לכך)!א=מ=ן!

לסיום..קטע ממש יפה- סיפור אישי של הרב יצחק פנגר..מקסים!
    http://www.fanger.co.il/default.aspx...splay&TabId=36
    יש לי רק דבר אחד להגיד ובזה נסגור את הסיפור שימי לב למידותייך..
    את כל פעם מביאה את התשובות שלך בצורה של איום לא תעשה ככה באחרית הימים יקרה לך ככה...
    ועזבי שאני בתור אדם מאמין אם ההיתי שומע דבר כזה זה היה מרחיק אותי אז בתור אחד שכבר בדרך החוצה אני אומר לך זאת הדרך האחרונה שהייתה מקרבת אותי חזרה...
    ואת לא האשמה היחידה בשימוש בשיטה הלא מועילה הזאת כל מטיף דתי לא משנה לאיזה זרם הוא משוייך (וגם לצורך העיניין לאיזה דת הוא משוייך) משתמש בדרך הזאת כאילו שאמונה מתוך פחד מהבאות היא אמונה אמיתית..
    באמת שחבל לי על אנשים שמאמינים בגלל שהם מפחדים מהדין שהם ישלמו בבוא העת, משום שאדם שמאמין מתוקף אמונה זאת אמונה טהורה אבל אחד שמאמין מתוקף פחד זה אמונה שקרית..
    אז אני מעדיף לחיות בצל הספק עד בוא היום (וזה אומר בלי להאמין) ולראות מה יקרה אז, בבוא העת אני אשלם את המחיר שלי (ואני מוכן לחתום שהוא יהיה פחות גבוהה מהאדם שהאמין בגלל שכל הדרשות האלו שלך ודומייך הפחידו אותו)
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 26-08-2009 בשעה 18:37.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחשוב טוב-יהיה טוב!

את כל פעם מביאה את התשובות שלך בצורה של איום לא תעשה ככה באחרית הימים יקרה לך ככה...
    ועזבי שאני בתור אדם מאמין אם ההיתי שומע דבר כזה זה היה מרחיק אותי אז בתור אחד שכבר בדרך החוצה אני אומר לך זאת הדרך האחרונה שהייתה מקרבת אותי חזרה...
    ואת לא האשמה היחידה בשימוש בשיטה הלא מועילה הזאת כל מטיף דתי לא משנה לאיזה זרם הוא משוייך (וגם לצורך העיניין לאיזה דת הוא משוייך) משתמש בדרך הזאת כאילו שאמונה מתוך פחד מהבאות היא אמונה אמיתית..
    באמת שחבל לי על אנשים שמאמינים בגלל שהם מפחדים מהדין שהם ישלמו בבוא העת, משום שאדם שמאמין מתוקף אמונה זאת אמונה טהורה אבל אחד שמאמין מתוקף פחד זה אמונה שקרית..
    אז אני מעדיף לחיות בצל הספק עד בוא היום (וזה אומר בלי להאמין) ולראות מה יקרה אז, בבוא העת אני אשלם את המחיר שלי (ואני מוכן לחתום שהוא יהיה פחות גבוהה מהאדם שהאמין בגלל שכל הדרשות האלו שלך ודומייך הפחידו אותו)

איום שמא איום..
    אתה לא יכול להתעלם מהמציאות!
    הרי כל אדם יודע שבסוף ימיו הוא יתן את הדין על מעשיו..אני מחדשת משו??!

וכן אני מצדיקה אותך..זה באמת גורם לפחד..(ולריחוק?!לא הייתי אומרת..אתה בוחר אם להתרחק מכאלו שטויות..כל בן אדם מבין בשכלו שכשהוא עושה מעשה לא ראוי הוא יקבל עונש אח"כ!)

אבל מה לעשות??
    צריך לעבוד את הקב"ה מאהבה אך גם מיראה!!!

אני לדוגמא, אוהבת את הקב"ה בכל ליבי!!
    ומשתדלת להיות שלמה בכל מה שהוא מביא עליי כולל הנסיונות הקשים..!
    אך בלי ספק יש לי יראה ממנו!הוא מלך מלכי המלכים!בידיו לעשות הכללל!!הוא אבא שלייי!!!
    אבא גם אוהבים וגם מפחדים שלא יכעס או יתן עונש..ואבא לא סתם כועס..יש סיבות...

ועוד משו..
    כל בן אדם שעשה משו רע והוא מודע שזה רע(הוא צריך להבין למה זה רע..הוא יודע שזה רע!!) מפחד על מה שיהיה לו אח"כ..
    אתה לא יכול לעשות מה שבא לך בעולם..ואחרי זה לצפות שיהיה לך חיים על מי מנוחות..
    נותנים לך אומנם בחירה חופשית!אך גם יש תשלום אח"כ על מעשיך שאת הבוחר כביכול לעשות!

וזו מציאות של עולם!!

ואגב..לbenes124
    בן אדם שתקוע בשלו ולא מוכן לקבל כלום..לא נקרא מפגר!
    סלח לי אבל,זה ממש לא יפה לזלזל ככה באנשים..

זה שהם לא מאמינים, זה לא אומר שהם פחותים ממך (וממני) בתור (הגדרת) "בן אדם"...

Ori
    אורח

איום שמא איום..
    אתה לא יכול להתעלם מהמציאות!
    הרי כל אדם יודע שבסוף ימיו הוא יתן את הדין על מעשיו..אני מחדשת משו??!

וכן אני מצדיקה אותך..זה באמת גורם לפחד..(ולריחוק?!לא הייתי אומרת..אתה בוחר אם להתרחק מכאלו שטויות..כל בן אדם מבין בשכלו שכשהוא עושה מעשה לא ראוי הוא יקבל עונש אח"כ!)

אבל מה לעשות??
    צריך לעבוד את הקב"ה מאהבה אך גם מיראה!!!

אני לדוגמא, אוהבת את הקב"ה בכל ליבי!!
    ומשתדלת להיות שלמה בכל מה שהוא מביא עליי כולל הנסיונות הקשים..!
    אך בלי ספק יש לי יראה ממנו!הוא מלך מלכי המלכים!בידיו לעשות הכללל!!הוא אבא שלייי!!!
    אבא גם אוהבים וגם מפחדים שלא יכעס או יתן עונש..ואבא לא סתם כועס..יש סיבות...

ועוד משו..
    כל בן אדם שעשה משו רע והוא מודע שזה רע(הוא צריך להבין למה זה רע..הוא יודע שזה רע!!) מפחד על מה שיהיה לו אח"כ..
    אתה לא יכול לעשות מה שבא לך בעולם..ואחרי זה לצפות שיהיה לך חיים על מי מנוחות..
    נותנים לך אומנם בחירה חופשית!אך גם יש תשלום אח"כ על מעשיך שאת הבוחר כביכול לעשות!

וזו מציאות של עולם!!

ואגב..לbenes124
    בן אדם שתקוע בשלו ולא מוכן לקבל כלום..לא נקרא מפגר!
    סלח לי אבל,זה ממש לא יפה לזלזל ככה באנשים..

זה שהם לא מאמינים, זה לא אומר שהם פחותים ממך (וממני) בתור (הגדרת) "בן אדם"...
    תשמעי אני לא מדבר איתך על עבירות שהן בקטגוריה של עבירות שדינן עונש מוות (ולא בהכרח בדת), אני מדבר איתך על מעשים שלאדם שלא מאמין לא נחשבים במעשים רעים..
    כגון הפרת קדושת השבת, שבירת צום כיפור וכל הדברים במידות האלו אז מבחינתו לא נעשה כל מעשה רע.
    בכל מקרה אין פה מקום לויכוח כי כמו שכבר הבהרתי יותר מפעם אחת אין הרבה הגיון, ואני לא אומר את זה בתור אחד שלא חווה את מה שיש לצד השני להציע להיפך רוב ימיי על האדמה בילתי בתור אדם דתי, ובגיל 18 חלס ההיתי בדרך החוצה בגלל שלא משנה מה יאמרו לי בסופו של דבר להרבה מאוד דברים בדת עצמה אין הצדקה וסילוף של הכתובים הוא לא תשובה (כשאני אומר סילוף זה הבנה של הטקסט בצורה סובייקטיבית) מספקת לשאלות שיש לכן עד שהטקסט לא יפרוש לפי הלכתו התשובות שיש כרגע אינן מספיקות
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 27-08-2009 בשעה 02:50.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחשוב טוב-יהיה טוב!

(לאורי)

אל תהיה כ"כ בטוח שעדיף לך להיות בספק כמו שאתה אומר..

הפוך...
    אם אתה מדבר מהשכל אתה צריך להבין שעדיף לך להיות דתי וללמוד תורה ודברים רבים..(ואז כבר תבין לבד..שלהיות בעל שומר תורה ומצוות זה פשוט להיות מאושר!!)

ואתה לא מפסיד מזה כלוםם..אף אחד לא רוצח אותך (אהה אולי המבטים של האנשים..) ולא כלום..
    ומצד שני אומרים לך אם תהיה אדם שלא שומר תורה ומצוות אתה תקבל כך וכך..(ואתה רואה שכתוב במפורש בתנ"ך..מה העונשים ומה השכר..ואם תסתכל ביחזקאל תראה שרמוז ברמז עבה על השואה!!פשוט זוועה להסתכל!)

רק עיוור לא יראה איך ה' הוא חנון ורחום!!
    הוא מזהיר,("אם בחוקותיי תלכו ומצוותי תשמרו...ושכנתי בתוככם!!!..."),מתרא ואומר מה יקרה לאדם אם כך וכך יעשה..ובנתיים כל העונשים שהוא אמר שמא עמ"י יחטאו ..התקיימו!!וזה עובדה!

ולמרות שהוא מזהיר עדין אנשים ממשיכים..כנראה אנשים אוהבים להרגיש על בשרם את העונש..

אדם רוצה ליגוע בחשמל,חבר שלו אומר "תזהר זה מחשמל!","אז מה אני רוצה לראות איך זה מ(ת)חשמל.."

כאילו מה..?אתה יודע מה צפוי לך ועושה הפוך??
    סבבה לך,אתה תיאלץ לקחת את המשא בלבד!

פעם אחת שמעתם על איזה ספר עתיק שיצא וכתוב בו: "אם תהיה דתי אתה תתגלגל בעפר,תישרף,יהיה לך מלאא עונשים..כאלו וכיוצא בהם.." שמעתם על כזה ספר?אני עדין לא..בנתיים שמעתי את זה על מי שאינו שומר תורה ומצוות..!

אז מה אכפת לך לנסות את מה שאין בזה סיכון?

-פשוט מאד,לבנאדם מאד קשה לעמוד על הטעות שלו..
    קשה לו לומר -טעיתי ,סליחה!אני יודע שזו לא הדרך..אני רק מנסה לכפות על זה כי לא מתאים לי לשייך את עצמי לשם.."טוב" לי במקום שלי..
    אני יכול לעשות מה שבא לי בלי חיובים וחוקים!הכי סבבה לי!

וזו טעות..אמרתי את זה פעם..רק בהמה אוכלת,שותה וישנה!בלי תכלית..מה אתה בהמה??חס ושלום??!!
    לא אכפת לך למה אתה כאן?הרי לכל דבר יש תכלית..
    שעון נוצר כדי לראות מה השעה,פותחן נוצר כדי לפתוח,בקבוקים,שימורים וכולי..
    כל דבר יש לו ייעוד!ומה עם הבן אדם??!!אם לדברים קטנים יש יעוד כאן בעולם הזה..אז לבן אדם שהוא בהרבה יותר חשוב מהחפצים החמריים האלו..לו אין ייעוד ??סתם בא לעולם??להנות?לאכול,לשתות ולישון?אז לְמה הקב"ה ברא דברים נוספים?סתם שיהיו נספחים??

אף פעם לא תהיתם??!!!שוב אמרתי,זה מעיד על ליצנות וזילזול בחיי האדם..לכן לא רציתי להיכנס לויכוח בכלל..

כל החוזרים בתשובה כיום זה אלו אנשים שקרה להם איזה מקרה או הגיעו לאיזו סיטואציה שפתאום הרגישו משו מהלב שכאילו,אין!!בדוקקק יש מישהו מלמעלה שמשגיח על הנעשה כאן...!הם מרגישים את זה בכל צעד ושעל!

זו כבר בחירתך אם להאמין בדרך הזו ולטעום באמת מזה להיות שומר תורה ומצוות,מזה להיות בן אמיתי לאבא!
    או שלהמשיך בדרכך (סטייתך) הנועזת..

רק חבל מאד שכולם מדברים פה בלי להיות בכלל בעולם הדתי..אני יכולה להגיד לך בדוק!!
    בחיים לא היית דתי אמיתי!!
    אם כבר היית דתי, זה היה בכפייה ולא מתוך אהבה לקב"ה..!כי אם היית מתחנך על דרך התורה באמת..לא היית עוזב את הקב"ה בחיים !!כי אתה מרגיש שזו האמת!וכאן טמון האושר!!

אתה יכול להתווכח אבל אתה יודע בעצמך שבזה אני צודקת!

Ori
    אורח

(לאורי)

אל תהיה כ"כ בטוח שעדיף לך להיות בספק כמו שאתה אומר..

הפוך...
    אם אתה מדבר מהשכל אתה צריך להבין שעדיף לך להיות דתי וללמוד תורה ודברים רבים..(ואז כבר תבין לבד..שלהיות בעל שומר תורה ומצוות זה פשוט להיות מאושר!!)

ואתה לא מפסיד מזה כלוםם..אף אחד לא רוצח אותך (אהה אולי המבטים של האנשים..) ולא כלום..
    ומצד שני אומרים לך אם תהיה אדם שלא שומר תורה ומצוות אתה תקבל כך וכך..(ואתה רואה שכתוב במפורש בתנ"ך..מה העונשים ומה השכר..ואם תסתכל ביחזקאל תראה שרמוז ברמז עבה על השואה!!פשוט זוועה להסתכל!)

רק עיוור לא יראה איך ה' הוא חנון ורחום!!
    הוא מזהיר,("אם בחוקותיי תלכו ומצוותי תשמרו...ושכנתי בתוככם!!!..."),מתרא ואומר מה יקרה לאדם אם כך וכך יעשה..ובנתיים כל העונשים שהוא אמר שמא עמ"י יחטאו ..התקיימו!!וזה עובדה!

ולמרות שהוא מזהיר עדין אנשים ממשיכים..כנראה אנשים אוהבים להרגיש על בשרם את העונש..

אדם רוצה ליגוע בחשמל,חבר שלו אומר "תזהר זה מחשמל!","אז מה אני רוצה לראות איך זה מ(ת)חשמל.."

כאילו מה..?אתה יודע מה צפוי לך ועושה הפוך??
    סבבה לך,אתה תיאלץ לקחת את המשא בלבד!

פעם אחת שמעתם על איזה ספר עתיק שיצא וכתוב בו: "אם תהיה דתי אתה תתגלגל בעפר,תישרף,יהיה לך מלאא עונשים..כאלו וכיוצא בהם.." שמעתם על כזה ספר?אני עדין לא..בנתיים שמעתי את זה על מי שאינו שומר תורה ומצוות..!

אז מה אכפת לך לנסות את מה שאין בזה סיכון?

-פשוט מאד,לבנאדם מאד קשה לעמוד על הטעות שלו..
    קשה לו לומר -טעיתי ,סליחה!אני יודע שזו לא הדרך..אני רק מנסה לכפות על זה כי לא מתאים לי לשייך את עצמי לשם.."טוב" לי במקום שלי..
    אני יכול לעשות מה שבא לי בלי חיובים וחוקים!הכי סבבה לי!

וזו טעות..אמרתי את זה פעם..רק בהמה אוכלת,שותה וישנה!בלי תכלית..מה אתה בהמה??חס ושלום??!!
    לא אכפת לך למה אתה כאן?הרי לכל דבר יש תכלית..
    שעון נוצר כדי לראות מה השעה,פותחן נוצר כדי לפתוח,בקבוקים,שימורים וכולי..
    כל דבר יש לו ייעוד!ומה עם הבן אדם??!!אם לדברים קטנים יש יעוד כאן בעולם הזה..אז לבן אדם שהוא בהרבה יותר חשוב מהחפצים החמריים האלו..לו אין ייעוד ??סתם בא לעולם??להנות?לאכול,לשתות ולישון?אז לְמה הקב"ה ברא דברים נוספים?סתם שיהיו נספחים??

אף פעם לא תהיתם??!!!שוב אמרתי,זה מעיד על ליצנות וזילזול בחיי האדם..לכן לא רציתי להיכנס לויכוח בכלל..

כל החוזרים בתשובה כיום זה אלו אנשים שקרה להם איזה מקרה או הגיעו לאיזו סיטואציה שפתאום הרגישו משו מהלב שכאילו,אין!!בדוקקק יש מישהו מלמעלה שמשגיח על הנעשה כאן...!הם מרגישים את זה בכל צעד ושעל!

זו כבר בחירתך אם להאמין בדרך הזו ולטעום באמת מזה להיות שומר תורה ומצוות,מזה להיות בן אמיתי לאבא!
    או שלהמשיך בדרכך (סטייתך) הנועזת..

רק חבל מאד שכולם מדברים פה בלי להיות בכלל בעולם הדתי..אני יכולה להגיד לך בדוק!!
    בחיים לא היית דתי אמיתי!!
    אם כבר היית דתי, זה היה בכפייה ולא מתוך אהבה לקב"ה..!כי אם היית מתחנך על דרך התורה באמת..לא היית עוזב את הקב"ה בחיים !!כי אתה מרגיש שזו האמת!וכאן טמון האושר!!

אתה יכול להתווכח אבל אתה יודע בעצמך שבזה אני צודקת!
    כבר חשבתי שהספקת להגיב למה שכתבתי טוב לא משנה תקראי את זה אחר כך..
    תראי מכיוון שמאוד מאוחר ואני לא במצב של לקרוא הכל ולהבין אני אסמוך על החושים שלי ואנחש שמה שכתוב פה הוא בערך מה שכתבת 4 פעמים נוספות באופן רצוף..
    האהבה לאל היא לא בהכרח הליכה עיוורת אחרי חוקים ומידות שאדם אחר מכתיב לך לפי הבנתו וצר לי שרבים לא מבינים את זה..
    כי בסך הכל מה שאת יודעת ועושה מישהו אחר לאורך ההיסטוריה הכתיב ושאר הבריאות הלכו בעקבותיו ועם הזמן זה הפך לסטנדרט.
    לכן אם תפקחי העניים פעם אחת אבל באמת תפקחי..
    חכם הוא זה ששואל למה ומצפה לתשובה אמיתית
    טיפש הוא אדם ששואל למה ומסתפק בכל תשובה..
    תבחרי מה את רוצה להיות כי כרגע את הולכת בתלם שמסופקני שאת מבינה את הכיוון שלו ואת ההשלכות שלו..
    הליכה בצל של אידאל היא גרועה בדיוק כמו אי קיום מידה שאדם אחר קבע בשבילי (לפי הגדרתך כמובן)
    בכל מקרה אני מאוד מקווה שתצליחי אולי להבין מהסבטוחה שהבאתי פה למה התכוונתי.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 27-08-2009 בשעה 02:59.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחשוב טוב-יהיה טוב!

תשמעי אני לא מדבר איתך על עבירות שהן בקטגוריה של עבירות שדינן עונש מוות (ולא בהכרח בדת), אני מדבר איתך על מעשים שלאדם שלא מאמין לא נחשבים במעשים רעים..
    כגון הפרת קדושת השבת, שבירת צום כיפור וכל הדברים במידות האלו אז מבחינתו לא נעשה כל מעשה רע.
    בכל מקרה אין פה מקום לויכוח כי כמו שכבר הבהרתי יותר מפעם אחת אין הרבה הגיון,

צודק אם לא הייתה תורה גם אני לא הייתי יודעת למה אסור!
    אבל יש סיבות..!קודם כל שבת כבר אמרנו למה אם יוצרינו נח מכל מלאכת העבודה ביום הזה!קל וחומר שנאחנו צריכים לנוח!אנחנו צריכים להפוך אותו ליום קדוש..

ויום כיפור???
    הוא לטובתך בלבד!אתה צריך לכפר על המעשים שלך!לא הקב"ה על המעשים שלו..
    אם אתה מרגיש מושלם שעשית הכל-אשרייך!רק מאד מעניין למה נשארת עדין בעולם אם אתה דיק יסוד עולם!

וגם צדיקי יסוד עולם לא סיימו בשלמות את תיקון המידות כאן בעולם הזה!החפץ חיים אמר :"בכל חיי הספקתי לתקן 3 וחצי מידות בלבד!"

אז זה די ברור למה יש צום..חותמים את גזר דינך..ואתה אוכל לי במבה ושותה קולה?
    אתה צריך לקרוע את השמים בבכי עז ולתחינות בשביל שהקב"ה ימחל לך!

ואני לא אומר את זה בתור אחד שלא חווה את מה שיש לצד השני להציע להפיך רוב ימיי על האדמה בלתי בתור אדם דתי,

אני לא מזלזלת במה שהיית אבל תבין..
    בנתיים, שום אדם שהכיר במציאות הבורא וראה את מציאותו בכל רגע ורגע..והתחנך על ברכי היהדות והתורה-לא חזר בשאלה וזו ע=ו=ב=ד=ה!!

עכשיו תגיד לי,
    בטח שישי חוזרים בשאלה!
    ברור שיש..ואם תחקור תגלה עד כמה בביתם היה חינוך כפייתי..או שנהגו בילד הזה בכפייתיות..או בכלל שהבית לא היה שומר תורה ומצוות אורגנל!

ובגיל 18 חלס ההיתי בדרך החוצה בגלל שלא משנה מה יאמרו לי בסופו של דבר להרבה מאוד דברים בדת עצמה אין הצדקה וסילוף של הכתובים הוא לא תשובה (כשאני אומר סילוף זה הבנה של הטקסט בצורה סובייקטיבית) מספקת לשאלות שיש לכן עד שהטקסט לא יפרוש לפי הלכתו התשובה שיש כרגע אינן מספיקות

שוב,כאן זה מראה עד כמה היית מוכנס לדת!
    כי אם זה היה כ"כ מעניין אותך,והיית כן מאמין בתורה והכל היה בסדר גמור רק בקטע של הבעיה שלך..שתכבת כאן..
    לא היית עוזב בגלל זה..כי אם זה היה בא מהלב היית שואל חוקר ומתעניין לא זורק סתם..מתייאש,הולך ופורש..
    סימןמשזה לא היה רציני..
    ת'אמת..אתה יכול הלגיד לי ששמרת הכל חלק!?הבנת את הטעמים למדת תורה וגמרא ?פתחת?עיינת?למדת בישיבה??

לא..לא ..לא ושוב לא!(אלא אם כן יש לך תשובה אחרת..)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחשוב טוב-יהיה טוב!

כבר חשבתי שהספקת להגיב למה שכתבתי טוב לא משנה תקראי את זה אחר כך..
    תראי מכיוון שמאוד מאוחר ואני לא במצב של לקרוא הכל ולהבין אני אסמוך על החושים שלי ואנחש שמה שכתוב פה הוא בערך מה שכתבת 4 פעמים נוספות באופן רצוף..

קודם כל..כדאי שתקרא הכל מחר..אם אתה עייף..
    לא שווה לא לקרוא לעומק..ואח"כ להגיב למרות שכמעט הבנת מה שכתבתי..
    תגיב על זה מחר:

האהבה לאל היא לא בהכרח הליכה עיוורת אחרי חוקים ומידות שאדם אחר מכתיב לך לפי הבנתו וצר לי שרבים לא מבינים את זה..
    כי בסך הכל מה שאת יודעת ועושה מישהו אחר לאורך ההיסטוריה הכתיב ושאר הבריאות הלכו בעקבותיו ועם הזמן זה הפך לסטנדרט.
    לכן אם תפקחי העניים פעם אחת אבל באמת תפקחי..
    חכם הוא זה ששואל למה ומצפה לתשובה אמיתית
    טיפש הוא אדם ששואל למה ומסתפק בכל תשובה..
    תבחרי מה את רוצה להיות כי כרגע את הולכת בתלם שמסופקני שאת מבינה את הכיוון שלו ואת ההשלכות שלו..
    הליכה בצל של אידאל היא גרועה בדיוק כמו אי קיום מידה שאדם אחר קבע בשבילי (לפי הגדרתך כמובן)
    בכל מקרה אני מאוד מקווה שתצליחי אולי להבין מהסבטוחה שהבאתי פה למה התכוונתי.

אהה הבנתי אותך..סתם אדם אחד היה לו משעמם במדבר..והוא החליט לדאוג לצאצאיו..אז הוא אמר יאללה!בוא נכתוב להם חוקים משונים כדי שיהיה להם קשה לעשותם וזה יהיה האתגר בחייהם!
    לשמור שבת ולא לעשות ל"ט מלאכות אבות שנעשו במשכן (פשש מעניין איך הוא ידע על המשכן...אם הוא לא היה כזה דבר "מעמד הר סיני ולא שמע ולא היה ולא נברא כלום..") ועוד כל מיני דברים מוזרים שלא מתקבלים על הדעת..והוא לקח גם לוחות והתחיל לכתוב "אנוכי ה'..." והאדם המשועמם הזה היה לו רוח הקודש אז הוא כתב גם מה יהיה בדורות הבאים...כתב שיהיה חטא העגל..ושבנ"י יצאו ממצרים ועוד כהנה וכהנה!
    ידע על העתיד..פששששיייההה!!אתה בכלל לא אממין ברוח הקודש..אז מאיפה הוא ידע על כל המקרים שיהיו לעמ"י???

אם אתה כבר מדבר על פקיחת עיניים..
    תנסה לבסס לי על מה החלטת שאדם אחד המציא את התורה..תתן לי הוכחות סותרות!!

אגב..שאלה..אתה חוגג את חג הפסח?סוכות?שבועות??למה???!!!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,107 | הודעות: 8,198,700 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect