קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] משובץ למ"צ ורוצה לסרב
    על ידי eitan1922 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-08-2011, 19:06
  2. האם לכפיר יהיה תבור?
    על ידי zyc בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 31-10-2010, 13:19
  3. אני משובץ לכפיר
    על ידי PunKilla בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-02-2010, 00:12
  4. התלבטות בין גולני לכפיר (בין הפלס"ר לעוקץ)
    על ידי Tomer_x8 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 02-02-2010, 00:24
  5. מתי מעדכנים אותי לאן אני משובץ?
    על ידי galush113 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-01-2010, 19:45
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 40 מתוך 40

משובץ לכפיר - עמוד 3

משתמש מתחיל האוואטר של מכבי זה חיפה
    שם פרטי
    גיא ש
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    "לקח לבורא עולם 1913 שנה כדי ליצור את הדבר הכי מושלם על על

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    תתגייס לאן שיגידו לך ואל תעשה בעיות, אפשר להתקע בכל מקום ולהרגיש מבואס או להרגיש הכי גאה בעולם במה שאתה עושה.

שים לב שהבחור מגבעתי גאה במה שהוא עושה והבחור מכפיר מגן על החטיבה שלו כמו אריה,
    כל הקישקושים האלה לפני הגיוס על איזו חטיבה יותר מבצעית ואיזו לא, קישקוש בלבוש.
    יש מספיק אקשן לכולם, ועדיף שלא יהיה.

איפה שלא ישימו אותך תיהיה גאה, ותעשה את המקסימום כדי להיות הכי טוב במה שאתה עושה
    (אם מ"כ, אז מ"כ אם קצין, אז איכס, אבל בכל זאת, קצין, אם מרגמות, אז מרגמות).
    צודק בכל מילה !

2. קישורים ממומנים

משתמש מניאק האוואטר של mister ZooM
    לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

ציטוט נכתב במקור על ידי Haviv צפיה בהודעה
    הקטע שהוא לא צעיר הוא עוד לא התגייס ומעז להתווכח בכלל על התו"ל הצבאי לך תקרא עוד בויקיפדיה איפה שילדים בני 12 רושמים על הצבא
    לפחות תקרא את התגובות שלי לפני שאתה מגיב, ותראה שרשמתי לך כאן; שום דבר ממש שאני רושם לך כאן לא לקוח מויקיפידיה.
    אני מביא מידע ממקורות אישיים, יחידה ושבוז.
    ועוד דבר, אם ההורים שלי היו מחליטים לא להקשיב לגננת המפגרת שהייתה לי שהייתי בגן, כבר הייתי מתגייס באוגוסט האחרון.
    סתם לידע כללי אני מתכוון להקדים את הגיוס למרץ כי גם ככה אני יודע שמהלימודים האלה לא ייצא לי כלום.
    אני בן 18 וחצי אם זה מעניין אותך.
    נערך לאחרונה על ידי mister ZooM; 14-11-2009 בשעה 22:37.

"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

ציטוט נכתב במקור על ידי mister ZooM צפיה בהודעה
    לפחות תקרא את התגובות שלי לפני שאתה מגיב, ותראה שרשמתי לך כאן; שום דבר ממש שאני רושם לך כאן לא לקוח מויקיפידיה.
    ועוד דבר, אם ההורים שלי היו מחליטים לא להקשיב לגננת המפגרת שהייתה לי שהייתי בגן, כבר הייתי מתגייס באוגוסט האחרון.
    סתם לידע כללי אני מתכוון להקדים את הגיוס למרץ כי גם ככה אני יודע שמהלימודים האלה לא ייצא לי כלום.
    צר לי להגיד לך.. אבל ת'דביל.
    יהיה לך מספיק זמן לשרת בצה"ל תסים תלימודים שלך כמו שצריך. וכמו שצריך זה לא 100 זה עובר.
    ו55 כולם יכולים להשיג

גם אם אבא שלך הוא מפקד זרוע היבשה, עד שאתה לא נכנס למערכת אתה לא באמת מבין בצבא. גם אני חשבתי כמוך שאני ממש מבין בכל הסיירות וכל אלה אבל אתה לא יודע כלום.

לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

אני אמרתי שאני מבין בכל הסיירות?
    למה נראה לך אני מנהל? כי אני מנפיץ דברים על ימין ועל שמאל?
    סתם אורי ששירת בנח"ל שם אותי מנהל? כדי שיהיה אחד שלא מבין מהחיים שלו?
    הוא עקב אחרי ההודעות שלי לאחר שהצעתי את עצמי כי כבר ניהלתי פורום גדול אחר שאני בטוח שכל מי שגולש בפורומים מכיר אותו.
    ולמוגי
    3 שעות בשבוע בשביל לסיים 4 יחידות אנגלית אני לא מתכוון להיתקע בבית עד אוגוסט 10'.
    אני גם ככה מושהה עד הודעה חדשה כי המורה השרמוטה שלי החליטה שאם אני לא מגיש עבודה בגלל שלא נכחתי באיזה חרא על שנת שירות אני לא חוזר ללימודים עד שאני מכין עבודה.
    עכשיו לא בזין לי להכין עבודה ולהגיע ל3 שעות בשבוע.

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי 7-. צפיה בהודעה
    אל תהיה קטנוני אתה יודע למה התכוונתי ,
    וחזרה לנושא בקשר למפקד הזה שבא אליך הביתה זה מין קמפיין פרסום של החטיבה , אתה יודע איך קוראים לו ?

ואני יגיד לך תאמת קשה מאד לשנות שיבוץ , אני מכיר אנשים שישבו חודש בכלא ובסוף לא קיבלו כלום ,ככה שאני לא יודע אם לא להתפנות יעזור לך.

דווקה סיפור שאני מכיר על מישהו שלא היה משבוץ לגולני ובא ביום גיוס של גולני והתגייס לשם , לא יודע כמה זה אפשרי וכמה זה נכון באמת .

ועוד דבר אם אתה לא רוצה כפיר אז תתעקש לפחות על גבעתי , אולי יש להם באח מסריח והם מקבלים לפעמים קו צפון שזה מסריח , הכי חשוב זה האנשים שמסביב ,
    בתור אחד שיצא לו להיות בכמה קורסים אם חטיבות אחרות ,
    ממה שאני ראיתי אם אתה מחזיר אותי אחורה למנילה שלי לא הייתי רושם שום דבר חוץ מגבעתי וכפיר .
    אני כמעט בטוח שזה קמפיין פרסום הוא פותח חוברת ומסביר על החטיבה ועונה על שאלות, הראה לי על המפה את איזור יהודה ושומרון ולא זז משם עד שלא לחצתי לו את היד וענה לי על כל השאלות.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Haviv צפיה בהודעה
    במלחמה כוללת גם קרקל ישתתפו זה לא מדד...
    חחחחחחחחח
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shookies צפיה בהודעה
    בוא אני ייצג את כפיר בקטע הזה בתור אחד שבקורס מ"כים.

מה שהבחור אמר לך זה חירטוטים. כמעט כל הUNDERDOGS כמו כפיר שיריון וכל אלה באים למלש"בים ומרעילים אותם על החטיבה ומבטיחים להם איזה גדוד שהם רוצים. כל עוד זה לא דבר שהוא מוכן להתחייב עליו ולחתום בכתב אז זה שווה לתחת.
    בקשר לחטיבה עצמה, יש לה עוד דרך ארוכה. החטיבה צעירה והאנשים שמתגייסים עכשיו הם אלה שבונים את ההיסטוריה שלה, בניגוד לצנחנים וגולני שכבר עשו להם את זה.
    הפעילות המבצעית שהחטיבה עושה היא אכן לרוב מעצרים בהשוואה לגדודים אחרים בחי"ר. אבל רוב המעצרים זה לדפוק בדלת, לעשות חיפוש בבית ולהביא מישהו איתך בחזרה, שזה לא מה שכולם חושבים. לעיתים נדירות יש באמת 'אקשן' בפעילות.

בקשר לגיבוש כל אחד שמתגייס לכפיר עכשיו זכאי לגיבוש עוקץ כל עוד הוא רוצה אז שלא יעבוד עליך.

ומיסטר זום, באמת שאתה לא יודע על מה אתה מדבר. החבר שלך שהיה בשיריון היה בשיריון. שיריון זה לא חי"ר אז הם לא בדיוק האוכלוסיה הייעודית לפעילות מבצעית. זה שהוא לא נכנס לבית זה לא בגלל שהוא קלע אלא בגלל שהוא היה במשהו שנקרא חוליית סגירה שהיא אחראית על קיפול הכוח. הדוד שלך שהיה במגלן וקראו לו לתקן גלגלים זה גם נשמע לי מוזר. אין מצב שהוא באמת לוחם במגלן עם הקטע הזה. אולי הוא היה תומך לחימה או משהו דומה.

עריכה: לא שמתי לב בכלל שיש עמוד שני .

-7 חרוב חיים בסרט שהם נכנסו למלחמה הקודמת. הם נכנסו להחליף את הכוחות ששומרים שם ובתור כוח תגבור בלבד. אני בטוח שאם יש פה מישהו מחרוב (או אתה) ישר תקפצו ותגינו על הגדוד, אז סבבה, נכנסתם לעזה וראיתם הרבה יותר פעילות ממה שלרוב יש, ואני בטוח שיצא לכם לראות אקשן ולהכנס לבתים אבל זה לא משתווה בכלל למה שגולני גבעתי וצנחנים עשו בכלל.
    אני חתמתי שאני רוצה ללכת לגיבוש עוקץ, זה לא מחייב אותי להתגייס לכפיר?
    השיבוץ שלי מבחינתו זה כפיר אבל התאריך שלי אצלו שונה מזה שבלשכת הגיוס בשבוע, כנ"ל לשכת הגיוס לא יודעת לאן אני מתגייס כנראה.

ובקשר לבחור שטוען שלקחו לוחם מגלן לתקן גלגלים זה חרטה אני מכיר לוחם במגלן בן 27 שהוא עושה מילואים כשצריך והוא לא מתקן גלגלים ולא חולב פרות.

בקיצור אני עובר ניתוח בשביל להסיר בליטה בעקב באמצע פברואר אם אני אחלים עד מרץ-אפריל אני אתגייס מקסימום יולי חחח להתגייס בגיל 19 מצחיק אותי אבל אם זה מה שנדרש בשביל שאני אתגייס ויגשים חלום זה מה שיהיה
    אני אשב להם על הראש בינתיים עד שאני לא אקבל מידע לגבי הגיוס שלי (למזלי בזכות הדחייה הכל יכול להשתנות לפי צרכי הצבא).
    תודה לכולם על המידע אני מעריך את זה מאוד 3>

ציטוט נכתב במקור על ידי PunKilla צפיה בהודעה
    אני כמעט בטוח שזה קמפיין פרסום הוא פותח חוברת ומסביר על החטיבה ועונה על שאלות, הראה לי על המפה את איזור יהודה ושומרון ולא זז משם עד שלא לחצתי לו את היד וענה לי על כל השאלות.

חחחחחחחחח

אני חתמתי שאני רוצה ללכת לגיבוש עוקץ, זה לא מחייב אותי להתגייס לכפיר?
    השיבוץ שלי מבחינתו זה כפיר אבל התאריך שלי אצלו שונה מזה שבלשכת הגיוס בשבוע, כנ"ל לשכת הגיוס לא יודעת לאן אני מתגייס כנראה.

ובקשר לבחור שטוען שלקחו לוחם מגלן לתקן גלגלים זה חרטה אני מכיר לוחם במגלן בן 27 שהוא עושה מילואים כשצריך והוא לא מתקן גלגלים ולא חולב פרות.

בקיצור אני עובר ניתוח בשביל להסיר בליטה בעקב באמצע פברואר אם אני אחלים עד מרץ-אפריל אני אתגייס מקסימום יולי חחח להתגייס בגיל 19 מצחיק אותי אבל אם זה מה שנדרש בשביל שאני אתגייס ויגשים חלום זה מה שיהיה
    אני אשב להם על הראש בינתיים עד שאני לא אקבל מידע לגבי הגיוס שלי (למזלי בזכות הדחייה הכל יכול להשתנות לפי צרכי הצבא).
    תודה לכולם על המידע אני מעריך את זה מאוד 3>
    אל תהיה שבוז... אני התגייסתי כמעט שנה אחרי שסיימתי את הלימודים והייתה לי יומולדת 19 חודש אחרי תחילת הטירונות. העיקר להתגייס למשהו שאתה רוצה.

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

אני אמרתי שאני מבין בכל הסיירות?
    למה נראה לך אני מנהל? כי אני מנפיץ דברים על ימין ועל שמאל?
    סתם אורי ששירת בנח"ל שם אותי מנהל? כדי שיהיה אחד שלא מבין מהחיים שלו?
    הוא עקב אחרי ההודעות שלי לאחר שהצעתי את עצמי כי כבר ניהלתי פורום גדול אחר שאני בטוח שכל מי שגולש בפורומים מכיר אותו.
    ולמוגי
    3 שעות בשבוע בשביל לסיים 4 יחידות אנגלית אני לא מתכוון להיתקע בבית עד אוגוסט 10'.
    אני גם ככה מושהה עד הודעה חדשה כי המורה השרמוטה שלי החליטה שאם אני לא מגיש עבודה בגלל שלא נכחתי באיזה חרא על שנת שירות אני לא חוזר ללימודים עד שאני מכין עבודה.
    עכשיו לא בזין לי להכין עבודה ולהגיע ל3 שעות בשבוע.
    גם אני הייתי מנהל בפורום צבא וגיוס ואפילו מפקח
    זה עדיין לא אומר שאתה יודע ושבוז רקושמים אותו חיילים ג'ובניקים מגלי צה"ל וכתבחים צבאיים שחושבים שמשקיות סיור מביסלח זה הלוחמות הכי גדולות בצה"ר
    ואור דרך אגב התגייס אחרי
    ומה שאני אומר לך זה מה שקורה עכשיו ברגע זה בגבעתי כפיר
    אין לך מה לשאול מישהו שהוא בן 30 או שריונר בן 25 כי זה מה שקורה עכשיו והם יכולים להתווכח עד מחר

לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

מה ההקפצה הזאת לעזאזל!?
    חביב, אמרתי אורי, לא אור.
    אורי המפקח לא אור הבעלים.
    נערך לאחרונה על ידי mister ZooM; 04-12-2009 בשעה 21:25.

mister ZooM, עצה - תפסיק להקשיב למה שכל אחד מספר לך... תגיע לצבא ותראה בעצמך.
    תאמין לי הייתי בדיוק כמוך ובגלל זה אני אומר לך שרק אחרי שתגיע לצבא אתה תתחיל להבין דבר או שניים.
    ואם אתה מתכוון לנשור מביצפר בשביל להתגייס מוקדם יותר אז אתה מפגר... ואתה תבין את זה רק מאוחר יותר.

ישי התותח

נושא נעול
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,262 | הודעות: 8,203,855 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect