נכתב במקור על ידי
TheNuts
ספציפית לדוגמא של XGev (כי הייתי חייב, סליחה) אני מאוד נגד להזמין לבנות משקאות. זו מנטליות מוזרה, שאתה כאילו מוציא כסף כדי לדבר איתה. ביזבוז של כסף. אם אתם כבר מכירים מלפני, ואתה רוצה לפנק אותה, זה דבר אחד, אבל לשלם על מישהי שאתה לא מכיר? למה מי היא?
SINGIN - ברמה מסויימת זה ברור גם ככה שאתה מתחיל איתה. אתה פשוט לא רוצה לעשות את זה כמו שכולם עושים את זה. אני אסביר את זה בדוגמא: ראית פעם כלב שחונך בבית וניגשת ללטף אותו עם היד מעל הראש שלו?
הוא בטוח יעצום עיניים בקטנה ויוריד את הראש, כאילו הוא מחכה לקבל מכה. בגלל זה ניגשים ללטף כלבים עם היד הפוכה, ומתחת לאף כאילו לתת להם אוכל.
ככה בדיוק בחורות - כבר ניגשו אליהן בשאלות המון בחורים משעממים וברגע שאתה נכנס ושואל אותה שאלות על עצמה, בין אם אתה משעמם או לא, היא אוטומטית מגיבה אותו דבר כמו שהיא הגיבה לכל השאר.
אתה רוצה לנטרל את התגובה הזאת. אתה רוצה "לתת לה אוכל". אחר"כ אתה יכול לדבר איתה כמעט על כל דבר, כולל "בת כמה אתה ומאיפה" שכזה.
דרך טובה לפתוח זה בלתת מבט של "מאיפה אנחנו מכירים?". כולם אוהבים לפגוש מישהו שהם לא ראו הרבה זמן.
דרך אחרת היא לבקש דעה- כי כולם אוהבים שרוצים לדעת מה דעתם.
עוד טיפ אם אתה נתקע הוא להבין שאם יש לך ערך גבוה יותר משלה, היא תיהיה זאת שתדבר. בגלל זה מומלץ לדעת על שפת גוף ושיטות ליצירת ערך מבלי להשתמש בסיפורים ורוטינות. דוגמא קטנה: אם אתה מתיישב ליידה על הבר כשהשפת גוף שלה מכוונת אליך (אחרי ששאלת אותה מאיפה אתם מכירים והיא חייכה ואמרה שהיא לא יודעת) והשפת גוף שלך לא מכוונת אליה, גם אם לא תגיד כלום היא תדבר איתך.