1) פרסי רוסי ומרוקאי מצאו מכונה מוזרה, רשום שם להכניס שקל, בא הרוסי והכניס שקל, יצאה לו בחורה יפיפייה, בא המרוקאי והכניס
שקל, יצאה לו גם בחורה יפיפייה, בא הפרסי והכניס את אשתו, יצא לו שקל, חייך והלך.
2) פרסי נכנס לתחנת דלק ומבקש את מנהל התחנה, המנהל מגיע והפרסי שואל אותו : כמה תעלה לי טיפה אחת של דלק ? אז המנהל אמר לו, טיפה אחת זה בחינם, אז הפרסי אומר : יופי, אז טפטף לי פול !
3) למה פרסים אוהבים שטיחים ? שאם למישהו נופל כסף אז הוא לא שומע..
4) איך לזהות בית של פרסים ממרחק ? אפשר לראות את נייר הטואלט מתייבש על חבל הכביסה !
5) איך פרסים נותנים גלידה לאורחים ? לכל אורח גלידה אחת בגביע של חתיכת אפרופו.
6) שני חברים נכנסים בריצה לתוך מרפאה, שואלים אותם מה קרה להם והם מספרים שלאחד מהם נתקע חצי שקל בגרון והוא גוסס מחנק, אז שואלים את השני שהוא פרסי אם הוא חבר שלו שבא לעזור לו, אז הוא אומר : מה פתאום, אני מחכה שתוציאו לי את הכסף שלי !
7) איך אפשר לבדוק שמיעה של פרסים ? זורקים שקל על הרצפה ורואים את התגובה שלהם !
8) למה פרסים מטגנים את הדגים כשהראש שלהם כלפי מעלה ? כדי שהם לא ישתו את השמן !
9) כושי אחד מגיע לישראל ופתאום בורח בריצה מתוך פאב, שואלים אותו : למה אתה בורח, אז הוא ענה : כי הם שרו שם בפנים : בנו חושך לגרש..
10) ילד בן 5 בלע שקל בגן ילדים וחזר הביתה בוכה, אימו התקשרה בבהלה לבית החולים וביקשה מהר עזרה, לאחר שהגיע אמבולנס בגלל צעקות ובכי האם, ולקחו אותם במהרה, הילד נבדק ואז הפקידה בקבלה מצלצלת ושואלת את האם, אם הילד כבר יצא מכלל סכנה, אז האם אמרה : לא יודעת אם זה המצב פשוט אם זה יגיע לאוזניי בעלי הפרסי..

Ani Magniv

ציטוט ההודעה

ספוילר: