זה הדיון המקורי:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=562565
בבקשה תעזרו לי זה מקרה ממש חשוב תאמינו לי.
זה הדיון המקורי:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=562565
בבקשה תעזרו לי זה מקרה ממש חשוב תאמינו לי.
|
|
קיבלת תשובה באשכול מקווה מאוד שתגדל ביצים ותעשה בדיוק מה שכתבתי שם
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
ההודעה של אורי בנושא השני היא עם תוכן נורא "חזק" שמדבר תכלס - אבל בתור התחלה קיצוניות זה תמיד דבר טוב...אז אמשיך אותו.
צא מאיזור הנוחות שלך. אבל באופן מוחלט.
תמחק את האייסי, את המסן והפייסבוק, לפחות עד שתתרגל לדבר פנים מול פנים.
כי כמו שנאמר, אם אתה חושב שבאייסי תצליח לגרום לה להמשך אליך בצורה מטורפת ברמה שהיא מוכנה לעשות בשבילך הכל, אתה טועה.
תאמין לי כל הכלי תקשורת האלה עושים רק בעיות...לפחות לכאלה במצב שלך.
אחינו תראה קודם כל זה שהיא יודעת שאתה אוהב אותה הרס לך ברמות וזה מוריד את המשיכה ברמות.
מה שאני מציע לך לעשות זה להוריד באיי סיי מאד כי זה גם מעייף אותך וגם אותה. איך הכרת אותה יש לך קשר לחברות שלה או משהוא? יש ימים שאתה רואה אותה?
Iverson
^ רגע היא יודעת שהוא אוהב אותה? O_ם
כי אם כן,
זה הזמן לרחוק...של כמה חודשים. בעצם, חודשיים יספיקו. תלוי עד כמה המצב עגום.
עד אז, שיצא מאיזור הנוחות שלו ויכיר אחרות..אחלה אפשרות.
כן אחי ילה תחתוך אם אתה רואה שלא הולך לך תחתוך ממנה תלך על אחרות אתה תראה שאתה תשכח אותה. (אם אתה רואה שהרחוק לא הולך.)
נערך לאחרונה על ידי IVERSO3N; 19-02-2010 בשעה 16:38. סיבה: שחכתי משפט אחרון
Iverson
אורי וטיילר, אמרתי באשכול ההוא ואני אומר את זה גם פה, זה לא שאין לי ביצים לדבר איתה פנים מול פנים, להיפך, דיברתי איתה יותר פנים מול פנים מאשר דיברתי איתה באייסי. רק לאחרונה קיבלתי את האייסי שלה והתחלתי לדבר איתה שם , דיברנו כמה פעמים בקטנה פנים מול פנים ואז היא נתנה לי את האייסי שלה והתחלנו לדבר גם משם. אני לא חושב שבאייסי אני אוכל לגרום לה להמשך אליי ככה שהיא לא תוכל בלעדיי אבל אני כן אוכל לדבר איתה וככה להכיר אותה והיא אותי הרבה יותר ממה שאפשר בפנים מול פנים ואני גם אסביר למה: אני והיא לומדים בבתי ספר שונים, הדיבורים היחידים איתה שהיו לי עד עכשיו זה היה באוטובוס כשדיברתי איתה כמה פעמים בדרך לבצפר , זה לא בשליטתי מתי נדבר ומתי לא, יש לי את הטלפון שלה ככה שעכשיו אולי המצב יכול להיות קצת יותר פשוט. אבל להפגש איתה זה לא פשוט לא בגלל שאני פוחד כמו שאתם חושבים אלא כי פשוט אין דרך.
אייברסון אני יודע שזה הרס לי ברמות אבל היא גילתה את זה לבד ולא היה לי ממש מה לעשות חוץ מללכת אליה ולהגיד לה שלמרות מה שאני מרגיש אליה אני רואה בה ידידה ולא יותר מזה. אני מת לרדת ממנה באייסי אבל כשאני רואה אותה מחוברת משהו צועק בתוכי לדבר איתה , אני יכול להעביר שעות בלדבר איתה אבל אני כן יכול להשתדל שלא לדבר איתה או לא ליזום שיחה , מקס' שהיא תיזום איתי שיחה מה שלא יקרה אבל בסדר...
הכרתי אותה באוטובוס , התיישבתי לידה והתחלתי לדבר איתה וככה אנחנו דיברנו כמה פעמים לפעמים יוצא לי לראות אותה ולפעמים לא. יש לי ידידה שהיא חברה ממש טובה שלה. אין ימים שאני רואה אותה אלא אם היא עולה על האוטובוס שלי או שאני הולך אליה לבצפר.
חודש וחצי לא דיברתי איתה אחרי שהיא גילתה שאני אוהב אותה.
קונילמל אני מנסה והיא גם עונה ומשתתפת בשיחה אבל הבעיה היא שאני יוזם את השיחות ובשיחה אני זה שיוזם את הנושאים ואני לא מהבחורים שיודעים איך לדבר עם בחורה ובכלל אין לי הרבה נושאים שאני יכול לדבר עליהם ככה שזה בעייתי.
אייברסון , אני לא יכול לוותר עליה ...
אפשר לדעת איך היא גילתה שאתה אוהב אותה?
למה אין דרך להפגש איתה? רק בת 17 והיא כבר סוכנת FBI?
O:
אם אתה לא יודע איפה היא גרה, אל תבוא אליה הביתה. חצי מהאקסיות שלי לא ידעתי איפה הן גרות בכלל חחח מה אני צריך לדעת את זה. (גם בשביל סקס תמיד יש מקומות אחרים (; )
פשוט תתקשר (השיחה לא אמורה להמשך יותר מ3 דקות אגב, מעבר לזה שמור לידידים ההומואים שלה), תקבע מקום ושעה (בלי לשאול אותה שאלות כמו "את יכולה" או "נוח לך"..תוביל ותהיה מושך)..וקח אותה להנות. ממליץ לך להביא אותה ליציאה אחת שלך על חברים שלך בימי שישי (תנסה היום!) זה יכול להיות ממש טוב.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 19-02-2010 בשעה 16:46.
תשמע אחי עם הכי הרבה כבוד שאני יכול להגיד את זה.
חלאס!
עכשיו אישי היקר תבין משהו אתה מבין את המכשולים אתם לא לומדים יחד אתם גרים בערים שונות אין לך שום דרך לתקשר איתה מלבד מפגשים מזדמנים באוטובוס..
אז יש לך שני אופציות לעבור לגור באוהל מתחת לבית שלה..
או למצוא מישהי קצת יותר קרובה לבית
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
גיסנו אני מבין שאתה לא יכול לוותר עליה להרבה זה קורה אתה יודע מה הפיתרון? להיות עם אחרות להתחיל עם אחרות כמה שיותר ואז לא תיהיה מרוכז בה לאט לאט יהיה לך עיניין במישי אחרת ונגמר הסרט של זאת שאתה בקושי רואה ומסננת אותך באיי סיי.
Iverson
באתי אליה כמה פעמים והיא הרגישה והיא אמרה שהיא פשוט יודעת. למה? כי היא בפנימיה ואני בבצפר קרוב לפנימיה שלה ואם אני רוצה באמת לפגוש אותה אני צריך לבוא אליה לפנימיה ולדבר איתה שזה לא דבר כ"כ פשוט. סקס זה הדבר האחרון שמעניין אותי האמת.
אני לא יכול להציע לה את מה שאמרת גם כי היא אמרה לי שהיא יוצאת עם מישהו וגם כי אני יודע בוודאות שאם אני אהיה פזיז איתה היא תברח ואני לא רוצה שזה יקרה ככה שאני צריך לקחת את הזמן כמה שיותר אין לי ברירה אלא להיות סובלני.
אורי, אני מוכן להתגבר על כל המכשולים האלה בשביל להיות איתה. אפשר לדבר איתה באייסי , אפשר לדבר איתה בפלאפון , אפשר לקבוע פגישה פה ושם הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום לה להתעניין בי , אני מנסה לדבר איתה והיא עונה אבל אני לא מרגיש שהיא לגמרי בתוך השיחה וזה מעצבן שרק אני יוזם את השיחות ואת הנושאי שיחה אתה מבין...
אייברסון, קשה לי להתחיל עם בנות אחרות כי אני פשוט לא מרגיש אליהן כלום הם כמו אוויר בשבילי ככה שגם אם אני יתחיל עם מישהי אני לא ירגיש אליה כלום והכל יהיה לא אמיתי וזה סתם מעפן אני לא רוצה משהו מזוייף אני יודע שזה נשמע פאתטי אבל מה אני יעשה..
אנלא הרגשתי לרוב הבנות שהייתי איתן בכל החיים שלי כלום. גם האלה שלקחתי ביותר "רצינות", חוץ מהתעניינות קטנה מצידי לא היה שומדבר מעבר לזה. זה לא מנע ממני להתחיל איתן ולתת להם תפרס הכי טוב בכל העולם - אותי. כי מגיע להן.
היא אמרה שהיא פשוט יודעת? תגיד לה שהיא אוכלת סרטים ולא יהיה שומדבר בינכם. זה היה שיט טסט וככל הנראה, נפלת בו קשות.
יוצאת עם מישו, נו אז מה? הם התחתנו? הם תאומים סיאמיים? זה לא אמור לעניין.
ונגיד ותהיה פיזי איתה והיא תברח..מה הפסדת פה שאני אבין? להיות הידיד שלה? לחכות למשיח?
תאמין לי שעדיף לאבד אותה מאשר להיות במצב הנוכחי שלך.
בשביל לגרום לבנות להתעניין בך, צריך להיות מעניין. מישו שהוא רואה אותה בתור איזה פרס, לעולם לא יהיה בנאדם מעניין. תשנה תאמונות שלך.
אחי הבעיה שלך שאתה סמרטוט ואתה מתחמק וממציא תירוצים במקום להגיד את האמת..
תכלס אם אתה באמת כל כך מכור אליה קשה לי להאמין שאתה לא יכול למצוא זמן להפגש איתה.
- תוציא אותה מהסרט שאתה רוצה אותה
- תתרחק ממנה לכמה זמן
- תראה קצת בגרות ותפסיק להיות מכור אליה .. זה רק מראה לה שאתה נידי אחושרמוטה
- תראה ביטחון עצמי למען השם! "אם אתה רוצה אני יכול להיות חבר רגיל" ?!? אם אתה רוצה היא יכולה בכלל לזכות לדבר איתך!
אגב גם עושה רושם שיש לה הרבה יותר מידי ביטחון עצמי.. תוריד לה את האף קצת ותראה לה שאתה הרבה יותר מסתם ילד מציק..