קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-06-2010, 19:34
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-07-2009, 15:46
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-07-2009, 18:24
  4. [פרסום]EA: "נמאס לנו מעונת החגים"
    על ידי יהונתן בפורום משחקים כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-03-2009, 00:58
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 5 << ראשון ... 2345 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 75

[פרסום]נמאס לי מה' - עמוד 4

Wink

ציטוט נכתב במקור על ידי NoiTuloVe צפיה בהודעה
    לי כבר ברור שאני מדבר עם אדם אי-רציונלי ואטום במיוחד. אני לא מתכוון להתייחס לדבריך, אין טעם. אתה ממילא תישאר בשטויות שלך. כל אחד שיראה את השיחה הזאת, יבין עד כמה אתה מסרב לקבל את האמת (ולא, לא מדובר באי-קיומו של האלוהים, אלא שהרבנים שלך מסלפי אמת). קשה לקבל את זה, אני יודע. הייתי בכמה שיחות כאלה עם דתיים. לשמחתי יש כאלה פתוחים שמבינים את חומרת המצב של המחזירים בתשובה. אני אפילו לא מתכוון להתווכח איתך, וקרא לזה פחדנות אם אתה רוצה.

זכה למצוות, ומקווה לא לפגוש אותך בשמחות.

By the way.. נבואות?
    YouTube- &#x202b;האם צ'רלס דרווין ניבא את רצח רבין?&#x202c;&lrm;
    Shut the fuck up!

מתוך נחמדות, אל תהרוס את זה (אם תרצה עוד סרטונים, תבקש):

YouTube- &#x202b;1 -- ההיסטוריה של היקום מוסברת בפשטות (חלק 1)&#x202c;&lrm;

YouTube- &#x202b;2 - ההיסטוריה של היקום מוסברת בפשטות (חלק 2)&#x202c;&lrm;

אם אנחנו לא מתווכחים על זה שיש בורא לעולם, יופי. כי יש.

עכשיו הנה קצת סרטונים בשבילך, קטן אמונה שכמותך. שאם תראה אותם, ואני מקווה שתראה אותם. תחשוב אולי אחרת, כמו אחוז גדול מאוד של עם ישראל ( שאומר שיש בורא לעולם )

ואגב, רואים שלא ראית את הסרטון של המדענים, כי הם דיברו על זה, ואתה מפחד פשוט לא רואה את זה ורואים שלא ראית את זה כי הם דיברו גם על מה שאתה הבאת, אבל בסדר תמשיך בשלך, תתעלם.

הנה כמה סרטונים בשבילך, קטן אמונה. כולם מוזמנים לראות ולהגיב:

http://www.sodot.tv/site/index.asp - נס חנוכה אמיתי לכדור הארץ ( כולל מדענים ועובדות, שלא תבכה פה )

סימני אחרית הימים - כל מה שקורה בארץ, החוצפה של הנערים למבוגרים, ירידת הבורסות , לא ניתן כבר לסמוך על הממשלה, הממשלה תהיה חילונית, אבטלה, ההתנתקות , מלחמת לבנון השנייה, הטילים על אשדוד ואשקלון, יצחקו על חכמים. הרבנים, וכד', אילן רמון, התאומים, יהיו מחבלים ומלחמות גדולות בארץ עם הערבים וכד', הדור שחוטא, שנואף ( זרע לבטלה, לאונן ) , לשון הרע , פושע , עושה עוונות וחוטא חטאים גדולים. אי כיבוד הורים, כל זה קורה, וזה הכל כתוב. ועוד הרבה מזה. חושבים שאני משקר ? שזה לא כתוב ? בבקשה. בוא נראה אותך מתווכח עם זה, עם זה אפילו המדען הכי גדול בעולם לא יכול להתווכח, סימני אחרית הימים. בבקשה:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=GHmAbLnj_Ec&feature=related"]YouTube- &#x202b;הצופן התנכ``י במדע ובקבלה - הרב זמיר כהן&#x202c;&lrm;[/ame]
    נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 17-12-2009 בשעה 22:34.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

ובצדק.
    סערות עוררת פה עם הכותרת שלך.
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

סערות ? כמובן איך לא. ראית את הסרטון ? ראית שאני צודק ? ראית שזו לא המצאה ושהכל כתוב ?!

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

למה אתה חושב שהסרטונים שלך מוכיחים משהו? אתה מביא סרטונים דתיים להוכחה? אתה פתטי. חפש באינטרנט (כנס לאתר חופש), אתה תמצא הרבה סרטונים/מאמרים אתאיסטים.

אתה טיפש אם אתה חושב שאתה משפיע עליי עם הדברות שלך עליי: "קטן אמונה", "מפחד", "תמשיך בשלך, תתעלם". אם אתה חושב שיש לך השפעה, אתה באמת במצב קשה, הרבה יותר ממה שאתה מתאר פה. תעשה לעצמך טובה, קח את עצמך בידיים ותפסיק להקשיב לדתיים בעניינים שלא קשורים לדת. בכל זאת, מדובר על החיים שלך. החיים היחידים שלך.

אגב, אנחנו לא מתווכחים על זה יותר, אבל זה לא קיים.
    נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 18-12-2009 בשעה 01:10.

למה אתה חושב שהסרטונים שלך מוכיחים משהו? אתה מביא סרטונים דתיים להוכחה? אתה פתטי. חפש באינטרנט (כנס לאתר חופש), אתה תמצא הרבה סרטונים/מאמרים אתאיסטים.

אתה טיפש אם אתה חושב שאתה משפיע עליי עם הדברות שלך עליי: "קטן אמונה", "מפחד", "תמשיך בשלך, תתעלם". אם אתה חושב שיש לך השפעה, אתה באמת במצב קשה, הרבה יותר ממה שאתה מתאר פה. תעשה לעצמך טובה, קח את עצמך בידיים ותפסיק להקשיב לדתיים בעניינים שלא קשורים לדת. בכל זאת, מדובר על החיים שלך. החיים היחידים שלך.

אגב, אנחנו לא מתווכחים על זה יותר, אבל זה לא קיים.
    עובדה שאתה לא יכול להוכיח ! כי אי אפשר להוכיח שזה לא נכון כי זו עובדה שזו נבואה ושהיא התגשמה ! רבין, רמון , התאומים , האבטלה , מלחמת לבנון השנייה ועוד הרבה, כל מה שמצאו בזוהר כל זה כבר התגשם ומתגשם ! אז איך תוכיח שזה לא נכון ? ומה אתה עושה פה בכלל לא הבנתי אם אתה לא מאמין ? אגב, להקשיב לדתיים בעניינים שלא קשורים לדת ? אחי אתה מצחיק. אם רק היית מכיר את התורה וספר הזוהר, מזמן היית מבין שזה ועוד איך קשור לדת, אתה גם לא איזה רב שמבין בזה או למדת על זה.
    נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 18-12-2009 בשעה 11:53.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

ציטוט נכתב במקור על ידי shahaf1 צפיה בהודעה
    עובדה שאתה לא יכול להוכיח ! כי אי אפשר להוכיח שזה לא נכון כי זו עובדה שזו נבואה ושהיא התגשמה ! רבין, רמון , התאומים , האבטלה , מלחמת לבנון השנייה ועוד הרבה, כל מה שמצאו בזוהר כל זה כבר התגשם ומתגשם ! אז איך תוכיח שזה לא נכון ? ומה אתה עושה פה בכלל לא הבנתי אם אתה לא מאמין ? אגב, להקשיב לדתיים בעניינים שלא קשורים לדת ? אחי אתה מצחיק. אם רק היית מכיר את התורה וספר הזוהר, מזמן היית מבין שזה ועוד איך קשור לדת, אתה גם לא איזה רב שמבין בזה או למדת על זה.
    אפשר להוכיח שזה לא נכון. אתה חי בבועה אם אתה חושב שהצפנים הללו באמת מוכיחים משהו. כמו שהצגתי, גם בספר של דארווין נמצאו כאלה. התשובה היא הסתברות. בספר עב כרס אתה תמצא צירופים כאלה. אני אישית מצאתי בתנ"ך לפחות 200 פעמים את המושג "השואה" (בדילוגים מסוימים ולא בכולם, כך שיש עוד הרבה אפשרויות).

בקשר לנבואות, הן לא מדברות על ימינו אלא על זמן אחר לא נבואי. אם אני אגיד על סמך המצב, שיקרה אירוע מסוים (מלחמה נגיד), זה לא נקרא נבואה. אם בעתיד תהיה תקופה דומה, יגידו שניבאתי את העתיד (יביאו ציטוט שלי שמדבר על תקופה דומה). בדיוק כמו הנבואות בתנ"ך. אתה לא יכול להוכיח שהן מדברות על היום ולא על תקופה קדומה. אלא אם בנבואות הללו יש תאריכים ספציפיים, שמות של אירועים/אישים מרכזיים/מקומות. וכמו שאני מכיר את הנבואות, אין כאלה.

מה אני עושה פה כרגע? מנסה להסביר לקוראים את הדברים שהבאת, כדי שלא יפלו כמוך. אלה לא נושאי דת, כנראה שלא הבנת אותי. נושאי דת - הלכות, חוקים וכד'. אני לא חושב שזה ברור לך, אבל אם תלך לכומר נוצרי, גם הוא ימצא דרכים להוכיח את הנצרות. אותו דבר באסלאם, בהינדואיזם או בכל דת אחרת. בנושאים כאלה, אתה צריך לקבל מידע ממקור אובייקטיבי ומשכיל. אם אתה חושב שהסרטון של זמיר כהן בנושאי מדע ותורה משכנע אותי או מדענים, אתה טועה טעות מרה. מדע אתה צריך ללמוד ממדענים, תורה מרבנים. אתה לא יכול לאחד ביניהם בדיוק כמו שאתה לא יכול לאחד מציאות ודמיון.

[QUOTE=NoiTuloVe;5230766]אפשר להוכיח שזה לא נכון. אתה חי בבועה אם אתה חושב שהצפנים הללו באמת מוכיחים משהו. כמו שהצגתי, גם בספר של דארווין נמצאו כאלה. התשובה היא הסתברות. בספר עב כרס אתה תמצא צירופים כאלה. אני אישית מצאתי בתנ"ך לפחות 200 פעמים את המושג "השואה" (בדילוגים מסוימים ולא בכולם, כך שיש עוד הרבה אפשרויות).

בקשר לנבואות, הן לא מדברות על ימינו אלא על זמן אחר לא נבואי. אם אני אגיד על סמך המצב, שיקרה אירוע מסוים (מלחמה נגיד), זה לא נקרא נבואה. אם בעתיד תהיה תקופה דומה, יגידו שניבאתי את העתיד (יביאו ציטוט שלי שמדבר על תקופה דומה). בדיוק כמו הנבואות בתנ"ך. אתה לא יכול להוכיח שהן מדברות על היום ולא על תקופה קדומה. אלא אם בנבואות הללו יש תאריכים ספציפיים, שמות של אירועים/אישים מרכזיים/מקומות. וכמו שאני מכיר את הנבואות, אין כאלה.

מה אני עושה פה כרגע? מנסה להסביר לקוראים את הדברים שהבאת, כדי שלא יפלו כמוך. אלה לא נושאי דת, כנראה שלא הבנת אותי. נושאי דת - הלכות, חוקים וכד'. אני לא חושב שזה ברור לך, אבל אם תלך לכומר נוצרי, גם הוא ימצא דרכים להוכיח את הנצרות. אותו דבר באסלאם, בהינדואיזם או בכל דת אחרת. בנושאים כאלה, אתה צריך לקבל מידע ממקור אובייקטיבי ומשכיל. אם אתה חושב שהסרטון של זמיר כהן בנושאי מדע ותורה משכנע אותי או מדענים, אתה טועה טעות מרה. מדע אתה צריך ללמוד ממדענים, תורה מרבנים. אתה לא יכול לאחד ביניהם בדיוק כמו שאתה לא יכול לאחד מציאות

מה אתה אומר ? לא של ימינו ? רואים שאתה מבלבל ת'מוח ולא מבין. בבקשה, תפנה לרב ותשאל אותו ע"פ התנ"ך באיזה דור אנחנו, והאם הנבואות הללו שמתגשמות עכשיו ( ושהתגשמו, רבין וכד' ) לא קשורות לזמן שלנו העכשווי. ועובדה שיש פרופסורים דתיים מאוד שהם מהמרצים הגדולים בעולם כמו שהבאתי בסרטון, שמהם היית מת ללמוד, לא כן ? ( אולי לא היית רוצה ללמוד מהם, כי הם דתיים ומבחינתך אתה רואה את זה כדבר שלילי, אך הם מהגדולים בארץ ובעולם ). ולא פסלתי את דרווין, יופי לו שהוא ניבא את זה. אבל תראה כמה דברים הזוהר ניבא, ושוב אתה יכול לעשות פה שמיניות באוויר ולא תצליח להוכיח שזה לא נכון, ושזה לא קרה, כי זה קרה. עובדה.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

מה אתה אומר ? לא של ימינו ? רואים שאתה מבלבל ת'מוח ולא מבין. בבקשה, תפנה לרב ותשאל אותו ע"פ התנ"ך באיזה דור אנחנו, והאם הנבואות הללו שמתגשמות עכשיו ( ושהתגשמו, רבין וכד' ) לא קשורות לזמן שלנו העכשווי. ועובדה שיש פרופסורים דתיים מאוד שהם מהמרצים הגדולים בעולם כמו שהבאתי בסרטון, שמהם היית מת ללמוד, לא כן ? ( אולי לא היית רוצה ללמוד מהם, כי הם דתיים ומבחינתך אתה רואה את זה כדבר שלילי, אך הם מהגדולים בארץ ובעולם ). ולא פסלתי את דרווין, יופי לו שהוא ניבא את זה. אבל תראה כמה דברים הזוהר ניבא, ושוב אתה יכול לעשות פה שמיניות באוויר ולא תצליח להוכיח שזה לא נכון, ושזה לא קרה, כי זה קרה. עובדה.
    לא, "הנבואות" הן לא של ימינו. אין שום סממן לכך. כבר הסברתי, שיכולים להיות שני אירועים בזמנים שונים, אך עם דמיון ביניהם. אלא אם מפורטים תאריכים, אישים, מקומות וכד' ואז אין מצב שמדובר על אירוע דומה. לא ראיתי בנבואות שרשומים תאריכים, אישים או מקומות, כך שכל הטענה שלך נופלת. אני לא אלך לשאול רב אם התנ"ך מדבר על ימינו, כי אני רוצה תשובה אובייקטיבית. רב לא ייתן לי תשובה אובייקטיבית כי הוא מאמין שהתנ"ך מדבר על ימינו. כמו שאתה מאמין באלוהים של היהדות. תחסוך ממני תגובות טיפשיות כאלה, אתה לא יודע לנהל דיון. אתה לא מציג עובדות, אתה מציג דעות ואמונות.

תפסיק להביא את הטענה עם המדענים הדתיים, אתה לא רואה כבר כמה הודעות שאין לה חשיבות? 9% בלבד מהמדענים המובילים מאמינים באלוהים פרסונלי. יותר מ-70% מהם אתאיסטים. וכן, אתה יכול לעשות פה שמיניות באוויר כי בסרטון הזה לא הוצגו יותר מ-100 מדענים (בצורה מוגזמת מאוד) וברור על הכוונות שלו (הוא לא עושה פה סטטיסטיקה). אני אפילו לא רוצה לתאר כמה נמוך זה ממספר המדענים בעולם. הסרטון הזה לא מוכיח כלום חוץ מהאטימות של הדתיים (אגב, זה לא מחקר, שתהיה בעניינים).
    http://www.lhup.edu/~dsimanek/sci_relig.htm

"לא פסלתי את דארווין..." אתה שקוע כ"כ בעצמך ובאמונה שלך שאתה אפילו לא רואה קצת מעבר. הסרטון שהבאתי לא מוכיח שדארווין ניבא משהו. הוא מוכיח שבספר עב כרס, אתה תמצא צירופים כאלה, כמו שנמצאו בספרו ובתנ"ך. אתה כ"כ אטום שזה משהו. אתה לא מחדש כלום, אתה מגבב את השטויות שלך בכל הודעה מחדש.

לא, "הנבואות" הן לא של ימינו. אין שום סממן לכך. כבר הסברתי, שיכולים להיות שני אירועים בזמנים שונים, אך עם דמיון ביניהם. אלא אם מפורטים תאריכים, אישים, מקומות וכד' ואז אין מצב שמדובר על אירוע דומה. לא ראיתי בנבואות שרשומים תאריכים, אישים או מקומות, כך שכל הטענה שלך נופלת. אני לא אלך לשאול רב אם התנ"ך מדבר על ימינו, כי אני רוצה תשובה אובייקטיבית. רב לא ייתן לי תשובה אובייקטיבית כי הוא מאמין שהתנ"ך מדבר על ימינו. כמו שאתה מאמין באלוהים של היהדות. תחסוך ממני תגובות טיפשיות כאלה, אתה לא יודע לנהל דיון. אתה לא מציג עובדות, אתה מציג דעות ואמונות.

תפסיק להביא את הטענה עם המדענים הדתיים, אתה לא רואה כבר כמה הודעות שאין לה חשיבות? 9% בלבד מהמדענים המובילים מאמינים באלוהים פרסונלי. יותר מ-70% מהם אתאיסטים. וכן, אתה יכול לעשות פה שמיניות באוויר כי בסרטון הזה לא הוצגו יותר מ-100 מדענים (בצורה מוגזמת מאוד) וברור על הכוונות שלו (הוא לא עושה פה סטטיסטיקה). אני אפילו לא רוצה לתאר כמה נמוך זה ממספר המדענים בעולם. הסרטון הזה לא מוכיח כלום חוץ מהאטימות של הדתיים (אגב, זה לא מחקר, שתהיה בעניינים).
    http://www.lhup.edu/~dsimanek/sci_relig.htm

"לא פסלתי את דארווין..." אתה שקוע כ"כ בעצמך ובאמונה שלך שאתה אפילו לא רואה קצת מעבר. הסרטון שהבאתי לא מוכיח שדארווין ניבא משהו. הוא מוכיח שבספר עב כרס, אתה תמצא צירופים כאלה, כמו שנמצאו בספרו ובתנ"ך. אתה כ"כ אטום שזה משהו. אתה לא מחדש כלום, אתה מגבב את השטויות שלך בכל הודעה מחדש.
    מה אתה אומר ? בבקשה אתה מוזמן לשאול כל רב בעולם ולשאול אותו האם זה נכון מה שאמרת, שהנבואות הללו לא שייכות לימינו וגם לכל בן אדם: רמון - קרה , מלחמת לבנון השנייה - קרה , רבין - קרה, בקיצור, סתום ת'פה. וגם הרב זמיר כהן דיבר על העניין הזה עם דרווין, אין לי בעיה להביא לך את הסרטון, הבעיה היא שאתה שוב " תפחד " לראותו.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

מה אתה אומר ? בבקשה אתה מוזמן לשאול כל רב בעולם ולשאול אותו האם זה נכון מה שאמרת, שהנבואות הללו לא שייכות לימינו וגם לכל בן אדם: רמון - קרה , מלחמת לבנון השנייה - קרה , רבין - קרה, בקיצור, סתום ת'פה. וגם הרב זמיר כהן דיבר על העניין הזה עם דרווין, אין לי בעיה להביא לך את הסרטון, הבעיה היא שאתה שוב " תפחד " לראותו.
    אתה טיפש או שאתה עושה את עצמך? אתה מתעלם כל פעם מחדש מההודעה שלי ומשתמש באותו חומר כבר כמה הודעות. מה לא ברור בהוכחה אובייקטיבית? רב שמאמין שהטקסט התנ"כי מדבר על ימינו הוא לא הוכחה אובייקטיבית. פשוט תפסיק. אם אתה לא יודע לנהל דיון, פשוט תפרוש, אתה סתם מציג את עצמך כטיפש גמור.

והנה עוד הוכחה לכך: בטקסט המקראי לא כתוב אישים - רמון ורבין ירדו מהפרק. בטקסט המקראי לא מצוין שמה של המלחמה - מלחמת לבנון השנייה ירדה מהפרק. הטקסט המקראי מדבר על אירוע קדום/דמיוני ואתה יושב פה ללא הוכחות ומזיין לי ת'שכל על כך שהוא מדבר על ימינו. תעשה לעצמך ולי טובה, ותשתוק - כי אתה לא יודע על מה אתה מדבר בנוסף לעובדה שכל "הוכחה" שתביא לי תלווה בסובייקטיביות.

אתה טיפש או שאתה עושה את עצמך? אתה מתעלם כל פעם מחדש מההודעה שלי ומשתמש באותו חומר כבר כמה הודעות. מה לא ברור בהוכחה אובייקטיבית? רב שמאמין שהטקסט התנ"כי מדבר על ימינו הוא לא הוכחה אובייקטיבית. פשוט תפסיק. אם אתה לא יודע לנהל דיון, פשוט תפרוש, אתה סתם מציג את עצמך כטיפש גמור.

והנה עוד הוכחה לכך: בטקסט המקראי לא כתוב אישים - רמון ורבין ירדו מהפרק. בטקסט המקראי לא מצוין שמה של המלחמה - מלחמת לבנון השנייה ירדה מהפרק. הטקסט המקראי מדבר על אירוע קדום/דמיוני ואתה יושב פה ללא הוכחות ומזיין לי ת'שכל על כך שהוא מדבר על ימינו. תעשה לעצמך ולי טובה, ותשתוק - כי אתה לא יודע על מה אתה מדבר בנוסף לעובדה שכל "הוכחה" שתביא לי תלווה בסובייקטיביות.
    בלי הוכחות ?! רואים שאתה מתעלם מכל מה שאני אומר ! רבין יורד מהפרק ?! רמון יורד מהפרק ?! תגיד לי אתה טיפש ! הרי זה כתוב לך !

ותפסיק לזרזר כי כל הרבנים אומרים שהסימנים של היום שהזוהר אומר שהם יקרו בדור שלנו, קורים. וכל רב בעולם אומר את זה, אז אל תגיד שזה לא של ימינו, כי אתה יוצא טיפש ושקרן. כי זה כן של ימינו. בקיצור, אם מדברים על פרישה, מתכוונים אלייך.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56

בלי הוכחות ?! רואים שאתה מתעלם מכל מה שאני אומר ! רבין יורד מהפרק ?! רמון יורד מהפרק ?! תגיד לי אתה טיפש ! הרי זה כתוב לך !

ותפסיק לזרזר כי כל הרבנים אומרים שהסימנים של היום שהזוהר אומר שהם יקרו בדור שלנו, קורים. וכל רב בעולם אומר את זה, אז אל תגיד שזה לא של ימינו, כי אתה יוצא טיפש ושקרן. כי זה כן של ימינו. בקיצור, אם מדברים על פרישה, מתכוונים אלייך.
    כתוב רבין/רמון? לא חמוד.. ה"צפנים" הללו הם כלום. הסיכוי שתמצא צירוף כזה יחסית קצר בספר ארוך כמו התנ"ך, הוא לא נמוך כ"כ.

כל הרבנים אומרים.. פחחחחחחח מי אלה הרבנים האלה? הם השקרנים והטיפשים שחושבים שהאמונה שלהם היא אובייקטיבית ויכולה להוכיח משהו. אתה לא יכול להוכיח את זה עפ"י הכתוב. גם לנוצרים וגם למוסלמים יש ספרים. אתה באמת חושב שתמצא שם הוכחות אובייקטיביות? באמת מוחמד עלה לשמיים וישו חזר לתחייה? הטענה שלך לא שונה משלהם. אין לך הוכחה.

פרוש בשיא, בור ועם הארץ.
    נערך לאחרונה על ידי NoiTuloVe; 19-12-2009 בשעה 23:47.

כתוב רבין/רמון? לא חמוד.. ה"צפנים" הללו הם כלום. הסיכוי שתמצא צירוף כזה יחסית קצר בספר ארוך כמו התנ"ך, הוא לא נמוך כ"כ.

כל הרבנים אומרים.. פחחחחחחח מי אלה הרבנים האלה? הם השקרנים והטיפשים שחושבים שהאמונה שלהם היא אובייקטיבית ויכולה להוכיח משהו. אתה לא יכול להוכיח את זה עפ"י הכתוב. גם לנוצרים וגם למוסלמים יש ספרים. אתה באמת חושב שתמצא שם הוכחות אובייקטיביות? באמת מוחמד עלה לשמיים וישו חזר לתחייה? הטענה שלך לא שונה משלהם. אין לך הוכחה.

פרוש בשיא, בור ועם הארץ.
    מדבר מי שמדבר... על כן נאמר.

עוד פעם הגענו לקטע שאין הוכחות ? ושכל מה שכתוב בתנ"ך והזוהר, זה הכל חרטא בשבילך ?! אז סתם אנשים כמוך חוזרים בתשובה ? ומאמינים בה' ? והמדענים וההמון בישראל שמאמינים שיש אלוקים ?! וכל ההתאמות וכל מה שמתחבר יחדיו באופן פלא בתנ"ך וכד' ? הכל זה צירופי מקרים ?

באמת שכדאי שתעזוב בשיא, כי אתה פשוט משפיל את עצמך, ועל כל מה שדיברת דיברו המדענים בסרטונים שהבאתי ( גם המדענים האתאיסטים והחילוניים ) וזה פשוט מצחיק איך שאתה כבר נראה, באמת כדאי שתעזוב, וזה לא חלילה כדי להעליב.
    נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 20-12-2009 בשעה 15:08.

מורחקים
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אם תמשיך לדבר ככה עוד יקרו לך דברים הרבה יותר גרועים ממה שקרו לך.....

ציטוט נכתב במקור על ידי xshlomix צפיה בהודעה
    אם תמשיך לדבר ככה עוד יקרו לך דברים הרבה יותר גרועים ממה שקרו לך.....
    אתה מתכוון למי ? ובנוגע ל.. ?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,386 | הודעות: 8,201,979 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect