קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה הסיכוי שזה יקרה ?
    על ידי Mr. Ingidao בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 30-01-2011, 19:31
  2. באמת שלא חשבתי שזה יקרה
    על ידי realmadrid123 בפורום כדורסל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-05-2009, 20:06
  3. [ביקורת אישית]ביום שזה יקרה.
    על ידי Or8ParKer בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 09-08-2008, 16:26
  4. [סיקור]ביום שזה יקרה/The Happening
    על ידי FoXRiveR בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-06-2008, 13:27
  5. [דיון] ביום שזה יקרה
    על ידי Tomer_x8 בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-06-2008, 03:34
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 38 מתוך 38

מה הסיכוי שזה יקרה? - עמוד 3

אז זה מה שאתה אומר לעשות לרדת ממנה? כאילו היא לא עשתה לי משהו רע או משהו כזה שאני סתם פתאום יחתוך עליה. אני ממשיך להתעקש כי אני לא יודע למה אבל גם החברים שלי אומרם לי מה אתה עיוור היא רוצה אותך אולי אני מפספס פה משהו לא יודע

2. קישורים ממומנים

אין סיבה לחתתוך יש שני אופציות מה יקרה שתחזור .
    1.שישאר כמו עכשו שהיא רודפת אחריך במינון הנכון (תשחק גם קרוב-רחוק).
    2.שהיא כבר לא תשים עליך.
    במקרה של אופציה 1 אתה לוקח את זה לאן שבא לך.
    במקרה של אופציה ב אתה חותך ולתמיד.
    **שאתה חוזר תזכור שאתה בן אדם אחר,בחורה לא הולכת לתמרן אותך , תקרא על פיק-אפ , קרוב -רחוק חשוב וכנראה יעבוד עליה מצוין .
    בהצלחה .

Tז שאני כבר במצב של קרוב-רחוק איתה לא מזמן אחרי שכל השבוע היא שיגעה אותי היא התקשרה איזה ערב אמרתי לה זכית אני בא אלייך. קיצר ישבתי אצלה כמעט עד הבוקר ראינו סרט ודיברנו אחר כך כמה ימים בקושי דיברתי איתה והיא חיפשה ומחפשת אותי כאילו מה קרה לי..ומה זאת אומרת לוקח את זה לאן שאני רוצה?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אז זה מה שאתה אומר לעשות לרדת ממנה? כאילו היא לא עשתה לי משהו רע או משהו כזה שאני סתם פתאום יחתוך עליה. אני ממשיך להתעקש כי אני לא יודע למה אבל גם החברים שלי אומרם לי מה אתה עיוור היא רוצה אותך אולי אני מפספס פה משהו לא יודע
    זה לא אפשרי מבחינת הגיון שמישי שלפני קצת זמן הייתה ידידה טובה שלך, נעלמת לה ליומיים והיא כבר רודפת אחריך. לא היה ולא נברא. אני מודע לעובדה שבחורה מסוגלת למעשים לא הגיוניים, אבל זה כבר משו שפשוט לא אמור לקרות.
    היא רודפת אחריך, אבל לא במובן שאתה חושב שהוא. אלא במובן ה"שיט איפה הילד הזה שמשעשע אותי..לאיפה הוא נעלם לי בא לי בידור". אין כאן שומדבר מעבר לזה.

זה פשוט לא אפשרי, לוקח מלא זמן לאפס דעה. חברים שלך AFC רוב הסיכויים (או טבעיים גג). אין להם מושג איך להתנהג במצב כזה במילא...אם הייתי מקשיב לחברים שלי רוב הסיכויים הייתי מת בתול, לאדע מה איתך ידידי...
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 10-02-2010 בשעה 13:51.

שמע יש משהו במה שאתה אומר כי שמתי לב שהיא מתקשרת כשמשעמם לה או שמהו כזה, אבל רוב הזמן היא מתקשרת סתם והיא שלחה לי השבוע כמה פעמים הודעות באמצע הלילה של "אתה ער?" מזה אמור להיות הודעה כזאת?
    או שכמו שאמרתי היא תמיד אומרת לי עד שהיא תופסת דבר איתי כשאתה יושן כשאתה קם ולפעמים אפילו היא מכריחה אותי לבוא אליה היא אומרת לי איפה היא עכשיו ואיפה היא תהיה עוד מעט כדי שאני יבוא גם לשם..

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    שמע יש משהו במה שאתה אומר כי שמתי לב שהיא מתקשרת כשמשעמם לה או שמהו כזה, אבל רוב הזמן היא מתקשרת סתם והיא שלחה לי השבוע כמה פעמים הודעות באמצע הלילה של "אתה ער?" מזה אמור להיות הודעה כזאת?
    או שכמו שאמרתי היא תמיד אומרת לי עד שהיא תופסת דבר איתי כשאתה יושן כשאתה קם ולפעמים אפילו היא מכריחה אותי לבוא אליה היא אומרת לי איפה היא עכשיו ואיפה היא תהיה עוד מעט כדי שאני יבוא גם לשם..
    כמו שאמרתי, אתה השעשוע שלה.
    קיצר, אתה יודע מה לעשות. תשאר ידיד שלה ורד מהעסק הזה, כי כמו שאמרת היא מסתובבת יחד עם החברים שלך - אתה לא יכול להתרחק מכולם פתאום.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    28
    משפט מחץ
    הצחוק הוא האורגזמה של החיוך D:

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    בוא רק ניישר קו, אתה חושב שידידות היא משהו, ואתה לא חושב שהמשהו הזה קיים. אז אני בא ואני אומר אם אתה חושב שידידות מהסוג הזה לא קיימת, אז הנה ידידות ששניינו יכולים להסכים שהיא קיימת.

בכלל לא התייחסתי למה שאתה מגדיר בתור ידידות, פשוט שאלת מה אני מגדיר בתור ידידות. אבל אני אתייחס למה שאני חושב שאתה מתכוון גם:

קשר בין גבר לאישה במובן של חבר'ה כמו קשר בין גבר לגבר, הוא מאוד נדיר.
    אני מבטיח לך שגם הוא קיים - יש לי ידידה שיוצאת איתי ועם החבר'ה שלי מאז התיכון בערך, מעולם לא התחלתי איתה או היא איתי, היא מעולם לא הביעה איזושהי משיכה אלי, ואני מבטיח לך שאני לא נמשך אליה - והיא מאוד חשובה לי ואני לה.

אז היא יוצאת עם בן דוד שלי בשנתיים האחרונות אחרי שכבר איזה 5 שנים הם מכירים והיו ידידים בדיוק כמו שאני והיא, אבל מההתחלה הייתה בינייהם משיכה. מבחינתי אני לא נמשך אליה, והיא לא אלי, ואנחנו יכולים לשבת אצלי בחדר לבד עם אלכוהול ולא תיהיה טיפת מיניות באוויר. בדיוק כמו לשבת עם אחד מהחבר'ה.

אם יש לך עוד הגדרה.. אני אשמח לשמוע אותה, יכול להיות שפשוט אתה מגדיר ידידות בצורה שאני לא מבין.

יוצר הפוסט - סליחה גבר, אבל אני לא יודע איזו תשובה אתה מצפה לשמוע, אז אני פשוט משתתף בדיון שנוצר פה, תנסה להיות יותר ספציפי אני מבטיח לך שאני אנסה לענות...

אוקיי,הידידות שאתה מגדיר זאת לא באמת "ידידות" למה שרוב האנשים מגדירים.

רוב האנשים שמגדירים 'ידידות' הם בדיוק כמו פותח האשכול.
    הייתי אומר שבמקרה הזה שלך היא יותר חבר מאשר 'ידידה'.
    אתה מוציא דברים מהקשרם, אתה הופך מישהי שנחשבת חבר לידידה.

בקיצור אם אתם עדיין מדברים יש פה אינטרס כי וואלה אין בעולם הזה קשרים בלי אינטרס DOT.
    נערך לאחרונה על ידי ObalaT; 10-02-2010 בשעה 17:03.

אז מה אתם אומרים אם היא מתקשרת שולחת הודעה לענות לה לדבר איתה רגיל כאילו הכל בסדר או להמשיך לסנן אותה ולהגיד שאני עסוק וכל מיני כאלה?

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect