אז זה מה שאתה אומר לעשות לרדת ממנה? כאילו היא לא עשתה לי משהו רע או משהו כזה שאני סתם פתאום יחתוך עליה. אני ממשיך להתעקש כי אני לא יודע למה אבל גם החברים שלי אומרם לי מה אתה עיוור היא רוצה אותך אולי אני מפספס פה משהו לא יודע
אז זה מה שאתה אומר לעשות לרדת ממנה? כאילו היא לא עשתה לי משהו רע או משהו כזה שאני סתם פתאום יחתוך עליה. אני ממשיך להתעקש כי אני לא יודע למה אבל גם החברים שלי אומרם לי מה אתה עיוור היא רוצה אותך אולי אני מפספס פה משהו לא יודע
|
|
אין סיבה לחתתוך יש שני אופציות מה יקרה שתחזור .
1.שישאר כמו עכשו שהיא רודפת אחריך במינון הנכון (תשחק גם קרוב-רחוק).
2.שהיא כבר לא תשים עליך.
במקרה של אופציה 1 אתה לוקח את זה לאן שבא לך.
במקרה של אופציה ב אתה חותך ולתמיד.
**שאתה חוזר תזכור שאתה בן אדם אחר,בחורה לא הולכת לתמרן אותך , תקרא על פיק-אפ , קרוב -רחוק חשוב וכנראה יעבוד עליה מצוין .
בהצלחה .
Tז שאני כבר במצב של קרוב-רחוק איתה לא מזמן אחרי שכל השבוע היא שיגעה אותי היא התקשרה איזה ערב אמרתי לה זכית אני בא אלייך. קיצר ישבתי אצלה כמעט עד הבוקר ראינו סרט ודיברנו אחר כך כמה ימים בקושי דיברתי איתה והיא חיפשה ומחפשת אותי כאילו מה קרה לי..ומה זאת אומרת לוקח את זה לאן שאני רוצה?
זה לא אפשרי מבחינת הגיון שמישי שלפני קצת זמן הייתה ידידה טובה שלך, נעלמת לה ליומיים והיא כבר רודפת אחריך. לא היה ולא נברא. אני מודע לעובדה שבחורה מסוגלת למעשים לא הגיוניים, אבל זה כבר משו שפשוט לא אמור לקרות.
היא רודפת אחריך, אבל לא במובן שאתה חושב שהוא. אלא במובן ה"שיט איפה הילד הזה שמשעשע אותי..לאיפה הוא נעלם לי בא לי בידור". אין כאן שומדבר מעבר לזה.
זה פשוט לא אפשרי, לוקח מלא זמן לאפס דעה. חברים שלך AFC רוב הסיכויים (או טבעיים גג). אין להם מושג איך להתנהג במצב כזה במילא...אם הייתי מקשיב לחברים שלי רוב הסיכויים הייתי מת בתול, לאדע מה איתך ידידי...
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 10-02-2010 בשעה 13:51.
שמע יש משהו במה שאתה אומר כי שמתי לב שהיא מתקשרת כשמשעמם לה או שמהו כזה, אבל רוב הזמן היא מתקשרת סתם והיא שלחה לי השבוע כמה פעמים הודעות באמצע הלילה של "אתה ער?" מזה אמור להיות הודעה כזאת?
או שכמו שאמרתי היא תמיד אומרת לי עד שהיא תופסת דבר איתי כשאתה יושן כשאתה קם ולפעמים אפילו היא מכריחה אותי לבוא אליה היא אומרת לי איפה היא עכשיו ואיפה היא תהיה עוד מעט כדי שאני יבוא גם לשם..
אוקיי,הידידות שאתה מגדיר זאת לא באמת "ידידות" למה שרוב האנשים מגדירים.
רוב האנשים שמגדירים 'ידידות' הם בדיוק כמו פותח האשכול.
הייתי אומר שבמקרה הזה שלך היא יותר חבר מאשר 'ידידה'.
אתה מוציא דברים מהקשרם, אתה הופך מישהי שנחשבת חבר לידידה.
בקיצור אם אתם עדיין מדברים יש פה אינטרס כי וואלה אין בעולם הזה קשרים בלי אינטרס DOT.
נערך לאחרונה על ידי ObalaT; 10-02-2010 בשעה 17:03.
אז מה אתם אומרים אם היא מתקשרת שולחת הודעה לענות לה לדבר איתה רגיל כאילו הכל בסדר או להמשיך לסנן אותה ולהגיד שאני עסוק וכל מיני כאלה?