קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני צריך עזרה (רשמתי שאלה כי לא היה עזרה)
    על ידי almogmcm בפורום Maple Story
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-03-2011, 19:16
  2. [בעיה] צריך עזרה בפתרון שאלה במתמטיקה שאלון 003
    על ידי nizanva בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-03-2009, 17:11
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-01-2006, 13:59
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-12-2005, 21:42
  5. [שאלה] צריך עזרה בלהפעיל Matrix
    על ידי Moshe בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-11-2005, 18:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

צריך עזרה וגם שאלה..

ברירת מחדל צריך עזרה וגם שאלה..

טוב תראו אני יוצא הרבה ואין לי כל כך בעיה לגשת לבחורות ולהתחיל לדבר איתם או משהו כזה, פשוט אחרי שאני ניגש לאיזה בחורה שסתם ראיתי יושבת על הבר אז אני בא אומר לה נגיד היי כזה ולרוב אני מצליח לזרום אבל קורה לי הרבה שאני נתקע, אפילו אני לא חושב בראש אם להגיד לה ככה או ככה פשוט לא עולה לי כלום, ברוב המצבים אני פשוט בא אל הבחורה, ופה השאלה שלי-אני שחצן מדי? כאילו קרה לי שבאתי לבחורה אמרתי לה היי ואז סתם פתאום אמרתי לה את מתכוונת להמשיך לשבת על הבר ולשתות או שתיקחי אותי לרקוד, סתם משהו בסגנון, או שקרה לי פעם אחת ישבתי על הבר וראיתי מישהי שמסתכלת עליי הסתכלתי בחזרה חייכנו אחד לשני ניגשתי אליה ואמרתי לה רק בגלל החיוך שלך אני יתן לך סיכוי וחייכתי משם זה איךשהו זרם..ותמיד אחרי שאמרתי דבר כזה(לא באותו רגע אחר כך בבית) חשבתי על זה ואמרתי לעצמי שאולי אני שחצן מדי..ותמיד הבחורה הגיבה במבט כזה של מה? כאילו אתה תיתן לי סיכוי אבל הקטע שזה זרם בסוף לשיחה ואיזה ריקוד..אז כאילו נכון שאומרים לא לשנן "משפטי פתיחה" אבל אני צריך כאילו כמה רעיונות איך להמשיך את השיחה אחרי "ההיי" הראשוני כי אחרי היי אם אני יבוא וישאל את הבחורה מאיפה את בת כמה איך קוראים אז זה די שקוף שאני מתחיל איתה ורוצה אותה והקטע הוא לא להראות את זה. ונכון צריך למצוא או לדבר על משהו באותו רגע אבל במועדון שיש מוזיקה ואני בקושי שומע את עצמי(נדיר שאני יוצא לאיזה פאב שקט כזה או משהו אני כל הזמן יוצא למועדונים) אז טיפה בעיה להתחיל פתאום להלעלות נושאי שיחה לא קשורים..בקיצור מקווה שהבנתם את הבעיה שלי זה איך להמשיך את השיחה..תודה על העזרה

2. קישורים ממומנים

ואם אתה אומר לה "את מתכוונת לשבת או לבוא לרקוד איתי" זה לא נראה כאילו אתה מתחיל איתה?
    תשמע אני קראתי פעם שיטה מאוד פשוטה להתחיל שיחה-
    תשים לב במה היא עסוקה - בפלאפון, במשקה שלה, במסיבה - ותדבר על זה.
    לדוגמא: תעיר על הטעם שלה במשקאות, ואולי אח"כ תזמין לה משקה שלדעתך טעים?
    וכד'..
    נערך לאחרונה על ידי Xgev; 15-02-2010 בשעה 16:46.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ספציפית לדוגמא של XGev (כי הייתי חייב, סליחה) אני מאוד נגד להזמין לבנות משקאות. זו מנטליות מוזרה, שאתה כאילו מוציא כסף כדי לדבר איתה. ביזבוז של כסף. אם אתם כבר מכירים מלפני, ואתה רוצה לפנק אותה, זה דבר אחד, אבל לשלם על מישהי שאתה לא מכיר? למה מי היא?

SINGIN - ברמה מסויימת זה ברור גם ככה שאתה מתחיל איתה. אתה פשוט לא רוצה לעשות את זה כמו שכולם עושים את זה. אני אסביר את זה בדוגמא: ראית פעם כלב שחונך בבית וניגשת ללטף אותו עם היד מעל הראש שלו?
    הוא בטוח יעצום עיניים בקטנה ויוריד את הראש, כאילו הוא מחכה לקבל מכה. בגלל זה ניגשים ללטף כלבים עם היד הפוכה, ומתחת לאף כאילו לתת להם אוכל.

ככה בדיוק בחורות - כבר ניגשו אליהן בשאלות המון בחורים משעממים וברגע שאתה נכנס ושואל אותה שאלות על עצמה, בין אם אתה משעמם או לא, היא אוטומטית מגיבה אותו דבר כמו שהיא הגיבה לכל השאר.
    אתה רוצה לנטרל את התגובה הזאת. אתה רוצה "לתת לה אוכל". אחר"כ אתה יכול לדבר איתה כמעט על כל דבר, כולל "בת כמה אתה ומאיפה" שכזה.

דרך טובה לפתוח זה בלתת מבט של "מאיפה אנחנו מכירים?". כולם אוהבים לפגוש מישהו שהם לא ראו הרבה זמן.
    דרך אחרת היא לבקש דעה- כי כולם אוהבים שרוצים לדעת מה דעתם.

עוד טיפ אם אתה נתקע הוא להבין שאם יש לך ערך גבוה יותר משלה, היא תיהיה זאת שתדבר. בגלל זה מומלץ לדעת על שפת גוף ושיטות ליצירת ערך מבלי להשתמש בסיפורים ורוטינות. דוגמא קטנה: אם אתה מתיישב ליידה על הבר כשהשפת גוף שלה מכוונת אליך (אחרי ששאלת אותה מאיפה אתם מכירים והיא חייכה ואמרה שהיא לא יודעת) והשפת גוף שלך לא מכוונת אליה, גם אם לא תגיד כלום היא תדבר איתך.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

נו באמת, כל הגורואים מכל המקומות בעולם חופרים על כמה שלא מזמינים בחורה לא מוכרת למשקה ואתם יעני הולכים "נגד הזרם"? חלאס די, עוד מעט תרצו לבוא לי עם משפטים כמו "קוראים לי X, אשמח להכיר אותך את נראית לי יפה". זה מעולם לא עבד.

ו"את מתכוונת לשבת או לרקוד איתי" זה משפט של AFC שפשוט נואש ברמות לקבל כוס. נו באמת, יש משו יותר שקוף מזה? שלא נזכיר תעובדה שאתה נותן לה את הכוח - אתה הופך לבטא עם מעמד נמוך. גם זה לעולם לא עובד.

קיצר בלי משפטים שהחברים שלך אומרים, מצידי תגיד תדברים הכי מפגרים בארץ. אם זה NIGHT GAME זה עובד ממש טוב ד''א, אל תפחד להגיד דברים שנראים בעיניי רוב האנשים כ"פאדיחות", לרוב ככה נפתח הסט בצורה הכי טובה.
    או שסתם תגיד משו שהיא לא מצפה לשמוע, משו מעניין וייחודי.

אז זהו הקטע אני מחפש לבוא לבחורה ולהגיד לה משהו שהיא תהיה מופתעת ושלא "התחילו" איתה ככה הרבה מזן והיא לא תדע איך להגיב כל כך אבל מרוב שזה יהיה לה חזק אז היא פשוט תזרום איתי. ונגיד המשפט הזה מה שאמרתי את מתכוונת לשתות או לקחת אותי לרקוד זה לא מראה שהיא זו שצריכה לקחת אותי לרקוד ולא אני אותה? זה לא מראה שיש לי ערך יותר גבוה ממנה? וברור כל מי שניגש לבחורה סתם ככה מחפש להתחיל איתה גם אם הוא שואל איזה אוטובוס או אם אבא שלה גנן זה טבעי והבחורה מבינה את זה. מה שאני הבנתי מכל הקטע הזה של הפיק אפ זה שבעצם אני זה ששווה ולא הבחורה, ואני צריך לבוא לבחורה בגישה של אני רק צריך לפתוח ואת השאר הבחור צריכה לעשות, זאת אומרת שהיא תתחיל איתי כשבעצם אני זה שעושה הכל בעקיפין. זה קצת קשה להסביר את זה, בקיצור זה מה שאני חושב ומה שהבנתי שלא צריך להיות עוד אחד שבא להתחיל עם הבחורה אלא מישהו שונה, עם ביטחון גבוה ושהבחורה לא תדע מאיפה נפלתי עליה ומה ואיך היא מגיבה לאחד כזה. יכול להיות שלא הבנתי כל כך טוב?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ככה לא פותחים סט במשפט כזה. זה משפט של AFC.

ואם כבר פתחת תסט ואתה רוצה לרקוד איתה, אתה אומר לה "בואי לרקוד" כשאתה קם ויוזם איתה מגע קליל כזה.
    אתה היוזם, אתה הגבר. אתה לא צריך לתת לה אפילו בחירה. כי היא יכולה לנפנף אותך עם משפט כמו "אני רוצה לשתות" או חרא דומה ואתה סתם יוצר לעצמך מצב מסריח.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

הבנת לא טוב. זה בדיוק הבעיה של כל מי שקורא סתם את מה שכותבים פה בפורום וחושב "אה אני רק צריך להגיד את זה כדי שהיא תחשוב שאני יותר טוב ממנה והיא תרצה אותי".

ברגע שאתה ניגש למישהי רנדומלית ואתה שואל אותה אם היא רוצה אותך יש סיכוי של 50% (כן\לא).
    הסיכוי האמיתי נקבע בערך ב30% לפי איך שאתה נראה (סממני בריאות, ומוסכמות חברתיות) ו70% לפי איך שאתה גורם לבחורה להרגיש.

כל המטרה של "אומנות הפיתוי" היא להעלות את האחוזי הצלחה מרנדומליות של 50-50 או פחות, לאחוזי הצלחה גבוהים ככל האפשר ע"י זה שאתה יודע:
    א. מה גורם לבנות להגיד לא, ואתה נמנע מזה.
    ב. זה שאתה יודע מה גורם להן להגיד כן, ואתה שואף לזה.

כל הקטע של "אני הפרס", "היא צריכה לקחת אותי", זה הכל עניין של המנטליות שלך. הדברים שאתה מאמין בהם. אתה לא צריך להגיד את הדברים כדי שיתאימו לתפיסה (את תקחי אותי במקום אני אקח אותך, לדוגמא. זה שטויות ולא משנה בכלל). אתה צריך לשדר את התפיסה שלך במה שאתה אומר. (איך בדיוק אתה אומר את הדברים- שפת הגוף שלך, הטון של הדיבור, הערך החברתי שלך וכולי..)

נו ואם אחרי שאני אומר לה בואי לרקוד אז היא אומרת כמו שאמרת אני רוצה לשתות? אז מה? להגיד טוב אני לא יכול להגיד ואני גם לא יכול להגיד לה טוב בואי נשב איתך עד שתסיימי לשתות ואז נרקוד כי אז היא תבין שאני כבר בידיים שלה..ואני גם לא יגיד לה טוב אני הולך לרקוד קצת ואולי למצוא מישהי אחרת כי אני רוצה אותה! אז אני מה אני יגיד במצב כזה?

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי SINGIN צפיה בהודעה
    נו ואם אחרי שאני אומר לה בואי לרקוד אז היא אומרת כמו שאמרת אני רוצה לשתות? אז מה? להגיד טוב אני לא יכול להגיד ואני גם לא יכול להגיד לה טוב בואי נשב איתך עד שתסיימי לשתות ואז נרקוד כי אז היא תבין שאני כבר בידיים שלה..ואני גם לא יגיד לה טוב אני הולך לרקוד קצת ואולי למצוא מישהי אחרת כי אני רוצה אותה! אז אני מה אני יגיד במצב כזה?
    אתה לא צריך לחשוב על מה תגיד במצב X או במצב Y. יש הרבה יותר מידי מצבים בשביל זה. אתה לא רוצה להשתמש ברוטינות? תיהיה מוכן להגיע למצבים שאין לך מה להגיד. גם לסתום את הפה זה בסדר.

תתחיל לקרא יותר חומר רציני של לפחות PUA אחד מוכר, במקום להמשיך לנסות לחבר לעצמך מושג קלוש על פי האנשים פה בפורום. גם אם אנחנו יודעים בעצמנו, אנחנו כנראה לא יודעים להסביר את זה, או שאין לנו זין לכתוב הסברים מתאימים.

גם לסתום את הפה זה בסדר? הבנתי שיש מצבים שבהם צריך ואפשר לתת לשפת גוף לדבר אבל אם אני ממש נתקע ולא יוצא לכום המפה ולאו דווקא מפחד או קפיאה, אלא מצב שכלום לא עולה כלום הבחורה עוד לא התעניינה מספיק וגם היא לא כל כך להוטה לדבר אז מה? לשתוק ולחייך אליה כמו מפגר?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    24

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אתה לא צריך לחשוב על מה תגיד במצב X או במצב Y. יש הרבה יותר מידי מצבים בשביל זה. אתה לא רוצה להשתמש ברוטינות? תיהיה מוכן להגיע למצבים שאין לך מה להגיד. גם לסתום את הפה זה בסדר.

תתחיל לקרא יותר חומר רציני של לפחות PUA אחד מוכר, במקום להמשיך לנסות לחבר לעצמך מושג קלוש על פי האנשים פה בפורום. גם אם אנחנו יודעים בעצמנו, אנחנו כנראה לא יודעים להסביר את זה, או שאין לנו זין לכתוב הסברים מתאימים.
    על איזה PUA אתה ממליץ?

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי w2w2 צפיה בהודעה
    על איזה PUA אתה ממליץ?
    אני אישית מאוד אוהב את גמבלר. (ריצ'ארד לה רויאנה)
    יש לו חומרים באינטרנט גם בסיסיים וגם יותר מקדמים...

אבל זה באמת תלוי במה מתאים לך. מה הבעיות שלך כרגע כשאתה ניגש?
    יש לך פחד גישה? אתה לא מוצא מה להגיד? אין לך ביטחון עצמי ואתה משדר את זה?

לכל בעיה יש פיתרון אחר. מי שיכול למצוא נושאים שיחה עם אנשים אחרים ופשוט יש לו בעיה לדבר עם בחורות צריך לעבוד על הביטחון העצמי שלו, ועל ה Inner game שלו. מי שקצת יותר מתקדם או פשוט אין לו את הבעיה הזאת יכול ללמוד את השיטה של מיסטרי, או גמבלר, הכל ספציפי.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    ספציפית לדוגמא של XGev (כי הייתי חייב, סליחה) אני מאוד נגד להזמין לבנות משקאות. זו מנטליות מוזרה, שאתה כאילו מוציא כסף כדי לדבר איתה. ביזבוז של כסף. אם אתם כבר מכירים מלפני, ואתה רוצה לפנק אותה, זה דבר אחד, אבל לשלם על מישהי שאתה לא מכיר? למה מי היא?

SINGIN - ברמה מסויימת זה ברור גם ככה שאתה מתחיל איתה. אתה פשוט לא רוצה לעשות את זה כמו שכולם עושים את זה. אני אסביר את זה בדוגמא: ראית פעם כלב שחונך בבית וניגשת ללטף אותו עם היד מעל הראש שלו?
    הוא בטוח יעצום עיניים בקטנה ויוריד את הראש, כאילו הוא מחכה לקבל מכה. בגלל זה ניגשים ללטף כלבים עם היד הפוכה, ומתחת לאף כאילו לתת להם אוכל.

ככה בדיוק בחורות - כבר ניגשו אליהן בשאלות המון בחורים משעממים וברגע שאתה נכנס ושואל אותה שאלות על עצמה, בין אם אתה משעמם או לא, היא אוטומטית מגיבה אותו דבר כמו שהיא הגיבה לכל השאר.
    אתה רוצה לנטרל את התגובה הזאת. אתה רוצה "לתת לה אוכל". אחר"כ אתה יכול לדבר איתה כמעט על כל דבר, כולל "בת כמה אתה ומאיפה" שכזה.

דרך טובה לפתוח זה בלתת מבט של "מאיפה אנחנו מכירים?". כולם אוהבים לפגוש מישהו שהם לא ראו הרבה זמן.
    דרך אחרת היא לבקש דעה- כי כולם אוהבים שרוצים לדעת מה דעתם.

עוד טיפ אם אתה נתקע הוא להבין שאם יש לך ערך גבוה יותר משלה, היא תיהיה זאת שתדבר. בגלל זה מומלץ לדעת על שפת גוף ושיטות ליצירת ערך מבלי להשתמש בסיפורים ורוטינות. דוגמא קטנה: אם אתה מתיישב ליידה על הבר כשהשפת גוף שלה מכוונת אליך (אחרי ששאלת אותה מאיפה אתם מכירים והיא חייכה ואמרה שהיא לא יודעת) והשפת גוף שלך לא מכוונת אליה, גם אם לא תגיד כלום היא תדבר איתך.

מסכים רצח עם הפיסקה הראשונה שלך

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,197 | הודעות: 8,203,790 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect