בחורה לא תגמור כ"כ הרבה פעמים, במיוחד לא בגילאים כאלו.
מסכים לחלוטין עם המשחק המקדים, אפשר להטריף בחורה ככה, היא תתחנן שתחדור כבר.
ממליץ לקחת את כל מה ש-BilleR אמר, צעד אחד קדימה.
תשחק בבחורה, תיהיה דומיננטי, תשלוט, אתה צריך להשתלט על הדחף שלך לחדור ואתה המלך, היא תעשה מה שתרצה כל עוד תפעל נכון, תתחיל מהחזה, תעבור לרגליים, ירכיים פנימיות וכל פעם תדלג עם ליטוף ממש קטן ליד איזור הדגדגן - שפתיים חיצוניות, בלי להתקרב יותר מדי.
תיהיה עדין, תבנה את זה לאט, שאתה מרגיש שהיא ממש מתחרמנת, תעבור לאיזור השפתיים, תלקק מסביב לשפתיים החיצוניות, בפנים הירכיים (ממש באיזור שהירך מתחברת לשפתיים החיצוניות) ואחרי כמה שניות היא ממש תדחוף לך את הראש בכוח לכיוון הכוס, אל תשבר, תעביר לה שם מקס' אצבע באיזור, לאט לאט, תן לה טעימה ואז תחזור למעלה, לחזה \ צוואר, כשיד אחת שלך מונחת באיזור הירך הפנימית.. פה אני כבר יכול לחתום לך שהיא תשתגע.
עכשיו אתה יכול להרשות לעצמך להתחיל לרדת לה , אבל שוב במעגלים, אל תגיע לדגדגן, שפתיים חיצוניות, קצת פנימיות, נשיפה קלה על הדגדגן (שאמור להיות נפוח מאוד כבר), ובבום תחתוך ללמעלה ותמשיך לשחק בה.
פה אני חייב להדגיש, עושים את הדברים בעדינות, זה לא פורנו, תדמיינו את זה בראש שלכם, תנסו להתמזג עם הבחורה ולא להשתולל יותר מדי (את זה תשמרו לימים שלא יהיה לכם כוח למשחק מקדים ותחפשו רק קוויקי)
אתם חייבים להרגיש את הבחורה, מהנשימות ועד התנועות, אין טעם לדבר יותר מדי, אל תתעניינו אם זה עושה לה טוב או לא, אתם צריכים להגיע לרמה שאתם מרגישים לבד מה עושה לה טוב יותר וטוב פחות.
אחרי שאתה מרגיש שהיא כבר בשלה, תרד למטה, שוב לאט, תתחיל לרדת לה לאט לאט, תזרום עם הנשימות שלה, אל תיהיה מהיר מדי, ואל תתן לה לגמור בשום אופן, תשמור עליה כל הזמן בשיא מסויים, ושאתה מרגיש שהיא לא מסוגלת יותר ומתחננת שתחדור, תכנס לאט לאט, תכניס לה אותו בשלבים, תוציא ותכניס, תכניס ותוציא.. כל פעם עוד קצת עד שתכנס עד הסוף, פה אתה גם יכול לקחת את זה בשלבים ולטמטם אותה, כשאתה כולך בפנים, תחדור לאט, שמור על קור רוח, תפמפם בעדינות ותעלה את הקצב, תעלה ותוריד.. אתה יכול לשלוח לה עוד קצת ידיים למטה אם אתה רואה שהיא אוהבת את זה, אתה יכול להמשיך ומדי פעם לחכך את העצם הערווה שלך באיזור הדגדגן שלה תוך כדי שאתה חודר, זה יטריף אותה בכלל, כל איזור הדגדגן שלה רגיש, אתה בתוך הנרתיק שלה ובמקביל מפעיל לה לחץ על הדגדגן, כאן כבר תצטרכו לדאוג שהיא לא תתפרע יותר מדי תוך כדי הגמירה..
כל הסיפור הזה יכול לקחת יחסית הרבה זמן, אבל אני יכול להבטיח לך שאתה תהנה מאוד מהגמירה, והיא לא תשכח אותך, מעטים הגברים שיביאו אותה לכזה סיפוק..
ככל שהפורום יתפתח יותר תקבלו יותר טיפים כאלו
אני מבטיח לכם שאחרי דבר כזה היא תרצה עוד ועוד.

ציטוט ההודעה
מה זה שפתיים חיצוניות ופנימיות (אני מניח שאלו לא השפתיים של הפרצוף)? ותדרך אגב איך מה שאני עושה לה קשור להנאה שלי מהגמירה? (כי אמרת שזה יגרום לי להנות מהגמירה)?