בוא אני ייצג את כפיר בקטע הזה בתור אחד שבקורס מ"כים.
מה שהבחור אמר לך זה חירטוטים. כמעט כל הUNDERDOGS כמו כפיר שיריון וכל אלה באים למלש"בים ומרעילים אותם על החטיבה ומבטיחים להם איזה גדוד שהם רוצים. כל עוד זה לא דבר שהוא מוכן להתחייב עליו ולחתום בכתב אז זה שווה לתחת.
בקשר לחטיבה עצמה, יש לה עוד דרך ארוכה. החטיבה צעירה והאנשים שמתגייסים עכשיו הם אלה שבונים את ההיסטוריה שלה, בניגוד לצנחנים וגולני שכבר עשו להם את זה.
הפעילות המבצעית שהחטיבה עושה היא אכן לרוב מעצרים בהשוואה לגדודים אחרים בחי"ר. אבל רוב המעצרים זה לדפוק בדלת, לעשות חיפוש בבית ולהביא מישהו איתך בחזרה, שזה לא מה שכולם חושבים. לעיתים נדירות יש באמת 'אקשן' בפעילות.
בקשר לגיבוש כל אחד שמתגייס לכפיר עכשיו זכאי לגיבוש עוקץ כל עוד הוא רוצה אז שלא יעבוד עליך.
ומיסטר זום, באמת שאתה לא יודע על מה אתה מדבר. החבר שלך שהיה בשיריון היה בשיריון. שיריון זה לא חי"ר אז הם לא בדיוק האוכלוסיה הייעודית לפעילות מבצעית. זה שהוא לא נכנס לבית זה לא בגלל שהוא קלע אלא בגלל שהוא היה במשהו שנקרא חוליית סגירה שהיא אחראית על קיפול הכוח. הדוד שלך שהיה במגלן וקראו לו לתקן גלגלים זה גם נשמע לי מוזר. אין מצב שהוא באמת לוחם במגלן עם הקטע הזה. אולי הוא היה תומך לחימה או משהו דומה.
עריכה: לא שמתי לב בכלל שיש עמוד שני

.
-7 חרוב חיים בסרט שהם נכנסו למלחמה הקודמת. הם נכנסו להחליף את הכוחות ששומרים שם ובתור כוח תגבור בלבד. אני בטוח שאם יש פה מישהו מחרוב (או אתה) ישר תקפצו ותגינו על הגדוד, אז סבבה, נכנסתם לעזה וראיתם הרבה יותר פעילות ממה שלרוב יש, ואני בטוח שיצא לכם לראות אקשן ולהכנס לבתים אבל זה לא משתווה בכלל למה שגולני גבעתי וצנחנים עשו בכלל.