קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] לעשות בום ענק בלי יותר מידי נפצים
    על ידי PerformeR בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 13-07-2007, 20:28
  2. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 27-08-2006, 21:07
  3. פאק העלתי בסטאטס יותר מידי ככה אמרו לי כנסו
    על ידי MaRoKaY בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 24-01-2006, 14:41
  4. בעייה: אני עושה יותר מידי פיפי :\
    על ידי The Rap Man בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 14:09
  5. מאמר לזיכרו של אדי-יותר מידי ויותר מידי צעיר
    על ידי The Mad Hatter בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-11-2005, 21:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

מתחתי יותר מידי?

ברירת מחדל מתחתי יותר מידי?

קודם כל לפני השאלה העיקרית אני רוצה לספר מה שקרה לי ביום שישי האחרון שיצאתי עם חברים - ככה שתקבלו רקע לשאלות..

ביום שישי האחרון פגשתי אחת מאירופה שהגיעה לכאן עם משלחת של עוד משהו כמו 20 אנשים.. נראית ממש טוב, גבוהה יחסית לבנות שאני מכיר מכאן, ממש יפה.

למען האמת לא ניסיתי להוציא ממנה כלום, אבל איכשהו התגלגלה השיחה בנינו ולקחתי אותה לשבת בצד.. היא הגיבה ממש בהתלהבות למרות שהשיחה לא ממש זרמה ( לדעתי כי היא ביישנית מאוד + שיחה שלמה באנגלית, ששנינו לא דוברים כל כך טובים)..
    בקיצור ישבנו בצד אבל לפני שעברו 5 דקות הילדה שאחראית עליה בארץ הלכה הביתה, ולקחה אותה איתה.
    היא שאלה אותי אם אני רוצה להפגש שוב וכמובן שעניתי בחיוב והבאתי לה את הפלאפון שלי (אין לה פלאפון בארץ)..

בקיצור דיברתי עם ההיא שאחראית עליה, היא אמרה לי שהיא ממש נדלקה עלי ובקיצור קבענו להפגש ביום שבת בערב.
    ישבנו בכיף וממש התחברנו לנושאים רציניים כמו המצב עם עזה ודברים כבדים כאלה..
    איפשהו באמצע הייתה שתיקה שהתלוותה בקרב מבטים .. כמובן שניצחתי שהיא מרכינה ראש וצוחקת, ואז התחלתי לשאול אותה שאלות יותר אישיות כמו "יש לך חבר?" (היא החזירה ב" יש לך חברה?") , והיא התחילה עם הרמזים
    ( אני : " את הרבה יותר ביישנית ממה שחשבתי שתיהי"
    היא : " האמת שנאי ביישנית רק ליד אנשים שנאי מחבבת (מצחקקת)")

בקיצור יצא שהיה מין דיבור כזה משהו כמו רבע שעה עד שבאמת התנשקנו בסוף..

השאלות שלי -
    האם יכול להיות שמתחתי את כל העניין יותר מידי זמן? ומיד אחרי הקטע עם הביישנות הייתי צריך לנשק אותה?

השאלה " יש לך חבר? " רלוונטית? או שהיא מראה על ערך נמוך וכד'?

בהמשך לשאלה הקודמת, באמצע השיחה לא יכולתי להתאפק ואמרתי לה שהיא ממש יפה בעיני (בכנות מוחלטת אמרתי את זה. באמת שהרבה מאוד זמן לא ראיתי בנאדם יפה כמוה).. גם זה אולי יותר מידי ועלול להרחיק אותה?

אגב, אחר כך שהתנשקנו משהו כמו רבע שעה, לדעתי היה חסר קצת גיוון.
    בהנחה שהיינו במקום דיי ציבורי שאפשר לראות אותנו, איך דברים אפשר לעשות בשביל שהיא לא תשתעמם ? קצת שיחקתי איתה והרחקתי את הפה שהיא באה לנשק אותי אבל זה לא יכול להחזיק יותר מידי..
    נערך לאחרונה על ידי Xgev; 14-02-2010 בשעה 23:24.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

שמע בעקרון, אנשים פה יגידו לך אולי שלא היית צריך להחמיא לה שהיא יפה או לשאול אם יש לה חבר, אבל בסך הכל לדעתי מאיך שזה נראה הכל היה בסדר.
    מאיך שאני רואה את זה הפיק אפ מיועד יותר לסיטואציות אחרות לבנות עם אופי שונה. ממה שהבנתי מהתיאור שלך מדובר על ילדה ביישנית שלא נראה שצריך להפעיל עליה יותר מדי משחקים של פיק אפ בשביל להשיג אותה ומאיך שהיא התנהגה כנראה שהיא כבר שלך.
    מה שתפס לי ת'עין זה שהיא במשלחת מחו"ל ולהקשר אליה לא נראה לי יהיה לך כל כך בריא, אז תחשוב מה בדיוק אתה רוצה ממנה. אם אתה רוצה סקס, אז אתה צריך ללמוד איך אתה מקדם עניינים עד למצב שבו תהיה לך את האפשרות להגיע לסקס.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

שום עיקרון התוצאה הסופית פה היא מה שחשוב וסגרת נשיקה בחורי הטוב אז אתה במצב מעולה..
    בכל מקרה ניראה ששניכם קצת על הצד האפור אבל זה לא כזה נורא אתה פשוט צריך להרגיש טיפה יותר נוח איתה והנושאים יבואו מעצמם..

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

הבחורה מאירופה, כנראה לא תחזור בזמן הקרוב לארץ, כל עוד היא בארץ המטרה שלך לא אמורה להיות נשיקה, אתה צריך לסגור את זה עד הסוף.

בהצלחה.

השאלה שלי לא מה אני צריך לעשות איתה.
    הבנתי שהיא לא תהיה פה יותר ויש לי חלון הזדמנויות של שבוע.

השאלות שלי הם לעתיד.. לבחורות עתידיות.. פחות ביישניות.. אז תענו עליהם בכלליות לגבי בחורות שאתם מכירים..

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    It's not over until it's over!

אם זה מחמאות של כנות אז סבבה כי אם אתה מחמיא לה בהתחלה (שאתה בא להתחיל איתה) זה דופק אותך לאחר כך. במצב שלך זה היה תזמון מושלם כי גם היתה אווירה ואני בטוח שזה הישפיע עלייה אפילו אם אמרו לה את זה 1000 פעמים אצלך זה שונה.
    Iverson

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

קשה לי למצוא פה דברים שעשית בצורה טובה באמת בשביל שמישהי שנראית מעולה תימשך אליך ככה.
    לא בא לי לבאס אותך והכול,אבל לדעתי היא נמשכה אליך רק כי אתה מישראל וזה אקזוטי בשבילה ומחשהו חדש שהיא חייבת לנסות.

בכל מקרה,אם אתה רוצה לחדש לה,אתה יכול לשאול אותה כל מיני דברים לגבי הארץ שלה איך זה שם והכול,ואז לראות מה שונה פה בישראל ולהביא אותה לשם ולהראות לה את זה,אתה בעצם מחדש לה נותן לה מאין הרפתקאות ובכללי זה אחלה בילוי...

סנופקין כבר אמרתי שלא באמת ניסיתי לפתוח משהו.
    בסה"כ דיברנו סתם על החיים בחו"ל ופה בארץ. כל התהליך והשיחות איתה לא היו קרובות לשיחות שיש לי עם בחורות בעברית.. כנראה כי שאני מדבר בעברית אני מתמצא יותר טוב..

אגב גם אני חשבתי אולי זה בגלל שאני מישראל וזה נראה לה חדש? לא נראה לי, כי היו עוד כל כך הרבה בחורים אחרים שהיא הכירה לפני מישראל (הכרתי אותה רק אחרי יומיים בארץ) והיא לא עשתה איתם כלום.. ועם כל אלה החברה הישראליה שלה אמרה לי שהיא נדלקה עלי, ושהיא הייתה ממש בעננים בלילה שבו סגרנו נשיקה.. בכל מקרה לא התעמקתי בזה יותר מידי כי בכל מקרה היא עוזבת ביום שבת אז מה איכפת לי מה הסיבות?

עכשיו אני רק רוצה לקדם כמה שיותר עיניינים, ומחפש עמדות לשיפור כמובן.

על התהליך עצמו לא חיפשתי חוות דעת כי לדעתי הייתי יכול כבר לסגור בפגישה הראשונה שלי איתה (מכל סיבה שהיא) ולדעתי זה לא מהווה ממש דוגמא.
    השאלות שלי כלליות הרבה יותר.. האם להגיד לבחורה שהיא יפה בעיני זה טוב? מה לגבי לשאול אותה אם יש לה חבר? והאם יהיו בחורות שלא יחכו את הרבע שעה הזאת שמתחתי ופשוט ילכו?

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

הבחורה נמשכה אליך, זה קורה לפעמים! .
    כמה נקודות בנוגע לשאלות ששאלת:

א'- בנוגע ל"יש לך חבר?", שאלה לא רלוונטית, אם יש לה אתה לא רוצה שהיא תחשוב עליו גם ככה. היא רוצה אותך, היא נפגשה איתך כבר פעם שנייה. לא מוריד ערך בהכרח אבל גם לא עוזר לך בשום דבר.

ב'- בנוגע למחמאות - היא כבר נמשכת אליך, זה ברור ואני בטוח שידעת את זה. זה בסדר לגמרי לפרגן למישהי שנמשכת אליך. למעשה זה אחד הדברים שכדאי לעשות - היא מתנהגת כמו שאתה רוצה שהיא תתנהג, תן לה צ'ופר.

ג'- בנוגע להתקדמות האיטית. אני בטוח שההתקדמות האיטית נבעה בעיקר מהעובדה שלא נגעת בה מספיק. אתה רואה שמישהי נמשכת אליך? תתקרב אליה פיזית, תן לה להרגיש אותך, היא תיהיה הרבה פחות פטפטנית וביישנית, ותרצה הרבה יותר שתנשק אותה כבר.

חוץ מזה, נשמע אחלה, תהנה.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    הבחורה נמשכה אליך, זה קורה לפעמים! .
    כמה נקודות בנוגע לשאלות ששאלת:

א'- בנוגע ל"יש לך חבר?", שאלה לא רלוונטית, אם יש לה אתה לא רוצה שהיא תחשוב עליו גם ככה. היא רוצה אותך, היא נפגשה איתך כבר פעם שנייה. לא מוריד ערך בהכרח אבל גם לא עוזר לך בשום דבר.

ב'- בנוגע למחמאות - היא כבר נמשכת אליך, זה ברור ואני בטוח שידעת את זה. זה בסדר לגמרי לפרגן למישהי שנמשכת אליך. למעשה זה אחד הדברים שכדאי לעשות - היא מתנהגת כמו שאתה רוצה שהיא תתנהג, תן לה צ'ופר.

ג'- בנוגע להתקדמות האיטית. אני בטוח שההתקדמות האיטית נבעה בעיקר מהעובדה שלא נגעת בה מספיק. אתה רואה שמישהי נמשכת אליך? תתקרב אליה פיזית, תן לה להרגיש אותך, היא תיהיה הרבה פחות פטפטנית וביישנית, ותרצה הרבה יותר שתנשק אותה כבר.

חוץ מזה, נשמע אחלה, תהנה.

גדול אחי

אגב בג' אתה צודק לגמרי וזה אחת הסיבות שגם אני משכתי כי ידעתי שלא יצרתי הרבה מגע וזה אולי יבהיל אותה טיפה.. יש לך אולי טיפ או שניים לזרוק באוויר?

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

עכשיו? בידוד. היא רוצה אותך, היא בארץ לעוד כמה ימים וסביר להניח שלא תראה אותך יותר אחר"כ אף פעם, היא מתה שתעשה צעד כדי שהיא לא תפספס אותך ותחזור הביתה.

תפגש איתה במקום ציבורי, עם חברים ואווירה נחמדה, תיגע בה בסבבה כל הזמן, ליטופים קטנים, שום דבר מאוד מיני או מאוד חצוף, נשיקה פה ושם ותבודד. (אגב, זה לא אומר שאתה צריך בית ריק או משהו, פשוט מקום שהחברה שלה לא יכולה להוציא את הזין שלך מהפה שלה.)

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מתחת טיפה אבל בקטנה, לא משו קריטי.

השאלה "יש לך חבר" מראה על ערך נמוך. תמנע ממנה. בנוסף לעובדה, שזה לא אמור לעניין אותך אם יש לה חבר במקרה שלך בכלל. כי אם יש לה חבר באמת, הוא באירופה. גם אם הוא יגלה בדרך על אנושית שעשית משו איתה, הוא לא יטיס משם מטוסי F16 לבית שלך עם פצצות אטום. ככה שכך או כך, זה לא אמור לעניין אותך.

לאחר הנשיקה היית צריכה לאתגר אותה טיפה ולהמשיך לS1 בזמן המתאים, לאתגר אותה בS1 כדי למנוע LMR ו...ההמשך ידוע.

נשיקה ראשונה רבע שעה? השיא שלי בכללי זה איזה כמה דקות. איך אפשר? שלא נזכיר תעובדה שנשיקה ראשונה אמורה להיות בלי לשון, קצרה (10 עד 30 שניות) ואתה חייב להפסיק ראשון. אחרת זה ערך נמוך - אתה עושה מזה ביג דיל. אם תעשה מנשיקה/מציצה/מזמוז/סקס ביג דיל, גם בעיניה זה יראה כך. והכל יכשל.

ועוד משו..אני נגד על להחמיא על מראה חיצוני. אם לתת מחמאה, זאת מחמאה כנה על משו באופי שאהבת אצלה. משו שהיא לא שמעה עדיין. בחורה יפה שומעת כל שניה שהיא יפה ויודעת שהיא יפה בלי העזרה שלך (חוץ ממקרים של 9 שמרגישות כאילו הן 5, אבל זה כבר עניין אחר שלא אכנס אליו).

אה וכן..בנות כאלה שבאות לכמה ימים לאיפה שאתה, מושלמות לתירגול ולסקס. תנצל את זה, הלוואי עלי.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 15-02-2010 בשעה 17:30.

נאטס אתה ענק אחי

וההוא מעלי, למען האמת לא התנשקנו רבע שעה, אלא התנשקנו, הלכנו למקום קצת יותר מבודד מאמצע הרחוב (עדיין היה אפשר לראות אותנו אבל פחות אנשים) חזרנו להתנשק שם, ואז נשכבנו על דשא(תוך כדי נשיקות ומזמוזים) וככה עוד כמה דקות עד שהיא הייתה צריכה ללכת.
    אם זה היה אצלי בבית ולא במקום ציבורי זה היה נגמר בBJC אם לא FC..

בכל מקרה הקטע עם החבר ברור, ולגבי המחמאה - בסה"כ היא דיי הסמיקה מזה ונראה לי שהיא אהבה את הישירות - אבל הבנתי את הרעיון .

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

Tyler Durden - אני מאוד מבסוט עליך, אתה מאוד By the Book ותאורטי, אבל אל תיקח הסברים כתורה מסיני, רובם פשוט שם כי חבל על המקום והזמן של הכותב של הספר לפרט מה הבעיה באמת. הרבה יותר קל למיסטרי להגיד "זה DLV", מאשר להסביר באמת למה לא לעשות משהו.

אין ערך נמוך ב"יש לך חבר?" - הבעיה במשפט הזה היא שאתה מעלה לה שאלה בראש שאתה לא רוצה להעלות.
    אם יש לה חבר, היא תחשוב עליו, ותרגיש רע עם עצמה. זה טבעי ורק מפריע לך בדרך.
    אם אין לה חבר, היא תחשוב - רגע, אז מה אני אגיד לו שבעצם אף אחד לא רוצה אותי ואין לי חבר? ואולי אני אגיד לו והוא יקנא? אתה בעצם מזמין שיט טסט.

אתה חייב לזכור שהתת מודע שלנו חושב על פי 3 מליון יותר דברים בכל רגע נתון מהמודע שלנו. אתה לא רוצה להעלות קונוטציות של חבר עכשיו.

בנוגע למחמאות - בMM מתייחסים למחמאות על יופי בקו מאוד "אנטי", אבל זה לאו דווקא נכון.
    בחורות משקיעות המון זמן במראה שלהן, מחמאות על המראה שלהן יכולות להיות מאוד במקום. הבעיה עם מחמאות היא בשלב של יצירת משיכה, והרבה פחות אחרי שכבר יש משיכה.

כשאתה יוצר משיכה השאלה "הוא רוצה אותי או לא?" היא חשובה מאוד. בעיקר שמדובר בבחורות יפות -
    כי אתה מבדיל את עצמך מכל שאר הבחורים - אתה מיני, אבל משאיר מקום לסקרנות.
    אבל אחרי שהיא כבר נמשכת אליך, זה לא מזיק להודות בכנות שאתה חושב שהיא נראית טוב. יש לך ערך גבוה בעיניה, והיא לא חושבת "כן, אני יודעת שאני כוסית מה עוד יש לך להגיד לי?" כי היא יודעת שיש לך משהו אחר להגיד לה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect