קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] לא מצליח להיות רציני
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 05-03-2011, 16:56
  2. [יעוץ] אני לא מצליח להיות בקשר עם בת יותר מחודש..
    על ידי YingYang בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 17-01-2011, 20:19
  3. חשוב להיות סבלני
    על ידי שאול בפורום Travian
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 18-09-2009, 14:59
  4. אז איך להיות עיתונאי רכב מצליח?
    על ידי DIESEL POWER בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-04-2009, 19:32
  5. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 28-06-2006, 02:23
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

לא מצליח להיות חשוב בעיניה

ברירת מחדל לא מצליח להיות חשוב בעיניה

שלום , יש אחת שאני מאוהב בה כבר כמה חודשים , לאחרונה התחלתי להאיץ את הקצב ולדבר איתה אבל עדיין זה לא זה. אני יכול לדבר איתה שעה אבל אני זה שיוזם את השיחות ואני זה שיוזם את הנושאים והיא פשוט עונה וזהו. אני חושב עליה כל היום ורוצה לדבר איתה כל היום אבל אני לא רוצה להציק לה ולחפור לה, אני חייב לגרום לה לפתוח איתי בשיחה פעם ואני יודע שאם אני לא יפתח בשיחה היא לא תפתח ואני לא רוצה לנתק איתה קשר, מה אני אמור לעשות ?? אני מנסה לשאול אותה שאלות כדי שהיא תחפור אבל היא עונה בקצרה ובקרירות, זה ממש מבאס כי אני ממש רוצה שאני אהיה חשוב בעיניה לפחות כמו שהיא חשובה בעיני. מה אתם מציעים לי לעשות? איך אני גורם לה להתחיל איתי שיחות ולא רק שאני יזום את השיחות כל הזמן ?

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אחי יש לזה שתי סיבות להתנהגות שלך ואני לא רוצה לבאס אותך כי גם אני לא מזמן הייתי במצב כזה אבל שלי היה בהרבה יותר מורכב משלך..
    1) יש לה מישהו-אתה חייב לברר ולשאול חבר או ידידה שלך שמכירים אותה אם יש לה מישהו...
    2) אולי אתה פשוט לא הטעם שלה-והייתי אומר שתקווה שזאתי הסיבה כי אם אתה באמת אוהב אז אתה תילחם עליה והיא תראה שאתה מיוחד שאתה לא כמו כולם שאתה ממשיך לנסות למרות שהיא כביכול "דוחה" אותך..אבל אתה לא חייב לדבר איתה גם באייסקיו אמרתי את זה ועזרתי עוד לאנשים...אולי היא חושבת שאתה באמת כמו כולם בגלל שאתה מדבר איתה רק באייסקיו...אתה יכול להתקשר אליה לפני שהיא הולכת לישון ולהגיד לה רציתי להגיד לך לילה טוב ואז לפתח שיחה מה עשית היום מה חדש בלה ובלה..וגם להיפגש איתה..הכי חשוב הוא שתהיה אתה עצמך ואל תנסה להיות מישהו אחר...

ציטוט נכתב במקור על ידי GeTALL צפיה בהודעה
    אחי יש לזה שתי סיבות להתנהגות שלך ואני לא רוצה לבאס אותך כי גם אני לא מזמן הייתי במצב כזה אבל שלי היה בהרבה יותר מורכב משלך..
    1) יש לה מישהו-אתה חייב לברר ולשאול חבר או ידידה שלך שמכירים אותה אם יש לה מישהו...
    2) אולי אתה פשוט לא הטעם שלה-והייתי אומר שתקווה שזאתי הסיבה כי אם אתה באמת אוהב אז אתה תילחם עליה והיא תראה שאתה מיוחד שאתה לא כמו כולם שאתה ממשיך לנסות למרות שהיא כביכול "דוחה" אותך..אבל אתה לא חייב לדבר איתה גם באייסקיו אמרתי את זה ועזרתי עוד לאנשים...אולי היא חושבת שאתה באמת כמו כולם בגלל שאתה מדבר איתה רק באייסקיו...אתה יכול להתקשר אליה לפני שהיא הולכת לישון ולהגיד לה רציתי להגיד לך לילה טוב ואז לפתח שיחה מה עשית היום מה חדש בלה ובלה..וגם להיפגש איתה..הכי חשוב הוא שתהיה אתה עצמך ואל תנסה להיות מישהו אחר...
    היא יודעת שאני אוהב אותה והיא אמרה לי שהיא מרגישה שהיא חייבת לספר לי שהיא יוצאת עם מישהו ולדעתי זה כדי שאני לא יבנה עליה ושאני לא יפגע אבל אי אפשר לדעת.
    2. אני נלחם עליה כבר המון זמן ורק עכשיו אני באמת מתחיל להעביר הילוך ולדבר איתה יותר ויותר באייסי, קשה לא לדבר איתה באייסי כי כשאני רואה אותה מחוברת ישר אני רוצה ללכת אליה ולהתחיל איתה בשיחה אני פשוט מכור לבחורה הזאת, להפגש איתה זה קשה כי כמו שאמרתי, יש לה מישהו ואני פוחד להאיץ יותר מדי כי גם אם אין לה אני יודע שהיא תברח ממני ברגע שאני אלחץ קצת יותר מדי [ואולי היא כבר עשתה את זה כשאמרה שיש לה מישהו לא יודע]

בכל מקרה אני לא יודע אם להתקשר אליה היום כי אולי היא יוצאת ואני לא רוצה להפריע לה, מחר בערב אולי נתקשר אליה בערב אבל מה, אתה רוצה להגיד לי שאני אמור לא לדבר איתה כל הסופ"ש? אין לי בעיה לדבר איתה גם פנים מול פנים ודיברנו כמה פעמים פנים מול פנים אבל במחשב השיחות הרבה יותר ארוכות כי אני זה שיוזם אותם והיא מצידה כנראה שאין לה כ"כ מה לעשות אז זורמת ועונה אבל עדיין אני לא מרגיש שהיא לגמרי בתוך השיחה וזה מבאס רצח

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

אחי אני לא יודע מה להגיד לך..כי אם היא אמרה לך כבר שיש לה מישהו ויכול להיות שאין לה והיא סתם אומרת..אז אולי כנראה שהיא לא בעניין שלך..אתה יודע מזה להילחם?להילחם זה ששני הצדדים רוצים אחד את השני אבל משהו עוצר ביניהם ופה אני לא רואה שיש משהו כזה,כנראה שהיא לא בעניין אבל אני לא יודע אני לא מכיר לא אותה ולא אותך ולא יודע איך מתנהל הקשר ביניכם..

ובקשר לדיבורים לא אמרתי לך אל תדבר איתה אני פשוט אומר שתדבר איתה פחות באייסקיו מהסיבה שהיא תחשוב שאתה ילד אייסקיו ואתה לא מיוחד כי בטח אתה לא היחידי שמדבר איתה באייסקיו והרי אתה רוצה להשיג אותה נכון?אז אתה צריך לעשות משהו מעבר,להיות שונה,לא כמו כולם מבין?...תדבר איתה פחות באייסיקיו ..אתה יכול מה קורה מה נשמע מה חדש מה עושה וזהו לא צריך לחפור...אבל מה כן?אתה יכול להתקשר אליה פעם פעמיים ביום וזה תמיד קורה שאתה תתקשר בזמן הקרוב היא לא תתקשר..אבל שהיא תראה שאתה חמוד ואתה מדבר איתה בטלפון היא תתחיל להתקשר(בתקווה שהשיחות בטלפון ילכו טוב והיא לא תנסה לסיים איתך את השיחה עוד לפני שהיא התחילה..)וכככה לאט לאט תיפגשו וזה ויהיה בסדר
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 19-02-2010 בשעה 14:02.

אחי אני לא יודע מה להגיד לך..כי אם היא אמרה לך כבר שיש לה מישהו ויכול להיות שאין לה והיא סתם אומרת..אז אולי כנראה שהיא לא בעניין שלך..אתה יודע מזה להילחם?להילחם זה ששני הצדדים רוצים אחד את השני אבל משהו עוצר ביניהם ופה אני לא רואה שיש משהו כזה,כנראה שהיא לא בעניין אבל אני לא יודע אני לא מכיר לא אותה ולא אותך ולא יודע איך מתנהל הקשר ביניכם..

ובקשר לדיבורים לא אמרתי לך אל תדבר איתה אני פשוט אומר שתדבר איתה פחות באייסקיו מהסיבה שהיא תחשוב שאתה ילד אייסקיו ואתה לא מיוחד כי בטח אתה לא היחידי שמדבר איתה באייסקיו והרי אתה רוצה להשיג אותה נכון?אז אתה צריך לעשות משהו מעבר,להיות שונה,לא כמו כולם מבין?...תדבר איתה פחות באייסיקיו ..אתה יכול מה קורה מה נשמע מה חדש מה עושה וזהו לא צריך לחפור...אבל מה כן?אתה יכול להתקשר אליה פעם פעמיים ביום וזה תמיד קורה שאתה תתקשר בזמן הקרוב היא לא תתקשר..אבל שהיא תראה שאתה חמוד ואתה מדבר איתה בטלפון היא תתחיל להתקשר(בתקווה שהשיחות בטלפון ילכו טוב והיא לא תנסה לסיים איתך את השיחה עוד לפני שהיא התחילה..)וכככה לאט לאט תיפגשו וזה ויהיה בסדר
    זה לא כנראה, היא לא בעניין שלי. היא אמרה לי את זה כבר, היא רואה בנו ידידים ולא יותר מזה.

במקום לדבר באייסי לשלוח לה SMSים גם רעיון טוב לא? חח , אני פוחד שהיא תסנן אותי אם אני אתקשר אליה ... אני לא רוצה להציק לה יותר מדי ..

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

אחי אם היא אומרת לך עוד שהיא לא בענייין אז איזה טעם יש לך עוד לנסות אני לא מבין?זה ללכת ראש בקיר..זה לא שעכשיו הכרתם והיא נותנת לזה צ'אנס לראות איך מתפתח הקשר או להכיר אותך..אבל אותך היא כבר וכנראה שאתה לא הטעם שלה... זה כמו שמישהי תרצה אותך ואתה כבר מכיר אותה אבל מה לעושת שהיא לא הטעם שלך והיא תנסה ותמשיך ותמשיך מה תרגיש כלפיה?שהיא לא מבינה מזה לא ושתשתחררר כבר,זה בדיוק אותו דבר...אני מציע שתרד מזה ותנסה עם מישהי אחרת יש עוד הרבה בחורות ותאמין לי אני יודע מה אתה תלך להגיד לי בשבילי היא מושלמת ואני לא רואה אף אחת חוץ ממנה ובלה בלה בלה,אז תן לי לחדש לך אתה לא היחידי פה בעולם הזה שמאוהב ולכולם זה קשה אבל מה לעשות ממשיכים הלאה ואם אני שחכתי מישהי שאהבתי 4 שנים אני לא רואה פה אף אחד שלא יכול להתגבר על זה..עצה שלי?מחוק אותה מהאייסקיו מהטלפון מהכל,נתק איתה את הקשר נתק קצת מחברות שלה את הקשר שלא ידברו איתך עליה..כי אם היא רוצה אותך בתור ידיד ואתה אוהב אותה אז אין לך תועלת מזה להפך אתה רק אוכל את הלב...
    נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 19-02-2010 בשעה 14:18.

אחי אם היא אומרת לך עוד שהיא לא בענייין אז איזה טעם יש לך עוד לנסות אני לא מבין?זה ללכת ראש בקיר..זה לא שעכשיו הכרתם והיא נותנת לזה צ'אנס לראות איך מתפתח הקשר או להכיר אותך..אבל אותך היא כבר וכנראה שאתה לא הטעם שלה... זה כמו שמישהי תרצה אותך ואתה כבר מכיר אותה אבל מה לעושת שהיא לא הטעם שלך והיא תנסה ותמשיך ותמשיך מה תרגיש כלפיה?שהיא לא מבינה מזה לא ושתשתחררר כבר,זה בדיוק אותו דבר...אני מציע שתרד מזה ותנסה עם מישהי אחרת יש עוד הרבה בחורות ותאמין לי אני יודע מה אתה תלך להגיד לי בשבילי היא מושלמת ואני לא רואה אף אחת חוץ ממנה ובלה בלה בלה,אז תן לי לחדש לך אתה לא היחידי פה בעולם הזה שמאוהב ולכולם זה קשה אבל מה לעשות ממשיכים הלאה ואם אני שחכתי מישהי שאהבתי 4 שנים אני לא רואה פה אף אחד שלא יכול להתגבר על זה..עצה שלי?מחוק אותה מהאייסקיו מהטלפון מהכל,נתק איתה את הקשר נתק קצת מחברות שלה את הקשר שלא ידברו איתך עליה..כי אם היא רוצה אותך בתור ידיד ואתה אוהב אותה אז אין לך תועלת מזה להפך אתה רק אוכל את הלב...
    כי אני והיא בקושי מכירים , בקושי דיברנו עד עכשיו והיא לא באמת מכירה אותי, היא בקושי מכירה אותי ולכן אני חושב שעדיין יש לי סיכוי קלוש להראות לה מי אני ואולי כשנחזק את הקשר והיא תכיר אותי היא תבין מה היא מפסידה, רשמת בדיוק מה שבאתי להגיד לך , אני לא רוצה לנתק איתה קשר, אני פשוט בעננים כשאני מדבר איתה ויבוא יום ואני יעשה את הצעד אבל אני אנסה לא ללחוץ יותר מדי כמה שזה קשה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    28
    משפט מחץ
    הצחוק הוא האורגזמה של החיוך D:

בלי הרבה זיוני שכל: אתה פשוט לא גורם לה להימשך אליך.
    אתה כל היום מקרקר סביבה שואל אותה בICQ וכו'..

דבר ראשון צא מכל החא תקשורת הלקוייה הזאת,תתחיל לדבר איתה פנים מול פנים,תראה לה שאתה כבר לא אוהב אותה ותתחיל עם החברה שלה.

בקיצור מה שרשמתי לך פה זה ממש על רגל אחת.

היייתי אומר שתפתח את הנושא הזה פה: http://www.iatraf.co.il/forumdisplay.php?f=708

^שם נותנים לך כלים שיעזרו לך להצליח.
    כל האנשים שדוגלים באמצעי מניעה כבר נולדו.

ציטוט נכתב במקור על ידי ObalaT צפיה בהודעה
    בלי הרבה זיוני שכל: אתה פשוט לא גורם לה להימשך אליך.
    אתה כל היום מקרקר סביבה שואל אותה בICQ וכו'..

דבר ראשון צא מכל החא תקשורת הלקוייה הזאת,תתחיל לדבר איתה פנים מול פנים,תראה לה שאתה כבר לא אוהב אותה ותתחיל עם החברה שלה.

בקיצור מה שרשמתי לך פה זה ממש על רגל אחת.

היייתי אומר שתפתח את הנושא הזה פה: http://www.iatraf.co.il/forumdisplay.php?f=708

^שם נותנים לך כלים שיעזרו לך להצליח.
    קצת בעייתי להפגש איתה, אין לי רישיון ורכב ככה שאני לא יכול להגיע אליה וביום יום היא לומדת בבצפר אחר משלי ככה שאני לא יכול לפגוש אותה במהלך הלימודים.

אגב אני בן 17 והיא בת 17 גם.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

מה יש לאנשים נגד שיחות פנים מול פנים?!
    יא חתיכת מפגרים זה מתחיל לעלות לי על העצבים באמת איך לעזאזל אתה רוצה שמישהי תיקח אותך ברצינות שאתה מפחד לדבר איתה פנים מול פנים?!
    וואלה אין לך בייצים בשיט בחיי איזה דור של רכיכות גדל לנו פה מתחת לאף תשמעו לי אבל טוב!
    אתם רוצים להזיז משהו קחו את התחת שלכם החוצה לא להתקשר לא בטיח לך אליה הבייתה ותדבר איתה כמו בן אדם!
    אני יכול לדבר עם אלף בחורות באי סי מסן או לא יודע איזה המצאה אחרת שהאדם המפגר המציא אפילו להגיד להן אלף פעם אני אוהב אותך ההיתי מתחתן איתך מחר בבוקר אבל זה לא יתפס כרציני אבל מספיק שאני אגיד את זה פעם אחת בשיחה פנים מול פנים ותהיה לזה השפעה אחושרמוטה!
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 19-02-2010 בשעה 16:04.

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    מה יש לאנשים נגד שיחות פנים מול פנים?!
    יא חתיכת מפגרים זה מתחיל לעלות לי על העצבים באמת איך לעזאזל אתה רוצה שמישהי תיקח אותך ברצינות שאתה מפחד לדבר איתה פנים מול פנים?!
    וואלה אין לך בייצים בשיט בחיי איזה דור של רכיכות גדל לנו פה מתחת לאף תשמעו לי אבל טוב!
    אתם רוצים להזיז משהו קחו את התחת שלכם החוצה לא להתקשר לא בטיח לך אליה הבייתה ותדבר איתה כמו בן אדם!
    אני יכול לדבר עם אלף בחורות באי סי מסן או לא יודע איזה המצאה אחרת שהאדם המפגר המציא אפילו להגיד להן אלף פעם אני אוהב אותך ההיתי מתחתן איתך מחר בבוקר אבל זה לא יתפס כרציני אבל מספיק שאני אגיד את זה פעם אחת בשיחה פנים מול פנים ותהיה לזה השפעה אחושרמוטה!
    אין לי שום דבר נגד שיחות פנים מול פנים , להיפך אבל המצב שלי זה לא כמו של תלמיד אחר אצלי הבעיה היא שונה קשה ליצור מצב שאני נפגש איתה פנים מול פנים, אני גם לא מפחד לדבר איתה פנים מול פנים, דיברתי איתה כמה פעמים והיה סבבה ואני יכול לדבר איתה המון פנים מול פנים אבל כמו שאמרתי המצב לא כ"כ מאפשר לי זה לא כ"כ בשליטתי. אני לא גר בעיר שלה וגם אני לא יודע איפה היא גרה ככה שאני לא יכול לבוא אליה הביתה ולדבר איתה חח. ואני מסכים איתך מאה אחוז שמשפט פנים מול פנים מקבל משמעות הרבה יותר גדולה ממה שהוא מקבל באייסי מסנג'ר או בפיסבוק. בכל מקרה, תודה על התגובה ופעם הבאה תקרא את כל האשכול לפני שאתה מגיב.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

קראתי את כל האשכול איש יקר ואני יכול להגיד לך שלוש דברים עליך..
    אתה לא יודע מה אתה רוצה
    אני בטוח שלא אמרת לה שום דבר מלבד דברים באוירה של שלום שלום בשיחות פנים מול פנים
    אתה קופץ מעל הפופיק
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 19-02-2010 בשעה 16:34.

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    קראתי את כל האשכול איש יקר ואני יכול להגיד לך שלוש דברים עליך..
    אתה לא יודע מה אתה רוצה
    אני בטוח שלא אמרת לה שום דבר מלבד דברים באוירה של שלום שלום בשיחות פנים מול פנים
    אתה קופץ מעל הפופיק
    אז זהו, היא גילתה שאני אוהב אותה ואז הלכתי אליה ודיברתי איתה איזה 20 דקות ואמרתי לה שזה נכון שאני אוהב אותה אבל אני לא בונה עליה ואני מצידי אשמח להיות חבר רגיל והיא אמרה שהיא תשמח להיות חברה שלי אבל לא חברה חברה ואמרתי סבבה ... ומאז דיברנו פעמיים ככה שיחה רצינית ואז השגתי את האייסי שלה ודיברתי איתה קצת ועכשיו יש לי גם את הפלא שלה

משתמש ותיק
    F.c Maccabi Haifa
    האוואטר של Lampi
    שם פרטי
    שונצצצ' D:
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שונצ'ול חזר ובגדול (:

גבר אין לך ביצים בשיט,
    קודם כל , אל תציק לה באיסיקיו יותר מדי ,
    הכי חשוב זה לדבר איתה פנים מול פנים ובפלאפון ,
    בבוקר זה להתקשר , בוקקר טוב לנסיכה שלי
    בערב , לילה טוב ליפה שלי
    וכו' .
    מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .
    ------
    -------

ציטוט נכתב במקור על ידי Lampi צפיה בהודעה
    גבר אין לך ביצים בשיט,
    קודם כל , אל תציק לה באיסיקיו יותר מדי ,
    הכי חשוב זה לדבר איתה פנים מול פנים ובפלאפון ,
    בבוקר זה להתקשר , בוקקר טוב לנסיכה שלי
    בערב , לילה טוב ליפה שלי
    וכו' .
    היא לא פרחה, בוקר טוב יפה שלי לא יעבוד עליה עדיף כבר להגיד בוקר טוב בלי יפה שלי כי אל תשכח שיש לה גם מישהו ...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,403 | הודעות: 8,173,990 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect