שלום חברים.
A&E התותח שאל שאלה מצויינת בMSN החלטתי לענות בפהרסיה(פומבי..אבל תנו לי להרגיש אינטלקטואל)
" ציון , ספר לי איך התחיל אצלך הפיק אפ מתי פעם ראשונה לצאת לשטח ואיך זה היה הפעם אשונה שהתחלת .. חששות וכל זה יאללה 5 דקות .. ואני עוזב אותך , אני בידיוק במצב הזה אני כבר מת לפרוץ אני יודע שאם פעם אחת אני יעשה את זה אני יפרוץ .. כי יש לי מלא חומר בראש אבל לא יוצא לי כמעט לעשות את זה במציאות "
ואווו איזה כיף לענות על שאלה כזאת..לפני שנתחיל, זה הולך להיות ארוך, ותראו זה ממש קשה לשכתב הכל אחד לאחד אז אני זורק את הדברים העיקריים שעולים לי..זה ממש לשכתב סיפור חיים.
נתחיל מההתחלה (makes sense doesnt it? I mean does anyone start from the end ? o0)
קצת על עצמי..אני כבר בן 20..הזדקנתי אמאל'ה.לתחום נכנסתי בגיל 16...תמיד אהבתי בנות. תמיד הצלחתי איתן גם. לא הייתה לי שום בעיה, לא הייתי חנון שמן ומכוער (להפך,הייתי ילד מאוד יפה..נכון יופי זה לא הכל אבל בנות מתלהבות מזה.עכשיו אני כבר לא ילד)
לא הייתה לי בעיה עם חברים, וגם לא עם בנות.
תמיד היה לי בטחון עצמי גבוה מאוד, היו לי ציונים מעולים והייתי במגמה הכי טובה בבצפר(לא ככה אור? חחח) ותודה לאמא שהייתה אומרת לי מגיל קטן איזה ילד יפה אני ואיזה ילד מוצלח אני...אמיתי חברים..זה הכל מזה אני מאמין.תמיד הייתי הילד הכי מוצלח במשפחה. לא רק המצומצמת.כולם דברו עלי, על הציונים, ההשגים, היופי והחוכמה.תמיד סיפרו לי איזה חכם הייתי כשהייתי קטן..שלא יכלו לעבוד עלי בשיט..(למרות שמעולם לא הייתי ככ חזק במתמטיקה..אבל who cares? )
בערך ב2006 נכנסתי לתחום.איך מצאתי? דרך אחד האנשים הגדולים והחכמים עלי אדמות. Dr.Google . תאמינו או לא.
אני לא זוכר איך הגעתי למחשבה עצמה, ולא זוכר מה ההקשר של הדברים, אבל אני רק זוכר שחשבתי לעצמי (כאילו זה היה אתמול) "בטוח מישהו רשם משהו באינטרנט על איך להתחיל עם בנות" ורשמתי בגוגל משהו בסגנון "טיפים להתחיל עם בנות במסיבות" סתם כי הייתי באיזה מסיבה (הייתי הולך להמון מסיבות , היו לי חברים יחצנים והכל) ולא הלך באותה מסיבה ספיציפית עם איזה מישהי או משהו כזה...
החיפוש בגוגל הניב כמובן את האתר של מאפי. מאפי לא תרמו לי הרבה בהתחלה, חוץ משם של אחד שקלטתי שכולם מדברים עליו. Mystery .
התחלתי לחפש עליו מידע.ואז הכל התחיל .
הורדתי באימיול את כל 7 או 8 הסדנאות המוקלטות שלו...ראיתי את כל הסירטונים שלו ביוטיוב...דרכו הכרתי עוד אמנים..כמו לאב דרופ,מטאדור (איזה מלכים תמיד כשאני חושב עליהם עולה לי חיוך)
DD וניל...מצאתי עליהם המון חומר...בכל מני מקומות. לא היה מקום שהשתקעתי בו...פשוט חיפשתי בפורומים אתרים הכל...כל טקסט, על פיסקה, כל אמירה של אחד מהם שהגיעה אלי, קראתי.
מה שכן עשיתי במאפי זה לדווח.דיווחתי הרבה בפורום דיווחים שם..ומה שיותר, קראתי. קראתי כמעט כל סיפור הצלחה שפורסם שם.
נדלג הלאה...(תוך כדי תמיד ניסיתי לתרגל, תמיד כעסתי על עצמי כשבלמתי, תמיד פתחתי ותמיד תמיד תמיד, נשארתי עם הראש מורם.)
עבר זמן וכתבתי פוסט כאן בפורום...על איך להתחיל עם בנות או משהו בפורום מתבגרים ושלח לי הודעה לא אחר ממשה השמן (אחד האנשים שאני יותר אוהב ומעריך למרות שהוא נעל בית)
נו זה שכל היום מגיב לכם בפורום גוף וכושר והבעלים של LBS...תותח על ..חולה על הילד הזה הוא יודע כמה למרות שכל הזמן אני מקלל אותו ויורד עליו ואם הוא יקרא את זה (הוא בארה"ב עכשיו) הוא בטח יגיב בקללות ולא יראה שום רגש אבל שנינו יודעים כמה הוא אוהב אותי (משה רק תגיד מילה ואני מתכופף 3>)
הוא שלח הודעה על זה שהוא ראה שאני בפיקאפ או משהו ושנלך לסארג' מתישהו( סארג' זה תרגול של הפיקאפ בעקרון)
קבענו לעזריאלי...
אני זוכר שלא חשבתי על זה בכלל..תחשבו ילד בן 17 עולה על אוטובוס ונוסע לעזריאלי כדי לפגוש מישהו מפורום שבחיים לא ראיתי ואני לא מכיר ,במטרה משותפת - להתחיל עם בנות.מצחיק אה? אני זוכר שלא חשבתי על זה בכלל ... זה נראה לי טבעי לחלוטין..מה ? הולכים לסארג' עם משה מאטרף..סבבה...
עליתי על האוטובוס...הגעתי לעזריאלי..ראיתי את משה עם עוד 2 בחורים.
קצת על משה -
משה משה משה...אני שונא תשם הזה...
גם כי הוא עשה משהו שאני ממש לא מסכים איתו..שינה ת'שם..השם שלו זה לאוניד. זה שם ממש יפה לא הבנתי למה שינה..אולי כדי להשתלב? לא יודע. לא נשפוט אותו על זה כי אני לא יודע איך זה להיות רוסי (למרות שלא יכול להיות כזה קשה I mean לוק אט דה רוסיות ..OMG)
בחור מאוד ציני (כמוני כמובן) ושאפתן.
כשנפגשנו הוא היה ממש אחרי הקורס, והוא היה פאקינג שרוט. אהבתי את זה.
בהמשך הוא פרש . לא יודע למה. וחבל לי על זה כי הוא היה מגיע רחוק...הוא התאכזב מהפיקאפ לפי מה שקלטתי. הוא לא אמר את זה ישירות, אבל זה מה שהיה..לפי התגובות שלו , לפי האמירות...כנראה שהוא חווה דחייה כלשהי, או שלא הצליח להתקדם , או שתסכל אותו מאוד משהו. כי זה היה שינוי מאוד פתאומי וחד. פתאום זה לא שווה ולא עובד..לא דיברתי איתו על זה..החלטה שלו...
נחזור לעזריאלי -
אני זוכר שמשה בא עם דף. רשימה, מהקורס, של תרגילים.
משהו סגנון "15 פעם ללכת לבחורה ולהגיד לה שלום"
"עוד 20 פעם לפתוח שיחה עם אנשים סתם בלי מטרה"
תרגילים כאלה..והתחלנו לעבור לפי הדף...אני ומשה היינו זוג וה2 האחרים היו זוג . החלטנו להתפצל.
היה אחד הימים המצחיקים ביותר בחיים שלי...עשינו שם שוק...נכנסו לVIBE. הלכנו לכל בחורה שראינו ופשוט עשינו מעצמינו צחוק.
אני לא ישכח בחיים..."שאלה,זאת פאה סינטית או אמיתית??"
אמרנו את זה לכל הבנות בקניון. .. פשוטו כמשמעו. עד כדי כך שהגיע למצב שכעצרנו בחורה היא כבר אמרה לפני ששאלנו "סינטית סינטית עזבו אותי " חחחחחחחחחחחח...גדול..למי שלא הבין כבר שאלנו אותה מקודם ולא שמנו לב..
באותו יום אני זוכר עוד קטע שהיה ככ מצחיק שמשה כמעט נפטר...הוא נהיה אדום וצרח מצחוק
באתי לפתוח סט...ונתתי נגיעה קטנה על הכתף של הבחורה...
והיא הסתובבה אלי "מה אתה משוגע?!?!? אני דתיה!!! אני שומרת נגיעה!! מה אתה נוגע בי?!!?! בלה לבלהלהלה " וכאלה...אחד המצחיקים גם אני נשפכתי מצחוק
עבר זמן...הילד הפך לגבר...כבר לא מעניין אותי CS ... את ET למי שמכיר עזבתי מזמן (לא החייזר...ET זה אנמי טריטורי..בזמני זה היה משחק מטורף)
מאותו יום לא עניין אותי שום דבר חוץ מפיקאפ.אף אחד לא ידע. לא חברים לא הורים, רק אני והחבר'ה אונליין(ומשה כמובן)
קראתי טקסטים , ראיתי וידיואים...(ככה רושמים? ואם לא..אז על הזין)
פתחתי עם המון נשים. קיבלתי טונות של "דחיות" ...זה בכוונה בגרשיים אני פשוט מאמין שאף אחת לא יכולה "לדחות" אותי...יש בנות שפשוט לא מנסות...הפסד שלהן.
היו גם כמובן רגעים טובים..כמו הHJC (hand job close ) הראשונה..בגיל נראה לי 16 באיזה סמטה בנמל וכל מני נשיקות שסגרתי..והמון מספרים..מספרים שלא השתמשתי בהם..כמובן שעם הזמן קלטתי שאני סתם לוקח מספרים ומאבד תמטרה אז סיננתי את כמות המספרים שאני מוציא , רק לאלה שאני מתכוון באמת להתקשר ולא בשביל התתרגול.
מה עוד אני יכול לספר? זהו...נהייתי שפיץ..באמת שאני מרוצה מעצמי. אני כל כך מאמין בעצמי שזה לא יאמן(חפשו את הפרדוקס במשפט) כיום באמת אני לא מקבל פחד גישה..נעלמה לי ההרגשה הזאת בבטן...אתם בטח עוד מכירים אותה..
רק דבר אחד מציק לי..אצלנו בקהילה קוראים לזה "קללת הפלייר"...זה בעיה רצינית..אני לא יכול להכנס לקשר רציני..בגלל שיש לי את היכולת לבחור כמעט כל בחורה שיש...זה דופק ..כי תמיד מרגישים שאפשר מישהי יותר שווה..(כן כן..יודע מה תגידו עד שאני יתאהב במישהי..לא הייתי מאוהב שנים נקווה שזה יקרה)
זהו אנשים..זה הסיפור שלי ממש ממש ממש בקצרה...כמובן שיש עוד המון פרטים אבל פשוט לא פרקטי לכתוב הכל..כמו שאמרתי בהתחלה, זה סיפור חיים, וסיפורים כאלה אי אפשר לספר במלואם.
בקשר אליכם..תמשיכו להתפתח..להשתנות..להאמין..להתמיד..ליפול ומיד לקום...להשבר ומיד להתאפס...
נאבוקוב אמר
A genius is an african, who dreams up snow
משפט מדהים...תכוונו גבוה, אין לא רוצה , אין לא יכול , אין בלתי אפשרי.
אוהב אתכם,
Xanax.
![]()

)
ציטוט ההודעה

) אבל כל אחד ומה שעובד בשבילו