כנס לחדר כושר ועל תצא משם.
|
|
ואו בנאדם, אתה פשוט עושה מעצמך צחוק הודעה אחרי הודעה.
די, בשביל עצמך תפסיק עם הפאדיחות...
מי קבע מה המאזן הקלורי של בנאדם "נורמלי"? (מה זה בנאדם נורמלי בכלל?)
מי אמר בוודאות שריצה תוביל תמיד למאזן שלילי? (השטות הכי גדולה שכתבת עד עכשיו)
מי אמר שבלי אירובי לא ניתן לרדת במשקל?
תעשה לעצמך טובה, זאת לא רמת הכתיבה והניסוח שלך,
זה הידע הבסיסי שלך שלא משתמע לשני פנים - אתה פשוט לא מבין.
ואני שואל, איך האשכול עדיין לא ננעל?
נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 19-12-2009 בשעה 19:03.
תמצא לי מקום אחד שכתבתי שריצה ואירובי בכללי זה הדרך היחידה לרדת במשקל?
בן אדם נורמלי כמו שהתכוונתי זה בן אדם ממוצע ואין לך מה להגיד על זה כי רוב האנשים שמתאמנים על אירובי נמצאים במצב הזה.. (ראית פעם בן אדם שהתחיל לרוץ ולעשות אירובי ברצינות ונהייה שמן ממש?)
וריציה תגדיל בהכרח!! את כמות שריפת הקלוריות ותוביל לכך שהיחס בין הקלורית הנצרחות לבין הנשרפות יקטן, או שהמאזן יהפוך לשלילי, מה שיוביל לשריפת שומנים ולהקטנת אחוז השומן בגוף.
כך שהתווכחת איתי בגלל שלא הבנת למה התכוונתי ולא בגלל שטעיתי.
נ.ב: אני חוזר ושואל אם אתה אומר שריצה ופעילויות אירוביות אחרות לא יובילו אותך לשריפה גדולה יותר (יחסית) של קלוריות (=>ומכאן לשריפת שומנים) איך אתה חושב שאפשר לשרוף שומנים בעזרת אימון? -> כולי אוזן
חחח נו מה לא מתאים לך הפעם?
ולמה אתה לא עונה על השאלה?
אני מבין שקל מאד לכתוב אתה טועה ואני צודק למרות שלא אמרתי כלום
נערך לאחרונה על ידי gshkrni; 19-12-2009 בשעה 22:19.
קיצר... משתגיד
אתם ילדותיים. משה אתה שוב ושוב לא עונה לשאלה שלי.
אתה נתת ציטוט שאמרתי שהמטרה היא לעלות במסת שריר שבנויה מחלבון ורשמת פסקה שממש לא פוסלת את המשפט הזה. (בלי קשר לידע הכללי אם אתה נמנע מפחמימות בתפריט שלך זה לא מומלץ כי שומן זו אנרגיה שהגוף צריך להשקיע אנרגיה נוספת וזמן כדי לפרק אותה ככה שיש לך פחות ביצועים באימונים בצורה משמעותית).
בעניין מה שקראתי פה על הריצה:
בן אדם "ממוצע" שורף + - 1800 קלוריות ביום בלי פעילות פיזית. נגיד והוא נמצא בדיאטה של 1500 קלוריות ביום. שעה ריצה תוריד+ - 700 קלוריות ממאזן הקלוריות היומי שלו. מה שאומר שהוא ירד הרבה יותר מהר במשקל השומן גם אם הוא ימשיך לאכול אותה כמות אוכל.
פעם התייעצתי איתכם על דיאטה של 1800 קלוריות ושעה ריצה כל יום. אמרתם לי שאני מפגר שאני אתמוטט ומה שקרה זה שהורדתי 6 וחצי רק של שומן תוך חודשיים. אתם משחקים אותה פרופסורים לפיזיולוגיה של הגוף ויורדים על כל מי שרושם משהו קצת שונה ממה שאתם מכירים אבל אתם לא
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
משה אתה צודק בבקשה תשלח לי תמונה שלך כדי שאני אוכל להקריב אליה קורבן בכל בוקר