וכשאני רואה פורנו לאונן או רק להסתכל חחחחחחח?
וכשאני רואה פורנו לאונן או רק להסתכל חחחחחחח?
|
|
ובקשר לחגי..יעני הכוונה שהיא תביא לי ביד או משהו ואז אני יגמור..ואז אני יעני יענג אותה ידחוף לה אצבעות וכל החרא ואז שוב יעני יעמוד לי ואז לקיים יחסי מין זאת הכוונה?
חגי התכוון שאתה צריך לגמור ואחרי איזה 20 דקות ששוב תיהיה חרמן וששוב יעמוד לך אתה תחזיק הרבה יותר זמן
מה 20 דקות
אחרי 3 דקות
אתה גבר, אתה לא צריך לחכות !
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אני הזמנתי נערת ליווי וזה גם היה הפעם הראשונה שלי ואני לא התרגשתי בכלל הייתי רגוע והכל היא מצצה לי עשתה לי ביד זיינתי אותה בכוס שלה
היה מצויין בקיצור.
גם אם יצאה לי פאדיחה קיימתי את מה שהבטחתי...אולי לא הייתי ראשון מבין החברים שזיינו אבל לפחות הרגעתי את עצמי ולא הלכתי בפעם הראשונה כמוהם לזונה ולא שילמתי כסף אז אני מתגאה בזה!
נו אז מה יש הרבה בני נוער שמזמינים נערות ליווי ואני לא מתבייש בזה ככה לומדים ומתנסים וחוץ מזה שאני נהנהיתי והיה כיף.
לבריאות אחי...אני גם יזמין אני יודע שאני יזמין כי אומרים שהם מקצועניות,אבל בחיים לא שברתי את העקרונות שלי ואמרתי שפעם ראשונה לא תהיה עם זונה ואני ישלם כסף ועמדתי בזה...
עכשיו מה הקטע ?הזאתי של הפעם הראושנה היא לא היתה מושכת מי יודע מה אז ככה שאני לא יביא אותה שוב..ויש מחסור בכוס,מה עושים חברים?אני חרמן רצח אני מביא ביד ביום איזה 5 6 פעם ואני לא מגזים
אחי יש גם שיטות...נגיד ואתה מכניס ומוציא ואתה רואה שאתה עומד לגמור פשוט תעצור שניה אל תזוז אל תחדור שירגע כמה שניות ותמשיך לא בעיה
וגם אם תגמור תעמיד אותו שוב מה הבעיה ...
נערך לאחרונה על ידי keddan; 02-01-2010 בשעה 16:28.
א. לעשות הרבה ביד עוזר
ב. אם היא לא נראית משו הוא לא יעמוד כמו חייל מגולני (יענו לטעמך אני מתכוון...לאלה שלא מבינים שיופי ומראה זה טעם כמו באוכל)
ג.תירגע הכל זה ביטחון אחי אל תילחץ תיזכור שאתה מלך ואתה מזיין שילדים אחרים עושים פוזות במועדונים והולכים מכות זה המוטיבציה הכי טובה תהנה בחור!!... הייתי פה
צודק תודה על החיזוק גבר
אחי תאונן ליפני ...