קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]ריימן 3 האם יהיה לו דור המשך?!
    על ידי KaZiNo בפורום משחקים כללי
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 23-01-2009, 01:14
  2. [דיון]צעירי ישראל!!האם באמת יש לנו עתיד ?
    על ידי קופיקו בפורום כדורגל
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 28-12-2007, 19:24
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-12-2006, 00:01
  4. [דיון] אייברסון בדנבר, האם זה יסתדר?
    על ידי Answ3R בפורום כדורסל
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 22-12-2006, 17:09
  5. גוג ומגוג? מישהו יכול לספר לי על זה?
    על ידי FireSide בפורום יהדות
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 21-05-2006, 17:44
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 40 מתוך 40

[דיון] גוג ומגוג - האם כתוב בתנ"ך ? - עמוד 3

משתמש מתקדם האוואטר של matancohn89
    שם פרטי
    סהר
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    תקשיבו לי ? אל תקשיבו לאפחד :]

ציטוט נכתב במקור על ידי דניאל אגמון צפיה בהודעה
    קודם כל אם אתם רוצים להנצל מגוג ומגוג אז יש לי פתרון בשבילכם. כל הרבנים היות אומרים שלאכל סעודה שלישית בשבת זה סגולה להינצל ממלחמת גוג ומגוג
    וווווואי וואוי אני לא מאמייין.. כאילו פאק אנשים עיייייייווורים ? אם תאכל בשבת בערב לא תהיה מלחמה ? כאילו פאק תקשיבו לעצמכם די זה מוגזם.. בסוף הכל יתבהר לכם בתור בלוף מטומטם..
    חלאס כמו משו מהחיים.. הרי את התורה האורגנלית קיבל משה.. (לוחות הברית) זאתי התורה בכתב.. ויש את התורה בעלפה.. שזה יענו הכל.. שהעבירו מדור לדור בעל פה סיפרו וסיפרו עד שהוצאה לאור באה והוציאה ספר..
    אתם מכירים תמשחק טלפון שבור ? זה באמת נשמע מטומטם אבל ככה זה.. כל אחד שסיפר לדור שאחריו השמיט והוסיף עוד חלקים שבעצם היום כבר כלום לא כמו פעם.. די זה כבר דבילי.. מה אתם ככ עסוקים על ההיא ועל ההוא.. תחיו תחיים שלכם תעשו את מה שאתם באמת צריכים וזהו.. אל תחיו לפי מה שהיה פעם לפי סיפורים ולפי דברים שיבואו בעתידד.. תהיו אנשים טובים ותעשו מה שאתם צריכים.. אניי בטוחח שה' לא ישלול אותכם בגלל שלא שמתם כיפה או גידלתם זקן או התפללתם.. העיקר תהיו אנשים הגונים וישרים וכל השאר סתם חרטא או כמו שזה נקרא "בונוסים".. ומי שיבוא ויקטול את הדעה שלי זה בגלל שהוא אטום ואיך שלימדו אותו בבית ככה הוא חושב ישר לא מסתכל לא ימינה ולא שמאלה.. ואין להגיד עליי שאני אטום כי גדלתי גם בבית דתי (אבא) וגם בחילוני (אמא) ובמקרה הזה אתה לומד להיות ראש פתוח... בקיצור חפרתיי.. סורי זה פשוט מעצבן אותי אטימות של אנשים..

2. קישורים ממומנים

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי matancohn89 צפיה בהודעה
    וווווואי וואוי אני לא מאמייין.. כאילו פאק אנשים עיייייייווורים ? אם תאכל בשבת בערב לא תהיה מלחמה ? כאילו פאק תקשיבו לעצמכם די זה מוגזם.. בסוף הכל יתבהר לכם בתור בלוף מטומטם..
    חלאס כמו משו מהחיים.. הרי את התורה האורגנלית קיבל משה.. (לוחות הברית) זאתי התורה בכתב.. ויש את התורה בעלפה.. שזה יענו הכל.. שהעבירו מדור לדור בעל פה סיפרו וסיפרו עד שהוצאה לאור באה והוציאה ספר..
    אתם מכירים תמשחק טלפון שבור ? זה באמת נשמע מטומטם אבל ככה זה.. כל אחד שסיפר לדור שאחריו השמיט והוסיף עוד חלקים שבעצם היום כבר כלום לא כמו פעם.. די זה כבר דבילי.. מה אתם ככ עסוקים על ההיא ועל ההוא.. תחיו תחיים שלכם תעשו את מה שאתם באמת צריכים וזהו.. אל תחיו לפי מה שהיה פעם לפי סיפורים ולפי דברים שיבואו בעתידד.. תהיו אנשים טובים ותעשו מה שאתם צריכים.. אניי בטוחח שה' לא ישלול אותכם בגלל שלא שמתם כיפה או גידלתם זקן או התפללתם.. העיקר תהיו אנשים הגונים וישרים וכל השאר סתם חרטא או כמו שזה נקרא "בונוסים".. ומי שיבוא ויקטול את הדעה שלי זה בגלל שהוא אטום ואיך שלימדו אותו בבית ככה הוא חושב ישר לא מסתכל לא ימינה ולא שמאלה.. ואין להגיד עליי שאני אטום כי גדלתי גם בבית דתי (אבא) וגם בחילוני (אמא) ובמקרה הזה אתה לומד להיות ראש פתוח... בקיצור חפרתיי.. סורי זה פשוט מעצבן אותי אטימות של אנשים..
    מילים כדורבנות ניראה לי אמרתי את זה גם פעם למישהו..

משתמש כבוד
    משתמש כוסון
    האוואטר של sagivZ
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The one & the only

בטח כתוב אבל בגמרא זה מובא ביותר פירוט

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סלביק
    לייקים
    2
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    פעם חשבתי שהעולם גדול. והיום אני יודע: אין לי ארץ אחרת!

אז

א. כפי שאמר רבי נחמן ''מצווה גדולה להיות בשמחה''

אז כדאי להיות חיובי כול הזמן...ולא לשכוח לחייך

ב. ה' ברא את העולם...אז למה לו להשמיד אותו?

וכמו כן, ה', נתן לנו את החיים...והוא יחליט מתי לקחת אותם...

ולגבי גוג ומגוג, יש הרבה תיאורים לזה, אבל כנראה שמשהו יקרה בשנת 2012, אבל עד אז...נחיה ונראה

-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי .KariN. צפיה בהודעה
    אני משערת שפתחו עשרות אלפי אשכולות על נושא זה , אבל מפני שאנו בתקופה סוערת אני דיי בטוחה שחשוב להעלות את הנושא.
    טוב, אז לדעתי צריך להתפלל ולהתחיל לשמור שבת ולעשות מצוות אולי ככה העונש שיוטל עלינו במלחמה יופחת. המלחמה הזאת תהיה הנוראה ביותר, טילים ומכונות לחימה, אלפי מטוסים בשמיים , אוויר לא נקי אנחנו נמות רק מהעצם המחשבה על מה שהולך בחוץ \:
    מה דעכתם ? איך ניתן לשפר את המצב ?
    ורק שתדעו שכל מלחמה מסוג זה קורה רק מפני שאנו מחללים את מצוות ה' יתברך.
    אולי הנושא כבר לא רלוונטי אבל בכל מקרה יש לי שאלה:
    מה בדיוק היהודים עשו במלחמת העולם הראשונה והשנייה שהדברים שקרו הגיעו להם?אה?

תעשו לי טובה,זיוני שכל בכתב התנך הזה.
    גם הקטע של ה12 לדצמבר 2012 זה זיון שכל אחד גדול.למה שזה לא יקרה ב9 לספטמבר 2009,או ה10 לאוקטובר 2010,או ה11 לדצמבר 2011?
    העולם לא הולך להכחד ולא נעליים,הדבר היחיד שיכול לקרות זה ההצפה של העולם וזה רק בגלל החור באוזון,שזה כמובן בגלל האנושות ולא בגלל כח אלוהי.
    במידה וזה יקרה,כולם יאשימו את אלוהים כי זה הדבר הכי קל והכי הגיוני שאפשר לעשות נכון?
    אז אני מבין מפה שאלוהים ברא את המכוניות,את הרכבות,את המטוסים,את המפעלים ואת כל שאר הדברים המזהמים ולא אנו,האנשים..

יצא לי להיות בחנוכה שעברה בבית דתי.התארחתי אצל קרובי משפחה בארהב שם והייתי צריך להיות דוס לשבוע.
    כל מה שלמדתי מה"חוויה הזאת" שכל התפילות האלה וכל המנהגים המטופשים האלו הם ליקוק תחת אחד גדול לדבר שלא קיים.
    אין הוכחה ממשית לקיומו,אי אפשר לחוש אותו.משמע הוא לא קיים.
    נערך לאחרונה על ידי Michael.; 14-09-2009 בשעה 22:18.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה

גם הקטע של ה12 לדצמבר 2012 זה זיון שכל אחד גדול.למה שזה לא יקרה ב9 לספטמבר 2009,או ה10 לאוקטובר 2010,או ה11 לדצמבר 2011?
    העולם לא הולך להכחד ולא נעליים,הדבר היחיד שיכול לקרות זה ההצפה של העולם וזה רק בגלל החור באוזון,שזה כמובן בגלל האנושות ולא בגלל כח אלוהי.
    במידה וזה יקרה,כולם יאשימו את אלוהים כי זה הדבר הכי קל והכי הגיוני שאפשר לעשות נכון?
    אז אני מבין מפה שאלוהים ברא את המכוניות,את הרכבות,את המטוסים,את המפעלים ואת כל שאר הדברים המזהמים ולא אנו,האנשים..

יצא לי להיות בחנוכה שעברה בבית דתי.התארחתי אצל קרובי משפחה בארהב שם והייתי צריך להיות דוס לשבוע.
    כל מה שלמדתי מה"חוויה הזאת" שכל התפילות האלה וכל המנהגים המטופשים האלו הם ליקוק תחת אחד גדול לדבר שלא קיים.
    מי אתה שתחוש ותראה אותו ?

מספיק שכל עם ישראל ישמור שבת פעם אחת כולם ביחד . ותראו

יהודי בן של האוואטר של MaroKaI
    לייקים
    12
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי matancohn89 צפיה בהודעה
    אתה צריך ללכת ללמוד קצת ילד, היו שתי תורות אחת שעברה בעל פה (ונכתבה אחרי 40 שנה) ואחת התורה שבכתב שהייתה אצל הכהנים.
    ויש מספיק חוקים שהשם הביא לנו, אל תדאג בקשר לזקן והכיפה, אלה הדברים הקטנים.
    יש דברים שאתה לא יודע.

מייקל באמת לא מתאים לך לדבר הרבה שטויות..
    התאריכים שזרקת פה לא קשורים לתנ"ך, באג 2000 התחיל בכלל כשל במערכות ותוכנות אם אני לא טועה, בקיצור בגלל זה עדיף להשאר עם תאריך עברי חח.
    12/12/2012
    סתם עוד תאריך.
    גם היו מושפעים שאמרו שב 6/6/06
    השטן יבוא אבל הכל זה סתם שטויות.

ואף אחד לא מאשים את השם שטעיות של בני אדם, רק בנאדם מטומטם יאשים אותו על טעיות שאותו אדם בעצמו עשה.

דוקא ממך צפיתי למינימום כבוד לדת, ובטח שבפורום יהדות ובפורום שמלא במאמינים.

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי yarivb צפיה בהודעה
    מי אתה שתחוש ותראה אותו ?

מספיק שכל עם ישראל ישמור שבת פעם אחת כולם ביחד . ותראו
    מאיפה אתה יודע את זה?
    ואני בן אדם.אני אמור לחוש דברים,כי מן הסתם יש לי חושים.או שאני מוטציה ואני היחיד שיש לו דברים כאלה O:
    לא רואים אותו,לא מריחים אותו,לא שומעים אותו,אי אפשר לגעת בו,ואי אפשר לטעום אותו=משמע הוא לא קיים.

ציטוט נכתב במקור על ידי MaroKaI צפיה בהודעה
    מייקל באמת לא מתאים לך לדבר הרבה שטויות..
    התאריכים שזרקת פה לא קשורים לתנ"ך, באג 2000 התחיל בכלל כשל במערכות ותוכנות אם אני לא טועה, בקיצור בגלל זה עדיף להשאר עם תאריך עברי חח.
    12/12/2012
    סתם עוד תאריך.
    גם היו מושפעים שאמרו שב 6/6/06
    השטן יבוא אבל הכל זה סתם שטויות.

ואף אחד לא מאשים את השם שטעיות של בני אדם, רק בנאדם מטומטם יאשים אותו על טעיות שאותו אדם בעצמו עשה.

דוקא ממך צפיתי למינימום כבוד לדת, ובטח שבפורום יהדות ובפורום שמלא במאמינים.
    תקשיב להב,יש לי כבוד לדת,אחרת הייתי זורק פס והייתי אומר לדוד שלי שאני לא אעשה את זה.כמובן גם פה נכנס הכבוד למשפחה ולדוד,כי בכל זאת הם אירחו אותי.
    בכל מקרה,כל התפילות על הלחם ועל הנטילת ידיים היו כולם "תודה לך על זה ועל זה ועל זה" ו"כמה שאתה גדול,כמה שאתה חזק,כמה שאתה כל יכול".
    בעיני זה ליקוק תחת ענק,מצטער אם זה פוגע במישהו

Ori
    אורח

מאיפה אתה יודע את זה?
    ואני בן אדם.אני אמור לחוש דברים,כי מן הסתם יש לי חושים.או שאני מוטציה ואני היחיד שיש לו דברים כאלה O:
    לא רואים אותו,לא מריחים אותו,לא שומעים אותו,אי אפשר לגעת בו,ואי אפשר לטעום אותו=משמע הוא לא קיים.

תקשיב להב,יש לי כבוד לדת,אחרת הייתי זורק פס והייתי אומר לדוד שלי שאני לא אעשה את זה.כמובן גם פה נכנס הכבוד למשפחה ולדוד,כי בכל זאת הם אירחו אותי.
    בכל מקרה,כל התפילות על הלחם ועל הנטילת ידיים היו כולם "תודה לך על זה ועל זה ועל זה" ו"כמה שאתה גדול,כמה שאתה חזק,כמה שאתה כל יכול".
    בעיני זה ליקוק תחת ענק,מצטער אם זה פוגע במישהו
    יא וורדי!!!
    מייקל פרקת עול שישב לך על הלב הרבה זמן אני רואה...
    טוב אז ככה תראה בתור דתי לשעבר, אני בהחלט יכול להתחבר להרגשה שאתה מרגיש אבל צריך לזכור דבר אחד, לא משנה מה אתה חושב או מאמין תמיד צריך מינימום כבוד לצד השני כי הוא כן מאמין בדברים שאתה מזלזל בהם ואולי לך זה לא מזיז אבל בשבילו זה עולם ומלואו..
    לכן במטוטה ממך חייה ותן לחיות (או שאני אבוא אקספרס ויבעט לך בתחת =/)

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אני רק אומר את דעתי,וכתבתי בסוף שאני מצטער אם אני פוגע במישהו.
    אבל זה באמת ככה,אתה לא יכול להגיד שלא :\

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,714 | הודעות: 8,198,307 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect