נכתב במקור על ידי
datak2
שמע, בתור קד"צניק שהיום משרת במערך הטכני של ח"א אני אומר לך שתלוי במידה רבה בך. מה אתה מחפש ומה אתה מצפה מהשירות שלך בצבא. גם אני יצאתי חמשושים במשך 3 חודשים והרווחתי 1200 בחודש. זה שטויות כי זה נוגע רק לקורס. אתה חייב לשאול את עצמך איך אתה רוצה שהשירות שלך ייראה ולא הקורס. תחשוב אפילו על המילואים. תראה, העבודה היא לא קלה, מלוכלכת ושחורה דורשת הרבה מאמץ פיזי ועבודת כפיים. ג'ובניק שיושב רגל על רגל לא תהיה, לפחות לא בטכני. אם אתה מחפש לתרום, לתת מעצמך זה המקום. העבודה היא לא קלה, וההערכה מקבלים רק לאחר שהוכחת את עצמך. ככלל, כנראה שהתפקיד שלך יהיה לתחזק את אחד מכלי הטייס של ח"א. התחזוקה שלהם היא ברמה גבוהה יחסית. אני יכול להגיד לך דבר אחד, זה לא חבשנות אבל תחשוב על זה שאתה הולך להעביר שירות עם אנשים באמת מיוחדים, תפגוש בטייסת את החברים הכי טובים בעולם. תלמד הרבה דברים גם על החיים בחוץ ובמערכת(במידה שמעולם לא החזקת מברג). לגבי היציאות, בהתחלה זה חצאים, זה משתפר עם הזמן ויכול להגיע להרבה שבתות בבית. עם אפטר באמצע שבוע. אני לא מצטער שעשיתי קד"צ אני יכול לומר לך בוודאות, אבל זה גם לא מה שחשבת ומה שיספרו לך בטכני כשתגיע.
מה שכן, אם אתה טיפוס שמעדיף קרבי אז לך על זה, אם אתה רוצה להיום תומך זה גם בסדר יש לך את האופציה של קדצ. אני פה לכל שאלה נוספת אם תצטרך בנושא.