קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] לא מצליח להיות רציני
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 05-03-2011, 16:56
  2. [יעוץ] אני לא מצליח להיות בקשר עם בת יותר מחודש..
    על ידי YingYang בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 17-01-2011, 20:19
  3. חשוב להיות סבלני
    על ידי שאול בפורום Travian
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 18-09-2009, 14:59
  4. אז איך להיות עיתונאי רכב מצליח?
    על ידי DIESEL POWER בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-04-2009, 19:32
  5. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 28-06-2006, 02:23
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

לא מצליח להיות חשוב בעיניה - עמוד 2

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

תתקשר אליה,
    תשאל אותה אם היא רוצה לשבת לקפה איפשהו
    תקבעו.
    תגיע.

אם היא לא רוצה להפגש, או מושכת את זה, תמשיך הלאה.
    "אני מצידי אמרתי שאני יכול להיות חבר רגיל" - איזה שטויות, למה שתגיד דבר כזה? זה לא המצב למה לשקר?
    היא לא תמשך אליך אם תמשיך להמציא תירוצים ללמה אתה חי בכלל.

אתה חייב להראות נכונות להתרחק ממנה. רק ככה זה יעבוד.
    היא לא רוצה לדבר איתך. אין שום דבר שתגיד לה שיגרום לה לרצות לדבר איתך.
    תעבור הלאה. באופן פרדוקסלי, היא תרצה אותך הרבה יותר ממה שהיא רוצה אותך עכשיו,
    היא תראה אותך בתור גבר ולא בתור מישהו שיתן את אמא שלו רק כדי שהיא תנהל איתו שיחה
    במסנג'ר או בפיסבוק.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    תתקשר אליה,
    תשאל אותה אם היא רוצה לשבת לקפה איפשהו
    תקבעו.
    תגיע.

אם היא לא רוצה להפגש, או מושכת את זה, תמשיך הלאה.
    "אני מצידי אמרתי שאני יכול להיות חבר רגיל" - איזה שטויות, למה שתגיד דבר כזה? זה לא המצב למה לשקר?
    היא לא תמשך אליך אם תמשיך להמציא תירוצים ללמה אתה חי בכלל.

אתה חייב להראות נכונות להתרחק ממנה. רק ככה זה יעבוד.
    היא לא רוצה לדבר איתך. אין שום דבר שתגיד לה שיגרום לה לרצות לדבר איתך.
    תעבור הלאה. באופן פרדוקסלי, היא תרצה אותך הרבה יותר ממה שהיא רוצה אותך עכשיו,
    היא תראה אותך בתור גבר ולא בתור מישהו שיתן את אמא שלו רק כדי שהיא תנהל איתו שיחה
    במסנג'ר או בפיסבוק.
    יעני אתה מציע לעשות את הקטע של הרחוק-קרוב עוד פעם ?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אז זהו, היא גילתה שאני אוהב אותה ואז הלכתי אליה ודיברתי איתה איזה 20 דקות ואמרתי לה שזה נכון שאני אוהב אותה אבל אני לא בונה עליה ואני מצידי אשמח להיות חבר רגיל והיא אמרה שהיא תשמח להיות חברה שלי אבל לא חברה חברה ואמרתי סבבה ... ומאז דיברנו פעמיים ככה שיחה רצינית ואז השגתי את האייסי שלה ודיברתי איתה קצת ועכשיו יש לי גם את הפלא שלה
    כתבתי לך פה הכל.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=562660&page=2

ועוד שאלה..אתה גבר או מה? מזה להגיד לה שאתה אוהב אותה לפני שהיא הרוויחה את זה? מזה להיות "חבר רגיל שלה"? בנאדם, עשית מעצמך צחוק והורדת תמעמד שלך בעיניה אי שם לקרקעית הים.

נכנסת לFRIEND ZONE ואתה לא הולך לצאת משם בקרוב.

בנאדם..תעבוד על האמונות שלך. למה אתה רואה אותה בתור פרס? למה אתה רואה אותה בתור משו שאתה חייב לעמוד בציפיות שלו?!
    זה כולה פאקינג אובייקט עם כוס וציצים לעזאזל, זה לא ה'! במה היא שונה מאחרות? בפאקינג כלום אחי! בכלום!

עזוב...עשית מעצמך צחוק לידה, אני מציע לך דבר מאוד פשוט. תוותר על בנות בינתיים (כי גם ככה לא ילך לך עם אמונות פנימיות כמו שלך), תעבוד על ה"אני" שלך ותשנה את עצמך מהיסוד, תפסיק לראות אותה בתור אלילה שבאה מהשמיים, תזיין 10 בנות אחרות (מומלץ את החברה הכי טובה שלה), תנתק כל קשר איתה, תמחק כל דבר שקשור אליה.

אחרי חודשיים שלוש, אחרי שתהפוך לגבר אמיתי..תחזור. אם תצטרך אותה בכלל. אבל הפעם, אתה תדע כיצד להתנהג.

בגדול העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה - תלמד פיקאפ. זה כבר יהפוך אותך לגבר.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    כתבתי לך פה הכל.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=562660&page=2

ועוד שאלה..אתה גבר או מה? מזה להגיד לה שאתה אוהב אותה לפני שהיא הרוויחה את זה? מזה להיות "חבר רגיל שלה"? בנאדם, עשית מעצמך צחוק והורדת תמעמד שלך בעיניה אי שם לקרקעית הים.

נכנסת לFRIEND ZONE ואתה לא הולך לצאת משם בקרוב.

בנאדם..תעבוד על האמונות שלך. למה אתה רואה אותה בתור פרס? למה אתה רואה אותה בתור משו שאתה חייב לעמוד בציפיות שלו?!
    זה כולה פאקינג אובייקט עם כוס וציצים לעזאזל, זה לא ה'! במה היא שונה מאחרות? בפאקינג כלום אחי! בכלום!

עזוב...עשית מעצמך צחוק לידה, אני מציע לך דבר מאוד פשוט. תוותר על בנות בינתיים (כי גם ככה לא ילך לך עם אמונות פנימיות כמו שלך), תעבוד על ה"אני" שלך ותשנה את עצמך מהיסוד, תפסיק לראות אותה בתור אלילה שבאה מהשמיים, תזיין 10 בנות אחרות (מומלץ את החברה הכי טובה שלה), תנתק כל קשר איתה, תמחק כל דבר שקשור אליה.

אחרי חודשיים שלוש, אחרי שתהפוך לגבר אמיתי..תחזור. אם תצטרך אותה בכלל. אבל הפעם, אתה תדע כיצד להתנהג.

בגדול העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה - תלמד פיקאפ. זה כבר יהפוך אותך לגבר.
    לא היה לי מה לעשות, היא גילתה את זה לבד וזה או שאני הולך עם זה עד הסוף או שמתחיל לתרץ ויוצא עוד יותר מטומטם.

וואלה זה יהיה יותר קל ממה שאתה חושב. נשיקה אחת וזה מוכרע לכאן או לכאן. אבל כמו שאמרת , זה לא הולך לקרות בקרוב לדעתי.

למה? כי לדעתי היא בחורה שאני לא אמצא כמוה לעולם , אם היא היתה סתם בחורה רגילה וואלה סבבה הייתי שם עליה זין ומנפנף אותה בקלות אבל היא משהו אחר לגמרי היא לא בחורה שפוגשים כל יום ובכלל לא חשבתי שאמצא אי פעם בחורה ברמה הזאת. אני יודע שזה שגוי לחשוב שהיא פרס אבל בגלל שהיא כ"כ חשובה לי ואני כ"כ אוהב אותה אני כן רואה סיבה להתאמץ להוכיח את עצמי. במה היא שונה מאחרות?!?! בהכל ! היא לא פרחה שתשכיב אותה במועדון , היא יפה פי מיליון מכל בחורה שראיתי בחיים שלי [כולל ג'סיקה אלבה] , אני פשוט סוגד ליופי והאופי של הבחורה הזאת לא חשבתי שאמצא אי פעם שילוב כזה קטלני של יופי ואופי. קח דוגמא, עד לפני שהכרתי אותה כל הזמן חשבתי רק על איך להרוויח כסף וכסף וכסף וכסף. היום וואלה לא אכפת לי לחיות עם משכורת של מינימום ולחיות איתה מאשר להיות מיליונר ולדעת שהיא רחוקה ממני. אני יודע שאתה הולך להגיד לי שאני סמרטוט ושאני מגזים אבל היא באמת משהו מיוחד.

ואני לא יכול לוותר עליה זה בכלל לא הנושא.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מצטער להגיד לך תבשורה הלא נעימה ידידי..אבל יש לך מחלה.
    בלי קשר לעובדה שאתה מתנהג כמו סמרטוט, זה חלק מהתהליך. אסור לקחת שום הודעה שלך ברצינות כי מה שכתוב כאן לא נכתב מההגיון אלא מהמחלה.
    קוראים למחלה בשפה שלנו ONEITIS.

אם אתה רוצה להוית שוב פעם בריא, עשה תשלבים הבאים שלב אחר שלב.

1. תמחק את המספר שלה. ואל תתקשר אליה לעולם. אם היא מתקשרת, תסנן. תנתק. פשוט אל דבר איתה.
    2. תמחק את כל התמונות שלה במחשב+תשרוף את התמונות שלה במציאות אם יש לך.
    3. תמחק אותה באייסי, מסן, פייסבוק. אל תיצור איתה כל קשר באינטרנט.
    4. תימנע מלהיות איתה במציאות - אתה רק תעשה מעצמך צחוק ותתבאס. מצידי תברח ממנה.
    5. זכור שאתה לא כועס עליה - אתה רק משקם את המוח שלך מהמחלה. זה כמו שיש לבנאדם סרטן והוא מתחיל תהליך של טיפול כשמגלים תבעיה. כמה שיותר מוקדם, יותר טוב.
    6. צא עם חברים שלך, תזיין 10 בנות אחרות.

אחרי שתעשה את כל זה, רוב הסיכויים תחזור אלינו בריא ושלם. יש מעל ל3.5 מיליארד נשים בעולם, הסיכוי שלך ליפול על ה"אחת" זהה לסיכוי של לזכות בלוטו בפרס הראשון, 10 פעמים ברצף.
    אובייקט עם כוס וציצים זה אובייקט עם כוס וציצים. לא משנה איך הוא נראה, לא משנה מה האופי שלו. לא יותר ממכונה ביולוגית. מה הפאקינג הבדל? אין אנשים מיוחדים בעיניי.

הבחירה בידייך - או להיות כלבלב שלה שיעשה הכל למענה בתקווה שהיא תזרוק זין לכיוון שלו (לא הולך לקרות), או להתחיל להיות גבר.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 20-02-2010 בשעה 02:12.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

מצטער להגיד לך תבשורה הלא נעימה ידידי..אבל יש לך מחלה.
    בלי קשר לעובדה שאתה מתנהג כמו סמרטוט, זה חלק מהתהליך. אסור לקחת שום הודעה שלך ברצינות כי מה שכתוב כאן לא נכתב מההגיון אלא מהמחלה.
    קוראים למחלה בשפה שלנו ONEITIS.

אם אתה רוצה להוית שוב פעם בריא, עשה תשלבים הבאים שלב אחר שלב.

1. תמחק את המספר שלה. ואל תתקשר אליה לעולם. אם היא מתקשרת, תסנן. תנתק. פשוט אל דבר איתה.
    2. תמחק את כל התמונות שלה במחשב+תשרוף את התמונות שלה במציאות אם יש לך.
    3. תמחק אותה באייסי, מסן, פייסבוק. אל תיצור איתה כל קשר באינטרנט.
    4. תימנע מלהיות איתה במציאות - אתה רק תעשה מעצמך צחוק ותתבאס. מצידי תברח ממנה.
    5. זכור שאתה לא כועס עליה - אתה רק משקם את המוח שלך מהמחלה. זה כמו שיש לבנאדם סרטן והוא מתחיל תהליך של טיפול כשמגלים תבעיה. כמה שיותר מוקדם, יותר טוב.
    6. צא עם חברים שלך, תזיין 10 בנות אחרות.

אחרי שתעשה את כל זה, רוב הסיכויים תחזור אלינו בריא ושלם. יש מעל ל3.5 מיליארד נשים בעולם, הסיכוי שלך ליפול על ה"אחת" זהה לסיכוי של לזכות בלוטו בפרס הראשון, 10 פעמים ברצף.
    אובייקט עם כוס וציצים זה אובייקט עם כוס וציצים. לא משנה איך הוא נראה, לא משנה מה האופי שלו. לא יותר ממכונה ביולוגית. מה הפאקינג הבדל? אין אנשים מיוחדים בעיניי.
    כן שמעתי על המחלה הזאת קוראים לזה להתאהב מחלה קשה!
    בכל מקרה הבעיה היא במי מתאהבים זה מה שהופך את המחלה הזאת לסופנית ואצל כל אחד הסימטומים שונים
    אחד יתנהג כמו בבון והשני יתנהג כמו אבן בכל מקרה לרוב השיטה הכי טובה היא להטביע את עצמך באלכוהול או פשוט להזכר שאתה בן אדם ולעבור על השלבים הנ"ל..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 20-02-2010 בשעה 02:14.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    כן שמעתי על המחלה הזאת קוראים לזה להתאהב מחלה קשה!
    בכל מקרה הבעיה היא במי מתאהבים זה מה שהופך את המחלה הזאת לסופנית ואצל כל אחד הסימטומים שונים
    אחד יתנהג כמו בבון והשני יתנהג כמו אבן בכל מקרה לרוב השיטה הכי טובה היא להטביע את עצמך באלכוהול או פשוט להזכר שאתה בן אדם ולעבור על השלבים הנ"ל..
    יש הבדל בין לאהוב מישי כמו גבר לבין להתנהג כמו פותח הנושא. P:

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

יש הבדל בין לאהוב מישי כמו גבר לבין להתנהג כמו פותח הנושא. P:
    אחי אם לא קראת נכון אני מצדיק כל מילה שכתבת הבן אדם משועבד לבחורה זה פשוט פתטי

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אחי אם לא קראת נכון אני מצדיק כל מילה שכתבת הבן אדם משועבד לבחורה זה פשוט פתטי
    אם אני והיא היינו יוצאים זה עדיין היה פאתטי?

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אבל אתם לא יוצאים נכון?
    יחי ההבדל הקטן, תבין איש בן אדם שרוצה לעשות שינוי אבל בכל זאת לא עושה אותו זאת בעיה רצינית באמת שאין לי פה אג'נדה חלילה נגדך אבל אתה לא הראשון ובטוח לא האחרון שיאבד את הראש שלו בגלל בחורה ועוד יוסיף חטא על פשע ולא יודה בפני עצמו שהוא איבד את המושכות ומשהו אחר מניע אותו..
    אז תעשה חושבים ואז תקרא שוב את כל התגובות החכמות פה באשכול ובאשכול השני ושאני אומר חכמות אני מדבר על התגובות שנכתבו
    ע"י Tyler Durden ו- TheNuts ורק אז תחזור ותגיד לי שאני טועה טוב?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אם החנון של הכיתה שלך היה עושה אורגיות עם כוכבות פורנו ודוגמניות, הוא עדיין היה חנון?

אותו הגיון אחי.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,570 | הודעות: 8,174,157 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect