אני עושה כפיפות בטן כבר הרבה מאוד זמן(בערך 3 שנים), ועדיין אין לי קוביות רציניות, ומה שמוזר שהקוביות שיש לי הם רק בצד שמאל, אני מתכוון שבצד שמאל הם יותר גדולות מאשר בצד ימין וזה מוזר איך אני מאזן את זה?
אני עושה כפיפות בטן כבר הרבה מאוד זמן(בערך 3 שנים), ועדיין אין לי קוביות רציניות, ומה שמוזר שהקוביות שיש לי הם רק בצד שמאל, אני מתכוון שבצד שמאל הם יותר גדולות מאשר בצד ימין וזה מוזר איך אני מאזן את זה?
|
|
אם הקוביות שלך עקומות אתה יכול לאזן אותם אם תעשה מקבילים.
תנסה לשלב עוד תרגילים כמו תיתלה על המתח על הידיים ותקרב את הרגליים עם הבירכיים אל הבטן
יש עוד תרגיל מצויין שאתה עושה את זה עם כדור שבן אדם 1 זורק לך שאתה למטה ואתה עולה וזורק לו אוו בחזרה בהתחלה הוא זורק יש לכיוונך כמיספר החזרות שתגיד לו ואחרי זה אותו דבר שהוא זורק לך לצד ימין פעם וצד שמאל פעם תנסה לשלב אחי תיראה אם יש התקדמות.
!מישתמש שפיץ!
בשביל קוביות רציניות אתה תצטרך להוריד שכבת שומן מסוימת ..
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 15-03-2010 בשעה 13:16.
מקבילים זה שיש 2 מוטות בשני צידי הגוב אתה שם את הידיים עולה לאוויר מכופף את הרגליים ויורד בהתחלה זה ילחץ לך על החזה אבל לאחר כמה זמן תיתרגל ותיתחזר תעשה מקבילים צר ולא רחב.
!מישתמש שפיץ!
בניגוד למה ש GEEEP אמר, שזוהי שטות מוחלטת, אין כל אפשרות לשנות את צורת הקוביות. היא תלויה אך ורק בגנטיקה מולדת.
וכמו שאמר לפני, הפקטור הכמעט יחידי כדי שתוכל לראות קוביות הוא אחוז השומן בגוף שלך, שכרגע הוא כנראה לא מספיק נמוך כדי שתוכל לראות קוביות.
כדי להגיע לכך קרא את המדריך לחיטוב באתר קילוגרם.
קראתי את המדריך הזה ולא נראה לי שזו הבעיה, בכלל אני לא חושב שרק למי שרזה יכולים להיות קוביות. geeep לא הבנתי, איך זה תורם לי להעלות את גודל הקוביות רק בצד אחד?
geeep זה אחד הדברים הכי מצחיקים ומטומטמים ששמעתי ממישהו חחחח....אם אתה לא מבין אל תגיב
[CENTER]
אתם מפגרים או מה?
אני לא אומר לשנות את העיצוב של הקוביות אני מדבר עם מיבנה אם הקוביות שלו עקומות אז הוא יכול ליישר לו אותם בישביל שיהיו ישרות ולא זרוקות לו סתם בחלל הבטן.
נערך לאחרונה על ידי ^gEEEp; 21-03-2010 בשעה 10:57.
!מישתמש שפיץ!