אני צריך קצת עזרה בדרכים לעורר רגש אצל הבחורה...
לא ממש הבנתי איך ומה צריך לעשות, אני מבקש דרכים/דוגמאות לאיך לעורר רגש
תודה.
אני צריך קצת עזרה בדרכים לעורר רגש אצל הבחורה...
לא ממש הבנתי איך ומה צריך לעשות, אני מבקש דרכים/דוגמאות לאיך לעורר רגש
תודה.
|
|
לא נכתוב לך פה שום דרכים ושום דוגמאות
כל הפורום הזה עוסק בנושא!
תקליק קצת [באמת עבודה קשה] ותעיין פשוט בכל הנושאים פה, מכל נושא פה תוכל ללמוד משהו
או כנס ללנקיה, הכי טוב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
בחורה עשויה מרגשות ואתה צודק,כדאי לעורר אצלה כמה שיותר רגשות גם חיוביים וגם שליליים.
אבל איך ? מה אתה עושה בשביל שהבחורה תחשוב עליך וסופת רגשות שלמה תתכולל בתוכה ? איך אתה מבדיל את עצמך משאר הגברים ויוצא משיכה בו זמנית ?
בשביל לעורר רגשות אצל בחורה אתה צריך לדבר איתה על רגשות ולגרום לה להיפתח אליך,לספר לך דברים אישיים ואינטימיים,כל מיני דברים שקרו לה עם רגשות חיוביים או שליליים...ואפילו ליצור רגשות בו במקום (למשל זה שיש לך חברים טובים שיעמדו לצידך לא משנה מה...זה גם מקום מעולה להכניס DHV'S ).
אבל לא כל בחורה תרצה להיפתח בפניך,הרי היא דיברה איתך בקושי 5-10 דקות ורוב הבחורות מאוד רגישות בקשר לדברים האלו.
יש הרבה שיטות,חלקם קשורות ל NLP וחלקם גם מסובכות באותה רמה...בנתיים אני אסביר לך שיטה מסויימת אחת וקלה כי זה רק תגובה לשאלה ולא דיון שלם.
אם אתה רוצה שהבחורה תיפתח בפניך,אחרי שכבר דיברתם הרבה ולקחת אותה איתך הצידה היא תרצה לעשות מה שאתה עושה (לא תמיד...אתה יכול לנסות לגעת בעצמך בעורך או לשנות תנוחת ישיבה ולראות אם היא מחכה אותך ) ולכן בשביל שהיא תיפתח אתה צריך להיפתח אליה קודם,תספר לה על משהו מביך או משהו מצחיק או כל רגש שאתה רוצה לעורר אצלה,ואחר כך תתעניין בה,תשאל אותה איזה דבר מביך או מצחיק קרה לה בזמן האחרון.
"חח כן זה היה קורע ! ..תספרי לי גם כן על הדבר הכי מצחיק שקרה לך...אבל תחשבי טוב ! אני רוצה משהו באמת קורע ! " תשתמש במילים ובטון דיבור בשביל ליצור אווירה של אותו רגש שאתה מנסה להעביר.
כדאי מאוד לקפוץ מרגש לרגש ולא להיתקע על רגש אחד מסויים,בעיקר כשמדובר ברגשות שליליים.
בהצלחה =]
כל בחורה יכולה ליפול לרגלייך, תלוי בזווית האגרוף ללסת....
הוא עוד עלול לקחת אתכם ברצינות.
המצב של קהילת הפיקאפ בארץ מספיק עלוב, רובם חושבים שדבר שלילי=שיט טסט כי זה מגניב לחשוב במושגים חדשים שלמדנו. ושבשביל בחורה יפה חייבים נגים.
אז אנלא אתפלא אם באמת הוא ישתמש ב"מכת הפתיחה ללסת". לפחות לסגור FC יהיה לו קל.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 07-06-2010 בשעה 01:57.
חחחחחחחחח מה קשור אגרוף למה שאני יתן אגרוף למישהי שאני נדלקתי עליה
תזכור גם לדבר ברגש נגיד שאתה מספר סיפור מצחיק תספר אותו בקול רם ועם רגש... מאוד חשוב...
עוד עצה:
דבר ברגשות, תשתמש בשורש של הרגשות.
אני מרגיש טוב, אני שמח\אשמח\שמחתי, אני שונא\אשנא\שנאתי.
אתה משתמש בעצם המילה של הרגש וזה מעלה בה רגשות. כמובן שבשיחה במחשב לא תהיה לזה כמעט השפעה, ובגלל זה כשאתה אומר דברים כאלה פנים מול פנים, אתה צריך שהטון שלך יהיה מתאים לרגש. כמו אם אתה רוצה להגיד "ארוך", אתה לא תגיד "ארוך", אתה תגיד "ארוווווך". אתה לא תגיד "קצצצצצר", אתה תגיד "קצר".