קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מספר שאלות
    על ידי dj adir בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:06
  2. מספר שאלות על איזוטרטינואין
    על ידי Pupparo בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-09-2006, 17:43
  3. מספר שאלות...
    על ידי DaRk GoD בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 18-06-2006, 00:22
  4. מספר שאלות לגבי פרופיל..
    על ידי dj adir בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 23:06
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

מספר שאלות על סקס. - עמוד 2

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    בחורה יכולה לגמור 435352323 פעמים במילא...

אני מציע לך לשגע אותה במשחק מקדים, זה אחד הדברים.
    אחרי שימאס לך להתעלל בה, תחדור.
    בחורה לא תגמור כ"כ הרבה פעמים, במיוחד לא בגילאים כאלו.

מסכים לחלוטין עם המשחק המקדים, אפשר להטריף בחורה ככה, היא תתחנן שתחדור כבר.
    ממליץ לקחת את כל מה ש-BilleR אמר, צעד אחד קדימה.

תשחק בבחורה, תיהיה דומיננטי, תשלוט, אתה צריך להשתלט על הדחף שלך לחדור ואתה המלך, היא תעשה מה שתרצה כל עוד תפעל נכון, תתחיל מהחזה, תעבור לרגליים, ירכיים פנימיות וכל פעם תדלג עם ליטוף ממש קטן ליד איזור הדגדגן - שפתיים חיצוניות, בלי להתקרב יותר מדי.

תיהיה עדין, תבנה את זה לאט, שאתה מרגיש שהיא ממש מתחרמנת, תעבור לאיזור השפתיים, תלקק מסביב לשפתיים החיצוניות, בפנים הירכיים (ממש באיזור שהירך מתחברת לשפתיים החיצוניות) ואחרי כמה שניות היא ממש תדחוף לך את הראש בכוח לכיוון הכוס, אל תשבר, תעביר לה שם מקס' אצבע באיזור, לאט לאט, תן לה טעימה ואז תחזור למעלה, לחזה \ צוואר, כשיד אחת שלך מונחת באיזור הירך הפנימית.. פה אני כבר יכול לחתום לך שהיא תשתגע.

עכשיו אתה יכול להרשות לעצמך להתחיל לרדת לה , אבל שוב במעגלים, אל תגיע לדגדגן, שפתיים חיצוניות, קצת פנימיות, נשיפה קלה על הדגדגן (שאמור להיות נפוח מאוד כבר), ובבום תחתוך ללמעלה ותמשיך לשחק בה.

פה אני חייב להדגיש, עושים את הדברים בעדינות, זה לא פורנו, תדמיינו את זה בראש שלכם, תנסו להתמזג עם הבחורה ולא להשתולל יותר מדי (את זה תשמרו לימים שלא יהיה לכם כוח למשחק מקדים ותחפשו רק קוויקי)

אתם חייבים להרגיש את הבחורה, מהנשימות ועד התנועות, אין טעם לדבר יותר מדי, אל תתעניינו אם זה עושה לה טוב או לא, אתם צריכים להגיע לרמה שאתם מרגישים לבד מה עושה לה טוב יותר וטוב פחות.

אחרי שאתה מרגיש שהיא כבר בשלה, תרד למטה, שוב לאט, תתחיל לרדת לה לאט לאט, תזרום עם הנשימות שלה, אל תיהיה מהיר מדי, ואל תתן לה לגמור בשום אופן, תשמור עליה כל הזמן בשיא מסויים, ושאתה מרגיש שהיא לא מסוגלת יותר ומתחננת שתחדור, תכנס לאט לאט, תכניס לה אותו בשלבים, תוציא ותכניס, תכניס ותוציא.. כל פעם עוד קצת עד שתכנס עד הסוף, פה אתה גם יכול לקחת את זה בשלבים ולטמטם אותה, כשאתה כולך בפנים, תחדור לאט, שמור על קור רוח, תפמפם בעדינות ותעלה את הקצב, תעלה ותוריד.. אתה יכול לשלוח לה עוד קצת ידיים למטה אם אתה רואה שהיא אוהבת את זה, אתה יכול להמשיך ומדי פעם לחכך את העצם הערווה שלך באיזור הדגדגן שלה תוך כדי שאתה חודר, זה יטריף אותה בכלל, כל איזור הדגדגן שלה רגיש, אתה בתוך הנרתיק שלה ובמקביל מפעיל לה לחץ על הדגדגן, כאן כבר תצטרכו לדאוג שהיא לא תתפרע יותר מדי תוך כדי הגמירה..

כל הסיפור הזה יכול לקחת יחסית הרבה זמן, אבל אני יכול להבטיח לך שאתה תהנה מאוד מהגמירה, והיא לא תשכח אותך, מעטים הגברים שיביאו אותה לכזה סיפוק..

ככל שהפורום יתפתח יותר תקבלו יותר טיפים כאלו
    אני מבטיח לכם שאחרי דבר כזה היא תרצה עוד ועוד.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי אור צפיה בהודעה

תשחק בבחורה, תיהיה דומיננטי, תשלוט, אתה צריך להשתלט על הדחף שלך לחדור ואתה המלך, היא תעשה מה שתרצה כל עוד תפעל נכון, תתחיל מהחזה, תעבור לרגליים, ירכיים פנימיות וכל פעם תדלג עם ליטוף ממש קטן ליד איזור הדגדגן - שפתיים חיצוניות, בלי להתקרב יותר מדי.

תיהיה עדין, תבנה את זה לאט, שאתה מרגיש שהיא ממש מתחרמנת, תעבור לאיזור השפתיים, תלקק מסביב לשפתיים החיצוניות, בפנים הירכיים (ממש באיזור שהירך מתחברת לשפתיים החיצוניות) ואחרי כמה שניות היא ממש תדחוף לך את הראש בכוח לכיוון הכוס, אל תשבר, תעביר לה שם מקס' אצבע באיזור, לאט לאט, תן לה טעימה ואז תחזור למעלה, לחזה \ צוואר, כשיד אחת שלך מונחת באיזור הירך הפנימית.. פה אני כבר יכול לחתום לך שהיא תשתגע.

עכשיו אתה יכול להרשות לעצמך להתחיל לרדת לה , אבל שוב במעגלים, אל תגיע לדגדגן, שפתיים חיצוניות, קצת פנימיות, נשיפה קלה על הדגדגן (שאמור להיות נפוח מאוד כבר), ובבום תחתוך ללמעלה ותמשיך לשחק בה.

פה אני חייב להדגיש, עושים את הדברים בעדינות, זה לא פורנו, תדמיינו את זה בראש שלכם, תנסו להתמזג עם הבחורה ולא להשתולל יותר מדי (את זה תשמרו לימים שלא יהיה לכם כוח למשחק מקדים ותחפשו רק קוויקי)

אתם חייבים להרגיש את הבחורה, מהנשימות ועד התנועות, אין טעם לדבר יותר מדי, אל תתעניינו אם זה עושה לה טוב או לא, אתם צריכים להגיע לרמה שאתם מרגישים לבד מה עושה לה טוב יותר וטוב פחות.

אחרי שאתה מרגיש שהיא כבר בשלה, תרד למטה, שוב לאט, תתחיל לרדת לה לאט לאט, תזרום עם הנשימות שלה, אל תיהיה מהיר מדי, ואל תתן לה לגמור בשום אופן, תשמור עליה כל הזמן בשיא מסויים, ושאתה מרגיש שהיא לא מסוגלת יותר ומתחננת שתחדור, תכנס לאט לאט, תכניס לה אותו בשלבים, תוציא ותכניס, תכניס ותוציא.. כל פעם עוד קצת עד שתכנס עד הסוף, פה אתה גם יכול לקחת את זה בשלבים ולטמטם אותה, כשאתה כולך בפנים, תחדור לאט, שמור על קור רוח, תפמפם בעדינות ותעלה את הקצב, תעלה ותוריד.. אתה יכול לשלוח לה עוד קצת ידיים למטה אם אתה רואה שהיא אוהבת את זה, אתה יכול להמשיך ומדי פעם לחכך את העצם הערווה שלך באיזור הדגדגן שלה תוך כדי שאתה חודר, זה יטריף אותה בכלל, כל איזור הדגדגן שלה רגיש, אתה בתוך הנרתיק שלה ובמקביל מפעיל לה לחץ על הדגדגן, כאן כבר תצטרכו לדאוג שהיא לא תתפרע יותר מדי תוך כדי הגמירה..

כל הסיפור הזה יכול לקחת יחסית הרבה זמן, אבל אני יכול להבטיח לך שאתה תהנה מאוד מהגמירה, והיא לא תשכח אותך, מעטים הגברים שיביאו אותה לכזה סיפוק..

תודה רבה שיחקת אותה בנאדם! שאלה אחרונה: במידה והיא גמרה במשחק מקדים זה בסדר אם היא לא תגמור בחדירה?

ועוד כמה שאלות ששחכתי חח: מה זה עצם הערווה שלי? איפה נמצא הפאקינג דגדגן שלה? מה זה שפתיים חיצוניות ופנימיות (אני מניח שאלו לא השפתיים של הפרצוף)? ותדרך אגב איך מה שאני עושה לה קשור להנאה שלי מהגמירה? (כי אמרת שזה יגרום לי להנות מהגמירה)?

אור השאלות מופנות אליך כמובן (איזה שפיץ יצאת עם הפירוט מעריך את זה)

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

חבל שהיא תגמור במשחק המקדים, ז"א, יכול מאוד להיות שהיא תגמור וזה סבבה לגמרי, אבל כל ההשקעה מתבזבזת, אתה רוצה להפציץ? keep it all the way.

בחורה יכולה לגמור בכמה מצבים, מגע בדגדגן ו\או באיזור, ומחדירה, צעירות נוטות לגמור פחות מחדירה, אם היא תגמור מהמשחק המקדים זה לא אומר שהיא לא תגמור גם מהחדירה, זה יכול לחרמן אותה יותר.

ואתה חייב להבין, אין פה בסדר ולא בסדר, זה לא מדע מדוייק, אתה לאט לאט תלמד על סקס, מה בחורות שונות אוהבות, זה משתנה לגמרי מבחורה לבחורה.. העיקר שלא תיהיה לחוץ, גם אם היא לא גמרה, לא ביג דיל, בפעם הבאה.

השתלם לי לכתוב בעבר "מאמר" על הדגדגן ואיבר המין הנשי, אני מאמין שזה יענה לך על הרבה שאלות.
    עצם הערווה שלך נמצאת מאחורי שיער הערווה שלך תלחץ על האיזור ותרגיש שם עצם, זאת ה pubic bone שלך, או בעברית "עצם הערווה", כשאתה חודר לבחורה עד הסוף אתה יכול לשפשף \ ללחוץ את האיזור הזה באיזור הדגדגן של הבחורה.

שאלת על ההנאה שלך, דבר ראשון שכשבחורה גונחת ככה ומתחרמנת ממה שאתה עושה לה בצורה כזאת, אתה תתחרמן כ"כ, שתרצה לגמור בצורה מטורפת, אתה בעצם משהה את האינסטינקט שלך לגמור, וגורם לעצמך להיות הרבה יותר חרמן, ברגע שאתה רוצה את זה יותר ומושך את זה יותר, כשזה יגיע, זה יהיה הרבה יותר מהנה ומספק, חוץ מזה שהרגשת שליטה כזאת על בחורה תביא אותך למקומות שלא הכרת

חבל שהיא תגמור במשחק המקדים, ז"א, יכול מאוד להיות שהיא תגמור וזה סבבה לגמרי, אבל כל ההשקעה מתבזבזת, אתה רוצה להפציץ? keep it all the way.

בחורה יכולה לגמור בכמה מצבים, מגע בדגדגן ו\או באיזור, ומחדירה, צעירות נוטות לגמור פחות מחדירה, אם היא תגמור מהמשחק המקדים זה לא אומר שהיא לא תגמור גם מהחדירה, זה יכול לחרמן אותה יותר.

ואתה חייב להבין, אין פה בסדר ולא בסדר, זה לא מדע מדוייק, אתה לאט לאט תלמד על סקס, מה בחורות שונות אוהבות, זה משתנה לגמרי מבחורה לבחורה.. העיקר שלא תיהיה לחוץ, גם אם היא לא גמרה, לא ביג דיל, בפעם הבאה.

השתלם לי לכתוב בעבר "מאמר" על הדגדגן ואיבר המין הנשי, אני מאמין שזה יענה לך על הרבה שאלות.
    עצם הערווה שלך נמצאת מאחורי שיער הערווה שלך תלחץ על האיזור ותרגיש שם עצם, זאת ה pubic bone שלך, או בעברית "עצם הערווה", כשאתה חודר לבחורה עד הסוף אתה יכול לשפשף \ ללחוץ את האיזור הזה באיזור הדגדגן של הבחורה.

שאלת על ההנאה שלך, דבר ראשון שכשבחורה גונחת ככה ומתחרמנת ממה שאתה עושה לה בצורה כזאת, אתה תתחרמן כ"כ, שתרצה לגמור בצורה מטורפת, אתה בעצם משהה את האינסטינקט שלך לגמור, וגורם לעצמך להיות הרבה יותר חרמן, ברגע שאתה רוצה את זה יותר ומושך את זה יותר, כשזה יגיע, זה יהיה הרבה יותר מהנה ומספק, חוץ מזה שהרגשת שליטה כזאת על בחורה תביא אותך למקומות שלא הכרת
    תודה@! שאלה אחרונה, איך אני משהה את הגמירה שלי? חודר מפמפם ואז מפסיק עושה לה עוד כמה דברים שהם לא חדירה (כמו במשחק המקדים) וחוזר לחדור?

ושאלה אחרונה (סורי ששיגעתי אותיך) : איך אני מחזק את הזקפה שלי ואת ההשהיה שלי?

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אחי, ההמלצה הכי טובה שלי אליך היא תתחיל, ומשם תתקדם.
    כל מה שכתבתי לך לא שווה כלום אם לא תלמד בעצמך.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

אני חושב שאם היא באמת סקסית בעניך אתה תזיין אותה ממש טוב
    ככה זה אצלי. כשאני ממש נהנה ממישהי ובא לי לזיין אותה היא מקבלת יותר יחס, יותר ליקוקים, נשיקות,ליטופים, אני נהנה ממנה ומשדר את זה, מה שגורם לה להנות ממני.
    ומי שאני לא באמת נהנה אלא סתם מזיין בשביל לגמור, לא מגיע לה להנות

Xanax.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect