קודם כל לפני השאלה העיקרית אני רוצה לספר מה שקרה לי ביום שישי האחרון שיצאתי עם חברים - ככה שתקבלו רקע לשאלות..
ביום שישי האחרון פגשתי אחת מאירופה שהגיעה לכאן עם משלחת של עוד משהו כמו 20 אנשים.. נראית ממש טוב, גבוהה יחסית לבנות שאני מכיר מכאן, ממש יפה.
למען האמת לא ניסיתי להוציא ממנה כלום, אבל איכשהו התגלגלה השיחה בנינו ולקחתי אותה לשבת בצד.. היא הגיבה ממש בהתלהבות למרות שהשיחה לא ממש זרמה ( לדעתי כי היא ביישנית מאוד + שיחה שלמה באנגלית, ששנינו לא דוברים כל כך טובים)..
בקיצור ישבנו בצד אבל לפני שעברו 5 דקות הילדה שאחראית עליה בארץ הלכה הביתה, ולקחה אותה איתה.
היא שאלה אותי אם אני רוצה להפגש שוב וכמובן שעניתי בחיוב והבאתי לה את הפלאפון שלי (אין לה פלאפון בארץ)..
בקיצור דיברתי עם ההיא שאחראית עליה, היא אמרה לי שהיא ממש נדלקה עלי ובקיצור קבענו להפגש ביום שבת בערב.
ישבנו בכיף וממש התחברנו לנושאים רציניים כמו המצב עם עזה ודברים כבדים כאלה..
איפשהו באמצע הייתה שתיקה שהתלוותה בקרב מבטים .. כמובן שניצחתי שהיא מרכינה ראש וצוחקת, ואז התחלתי לשאול אותה שאלות יותר אישיות כמו "יש לך חבר?" (היא החזירה ב" יש לך חברה?") , והיא התחילה עם הרמזים
( אני : " את הרבה יותר ביישנית ממה שחשבתי שתיהי"
היא : " האמת שנאי ביישנית רק ליד אנשים שנאי מחבבת (מצחקקת)")
בקיצור יצא שהיה מין דיבור כזה משהו כמו רבע שעה עד שבאמת התנשקנו בסוף..
השאלות שלי -
האם יכול להיות שמתחתי את כל העניין יותר מידי זמן? ומיד אחרי הקטע עם הביישנות הייתי צריך לנשק אותה?
השאלה " יש לך חבר? " רלוונטית? או שהיא מראה על ערך נמוך וכד'?
בהמשך לשאלה הקודמת, באמצע השיחה לא יכולתי להתאפק ואמרתי לה שהיא ממש יפה בעיני (בכנות מוחלטת אמרתי את זה. באמת שהרבה מאוד זמן לא ראיתי בנאדם יפה כמוה).. גם זה אולי יותר מידי ועלול להרחיק אותה?
אגב, אחר כך שהתנשקנו משהו כמו רבע שעה, לדעתי היה חסר קצת גיוון.
בהנחה שהיינו במקום דיי ציבורי שאפשר לראות אותנו, איך דברים אפשר לעשות בשביל שהיא לא תשתעמם ? קצת שיחקתי איתה והרחקתי את הפה שהיא באה לנשק אותי אבל זה לא יכול להחזיק יותר מידי..

ציטוט ההודעה
Iverson
.