קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איפה היה "אלוקים" ב זמן שחטפו את גלעד שליט בהרבה פיגועים, בשואה.
    על ידי המוטרף של הפורום בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 70
    הודעה אחרונה: 28-03-2012, 23:57
  2. איפה אלוקים היה בשואה? בבקשה תיכנסו
    על ידי Mr. Bean בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 97
    הודעה אחרונה: 09-05-2011, 16:29
  3. [שאלה] אלוקים בשואה
    על ידי Awes0me בפורום יהדות
    תגובות: 258
    הודעה אחרונה: 27-08-2009, 21:12
  4. היכן היה אלוקים בשואה ?
    על ידי OzAvi בפורום יהדות
    תגובות: 62
    הודעה אחרונה: 22-02-2008, 14:05
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 71

היכן היה אלוקים בשואה - כל האמת ורק האמת - עמוד 2

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    הוא קיים.
    בוא נעשה ככה..מהי ההגדרה לדבר קיים?משהו שאתה יכול לחוש בו[יש לך 5 חושים] נכון?
    להריח את אלוהים,אתה לא יכול
    לראות את אלוהים,אתה לא יכול
    לשמוע את אלוהים,אתה לא יכול
    לגעת באלוהים,אתה לא יכול
    לטעום את אלוהים,אתה גם לא יכול..

מכאן נובע=>אלוהים לא בדיוק קיים

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    679
    משפט מחץ
    סיני זקן אמר לי פעם : "אני לא זקן ולא סיני תפסיקו לצטט אותי"

הדיון הזה רק יגרום לוויכוח אלוקים חי וקיים נקודה , בעיה שלכם שאתם לא מאמינים בלעדיו לא הייתה לנו מדינה.
    קרדיט ל PdL

אתיופי גאה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    תאמינו לי,האלוהים הזה הוא כמו אישה לא מסופקת..

בכל מקרה לנושא,כמו שכתבת היו הרבה חסידים שקיימו את כל המצוות של אלוהים ובכל זאת נהרגו באכזריות.גם יהודים שהתבדלו נהרגו בשואה[יהודים שעדיין קיימו את כל המצוות האפשריות] בצורה אכזרית.
    זה שאתה בא לכאן וכותב שכביכול אנחנו אשמים בזה שקרתה השואה,אנחנו אשמים שיהודים נשרפו,הורעלו,נטבחו,נאנסו,נרצחו זו פשוט הגזמה.
    ועכשיו אני אגיע לסקופ לא מהעולם הזה,אלוהים שלך לא קיים.מתי אנשים יבינו את זה?כי כמו שאורי אמר,האדם הוא אדון לגורלו:לא יהיה לך טוב אם רק תגיד "יהיה טוב",אתה צריך לעשות מעשים כדי שזה יקרה.

מישהו חושב שהוא קיים?שיוכיח לי את זה
    אם הוא לא קיים אז תסביר לי בבקשה את קיומך. מי ברא אותך?
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    אם הוא לא קיים אז תסביר לי בבקשה את קיומך. מי ברא אותך?
    אז ככה,יום יפה אחד לפני 16 וחצי שנה ההורים שלי התחתנו ואחרי זה הם קיימו יחסי מין.
    זרעו של אבי נפגש עם הביצה של אמא שיצאה מן השחלה ונוצרה זיגוטה[כשביצה ותא זרע נפגשים,במילים אחרות הפרייה].
    אחרי 9 חודשים ששהיתי בתוך רחמה של אימי יצאתי לאוויר העולם.
    כמו שאתה בטח יודע,אתה לא נוצר ישר כבן אדם שלם,אלא אתה מתחיל בתור עובר,וזה עם כל הכבוד לא קשור לשום כח אלוהי..זה הכל ביולוגי-מדעי

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

בוא נעשה ככה..מהי ההגדרה לדבר קיים?משהו שאתה יכול לחוש בו[יש לך 5 חושים] נכון?
    להריח את אלוהים,אתה לא יכול
    לראות את אלוהים,אתה לא יכול
    לשמוע את אלוהים,אתה לא יכול
    לגעת באלוהים,אתה לא יכול
    לטעום את אלוהים,אתה גם לא יכול..

מכאן נובע=>אלוהים לא בדיוק קיים
    מן הסתם... מה אתה מצפה מאלוהים שיהיה בן אדם?
    אלוהים הוא לא בן אדם כמוך וכמוני אי אפשר לחוש בו.
    "אין לו דמות ואין לו גוף" ככה כתוב בתורה.

ואם אתה רוצה להמשיך לדון על זה אין לי בעיה.
    נכון שההורים שלך הביאו אותך לפני X שנים. אבל מי יצר את האדם? את העולם? לא כי מפיצוץ נוצרו השמש והירח, השמיים והארץ ממש הגיוני.
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש משקיע האוואטר של FunnyXD
    שם פרטי
    -אראל-
    לייקים
    1
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אתר שווה: www.iatraf.co.il, לא ?

הוא קיים ועוד איך קיים , כנראה היו עוונות מסויימות . ה' הוא עקשן , כולם יודעים .
    תודה על המידע .
    ===========================================
    ציטוט נכתב במקור על ידי Viper` צפיה בהודעה
    תודה, בקשר לשליטה העצמית, אני אקח רטלין.
    חחחחחחחחחחחחח

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

יודעים למה אתם מתוסבכים? כי אתם חושבים של "אלוהים" יש קשר לזה.
    זה הכל מעשה ידי אדם, אין פה שום יישות על טבעית, בטח לא "אלוהים".

חלאס.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    מן הסתם... מה אתה מצפה מאלוהים שיהיה בן אדם?
    אלוהים הוא לא בן אדם כמוך וכמוני אי אפשר לחוש בו.
    "אין לו דמות ואין לו גוף" ככה כתוב בתורה.

ואם אתה רוצה להמשיך לדון על זה אין לי בעיה.
    נכון שההורים שלך הביאו אותך לפני X שנים. אבל מי יצר את האדם? את העולם? לא כי מפיצוץ נוצרו השמש והירח, השמיים והארץ ממש הגיוני.
    לא ולקרוא מסיפור מושתן שכוח על טבעי כלשהו החליט ביום חשוך אחד[הרי היה כאוס] שהוא עושה שמיים וארץ.זה ממש פאתטי ופשוט לא הגיוני.
    חומר נוצר בצורה הבאה: יש מיש ולא יש מאין.כלומר חומר נוצר מחומר אחר ולא נוצר מכלום.
    האדם נוצר כתוצאה מאבולוציה.היה גזע של אדם לפניו וגזע שלפניו ולפניו ולפניו וככה הוא התפתח ונוצר לך האדם שאתה מכיר כיום.

משתמש ותיק האוואטר של GanGsTer from mafia
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    11
    נקודות
    1,209

ציטוט נכתב במקור על ידי Moron צפיה בהודעה
    אנשים 6 מיליון יהודים שנרצחו זה רק הקצה של ההרוגים שהיו במלחמה הזאת , זאת המלחמה עם הכי הרבה הרוגים בכל ההיסטוריה
    אל תשכחו גם את 22 מיליון חיילים רוסים שנהרוגו במלחמה, אם אתם לא תופסים 6 מיליון , נסו לתפוס 22 מיליון,חיילים שנלחמו בנאצים בקור של -30 מעלות ואף יותר למרות שזה לא מזיז להם כלכך (וביינהם 3 סבי רבה שלי) ,נלחמו כדי להציל את היהודים מהזוועות האלה והביסו את הגרמנים, הכל קרה בזכותם,מגיע להם גם כבוד, אריאל שרון ראש הממשלה לשעבר תמיד היה אומר :"אם לא הרוסים ,היום המדינה שלנו לא הייתה קיימת".
    כמובן שלא נשכח גם את האמריקאים ,אומנם נכנסו בסוף המלחמה כבר כשלא צריך את עזרתם כשהרוסים כבר עודפים את הגרמנים חזרה לכיוון ברלין,אבל עדין ספגו אבדות לא קלות ,כמו כן גם בריטניה,צרפת,פולין
    והנאצים ימח שמם שנהרגו 28 מיליון חיילים למרות שלא איכפת לי מהם ,עדין תסתכלו על הכמות העצומה של ההרוגים .
    מלחמה אכזרית ביותר ,
    ואתם שואלים איפה אלוהים היה בכל המצב הזה , הרבה אנשים שואלים ,שואלים אולי היהודים חטאו ובגלל זה נענשו,אני חושב שאם אנשים עשו משהו רע ,הם לא צריכים להענש בצורה אכזרית שכזאת ,אפילו האנשים הרשעים ביותר יקבלו חסד קטן מהאל.
    איזה שטויות אתה מדבר!!!
    פשוט שטויות, אתה צריך לעשות את שעורי הבית!
    ברית המועצות חתמה על הסכם אי התקפה על גרמניה ורק ב1941 לאחר שהיטלר פלש לפולין היא נכנסה לתמונה!
    כמה חודשים אחרי זה ארצות הברית גם נכנסה לתמונה!
    עלאק בסוף .
    שתדע לך בזכות ארצות הברית וברית המועצות {אם כל אחד הם היו מפסידים בטוח} מלחמת העולם השנייה הסתיימה בניצחון של בעלות הברית!
    אם אחד מהם לה היה בתמונה מזמן הינו מפסידים!

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    -40

סרטון מצמרר

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

לא ולקרוא מסיפור מושתן שכוח על טבעי כלשהו החליט ביום חשוך אחד[הרי היה כאוס] שהוא עושה שמיים וארץ.זה ממש פאתטי ופשוט לא הגיוני.
    חומר נוצר בצורה הבאה: יש מיש ולא יש מאין.כלומר חומר נוצר מחומר אחר ולא נוצר מכלום.
    האדם נוצר כתוצאה מאבולוציה.היה גזע של אדם לפניו וגזע שלפניו ולפניו ולפניו וככה הוא התפתח ונוצר לך האדם שאתה מכיר כיום.
    בוא נגיד לך ככה: אני מכיר אנשים שראו מלאכים משמע יש אלוהים.
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

אחים יקרים,
    אתם מתווכחים על דבר בסיסי אם אלוקים קיים או לא, הרי כל ההיסטוריה שלנו מבוססת על התנ"ך ואם לא היה אמת בדבר, אומות העולם לא היו מאשרים את הכניסה שלנו לארץ ישראל.
    ומה רשום בתנ"ך? ברית עם הקב"ה, מלאכים, דוד המלך, זכריה, דניאל, וכד'.

עכשיו בואו נתקדם שלב קדימה.

במגילת אסתר המן הרשע תכנן להשמיד, להרוג, ולאבד את כל היהודים ביום אחד.
    התוצאה הייתה יכולה להיות הרסנית עם הרג רב, אך עם ישראל בזמנו היה פיקח, ואסתר המלכה עשתה 3 ימים של צום, ובכך הגזרה התבטלה.

במגילת אסתר מצויין 10 בני המן שנתלו על העץ, להלן:

אם תשימו לב בשם הראשון, השביעי, והעשירי יש 3 אותיות קטנות, שהם ת.ש.ז

תש"ז היא השנה בה הוצאו להורג כל אותם 10 פושעי מלחמה הנאצים שגרמו למותם של מיליוני יהודים. כשתלו את אחד הנאצים, הוא הסתכל במבט זועם כשנייה לפני שהוא נתלה, ואמר 'יום פורים שמח'.

אומרים שמגילת אסתר נכתבה ברוח הקודש, מה שאומר ש-10 אנשים בעתיד אכן היו אמורים להיתלות על העץ, אך מכאן הבחירה היא שלנו.
    אם עם ישראל היה מתעורר מהתבוללות העצומה, והיה מתאחד כפי שקרה במגילת אסתר, יכול להיות שהמצב היה נגמר אחרת, וזממו של הפושע הנאצי לא היה מתגשם.

כעת המצב חוזר על עצמו ומה אחמניג'אד אומר?

להשמיד

להרוג

ולאבד

את כל היהודים

בפצצה אחת
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3637518,00.html

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=kAo5HUv0blc&feature=related"]YouTube- &#x202b;אחמדיניג'אד בנאום לאומה האיראנית נגד ישראל&#x202c;&lrm;[/ame]
    נערך לאחרונה על ידי kfir4u2; 07-05-2010 בשעה 16:31.

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

ציטוט נכתב במקור על ידי -Mr.ReDo- צפיה בהודעה
    אני חושב שאלוהים קיים,
    ואני בטוח בזה.
    אבל אני לא בטוח איפה הוא היה בשואה.
    יהיה טוב.

כמה שטויות אנשים כאן מדברים :\
    The Pod

.......
    נערך לאחרונה על ידי kfir4u2; 07-05-2010 בשעה 16:56.

אחים יקרים,
    מדוע כל פעם שמנסים לקרב אתכם ליהדות, או להוכיח לכם משהו אתם אומרים שזוהי 'כפייה דתית'.
    הרי לא חקרתם את הנושא לעומק, אתם לא יודעים על מה מדובר, ואתם חיים לפי הסטיגמות שנוצרו במהלך השנים.

הצד החילוני מוציא הרבה דיבה על המגזר הדתי והחרידי בפרט, אבל בואו נראה מה יש לצד השני להגיד.
    בדור הנוכחי מצויין בכמה וכמה מקומות על זה שעם ישראל יתקבץ חזרה מהגלויות, אך במקום שלטון דתי, יהיה כפירה מאוד גדולה נגד ה' יתברך.

מבואר על כך בגמרא:
    מסכת סוטה פרק 9:

• בעקבות משיחא חוצפא יסגא
    בדור שיבוא המשיח ויגאל את עם ישראל באופן סופי תיהיה הרבה חוצפה.

• מלכות תהפך למינות ואין תוכחת
    המלכות של הקב"ה תשקע ויהיה קשה מאוד לבוא ולהוכיח. אם בעבר אנשים היו עמלים בתורה ובמצוות, היום בכדי לשכנע בנאדם רק להאמין שיש אלוקים, צריך הרבה זמן, אנרגיה ולהוציא לאור ספרים רבים שרק מנסים להוכיח לבנאדם את האמת שנמצאת בתורה.

• בית וועד יהיה לזנות
    כל אומות העולם החשיבו אותנו כעם הנאור שמתנהג בצורה מתורבתת ולקחו מהעם הזה השראה במשך דורות ארוכים. בדור הנוכחי בכל מקום שאנחנו רואים אנשים שמתוועדים בו, נרבה לשמוע צורת דיבור והתנהגות באופן מאוד בוטה, מה שלא מאפיין את עם ישראל. לפעמים קשה להעביר את היום מבלי שנשמע איזה קללה ברקע, או דברים על מיניות, ואנחנו רואים זאת היטב בבתי הספר, בסביבה, בתקשורת.

• אנשי הגבול יסובבו מעיר לעיר ולא יחוננו
    כל מקום בארץ שנמצאים שם גבולות ינסו לפנות יהודים בנחישות רבה. פינוי גוש קטיף היה אחד האירועים המזעזעים שבו פינו אלפי יהודים מבתיהם בנחישות מתמדת ובכאב רב. יש לחץ מצד ארה"ב למנוע את המשך הבנייה של ההתנחלויות ובכך מונעים מאנשים לגור שם.

• חכמות סופרים תסרח, יראי חטא ימאסו
    אם בעבר אנשים שהיו שוקדים בתורה ומתעלים מבחינה רוחנית, היום אנשים מקבלים סלידה רבה מהדת, ומחשבים אותה כקיצונית ופרימיטיבית. אנשים מוצאים את עצמם בכיוון של האוניברסיטאות מאשר של בתי ישיבות.

• האמת תהא תעדרת
    הרבה אנשים גדלים בלי לדעת את האמת, וקשה מאוד לבוא ולהוכיח לבנאדם. העולם הנאור נחשב כעולם קיצוני וככת חשוכת מרפא בעיני רבים, ובכך האמת נעלמת מעל פני השטח.

• נערים פני זקנים ילבינו, זקנים יעמדו מפני קטנים
    כבוד גדול למבוגרים לא יהיה במיוחד, ונערים יהיו חצופים מאוד כלפיהם ויפגינו עבורם חוסר כבוד.

• בן מנוול אב, בת כמה באמא, כלה בחמותה
    כיבוד ההורים לא יהיה כמו שהתורה דורשת מבנאדם, וכפי שאנחנו רואים זאת יש המון חוסר כבוד להורים מצד הילדים, שלפעמים נוטים להתבייש בהם בחבר'ה, ומבזים אותם לעיני רבים.

• אויבי איש אנשי ביתו
    בעבר נלחמנו עם אומות העולם בכדי לשמור תורה ומצוות. היו תקופות שהיה נדרש מאבותנו לעשות זאת בסתר, היו תקופות שקצת פחות, אבל כיום הרבה יהודים שמעוניינים לשמור תורה ומצוות נדרש מהם להלחם עם בני ביתם היהודים בכדי לעשות זאת שזהו הניסיון הקשה ביותר, אבל בו זמנית גם המגוחך. הפרוש גם נוגע לגבי אנשים שיהיו עויינים בתוך בתיהם עד למצב של רצח ממש, ואנחנו רואים זאת בעיתונים עם כל מיני כתבות מחרידות על אנשים שרוצחים את הוריהם, ילדיהם, וכד'.

• פני הדור כפני הכלב, הבן אינו מתבייש מאביו ועל מה יש לנו להשען על אבינו שבשמים

חז"ל צפו את הדור הזה כדור של כפירה נגד אלוקים, ולכן התחננו לפני הבורא יתברך שלא להגיע בגלגול בזמן הזה.

בשנת 1834 נולד רבינו חכם יוסף חיים (בן איש חי) בבגדאד ונפטר בשנת 1909. הוא היה מגדולי האחרונים, פוסק, מקובל, דרשן ומנהיג שחיבר ספרים רבים.

כשהוא נשאל לגבי סימנים לאחרית הימים, הוא טען שיש את כל הסימנים במסכת סוטה כפי שציינתי, אך הוסיף בזה ואמר:

"תדעו לכם, יבוא זמן שבנות ישראל ברחובות תלבשנה חצי כסות (ברחוב ילכו בחצי בגד) ובחורי ישראל ייהרגו בגללם, תדעו לכם - שהגאולה קרובה".

ואכן אנחנו שומעים על מקרים בהם בחורים רבים נהרגים בגלל שאומרים מילה לא במקום לבחורה שיש לה חבר, ומקרים נוספים בהם בחורים מתאבדים בעקבות קשיים עם בחורות ומגיעים למצבים לא נעימים וכד'.

ישנם עוד סימנים רבים לגבי הדור הנוכחי, ואפשר למצוא בהרחבה באתר הידברות.

נערך לאחרונה על ידי kfir4u2; 07-05-2010 בשעה 16:57.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,258 | הודעות: 8,197,851 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect