שלום,
אני מחפש מקום כדי לקנות משהו לפיאוקוקינג למועדון באזור רמת גן-תלאביב-גבעתיים. היום הייתי בדיזינגוף ולא מצאתי דבר...
(*פיאוקוקינג - פריט לבוש שגורם לאנשים להתחיל לדבר איתך לגביו ולא אתה זה שמתחיל את הסט איתם).
תודה מראש,
biNGbAN
שלום,
אני מחפש מקום כדי לקנות משהו לפיאוקוקינג למועדון באזור רמת גן-תלאביב-גבעתיים. היום הייתי בדיזינגוף ולא מצאתי דבר...
(*פיאוקוקינג - פריט לבוש שגורם לאנשים להתחיל לדבר איתך לגביו ולא אתה זה שמתחיל את הסט איתם).
תודה מראש,
biNGbAN
|
|
שינקין, כרמל ודיזינגוף.
תעשה טובה, אל תתלבש כמו גנגסטר אם ת'לא יודע לחיות כאחד.
ראיתי לפני כמה ימים 3 חבר'ה שחושבים שהם מינימום טוני סופרנו או אל פצ'ינו, וכלכך כאב לי לראות חבר'ה כלכך לא מוצלחים הורסים לבוש יחסית יפה.
אחי דפקתי בכמה מסיבות בחורף כובע גרב בצבע אדום עם ציור של בובספוג עליו. כל מי שאמרתי לו שאני אבוא עם הכובע אמר לי "מה אתה מפגר זה מכוער !", סוף הערב אנשים התחננו לקחת לי את הכובע, עזוב את הכמות שיחות על הכובע![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
זה לא חייב להיות פריט לבוש ספציפי אלא השילוב ביניהם.
מכנס רחב, גופיה פשוטה וכובע קאובוי למשל, או שורט+גופיה +חולצה מכופתרת פתוחה או תסם מכנס אדום, תלוי מה אתה אוהב.
נערך לאחרונה על ידי HellMax; 08-04-2010 בשעה 12:47.
לי לדוגמא יש הרחבה של 7 מ"מ באוזן.
בבומבמלה הכנסתי לשם נוצה ,סטיקלייט ועוד כמה דברים כל יום משהו שונה (היה לי עגיל כבר בפנים אז לא יכולה להיות אינפקציה לא לדאוג) וכל הזמן בנות באו וניסו לקחת לי את זה...גם את הכובע שקניתי באילת ,גם את הטבעת...טוב שלא ניסו להפשיט אותי שם וזהו חחחחח
איזה אחת לקחה לי את שלושת הדברים גם הכובע גם הנוצה וגם הטבעת...אמרתי לה את המשפט הזה של הלהפשיט אותי,היא כולה נעלבה מחזירה לי את הכול...אני עושה לה "ואוו תודה איזה מתנות ! ממש אהבתי את הטבעת מאיפה קנית אותה ? D: "
בקיצור מה שאני מנסה להסביר לך,תזרום עם זה,דברים מטורפים זה כיף,מעלה אחלה של שיחות ויכול לתרום לך...אבל אל תלך ותעשה דברים מטורפים כמו מוהיקן או חולצה של "אני שונא כושים" ,זה מושך תשומת לב,אבל לא כזאת שאתה רוצה.
לך לחנות של הדפסי חולצות יש שם הרבה דברים לפיקאוקינג.
בנוסף, שרשרת הוואי ומשקפי שמש מגניבות חזק במסיבות.
משקפי שמש אתה יכול לקנות בשוק הכרמל בכל מיני צבעים מגניבים.
שרשרת הוואי בחנות תחפושות
פעם הבאה שתפרסם בחתימה שלך תושעה
HPUA=Hunter Pick Up Artist
Puppy
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
בנוגע לחולצה עם הדפסים, כשהייתי בדיזינגוף, ברחוב עצמו הייתה חנות כזו אבל ההדפסים לא היו משהו בכלל.
יש למישהו עוד רעיון חוץ מללכת לשם או לשוק הכרמל כדי לקנות חולצה שכזו?
נערך לאחרונה על ידי biNGbAN; 08-04-2010 בשעה 18:25.
נחמד. לקחתי את הרעיון.
אני יכול סתם ללבוש בגדים של סטייליסטים?
זה פיקוקינג, ומה שזה אומר dress 2 impress זה לא משהו ספציפי פשוט פריטי לבוש שיבדילו אותך מאחרים.
ויא גנוב, איך לא מצאת בדינגוף? יש שם חנות ליד אחת הכניסות שיש בה כל מיני דברים מגניבים שרשראות או צמידים שממש מתאימים. יש גם ת'חנות של הפריקים שנקראת תומר גם שם אתה יכול למצוא משהו אם הסגנון הזה מדבר אלייך.
בנוסף לזה יש מלא חנויות שמוכרות חולצות עם הדפסים, יש בדיזנגוף עצמו וגם בבוגרשוב שזה ממש ליד...
במיוחד בשבילכם, ספיישל יום העצמאות
קחו דגל ישראל קטן ששמים על החלון של האוטו ותלבישו אותו על החגורה