אני מעוניין להתגייס לצנחנים, ורוצה לעבור את הגיבוש כמו מלך. בדרך הכי טובה שאפשר.
אז אני כבר התחלתי להתאמן, אני עושה 3.5 ק"מ ריצה 3 פעמים בשבוע, ואני מעוניין להתחיל גם שכיבות שמיכה וכפיפות בטן.
יש למישהו תוכנית אימונים על כושר קרבי?
תודה חבר'ה
אני מעוניין להתגייס לצנחנים, ורוצה לעבור את הגיבוש כמו מלך. בדרך הכי טובה שאפשר.
אז אני כבר התחלתי להתאמן, אני עושה 3.5 ק"מ ריצה 3 פעמים בשבוע, ואני מעוניין להתחיל גם שכיבות שמיכה וכפיפות בטן.
יש למישהו תוכנית אימונים על כושר קרבי?
תודה חבר'ה
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
|
|
למה שלא תלך בעיר שלך לכושר קרבי מאורגן?
שם יש הרבה יותר אופציות והדרכה מדוייקת.
שלא תעיזזזזזזזזזז!!!!!!!!!!!!!!!!! תקשיב לי טוב ילד אני הייתי שם זה מגניב וזה כיף אבל זה פעילות צבאית לא מבוקרת והם ידפקו לך את הגוף! אני הייתי שם קרוב לחצי שנה אני רציתי צנחנים והם דפקו לי את הברכיים ברמות קשות.. יש לי חבר שיש לו פריצת דיסק בגיל 17!!! ועוד כמה עם בעיות גב ברכיים דלקות בשרירים וכו'.. סמוך עלי תקשיב לי באמת שאני לא מזיין לך את המוח אני הייתי שם בכושר אקסטרים של ערן אלינג ונדפקתי מהחמור השמן הזה!! אני מפציר בך לא להצטרף לכזה דבר.. שיהיה בהצלחה
טוב עזבו שנייה את אחר"י בצד, גם אני עושה את שביל ישראל והגיבוש שלי הוא עוד חודשיים באפריל, אז אין לי מה לחפש באחר"י רק לשמונה פגישות... אתה צריך יותר מזה כדי לתפוס כושר.
למישהו יש תוכנית כושר, או שהוא יכול לבנות בשבילי אחת? עזבו את כל התוכניות הכנה לצבא בצד, אני יודע שהן קיימות אבל זה לא גולת הכותרת.
תנו את המקסימום באיזו תוכנית כושר שטנית שתביא אותי סוסון פלדה לגיבוש
תודה רבה לנשמעים.
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
אחי אם יש לך משמעת לרוץ 3 וחצי קילומטר זה יפה מאוד תמשיך ככה...
לאט לאט אם תראה שקל לך תעלה את הכמות שאתה רץ או את התדירות...
לגבי בטן ושכיבות הייתי ממליץ לך לבדוק כמה אתה עושה ב100% שלך ולעשות 60% כל פעם ב3 סטים נגיד...
אני עושה את זה כבר איזה חצי שנה והיום אני עושה כל יום 12-14 קילומטר ו200 בטן ו150 שכיבות (בסטים כמובן), בהתחלה התחלתי עם 60 בטן ו40 שכיבות... אה ובמרץ יש לי גיבוש מטכל
ולגבי "אחרי" "יובל עילם" ואלה הייתי ממליץ לך לא ללכת אם יש לך משעמת עצמית לצאת לרוץ ולעשות בטן ושכיבות זה לגמרי מספיק.
שיהיה בהצלחה גבר שאל חופשי שאלות D:
מה שאתה עושה זו הדרך המהירה ליצירת שברי מאמץ בזמן הקרוב.
אנשים כמוך מגיעים לטירונות ומבלים את כל פרק ההכשרה שלהם בב'תים או אפילו בג'ימלים ופתורים כאלו ואחרים.
ראיתי מספיק לוחמים וטירונים שעשו את אותה הטעות ו"רצחו" את הרגליים שלהם לפני הגיוס.
חשוב להתחיל לאט לאט בקצב של הגוף, להקפיד על תזונה סופר נכונה. להקפיד על חימום, מתיחות לפני מאמץ.
ושיחרור לאחר מאמץ וכמובן מאמץ שהוא שיחרור בפני עצמו לאימון הקודם באם היה מאסיבי.
אם לא סומכים על אחד שצעד יותר מידי קילומטרים הרי לכם מן הכתוב.
http://www.weinbergorthopedics.co.il/broken.html
נערך לאחרונה על ידי Alon; 17-06-2011 בשעה 01:33.
3.5 ק"מ 3 פעמים בשבוע בהתחלה זה לא נקרא בהדרגה.
כמו שטירון מתחיל את המאמץ הגופני שלו מריצה של 500 מטרים לאט לאט בהדרגה מגיע לריצה של 6 ק"מ ובהתקדם בקורסים גם לריצה של 12 ק"מ.
התהליך הוא ארוך ולוקח זמן כדי להגיע למרחקים כאלו.
זה לא שאי אפשר ברבע מהזמן להגיע ל12 ק"מ.
השאלה איך אתה מגיע לשם ללא פציעות.
תזונה סופר נכונה זה להזין את השרירים לפני המאמץ כדי שיהיה כוח ולא יתעייפו מהר.
ולהזין אותם לאחר מאמץ כדי שיוכלו להיבנות מחדש בצורה טובה יותר ומפותחת יותר.
להזין את העצמות בסידן במיוחד בתקופת אימונים כדי לעזור במניעת אותם שברים מיקרוסקופיים.
מה אוכלים לפני מאמץ כדי להזין את השרירים- פחמימות.
לאחר מאמץ חלבונים.
להזין את העצמות סידן..
כמובן תפריט שעשיר בויטמינים פירות וכו' תורם הרבה יותר מאשר פחית קולה וסיגריה אחרי מד"ס.