קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בקשה] איך לבחור איפה תתחיל את העולם ב Minecraft
    על ידי royw999 בפורום מדריכים וצ'יטים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-11-2011, 16:40
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-05-2011, 16:27
  3. [שאלה]איך אני עושה ריצה מהירה ב nba?
    על ידי Snake Man בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-10-2005, 21:08
  4. איפה אני עושה את הקווסט של הדרקון?
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 10:11
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 18:38
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

A&E שאל איך התחלתי,איפה הפריצה, ואיך לעזאזל אני עושה את זה..הינה התשובה

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

Post A&E שאל איך התחלתי,איפה הפריצה, ואיך לעזאזל אני עושה את זה..הינה התשובה

שלום חברים.

A&E התותח שאל שאלה מצויינת בMSN החלטתי לענות בפהרסיה(פומבי..אבל תנו לי להרגיש אינטלקטואל)

" ציון , ספר לי איך התחיל אצלך הפיק אפ מתי פעם ראשונה לצאת לשטח ואיך זה היה הפעם אשונה שהתחלת .. חששות וכל זה יאללה 5 דקות .. ואני עוזב אותך , אני בידיוק במצב הזה אני כבר מת לפרוץ אני יודע שאם פעם אחת אני יעשה את זה אני יפרוץ .. כי יש לי מלא חומר בראש אבל לא יוצא לי כמעט לעשות את זה במציאות "

ואווו איזה כיף לענות על שאלה כזאת..לפני שנתחיל, זה הולך להיות ארוך, ותראו זה ממש קשה לשכתב הכל אחד לאחד אז אני זורק את הדברים העיקריים שעולים לי..זה ממש לשכתב סיפור חיים.

נתחיל מההתחלה (makes sense doesnt it? I mean does anyone start from the end ? o0)

קצת על עצמי..אני כבר בן 20..הזדקנתי אמאל'ה.לתחום נכנסתי בגיל 16...תמיד אהבתי בנות. תמיד הצלחתי איתן גם. לא הייתה לי שום בעיה, לא הייתי חנון שמן ומכוער (להפך,הייתי ילד מאוד יפה..נכון יופי זה לא הכל אבל בנות מתלהבות מזה.עכשיו אני כבר לא ילד)
    לא הייתה לי בעיה עם חברים, וגם לא עם בנות.
    תמיד היה לי בטחון עצמי גבוה מאוד, היו לי ציונים מעולים והייתי במגמה הכי טובה בבצפר(לא ככה אור? חחח) ותודה לאמא שהייתה אומרת לי מגיל קטן איזה ילד יפה אני ואיזה ילד מוצלח אני...אמיתי חברים..זה הכל מזה אני מאמין.תמיד הייתי הילד הכי מוצלח במשפחה. לא רק המצומצמת.כולם דברו עלי, על הציונים, ההשגים, היופי והחוכמה.תמיד סיפרו לי איזה חכם הייתי כשהייתי קטן..שלא יכלו לעבוד עלי בשיט..(למרות שמעולם לא הייתי ככ חזק במתמטיקה..אבל who cares? )

בערך ב2006 נכנסתי לתחום.איך מצאתי? דרך אחד האנשים הגדולים והחכמים עלי אדמות. Dr.Google . תאמינו או לא.
    אני לא זוכר איך הגעתי למחשבה עצמה, ולא זוכר מה ההקשר של הדברים, אבל אני רק זוכר שחשבתי לעצמי (כאילו זה היה אתמול) "בטוח מישהו רשם משהו באינטרנט על איך להתחיל עם בנות" ורשמתי בגוגל משהו בסגנון "טיפים להתחיל עם בנות במסיבות" סתם כי הייתי באיזה מסיבה (הייתי הולך להמון מסיבות , היו לי חברים יחצנים והכל) ולא הלך באותה מסיבה ספיציפית עם איזה מישהי או משהו כזה...

החיפוש בגוגל הניב כמובן את האתר של מאפי. מאפי לא תרמו לי הרבה בהתחלה, חוץ משם של אחד שקלטתי שכולם מדברים עליו. Mystery .
    התחלתי לחפש עליו מידע.ואז הכל התחיל .

הורדתי באימיול את כל 7 או 8 הסדנאות המוקלטות שלו...ראיתי את כל הסירטונים שלו ביוטיוב...דרכו הכרתי עוד אמנים..כמו לאב דרופ,מטאדור (איזה מלכים תמיד כשאני חושב עליהם עולה לי חיוך)
    DD וניל...מצאתי עליהם המון חומר...בכל מני מקומות. לא היה מקום שהשתקעתי בו...פשוט חיפשתי בפורומים אתרים הכל...כל טקסט, על פיסקה, כל אמירה של אחד מהם שהגיעה אלי, קראתי.

מה שכן עשיתי במאפי זה לדווח.דיווחתי הרבה בפורום דיווחים שם..ומה שיותר, קראתי. קראתי כמעט כל סיפור הצלחה שפורסם שם.
    נדלג הלאה...(תוך כדי תמיד ניסיתי לתרגל, תמיד כעסתי על עצמי כשבלמתי, תמיד פתחתי ותמיד תמיד תמיד, נשארתי עם הראש מורם.)

עבר זמן וכתבתי פוסט כאן בפורום...על איך להתחיל עם בנות או משהו בפורום מתבגרים ושלח לי הודעה לא אחר ממשה השמן (אחד האנשים שאני יותר אוהב ומעריך למרות שהוא נעל בית)
    נו זה שכל היום מגיב לכם בפורום גוף וכושר והבעלים של LBS...תותח על ..חולה על הילד הזה הוא יודע כמה למרות שכל הזמן אני מקלל אותו ויורד עליו ואם הוא יקרא את זה (הוא בארה"ב עכשיו) הוא בטח יגיב בקללות ולא יראה שום רגש אבל שנינו יודעים כמה הוא אוהב אותי (משה רק תגיד מילה ואני מתכופף 3> )

הוא שלח הודעה על זה שהוא ראה שאני בפיקאפ או משהו ושנלך לסארג' מתישהו( סארג' זה תרגול של הפיקאפ בעקרון)
    קבענו לעזריאלי...
    אני זוכר שלא חשבתי על זה בכלל..תחשבו ילד בן 17 עולה על אוטובוס ונוסע לעזריאלי כדי לפגוש מישהו מפורום שבחיים לא ראיתי ואני לא מכיר ,במטרה משותפת - להתחיל עם בנות.מצחיק אה? אני זוכר שלא חשבתי על זה בכלל ... זה נראה לי טבעי לחלוטין..מה ? הולכים לסארג' עם משה מאטרף..סבבה...
    עליתי על האוטובוס...הגעתי לעזריאלי..ראיתי את משה עם עוד 2 בחורים.

קצת על משה -
    משה משה משה...אני שונא תשם הזה...
    גם כי הוא עשה משהו שאני ממש לא מסכים איתו..שינה ת'שם..השם שלו זה לאוניד. זה שם ממש יפה לא הבנתי למה שינה..אולי כדי להשתלב? לא יודע. לא נשפוט אותו על זה כי אני לא יודע איך זה להיות רוסי (למרות שלא יכול להיות כזה קשה I mean לוק אט דה רוסיות ..OMG)
    בחור מאוד ציני (כמוני כמובן) ושאפתן.
    כשנפגשנו הוא היה ממש אחרי הקורס, והוא היה פאקינג שרוט. אהבתי את זה.
    בהמשך הוא פרש . לא יודע למה. וחבל לי על זה כי הוא היה מגיע רחוק...הוא התאכזב מהפיקאפ לפי מה שקלטתי. הוא לא אמר את זה ישירות, אבל זה מה שהיה..לפי התגובות שלו , לפי האמירות...כנראה שהוא חווה דחייה כלשהי, או שלא הצליח להתקדם , או שתסכל אותו מאוד משהו. כי זה היה שינוי מאוד פתאומי וחד. פתאום זה לא שווה ולא עובד..לא דיברתי איתו על זה..החלטה שלו...

נחזור לעזריאלי -
    אני זוכר שמשה בא עם דף. רשימה, מהקורס, של תרגילים.
    משהו סגנון "15 פעם ללכת לבחורה ולהגיד לה שלום"
    "עוד 20 פעם לפתוח שיחה עם אנשים סתם בלי מטרה"

תרגילים כאלה..והתחלנו לעבור לפי הדף...אני ומשה היינו זוג וה2 האחרים היו זוג . החלטנו להתפצל.
    היה אחד הימים המצחיקים ביותר בחיים שלי...עשינו שם שוק...נכנסו לVIBE. הלכנו לכל בחורה שראינו ופשוט עשינו מעצמינו צחוק.
    אני לא ישכח בחיים..."שאלה,זאת פאה סינטית או אמיתית??"
    אמרנו את זה לכל הבנות בקניון. .. פשוטו כמשמעו. עד כדי כך שהגיע למצב שכעצרנו בחורה היא כבר אמרה לפני ששאלנו "סינטית סינטית עזבו אותי " חחחחחחחחחחחח...גדול..למי שלא הבין כבר שאלנו אותה מקודם ולא שמנו לב..

באותו יום אני זוכר עוד קטע שהיה ככ מצחיק שמשה כמעט נפטר...הוא נהיה אדום וצרח מצחוק
    באתי לפתוח סט...ונתתי נגיעה קטנה על הכתף של הבחורה...
    והיא הסתובבה אלי "מה אתה משוגע?!?!? אני דתיה!!! אני שומרת נגיעה!! מה אתה נוגע בי?!!?! בלה לבלהלהלה " וכאלה...אחד המצחיקים גם אני נשפכתי מצחוק

עבר זמן...הילד הפך לגבר...כבר לא מעניין אותי CS ... את ET למי שמכיר עזבתי מזמן (לא החייזר...ET זה אנמי טריטורי..בזמני זה היה משחק מטורף)
    מאותו יום לא עניין אותי שום דבר חוץ מפיקאפ.אף אחד לא ידע. לא חברים לא הורים, רק אני והחבר'ה אונליין(ומשה כמובן)
    קראתי טקסטים , ראיתי וידיואים...(ככה רושמים? ואם לא..אז על הזין)
    פתחתי עם המון נשים. קיבלתי טונות של "דחיות" ...זה בכוונה בגרשיים אני פשוט מאמין שאף אחת לא יכולה "לדחות" אותי...יש בנות שפשוט לא מנסות...הפסד שלהן.
    היו גם כמובן רגעים טובים..כמו הHJC (hand job close ) הראשונה..בגיל נראה לי 16 באיזה סמטה בנמל וכל מני נשיקות שסגרתי..והמון מספרים..מספרים שלא השתמשתי בהם..כמובן שעם הזמן קלטתי שאני סתם לוקח מספרים ומאבד תמטרה אז סיננתי את כמות המספרים שאני מוציא , רק לאלה שאני מתכוון באמת להתקשר ולא בשביל התתרגול.

מה עוד אני יכול לספר? זהו...נהייתי שפיץ..באמת שאני מרוצה מעצמי. אני כל כך מאמין בעצמי שזה לא יאמן(חפשו את הפרדוקס במשפט) כיום באמת אני לא מקבל פחד גישה..נעלמה לי ההרגשה הזאת בבטן...אתם בטח עוד מכירים אותה..
    רק דבר אחד מציק לי..אצלנו בקהילה קוראים לזה "קללת הפלייר"...זה בעיה רצינית..אני לא יכול להכנס לקשר רציני..בגלל שיש לי את היכולת לבחור כמעט כל בחורה שיש...זה דופק ..כי תמיד מרגישים שאפשר מישהי יותר שווה..(כן כן..יודע מה תגידו עד שאני יתאהב במישהי..לא הייתי מאוהב שנים נקווה שזה יקרה)

זהו אנשים..זה הסיפור שלי ממש ממש ממש בקצרה...כמובן שיש עוד המון פרטים אבל פשוט לא פרקטי לכתוב הכל..כמו שאמרתי בהתחלה, זה סיפור חיים, וסיפורים כאלה אי אפשר לספר במלואם.
    בקשר אליכם..תמשיכו להתפתח..להשתנות..להאמין..להתמיד..ליפול ומיד לקום...להשבר ומיד להתאפס...
    נאבוקוב אמר
    A genius is an african, who dreams up snow
    משפט מדהים...תכוונו גבוה, אין לא רוצה , אין לא יכול , אין בלתי אפשרי.

אוהב אתכם,
    Xanax.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ואוו, נחמד לראות את זה.
    רואים שיש לך ביטחון עצמי ותמיד היה לך.
    מה שרואים פה יפה, שהיית לך מטרה ופשוט לא וויתרת עלייה בשום מחיר. קראת ולמדת כמה שיותר, ותרגלת וניסית עד שהצלחת.
    סחטיין.

נ.ב- בקשר לסוף עם זה שאתה יכול להשיג כל בחורה, וכל הזמן אתה בחחש שיש אחת יותר שווה, זה ממש אבל ממש הזכיר לי איזה קטע מהפרק האחרון של איך פגשתי את אימא.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציון הסמרטוט :/

סחטן על הסיפור חיים , מעניין מי זה משה הזה חחח נשמע בחור על הכיפאק..

ולגבי אמא שלך , ואללה כל הכבוד לה , מזכירה מאוד את אמא שלי גם היא מגיל קטן
    ילד מוצלח ילד חתיך וכו...זה אחלה גישה לצאת איתה לכיוון של הפיק אפ וזה דבר שילווה אותך לכל החיים !! אחלה אמא !
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 12-02-2010 בשעה 20:20.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אהבתי. ממה שהבנתי היה לך גם בסיס טוב (חינוך שנתן לך בטחון עצמי) שזה מעולה...

מזדהה איתך לגבי קללת הפלייר, מעולם לא התאהבתי במישי ברמה שאני אשכרה מוכן להשאר איתה זמן רב יחסית ו...יורד לי מהר ממישי כשאני שם לב ש"מגיע לי יותר". כמו שתתן לבנאדם 20 מליון והוא ירצה 25.
    אבל היי, זה עדיף מלהיות AFC שמפחד לעשות דברים, אם תשאל אותי.

אפשר תמסן שלך בפרטי?

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

קודם כל חבל לי שכתבתי את זה בפזיזות..יכלתי שיהיה הרבה יותר מעניין אבל אין לי כוח לשבת להשקיע..אם אני אשב כמה שעות יצא סיפור מדהים אבל זה עיקרי הדברים מה שנקרא.

עכשיו נגיב לכם
    עידן - לא מכיר את הסרט, אשמח לשם באנגלית נוריד אותו אם זה קשור לפיקאפ איכשהו נשמע נחמד.
    אורי - אם כבר, אני מגב לא סרמטוט. אני מנהל את הדברים לא מבצע. קצינים מה לעשות

קדן - ממש נכון..עליתי על זה רק לא מזמן ד"א . זה נהיה דבר שבשגרה כל הקטע של "איזה חתיך אתה איזה זה ..איזה מוצלח"...זה משהו שאני מאמץ לילדים שלי..לא בקטע מפגר כזה כן של סתם להגיד איזה נוש יפה וחמוד נוש נוש ... בקטע של להכניס לילד ביטחון.זה מדהים.

טיילר - אם זה טוב ואם זה רע, מרגע שפגשת את הפיקאפ אין כבר דרך חזרה . משורר אה? אבל זה נכון.
    הבחירה אצלי כמו שאתה יכול לקרוא זה לא AFC או PUA. היה גם אותי שלפני הפיקאפ והייתי לא רע. אולי אם לא הייתי נכנס לתחום הייתי מתחיל עם פחות בנות ועם בטחון עצמי גבוה אבל לא מטורף כמו עכשיו, הייתי פוגש איזה מישהי ומתחתן איתה..גרים בעושר ואושר ועושים גם קצת כושר (איף יו נו ואט אי מין) ...אבל לא חושבים ככה...מה שהיה היה...נקח את זה לכיוון הטוב =]

תקבל מסן בפרטי.

שמח שאהבתם.
    xan.

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

אתה לא מכיר את איך פגשתי את אמא?!?!?!?!!
    סידרת קומדיה מאוד מוצלחת. תתחיל לראות, אתה בפיגור של 5 עונות וחצי.
    באנגלית- how i met your mother

וזה כן איכשהו קשור, יש שם איזה אחד שכל יום מזיין מישהי אחרת מהבאר שהחברים תמיד הולכים לשם....
    נערך לאחרונה על ידי theidan; 12-02-2010 בשעה 20:36.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

היה נחמד לקרוא..וכמו שאותו אחד שאל אותך אני גם נמצא באותו מקום יש לי פשוט פחד או בעיה לבוא לבחורה ולהתחיל לדבר איתה זאת אומרת זה לא שבחורות נראות לי כמו חייזרים ושאי אפשר לגעת בהם אלא אני פשוט לא עשיתי בעבר בכמויות כמו שאתם מדברים פה וגם אין לי ניסיון בכלל מה להגיד איך להגיד כל מה שצריך כדי לפתוח...ועוד דבר XANAX שאלתי שאלה באשכול שלך "הכה את המומחה" אתה תראה כבר אנונימי וענו לי אחד או שתיים הייתי רוצה תשובה שלך סתם שתהיה עוד עה כדי לדעת מה לעשות עם אותה אחת..תודה!

משתמש כבוד האוואטר של A&E
    לייקים
    6
    נקודות
    28

וואלה סיפור יפה , תודה על המאמץ ועל הכתיבה חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

"גאון הוא אפריקאי , אשר ממציא שלג " מה הכוונה XD ?
    חח לנושא ...
    נחמד לקרוא אחי ,
    אני בדיוק בהתחלה , זוכר את עצמי קודם כל נכנס לאתר מאפ"י בגיל 16 והכל משם התגלגל , רק שאצלי זה התחיל מחוסר ביטחון עצמי ( פאקינג מחלה.. -,-") , בכל מקרה עדיין בהתחלה ודי נחשפתי להרבה מידע רק שאני לא יודע מה לעשות עם זה ,
    אין לי איך לסראג' , גר בחור בצפון ואין כמו לסרג' עם מישהו
    בנתיים עובדים על זה ...
    ואחלה תהליך אחי D:
    נערך לאחרונה על ידי ronitu; 12-02-2010 בשעה 21:15.

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

לא ממציא , חולם על...
    גאון הוא אפריקאי שחולם על שלג.
    אתה בטח יודע שבאפריקה שלג זה דבר נדיר...
    הכוונה היא שגאון הוא אדם שהשאיפות שלו לפעמים נראות לא ריאליות ..הרבה יותר עמוק מזה כן ? אבל בכל זאת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

מה היה הכינוי שלך במאפי?
    אני גם גלשתי שם הרבה בפורום בעבר. אולי אנחנו מכירים...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    לא ממציא , חולם על...
    גאון הוא אפריקאי שחולם על שלג.
    אתה בטח יודע שבאפריקה שלג זה דבר נדיר...
    הכוונה היא שגאון הוא אדם שהשאיפות שלו לפעמים נראות לא ריאליות ..הרבה יותר עמוק מזה כן ? אבל בכל זאת.
    סבבה הבנתי , למרות שזה צריך להיות on snow
    בכל מקרה תודה..

ד"א ... שאלה..,
    קנית את הספר של מאפ"י ולמדת לפי זה, או שהכל מהאינטרנט? (ואם כדאי לקנות במידה שקנית... כי מי שרשום שמה זה מי שעשה את הקורס או קנה את הספר..)
    נערך לאחרונה על ידי ronitu; 12-02-2010 בשעה 22:53.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סלביק
    לייקים
    2
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    פעם חשבתי שהעולם גדול. והיום אני יודע: אין לי ארץ אחרת!

אחלה סיפור..

אתה מכיר את סניה אולי..(יש להיות שכתבתה ופיספסתי?)

בכול מקרה...

סיפור נחמד..''אם רוצים אין זאת אגדה''

-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902

לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ

ronitu זה ציטוט מדוייק של אחד הסופרים היותר מוערכים שהיו אי פעם, קשה לי להאמין שהוא עשה שגיאת כתיב, כנראה אפשר לומר dreams up...חח :|

Slavic ראיתי סרטון שלו, לא התלהבתי ממנו...(אם אתה סניה..אז לא התלהבתי ממך ) אבל כל אחד ומה שעובד בשבילו
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 13-02-2010 בשעה 09:21.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect