וווווואי וואוי אני לא מאמייין.. כאילו פאק אנשים עיייייייווורים ? אם תאכל בשבת בערב לא תהיה מלחמה ? כאילו פאק תקשיבו לעצמכם די זה מוגזם.. בסוף הכל יתבהר לכם בתור בלוף מטומטם..
חלאס כמו משו מהחיים.. הרי את התורה האורגנלית קיבל משה.. (לוחות הברית) זאתי התורה בכתב.. ויש את התורה בעלפה.. שזה יענו הכל.. שהעבירו מדור לדור בעל פה סיפרו וסיפרו עד שהוצאה לאור באה והוציאה ספר..
אתם מכירים תמשחק טלפון שבור ? זה באמת נשמע מטומטם אבל ככה זה.. כל אחד שסיפר לדור שאחריו השמיט והוסיף עוד חלקים שבעצם היום כבר כלום לא כמו פעם.. די זה כבר דבילי.. מה אתם ככ עסוקים על ההיא ועל ההוא.. תחיו תחיים שלכם תעשו את מה שאתם באמת צריכים וזהו.. אל תחיו לפי מה שהיה פעם לפי סיפורים ולפי דברים שיבואו בעתידד.. תהיו אנשים טובים ותעשו מה שאתם צריכים.. אניי בטוחח שה' לא ישלול אותכם בגלל שלא שמתם כיפה או גידלתם זקן או התפללתם.. העיקר תהיו אנשים הגונים וישרים וכל השאר סתם חרטא או כמו שזה נקרא "בונוסים".. ומי שיבוא ויקטול את הדעה שלי זה בגלל שהוא אטום ואיך שלימדו אותו בבית ככה הוא חושב ישר לא מסתכל לא ימינה ולא שמאלה.. ואין להגיד עליי שאני אטום כי גדלתי גם בבית דתי (אבא) וגם בחילוני (אמא) ובמקרה הזה אתה לומד להיות ראש פתוח... בקיצור חפרתיי.. סורי זה פשוט מעצבן אותי אטימות של אנשים..

ציטוט ההודעה