קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה-גיבוש צנחנים דובדבן
    על ידי YAMAHA בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 03-06-2007, 09:58
  2. [מאמר] גיבוש צנחנים , כל מה שרציתם לדעת
    על ידי Haviv בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-05-2007, 22:46
  3. סקר קטן- מי קיבל גיבוש צנחנים ?
    על ידי BuLLeT בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-12-2006, 13:42
  4. קיבלתי גיבוש צנחנים.. צריך עזרה
    על ידי היסטרי בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 30-04-2006, 22:20
  5. מישהו יודע מתי הולך להיות יום גיבוש צנחנים?
    על ידי Metal Snake בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-02-2006, 15:21
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

[פרסום] גיבוש צנחנים דצמבר 08

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל [פרסום] גיבוש צנחנים דצמבר 08

קיבלתי זימון ל11 בדצמבר, את מי רואים?
    נערך לאחרונה על ידי Markol39; 18-11-2008 בשעה 23:20.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

15.12

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    triki
    לייקים
    0
    נקודות
    -10
    משפט מחץ
    ברית דמים איתך נשבעתי לאהוב אותך עד סוף חיי בית"ר ירושלים

תענוג אחי גם אני ב11...

מישהו יכול לעלות פרטים קצת על הגיבוש כמה ימים על מה כדי להתאמן מה מי מו הוא ?

10.12
    אתה מגיע לגיבוש עושה בר אור (2000 כפיפות בטן ושכיבות שמיכה)
    בערב הולכים לישון
    מעירים אותך באמצע הלילה ואז מתחילים לאנוס אותך בספרינטים זחילות וכו'
    אני ממליץ לך להתאמן הרבה על ריצות כי הספרינטים זה החלק הכי קשה
    וזחילות אף אחד לא מתאמן לזה למרות שזה גם מאוד קשה

משתמש משקיע האוואטר של HeRsHkO
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    0
    נקודות
    15
    משפט מחץ
    קשה טיפה שמים כיפה?

מה הצבא נשמע כמו גיהנום מה זה חחח??

להרשמה לאתגר היפ הופ וראפ!!!!
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=612638

"מה שקשה נעשה היום,מה שבלתי אפשרי נעשה מחר"(גולני)

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    90
    משפט מחץ
    בנים נותנים אהבה בישביל סקס... בנות נותנות סקס בישביל אהבה.

בתור מי שעכשיו בצנחנים ועבר את הגיבוש הנה כמה טיפים:
    - אתם עושים את הגיבוש בחורף, ז"א שאין עומס חום והם לא יפחדו לפתוח לכם תתחת. עצה שלי לעבוד על סיבולת ריצה, אם לא עשיתם את זה עדיין אז תתחילו מהיום ועד יום לפני הגיבוש כדי לנוח.
    - מי שלא היה בכושר קרבי או צבא כנראה לא אכל קידורים בחייו, ז"א המפקד שלכם יבקש ממכם למשל תוך שלושים שניות לגעת בעמוד\להקיף אבן או כל חפץ אחר. בקטע הזה הרוב פורשים...
    עצה שלי גם אם אתם מגיעים כל פעם בין האחרונים תמשיכו! זה יהיה משהו כמו 40-50 דקות הקטע הזה.
    - לא להיכנס לחרדות ולפרוש אם אתם תמיד בין האחרונים! אני הגעתי לפעמים אחרון לפעמים באמצע לפעמים ראשון. המפקדים ישחקו אותה רושמים את 3 הראשונים ו-3 האחרונים, אל תאמינו לחרטא הזאת.
    - אמינות אמינות אמינות! אומרים לכם להקיף עמוד אז תקיפו אותו! לזחול עד הקו אז תזחלו! אל תחשבו לרמות אפילו אם אתם בטוחים ב100% שאף אחד לא מסתכל.
    - להראות נוכחות במשימות, לדבר הרבה. גם בריצות אם מישהו נפל אל תהססו... פשוט תנו לו יד.
    -בעיניין הברור תנסו לעשות מתחת ל-11. גם אם שמתם סטופר ובאמצע אתם רואים שלא תגיעו מתחת ל-10 אל תעצרו תנו ספרינט, הרי הקטע הכי מביך זה להיות מודח בברור.
    -בראיון תהיו פטריוטים, אל תגידו שטויות ותהיו צנועים. תגידו שיש לכם חלום להיות צנחן. ואם אתם מאותרים כנראה ישאלו אותכם אם אתם רוצים להיות בדובדבן. תהיו צנועים גם בשאלות האלה.

בהצלחה לכולם! בתור אזרחים זה גיבוש קשה ואולי זה נדוש אבל באמת הכל בראש.

לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ

תודה על הטיפים, אבל אני לא מסכים איתך לגבי הקטע של אם מישהו נפל לעזור לו לקום. עם כל הכבוד, הוא לא נכה, הוא יוכל לקום לבד, מה גם שזה מקצים אישיים ואתה דואג לעצמך, אני למשל אם היתי נופל ומישהו היה בא לעזור לי היתי מתעצבן כי זה נטו להתייפייף למפקד, אבל זו רק דעתי..

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    90
    משפט מחץ
    בנים נותנים אהבה בישביל סקס... בנות נותנות סקס בישביל אהבה.

ציטוט נכתב במקור על ידי AnthRax צפיה בהודעה
    תודה על הטיפים, אבל אני לא מסכים איתך לגבי הקטע של אם מישהו נפל לעזור לו לקום. עם כל הכבוד, הוא לא נכה, הוא יוכל לקום לבד, מה גם שזה מקצים אישיים ואתה דואג לעצמך, אני למשל אם היתי נופל ומישהו היה בא לעזור לי היתי מתעצבן כי זה נטו להתייפייף למפקד, אבל זו רק דעתי..
    תיהיה הכי צהוב שרק אפשר.
    אם תבוא שכונה הם ישלחו אותך בטיל לגולני

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    0
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    בחורה שלא גמרו לה בפה עדיין חושבת שקוקה-קולה זה טעם החי

ציטוט נכתב במקור על ידי AnthRax צפיה בהודעה
    שטויות במיץ.. לא משנה כמה כושר יש לך, כמה סיבולת יש לך וכמה אתה מתאים לחטיבה, אם בוחן בגיבוש יראה שמישהו נפל כמה מטרים לפניך ואתה עוקף אותו כאילו לא קרה כלום.. בוא נגיד שזה אחד הדברים היותר גדולים שיכולים להפיל אותך ואני יכול להבטיח לך!

אחי הם לא מחפשים את מי שרץ הכי מהר ומי שגומר ראשון
    הם מחפשים אנשים איכותיים
    ואם אתה רואה מישהו נופל ולא עוזר לא לקום אז זה לא יעזור לך שסיימת ראשון

זה מסימות קבוצתיות
    רק בבר אור תעשה לבד הכל ותיהיה קצת אגואיסט

לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ

אמרו לי ששינו את המתכונת של הבר אור ושעכשיו יש רק ריצה, זה נכון?

משתמש מכור האוואטר של Zest
    לייקים
    0
    נקודות
    200

11.12.08 גם כן מקווה לראותכם , אני לא ממש מכיר אותכם אבל בכל זאת.

לשעבר DesertWind ...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "הכאב הוא רגעי הכניעה היא נצחית"

ברירת מחדל גיבוש צנחנים דצמבר 2009

אוקי אני אספר על גיבוש הצנחנים האחרון שהיה בדצמבר 2009.

היום הראשון:
    לפני שאני מסביר על היום הראשון, אני מציע לכם לא לזלזל בו! המפקדים רואים ורושמים הכל!!

הגעתי לתל השומר בשעה 7:45 ושם קלטו את כולם ואישרו שהגעתם.
    חילקו אותנו לקבוצות לפי א'-ב'. בכל קבוצה בערך 25 אנשים. הראו לנו מי יהיה המפקד שלנו ליום הראשון ולקחו אותנו לאוהלים. השעה כבר הייתה 10:00. משעה 10:00 עד שעה 14:00 לא עושים הרבה. המפקד סתם מתזז קצת, אומר לנו לסדר אלונקה, לשפצר תד"ל וג'ריקנים, סתם שטויות. בשעה 14:00 הייתה ארוחת צהריים. 14:30-17:00 זמן מת, כלומר המפקדים ממשיכים לתזז ולהעביר את הזמן. בשעה 17:30 מחלקים אתכם שוב לקבוצות לפי א'-ב' אבל הפעם, 40 איש בקבוצה. יוצאים לפי הסדר לריצת ה-2000. לפי התוצאה שלכם מחלקים אתכם לקבוצות. אני שמעתי שמועות שאם אתה עושה תוצאה טובה בריצת 2000 אז ישימו אותך ועוד 2-3 טובים בקבוצה פחות טובה. זה לא נכון!! עשית תוצאה טובה - אתה תהיה בקבוצה טובה. אני הגעתי 6 במקצה שלי. חילקו אותנו לקבוצות חדשות - 22 איש בקבוצה לפי התוצאה שעשיתם. אני הייתי בקבוצה מספר אחת. עכשיו יש מפקדים חדשים והם נהיים גם יותר קשוחים. בשעה 19:00 עלינו על מדים וכל קבוצה קיבלה את הציוד שלה: 2 אלונקות, תיק תד"ל, וג'ריקן. משעה 20:00 עד 21:30 המפקדים ממשיכים לתזז והיו כמה מסדרי מיימיות. (מסדר מיימיה זה מסדר שבו את שותה את כל המיימיה בדקה וחצי לפעמים בדקה. במיימיה יש 750 מ"ל). ב21:30 הולכים לישון.

היום השני:

המפקד אמר לנו להיות מוכנים על מדים ועם הציוד בשעה 03:45 בבוקר. אני חושב שהיו גיבושים שלא אמרו להיות מוכנים אז בכל מקרה מעירים אתכם בערך בשעה הזאת. עכשיו עוד פעם יש מפקד חדש מבוגר שהוא זה שיעביר את הגיבוש הפיזי. יוצאים לשטח ואני אפרט על החלק הפיזי לפי חלקים.

חלק ראשון:
    ספרינטים. יוצאים ל30-40 ספרינטים. רצים בערך 30 מטר עד לשק חול מסתובבים וחוזרים. בערך בספרינט ה-20 המפקד מתחיל לשאול מי רוצה לפרוש ומחרטט שאם מישהו יפרוש עכשיו הוא יגיע לדובדבן ומגלן. כמובן סתם חארטה. המפקדים רושמים הרבה את אלה שמגיעים לשק ראשונים אז אל תלחצו אם הגעתם לשק ראשונים והיו כאלה שרימו ולא עברו את השק והגיעו לפניכם לקו סיום. הם רואים אותם.
    אל תשברו בספרינטים!! זה החלק הכי קשה בגיבוש הפיזי כי מפציצים אתכם בהרבה ספרינטים. הכל בראש! אם עברתם את הספרינטים אז רוב הסיכויים שלא תפרשו.

חלק שני:

אלונקה סוציומטרית. למי שלא יודע - רצים ספירנט וצריך להגיע בין ה-4 הראשונים לאלונקה. האלונקה זה החלק הכי חשוב!! המפקד אמר בהתחלה שהאלונקה בשבילו היא ערך עליון. תתנו הכל בחלק הזה. אחרי שה-4 הראשונים הגיעו לאלונקה הם יוצאים לעוד סיבוב וכולם ממשיכים לרוץ עם האלונקה. אם לא הגעתם לאלונקה תמשיכו לרוץ ואפשר גם לעבור את האלונקה. המפקדים יאהבו את זה.

חלק שלישי:
    זחילות. המפקד שאל מי חושב שהוא יודע לעשות זחילה צבאית מקצועית ואני הרמתי את היד. אם אתם לא יודעים לזחול כמו שצריך אל תתנדבו סתם. אם אתם יודעים אז תתנדבו ישר כי המפקדים אוהבים את זה. יוצאים לזחילות עד לקו מסויים רצים סביב עץ ונעמדים לפי הסדר. ככה עושים בערך 10 פעמים.

חלק רביעי:
    שקי חול. כשאני אומר שקי חול אני לא מתכוון סחיבה אלא להחזיק שק חול במשך 25 דקות באוויר כשהידיים מתוחות למעלה. זה קשה אבל זה רק בראש. אל תפילו את השק על הרצפה כי את זה המפקדים ממש לא אהבו. אם אתם לא יכולים אז תורידו את הידיים אבל אל תפילו אותו.
    יש כאלה שיגידו שהחלק הזה היה הכי קשה.

חלק חמישי:
    משימות קבוצתיות. הביאו לנו צמיג, חבית ובול עץ. בעזרת אלה היינו צריכים לעבור "נהר" ( גידרו לנו מלבן בעזרת חבלים בגובה של מטר וחצי). אסור ליפול לנהר וכל הצוות צריך לחצות אותו תוך 3 דקות. כמובן שזה בלתי אפשרי ב-3 דקות. המשימה היא רק לבדוק אם אתם מנהיגים, כריזמטים סוחפים וכו'. אם אין לכם מה להגיד אז תשתקו! אל תגידו סתם שטויות. אחרי ה3 דקות הראשונות כמובן שלא הצלחנו וכולם ירדו ל30 שכיבות שמיכה. המפקד נתן לנו עוד 3 דקות ועדיין לא הצלחנו. עוד פעם 30 שכיבות שמיכה.

המשימה הבאה הייתה לצייר את מפת ארץ ישראל 5 מטר רוחב על 7 מטר אורך תוך 7 דקות. הספקנו וציירנו כמו שצריך. אם יש לכם רעיונות מקוריים לסימון מקומות ואזורים בולטים אז תגידו ותסמנו. למשל לסמן את הכנרת וים המלח בעזרת המיימיות. נעמדנו בח' סביב במפה והמפקד עובר אחד אחד, שואל איפה אתה גר, ואז אומר שתעמדו שם. אחרי שכולם נעמדו איפה שהם גרים הוא שואל אקראית אנשים על מקומות בארץ. כדאי שתדעו טוב את מפת ארץ ישראל כי היה לי אחד ששאלו אותו איפה זה עפולה והוא הלך לבאר שבע.

חלק שישי ואחרון:

מסע . אל תלחצו, המסע הוא קצר. 2-3 ק"מ. פותחים ציוד: 2 אלונקות. על כל אלונקה 7 שקי חול. תיק תד"ל וג'ריקן. תמיד תסחבו משהו. עדיף כמה שיותר על האלונקה אבל כולם רוצים אותה. אם אי אפשר אלונקה אז ג'ריקן או תד"ל. אל תהיו סוציומטיים. אם מישהו מבקש את האלונקה תתנו לו. אבל כל עוד אתם לא עליה תבקשו כל הזמן להחליף.

המסע הוא בעצם הדרך חזרה לאוהלים ואז נגמר החלק הפיזי.

זהו נשאר לכם רק הראיון והגיבוש נגמר.
    יש כאלה שאומרים שיום סיירות וגיבוש צנחנים דומה. אני חושב שמבחינה פיזית יום סיירות יותר קשה. בגיבוש צנחנים המפקדים מנסים לשבור אותך מנטלית. נדמה כאילו הספרינטים לא נגמרים. נדמה כאילו הזמן לא עובר עם השקי חול. אל תשברו הכל בראש! צוות מספר 1 התחיל עם 22 וסיים עם 22

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

^^ אתה מודע לזה שהקפצת נושא מלפני שנה למרות הכוונה הטובה שלך ?

תנעלו.
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

משתמש מניאק האוואטר של mister ZooM
    לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

WTF??@?@?@?Q?Q?!?!?

"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,446 | הודעות: 8,204,039 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect