לא, "הנבואות" הן לא של ימינו. אין שום סממן לכך. כבר הסברתי, שיכולים להיות שני אירועים בזמנים שונים, אך עם דמיון ביניהם. אלא אם מפורטים תאריכים, אישים, מקומות וכד' ואז אין מצב שמדובר על אירוע דומה. לא ראיתי בנבואות שרשומים תאריכים, אישים או מקומות, כך שכל הטענה שלך נופלת. אני לא אלך לשאול רב אם התנ"ך מדבר על ימינו, כי אני רוצה תשובה אובייקטיבית. רב לא ייתן לי תשובה אובייקטיבית כי הוא
מאמין שהתנ"ך מדבר על ימינו. כמו שאתה מאמין באלוהים של היהדות. תחסוך ממני תגובות טיפשיות כאלה, אתה לא יודע לנהל דיון. אתה לא מציג עובדות, אתה מציג דעות ואמונות.
תפסיק להביא את הטענה עם המדענים הדתיים, אתה לא רואה כבר כמה הודעות שאין לה חשיבות? 9% בלבד מהמדענים המובילים מאמינים באלוהים פרסונלי. יותר מ-70% מהם אתאיסטים. וכן, אתה יכול לעשות פה שמיניות באוויר כי בסרטון הזה לא הוצגו יותר מ-100 מדענים (
בצורה מוגזמת מאוד) וברור על הכוונות שלו (הוא לא עושה פה סטטיסטיקה). אני אפילו לא רוצה לתאר כמה נמוך זה ממספר המדענים בעולם. הסרטון הזה לא מוכיח כלום חוץ מהאטימות של הדתיים (אגב, זה לא מחקר, שתהיה בעניינים).
http://www.lhup.edu/~dsimanek/sci_relig.htm
"לא פסלתי את דארווין..." אתה שקוע כ"כ בעצמך ובאמונה שלך שאתה אפילו לא רואה קצת מעבר. הסרטון שהבאתי לא מוכיח שדארווין ניבא משהו. הוא מוכיח שבספר עב כרס, אתה תמצא צירופים כאלה, כמו שנמצאו בספרו ובתנ"ך. אתה כ"כ אטום שזה משהו. אתה לא מחדש כלום, אתה מגבב את השטויות שלך בכל הודעה מחדש.