קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. רון ארטסט נגד בן וואלס 1x1 בזירה
    על ידי ליאו מנהיג הצבים בפורום כדורסל
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 15:35
  2. תרגילי רגליים!!!
    על ידי energy atraf בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 22:27
  3. 3 רגליים :O
    על ידי Moshe בפורום דיבורים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 20-10-2005, 02:26
  4. [שאלה]תרגילי רגליים בבית
    על ידי AND בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 23:11
  5. רגליים....
    על ידי ggg בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 22:50
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

[לוחמה בזירה] עבודת רגליים

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ברירת מחדל [לוחמה בזירה] עבודת רגליים

יש מידע בצד של הסרטון (More Info)
    כל מה שהולך ברחוב ובזירות האיגרוף קלאסי, סאן-דה, קיקבוקסינג ואיגרוף תאילנדי
    במבט מלמטה על הרגליים (העבודה פה היא ללא בעיטות כי זה בחדר שלי ואני לא ממש רוצה לשבור משהו, בקרוב אני יעלה סרטונים עם איכות גבוהה+הסברים ובמקום פתוח)
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=-q4deGEJ4Gg"]YouTube - Muay Thai\Boxing:Footwork[/ame]
    *אל תנסו להעתיק אני מחליף עמדות אתם תסתבכו חבל על הזמן
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 14-10-2009 בשעה 18:42.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

חחחחחחחחחחחחח בכיף בוא אני אביא לך את הפידבק שלי על הסרטון (עברו לי הרבה דברים כשצפיתי בזה נקווה שאני זוכר הכל)
    קודם כל - חשוב שתציין שהעמידה הזאת היא לאדם ימני כן? לא לכולם זה כזה ברור
    וכשאתה מראה עמידה פרופר כדאי שתראה מבט מלמעלה - כי הטעויות הכי נפוצות של אנשים זה עמידה צרה מדי = חוסר יציבות מטורף.
    אמממ גם כשאתה מדגים ג'אב והוק מומלץ שתסביר גם מה כיוון 2 כפות הרגליים איך לאן, ויותר חשוב מהכל - HIP. אין מה לעשות כל מכה שעובדת בלי האגן היא חסרת ערך ברור לי שאתה יודע את זה - חשוב לציין.
    אה כן.. אממ מיקום של הגב, קשה נורא לראות מפה שאתה כפוף טיפה - וגם זה עסק חשוב. להיות זקוף זה עוד נזק ליציבות ולהגנה בכללי (:
    בכל אופן סרטון יפה כוונה טובה - אני אשמח לראות את הסרטון שבחוץ.

אישית בקשר לעמידה שלך רואים שיש נגיעה של מואי טאי מטורף חחח אני אישית לא הייתי עומד כל כך קליל, הייתי עומד הרבה יותר כבד - אהבתי הרבה יותר להגיע לרצפה, אבל כל אחד והתחום שלו (: מצפה לראות עוד סרטונים
    Bring the Violence-

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Dave Grohl צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחח בכיף בוא אני אביא לך את הפידבק שלי על הסרטון (עברו לי הרבה דברים כשצפיתי בזה נקווה שאני זוכר הכל)
    וכשאתה מראה עמידה פרופר כדאי שתראה מבט מלמעלה - כי הטעויות הכי נפוצות של אנשים זה עמידה צרה מדי = חוסר יציבות מטורף.
    אמממ גם כשאתה מדגים ג'אב והוק מומלץ שתסביר גם מה כיוון 2 כפות הרגליים איך לאן, ויותר חשוב מהכל - HIP. אין מה לעשות כל מכה שעובדת בלי האגן היא חסרת ערך ברור לי שאתה יודע את זה - חשוב לציין.
    אה כן.. אממ מיקום של הגב, קשה נורא לראות מפה שאתה כפוף טיפה - וגם זה עסק חשוב. להיות זקוף זה עוד נזק ליציבות ולהגנה בכללי (:

אישית בקשר לעמידה שלך רואים שיש נגיעה של מואי טאי מטורף חחח אני אישית לא הייתי עומד כל כך קליל, הייתי עומד הרבה יותר כבד - אהבתי הרבה יותר להגיע לרצפה, אבל כל אחד והתחום שלו (: מצפה לראות עוד סרטונים
    תודה רבה
    זה סרטון שעשיתי ב2 דקות בשביל חבר מחו"ל הוא התחיל קיקבוקסינג וקצת מסתבך זה מה שהוא ביקש ממני לעשות
    לא עשיתי כלום עם הידיים סתם שיחררתי את המכות
    הראיתי בשבילו רק את הרגליים כמו שהוא ביקש
    העמידה הזאת היא הבסיסית מאיגרוף קלאסי ואותה צריך כאשר יש מרחק של יד - אם זה ברחוב או תחת כללים אחרים עומדים בצורה כזאת רק כאשר יש מרחק של רגל (אורך הבעיטה) זה דבר שדורש המון תרגול וכפי שראית ברגע שצריך העקב\עקבים נוחתות ונדבקות לרצפה ובכלל בעמידה זו אתה עם רגליים כפופות כי אם לא בכל מקרה דחיפה קטנה ואתה מאבד שיווי משקל ועלול ליפול, זה לא שאתה בלרינה כמו עלי ומותר לך לעמוד עם רגליים ישרות.
    היו בסרטון הזה רק אפרקוטים משוחררים לגמרי וג'אבים כל השאר היה ריק לחלוטין, אני רק הדגשתי את הרגליים ואין שום קשר לאגן תסתכל טוב תראה שהאגן נשאר כמעט במקום והרגליים מסתובבות זה הבונוס כשאתה בתזוזה אתה לא חייב לסובב לגמרי את החלק העליון אלא את התחתון (את זה לימדו אותי בסאן דה) זה הכל יחסי, בדיוק כמו שבאיגרוף קלאסי מנצלים את היריב כשאתה רואה מכה לפנים אתה חוסם אותה עם יד ימין או שמאל ומנצל את העוצמה של המכה ומזרים את היד אחורה וככה היד השנייה מקבלת תנופה מטורפת ואתה בלי להשקיע כמעט כוח אפילו עם ג'אב אחד אתה יכול לשבור למישהו את הגולגולת.
    והצגתי כמעט כל תרגיל גם מהצד וגם פרונטלי (שיבינו את הרווח בין הרגליים) רק ששניהם יצאו לא משהו בגלל זה אני אעשה סרטון חדש...
    כנראה במכון אני אבקש מהמאמן שלי שיצלם, אני די חדש למואי אני אומנם שנה אבל אני הולך רק פעם בשבוע
    וכבר נדבקתי לבעיטות יש לי אקסטזה מטורפת (והמאמן שלי אומר שאני חולה על ברכיים אני מנחש שכן חחח אני בא לאימון רק בשביל לתת אותן לשק XD) לבעוט עם ימין אבל שמאל בועטת יותר חזק (ולמזלי הטוב העצבים כבר הלכו ברובה אבל עדיין כואב) והיא משתחררת לי כמעט באותה מהירות עוצמה וכמות כמו ימין...אני מדביק את העקבים לרצפה רק כשאני קרוב ובקלינץ' לא יצא לי להיות הרבה אני מעדיף לדחוף או להכניס מרפק מתחת\מעל\בתוך הכתף של היריב כי יש לי יתרון אדיר במרחק ודי קשה לפגוע במישהו שהיה באיגרוף קלאסי שנתיים עם הרגל למה? כי אני על קצות האצבעות..
    למשל הרמת הברך אני מחייך כשאני רואה את זה בשבילי זה הזדמנות פז שיבעט אתה יודע מה אני לוקח 15 סנטים אחורה על קצות האצבעות ומכניס לו פוש לחזה (עקב אחורית נוחתת) ומסובב את הכף רגל שלי על העור שלו עושה לו שעווה..אל תסתכל על עמדה של מואי טאי כמוצלחת היא כבדה ועוצמתית אבל בגדול צריך לדעת מתי להשתמש בה.
    ואני כפוף רק כשצריך שוב פעם להיות זקוף נותן לך חלקיק שנייה שהוא המפתח אצל מתאגרפים כמו קליצ'קו, רוי ג'ונס ועלי הם לוקחים את הראש אחורה 5 סנטים במקום 10 ובעיטות\אגרופים הכי מהירים בעולם מפספסים אותך בחצי שנייה ואתה יכול לדפוק חיוך לבנאדם ואז לרדת כפוף הוא לא יחשוב שהוא יפגע (דפוק מלחמה פסיכולוגית) אם ינסה שוב, ז"א שאתה צריך לדעת מתי לעשות מה כפוף כשאתה מתקרב זקוף כשאתה מרחוק בדיוק כמו על קצות האצבעות זה מבלבל את היריב כשאתה משלב טכניקות (זה עלול לעלות לך באוויר אבל זה שווה להשתמש בזה מדי פעם, לפעמים אני כל הזמן הולך עם העקבים ברצפה אבל הצורה המושלמת היא שילוב והתאמה למצב) הוא לא יודע למה לצפות.
    יומטוב

נ.ב.
    העמידה פה היא לא לאדם ימני זה לשניהם הדגמתי גם וגם כשזזתי הצידה החלפתי עמדה ברוב התרגילים ובסוף הדגמתי החלפת עמדה תוך כדי תזוזה.
    כיוון כפות הרגליים משתנה לאדם לאדם אצלי למשל בעבר האצבעות היו פונות מאוד לבפנים (בוא נדמה את כיוון האצבעות למסילות רכבת) כך שפסי הרכבת היו נפגשים אחרי 2 מטר היום בטווח רחוק הרווח בין הרגליים שלי (בכיוון קדימה אחורה) יכול להגיע לפי שניים שלוש ממה שצריך להיות רק על מנת לתת ליריב מטרה ולהחזיר את הרגל אחורה או להתנגשות.
    בחזרה לכיוון הכפות רגליים זה תלוי במכה עם היד\רגל לפעמים בהוקים אני מסובב את האצבעות 90 מעלות רק ברגל אחת ובשנייה דופק צעד של 5 סנטים לדחוף לבנאדם משקל לתוך הגולגולת ואם זה הוק בקלינץ' אני כבר שם קטנה ויוצא בלי להזיז את הכיוון של האצבעות בכלל זה לא כזה קריטי.
    ג'אבים שעשיתי עשיתי 2 סוגים אחד עם תזוזה שבו הרגל הקדמית מתקדמת (אצלי האצבעות ברגע זה נכנסות מעט פנימה אבל כל אחד בשלו) ורק העקב האחורי עולה מעט ולפעמים בכלל לא, זה בעצם שומר מרחק ואם מישהו רוצה להיכנס בי אני פשוט לוקח את הרגל הקדמית והופך אותה לאחורית והרגל שהפכה להיות קדמית על הרצפה כבר דבוקה ואני יכול להרים את הברך במקרים נדירים או לזרוק את היד שנהייתה לקדמית ולחסום ובעצם מה שעשיתי זה לחזור למצב שהייתי בו מקודם רק בעמידה שונה ובלבלתי את היריב וכל זה בצעד קדימה עם מכה וצעד גדול אחורה שבעצם סך הכל חסך לי המון והיריב לא מבין איך נתתי לו ג'אב עם 2 ידיים
    בקשר לג'אב עם התקדמות עם רגל אחת אם אתה נכנס עם גולם, גורילה, מישהו חדש אז תיזהר הוא יכול לאכול את הג'אב השני ולהמשיך וזה יאלץ אותך לאכול איפשהו מכה אבל רוב הסיכויים שאם הוא חדש או גולם הוא פשוט ייפול, ימעד לכיוון שבו הייתה הרגל הקדמית שלך בהתחלה כי כשהחלפת עמדה אתה יכלת (אם עשית) לקחת את הרגל הקדמית שהופכת לאחורית טיפה הצידה - לסגור את הרווח ברגליים - ולתת לו מסלול לחבלים של הזירה או לרצפה אף לא הצלחתי אבל אנשים כן מאבדים את הכיוון. על מנוסים זה לא עובד בכלל (כעיקרון הרגל האחורית היא כמו ציר)
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 15-10-2009 בשעה 00:11.

משתמש באטרף האוואטר של Aviv.E
    שם פרטי
    Aviv
    לייקים
    82
    נקודות
    1,012
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ברוך ה' צורי המלמד ידיי לקרב , אצבעותיי למלחמה"

ציטוט נכתב במקור על ידי Dave Grohl צפיה בהודעה

הוא עושה סוויץ' ככה שזה לכל עמידה
    אחלה סרטון אחי ... יש לך זריזות ברגליים
    אם כן הרגליים שלך היו יותר מידי צמודות ואולי לא ראיתי טוב אבל אתה צריך לקחת עוד מרחק בשביל השיווי משקל

עריכה : אני יעלה סרטון מהמכון שאני לומד בו
    נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 15-10-2009 בשעה 04:18.

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv.E צפיה בהודעה
    הוא עושה סוויץ' ככה שזה לכל עמידה
    אחלה סרטון אחי ... יש לך זריזות ברגליים
    אם כן הרגליים שלך היו יותר מידי צמודות ואולי לא ראיתי טוב אבל אתה צריך לקחת עוד מרחק בשביל השיווי משקל

עריכה : אני יעלה סרטון מהמכון שאני לומד בו
    הרגליים שלי ברוחב בכתפיים בסטנדרט ומשתנה כשצריך הרווח מצויין פשוט הצילום מעפן

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,007 | הודעות: 8,198,600 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect