קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. קד"צ טכני בחיל האוויר
    על ידי oMrI_8 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 28-08-2010, 22:44
  2. קד"צ טכני בחיל האוויר
    על ידי vrdlfe1 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 22-10-2009, 19:52
  3. צריך מידע על תקפיד בחיל האוויר...
    על ידי bearsdov בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-08-2007, 18:25
  4. קיבלתי זימון ל- קד"צ טכני בחיל חימוש
    על ידי L.K בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-06-2007, 14:21
  5. איזה תפקידים יש בחיל האוויר?
    על ידי LSD בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-12-2005, 12:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

קד"צ טכני בחיל האוויר.

ברירת מחדל קד"צ טכני בחיל האוויר.

אז ככה בעוד שבועים ב20 לדצמבר אני אמור להיות בקד"צ טכני בחיפה בחיל האוויר.. לטכנאי מטוסים כנראה

עכשיו ממה שאני מבין התנאים בקורס הם עוד סבבה.. יוצאים חמשושים ומקבלים 1200 לחודש..
    בהתחלה הייתי בטוח שאני הולך לזה כבר כמה חודשים בערך אני מיועד לזה אבל עכשיו אני מתחיל קצת להתחרט נראלי,אני קורא דברים באינטרנט שאנשים אומרים שזה טחינה,שכל היום עובדים וקורעים תתחת,לא מעריכים אותך בכלל ,מתיחסים אליך כמו לפועל, ויש יציאות של קרבי ולא רואים בית..

עם כל זה וכל מה שאני קורא אני כבר לא יודע מה לעשות ,מישהו יכול לעזור לי ..זה דיי דחוף.

תודה!

2. קישורים ממומנים

שמע, בתור קד"צניק שהיום משרת במערך הטכני של ח"א אני אומר לך שתלוי במידה רבה בך. מה אתה מחפש ומה אתה מצפה מהשירות שלך בצבא. גם אני יצאתי חמשושים במשך 3 חודשים והרווחתי 1200 בחודש. זה שטויות כי זה נוגע רק לקורס. אתה חייב לשאול את עצמך איך אתה רוצה שהשירות שלך ייראה ולא הקורס. תחשוב אפילו על המילואים. תראה, העבודה היא לא קלה, מלוכלכת ושחורה דורשת הרבה מאמץ פיזי ועבודת כפיים. ג'ובניק שיושב רגל על רגל לא תהיה, לפחות לא בטכני. אם אתה מחפש לתרום, לתת מעצמך זה המקום. העבודה היא לא קלה, וההערכה מקבלים רק לאחר שהוכחת את עצמך. ככלל, כנראה שהתפקיד שלך יהיה לתחזק את אחד מכלי הטייס של ח"א. התחזוקה שלהם היא ברמה גבוהה יחסית. אני יכול להגיד לך דבר אחד, זה לא חבשנות אבל תחשוב על זה שאתה הולך להעביר שירות עם אנשים באמת מיוחדים, תפגוש בטייסת את החברים הכי טובים בעולם. תלמד הרבה דברים גם על החיים בחוץ ובמערכת(במידה שמעולם לא החזקת מברג). לגבי היציאות, בהתחלה זה חצאים, זה משתפר עם הזמן ויכול להגיע להרבה שבתות בבית. עם אפטר באמצע שבוע. אני לא מצטער שעשיתי קד"צ אני יכול לומר לך בוודאות, אבל זה גם לא מה שחשבת ומה שיספרו לך בטכני כשתגיע.
    מה שכן, אם אתה טיפוס שמעדיף קרבי אז לך על זה, אם אתה רוצה להיום תומך זה גם בסדר יש לך את האופציה של קדצ. אני פה לכל שאלה נוספת אם תצטרך בנושא.

ציטוט נכתב במקור על ידי datak2 צפיה בהודעה
    שמע, בתור קד"צניק שהיום משרת במערך הטכני של ח"א אני אומר לך שתלוי במידה רבה בך. מה אתה מחפש ומה אתה מצפה מהשירות שלך בצבא. גם אני יצאתי חמשושים במשך 3 חודשים והרווחתי 1200 בחודש. זה שטויות כי זה נוגע רק לקורס. אתה חייב לשאול את עצמך איך אתה רוצה שהשירות שלך ייראה ולא הקורס. תחשוב אפילו על המילואים. תראה, העבודה היא לא קלה, מלוכלכת ושחורה דורשת הרבה מאמץ פיזי ועבודת כפיים. ג'ובניק שיושב רגל על רגל לא תהיה, לפחות לא בטכני. אם אתה מחפש לתרום, לתת מעצמך זה המקום. העבודה היא לא קלה, וההערכה מקבלים רק לאחר שהוכחת את עצמך. ככלל, כנראה שהתפקיד שלך יהיה לתחזק את אחד מכלי הטייס של ח"א. התחזוקה שלהם היא ברמה גבוהה יחסית. אני יכול להגיד לך דבר אחד, זה לא חבשנות אבל תחשוב על זה שאתה הולך להעביר שירות עם אנשים באמת מיוחדים, תפגוש בטייסת את החברים הכי טובים בעולם. תלמד הרבה דברים גם על החיים בחוץ ובמערכת(במידה שמעולם לא החזקת מברג). לגבי היציאות, בהתחלה זה חצאים, זה משתפר עם הזמן ויכול להגיע להרבה שבתות בבית. עם אפטר באמצע שבוע. אני לא מצטער שעשיתי קד"צ אני יכול לומר לך בוודאות, אבל זה גם לא מה שחשבת ומה שיספרו לך בטכני כשתגיע.
    מה שכן, אם אתה טיפוס שמעדיף קרבי אז לך על זה, אם אתה רוצה להיום תומך זה גם בסדר יש לך את האופציה של קדצ. אני פה לכל שאלה נוספת אם תצטרך בנושא.
    תודה אחי..אבל הבעיה היא שאני ממש לא רוצה קרבי..ובגלל זה אמרתי שאולי הטכני הזה זה טוב אבל קראתי המון דברים באינטרנט...ואמרו לי שלא כדאי ללכת לשם.. כי זה עבודה שחורה אחי,כי לא מעריכים אותך ומתייחסים אליך כמו לפועל...
    והיותר גרוע שאתה עובד כל יום משו כמו 10-13 שעות..שזה ממש גרוע..

אתה נהנה אישית?...כי זה נראלי ממש טחינה...ואני כבר מעדיף ללכת אולי לכלל צהלי איכשהו...
    ואני מברר את זה רק עכשיו שידעתי על זה כבר הרבה זמן וזה מה שמעצבן אותי..
    באמת שאני כבר לא יודע מה לעשות עם הצבא הזה אחי.

אני לא אשקר לך העבודה היא עבודה קשה. נכון יש ימים של 13 שעות עבודה אפילו יותר. אם את רוצה לשבת רגל על רגל, להיות ג'ובניק אמיתי שמסיים ב2 בצהריים זה לא זה. אני אישית נהנה, אבל אני יכול להגיד לך שלא כולם שבוזים כמו שאתה חושב ובסה"כ אם תשאל היום טכנאי עם פז"מ ממוצע אם הוא רוצה לצאת הוא יענה לך בשלילה. זה עבודה לא קלה, לא סתם אומרים שיש לנו את ח"א הכי טוב, כי כדי להיות הכי טוב צריך להזיע והרבה... שיהיה בהצלחה! אני חושב שכדאי שתברר הכל לפני שתקבל החלטה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,438 | הודעות: 8,199,031 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect