קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בקשר לdigimon rpg
    על ידי GigaMan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-08-2010, 15:20
  2. [שאלה] בקשר לכונן פלופי
    על ידי BuLLeT בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-03-2008, 18:47
  3. שאלה, בקשר ל- CS:S
    על ידי בני2 בפורום Counter Strike
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:03
  4. חח הייתי היום אצל דיאטן בקשר לתזונה עם אימון
    על ידי Moshe בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-03-2006, 16:09
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

בקשר ללעורר רגש אצל הבחורה...

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ברירת מחדל בקשר ללעורר רגש אצל הבחורה...

אני צריך קצת עזרה בדרכים לעורר רגש אצל הבחורה...
    לא ממש הבנתי איך ומה צריך לעשות, אני מבקש דרכים/דוגמאות לאיך לעורר רגש
    תודה.

2. קישורים ממומנים

לא נכתוב לך פה שום דרכים ושום דוגמאות

כל הפורום הזה עוסק בנושא!

תקליק קצת [באמת עבודה קשה] ותעיין פשוט בכל הנושאים פה, מכל נושא פה תוכל ללמוד משהו

או כנס ללנקיה, הכי טוב

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    לא נכתוב לך פה שום דרכים ושום דוגמאות

כל הפורום הזה עוסק בנושא!

תקליק קצת [באמת עבודה קשה] ותעיין פשוט בכל הנושאים פה, מכל נושא פה תוכל ללמוד משהו

או כנס ללנקיה, הכי טוב

למה נראה לך שלא נכנסתי ללינקייה וחפשתי? ואם יש לכם על קצה הלשון משהו לא יזיק לרשום כאן בתגובות...

משתמש מתחיל האוואטר של The-Legend
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    קשה באימונים קל בים

ריבים,כול מיני דברים שישאירו זכר

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

בחורה עשויה מרגשות ואתה צודק,כדאי לעורר אצלה כמה שיותר רגשות גם חיוביים וגם שליליים.
    אבל איך ? מה אתה עושה בשביל שהבחורה תחשוב עליך וסופת רגשות שלמה תתכולל בתוכה ? איך אתה מבדיל את עצמך משאר הגברים ויוצא משיכה בו זמנית ?

בשביל לעורר רגשות אצל בחורה אתה צריך לדבר איתה על רגשות ולגרום לה להיפתח אליך,לספר לך דברים אישיים ואינטימיים,כל מיני דברים שקרו לה עם רגשות חיוביים או שליליים...ואפילו ליצור רגשות בו במקום (למשל זה שיש לך חברים טובים שיעמדו לצידך לא משנה מה...זה גם מקום מעולה להכניס DHV'S ).

אבל לא כל בחורה תרצה להיפתח בפניך,הרי היא דיברה איתך בקושי 5-10 דקות ורוב הבחורות מאוד רגישות בקשר לדברים האלו.
    יש הרבה שיטות,חלקם קשורות ל NLP וחלקם גם מסובכות באותה רמה...בנתיים אני אסביר לך שיטה מסויימת אחת וקלה כי זה רק תגובה לשאלה ולא דיון שלם.
    אם אתה רוצה שהבחורה תיפתח בפניך,אחרי שכבר דיברתם הרבה ולקחת אותה איתך הצידה היא תרצה לעשות מה שאתה עושה (לא תמיד...אתה יכול לנסות לגעת בעצמך בעורך או לשנות תנוחת ישיבה ולראות אם היא מחכה אותך ) ולכן בשביל שהיא תיפתח אתה צריך להיפתח אליה קודם,תספר לה על משהו מביך או משהו מצחיק או כל רגש שאתה רוצה לעורר אצלה,ואחר כך תתעניין בה,תשאל אותה איזה דבר מביך או מצחיק קרה לה בזמן האחרון.
    "חח כן זה היה קורע ! ..תספרי לי גם כן על הדבר הכי מצחיק שקרה לך...אבל תחשבי טוב ! אני רוצה משהו באמת קורע ! " תשתמש במילים ובטון דיבור בשביל ליצור אווירה של אותו רגש שאתה מנסה להעביר.

כדאי מאוד לקפוץ מרגש לרגש ולא להיתקע על רגש אחד מסויים,בעיקר כשמדובר ברגשות שליליים.

בהצלחה =]

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    בחורה עשויה מרגשות ואתה צודק,כדאי לעורר אצלה כמה שיותר רגשות גם חיוביים וגם שליליים.
    אבל איך ? מה אתה עושה בשביל שהבחורה תחשוב עליך וסופת רגשות שלמה תתכולל בתוכה ? איך אתה מבדיל את עצמך משאר הגברים ויוצא משיכה בו זמנית ?

בשביל לעורר רגשות אצל בחורה אתה צריך לדבר איתה על רגשות ולגרום לה להיפתח אליך,לספר לך דברים אישיים ואינטימיים,כל מיני דברים שקרו לה עם רגשות חיוביים או שליליים...ואפילו ליצור רגשות בו במקום (למשל זה שיש לך חברים טובים שיעמדו לצידך לא משנה מה...זה גם מקום מעולה להכניס DHV'S ).

אבל לא כל בחורה תרצה להיפתח בפניך,הרי היא דיברה איתך בקושי 5-10 דקות ורוב הבחורות מאוד רגישות בקשר לדברים האלו.
    יש הרבה שיטות,חלקם קשורות ל NLP וחלקם גם מסובכות באותה רמה...בנתיים אני אסביר לך שיטה מסויימת אחת וקלה כי זה רק תגובה לשאלה ולא דיון שלם.
    אם אתה רוצה שהבחורה תיפתח בפניך,אחרי שכבר דיברתם הרבה ולקחת אותה איתך הצידה היא תרצה לעשות מה שאתה עושה (לא תמיד...אתה יכול לנסות לגעת בעצמך בעורך או לשנות תנוחת ישיבה ולראות אם היא מחכה אותך ) ולכן בשביל שהיא תיפתח אתה צריך להיפתח אליה קודם,תספר לה על משהו מביך או משהו מצחיק או כל רגש שאתה רוצה לעורר אצלה,ואחר כך תתעניין בה,תשאל אותה איזה דבר מביך או מצחיק קרה לה בזמן האחרון.
    "חח כן זה היה קורע ! ..תספרי לי גם כן על הדבר הכי מצחיק שקרה לך...אבל תחשבי טוב ! אני רוצה משהו באמת קורע ! " תשתמש במילים ובטון דיבור בשביל ליצור אווירה של אותו רגש שאתה מנסה להעביר.

כדאי מאוד לקפוץ מרגש לרגש ולא להיתקע על רגש אחד מסויים,בעיקר כשמדובר ברגשות שליליים.

בהצלחה =]

אחי תודה רבה חבל שלא כל התגובות כאן הן כמו שלך

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

בכיף אחי =]
    אני רק מקווה שתלמד ותעשה עם זה משהו במקום סתם להתפעל ולומר תודה.

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

ציטוט נכתב במקור על ידי adamthe צפיה בהודעה
    אני צריך קצת עזרה בדרכים לעורר רגש אצל הבחורה...
    לא ממש הבנתי איך ומה צריך לעשות, אני מבקש דרכים/דוגמאות לאיך לעורר רגש
    תודה.
    לעורר רגש זאת לא בעיה: תן לה אגרוף לפרצוף, היא תרגיש את זה.
    מכאן והלאה היא תרגיש כעס, סלידה ואולי גם פחד ממך. עוררת 3 רגשות בפעולה אחת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Kutaly צפיה בהודעה
    לעורר רגש זאת לא בעיה: תן לה אגרוף לפרצוף, היא תרגיש את זה.
    מכאן והלאה היא תרגיש כעס, סלידה ואולי גם פחד ממך. עוררת 3 רגשות בפעולה אחת.
    גאון.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

כל בחורה יכולה ליפול לרגלייך, תלוי בזווית האגרוף ללסת....

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

הוא עוד עלול לקחת אתכם ברצינות.

המצב של קהילת הפיקאפ בארץ מספיק עלוב, רובם חושבים שדבר שלילי=שיט טסט כי זה מגניב לחשוב במושגים חדשים שלמדנו. ושבשביל בחורה יפה חייבים נגים.

אז אנלא אתפלא אם באמת הוא ישתמש ב"מכת הפתיחה ללסת". לפחות לסגור FC יהיה לו קל.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 07-06-2010 בשעה 01:57.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

חחחחחחחחח מה קשור אגרוף למה שאני יתן אגרוף למישהי שאני נדלקתי עליה
    תזכור גם לדבר ברגש נגיד שאתה מספר סיפור מצחיק תספר אותו בקול רם ועם רגש... מאוד חשוב...

עוד עצה:
    דבר ברגשות, תשתמש בשורש של הרגשות.
    אני מרגיש טוב, אני שמח\אשמח\שמחתי, אני שונא\אשנא\שנאתי.
    אתה משתמש בעצם המילה של הרגש וזה מעלה בה רגשות. כמובן שבשיחה במחשב לא תהיה לזה כמעט השפעה, ובגלל זה כשאתה אומר דברים כאלה פנים מול פנים, אתה צריך שהטון שלך יהיה מתאים לרגש. כמו אם אתה רוצה להגיד "ארוך", אתה לא תגיד "ארוך", אתה תגיד "ארוווווך". אתה לא תגיד "קצצצצצר", אתה תגיד "קצר".

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי tompouce9 צפיה בהודעה
    עוד עצה:
    דבר ברגשות, תשתמש בשורש של הרגשות.
    אני מרגיש טוב, אני שמח\אשמח\שמחתי, אני שונא\אשנא\שנאתי.
    אתה משתמש בעצם המילה של הרגש וזה מעלה בה רגשות. כמובן שבשיחה במחשב לא תהיה לזה כמעט השפעה, ובגלל זה כשאתה אומר דברים כאלה פנים מול פנים, אתה צריך שהטון שלך יהיה מתאים לרגש. כמו אם אתה רוצה להגיד "ארוך", אתה לא תגיד "ארוך", אתה תגיד "ארוווווך". אתה לא תגיד "קצצצצצר", אתה תגיד "קצר".

תודה רבה על העצה....
    ואתם לא מבינים&%$$^# באתי לילדה שאני רוצה נתתי לה איגרוף בלסת והיא באמת נפלה לרגלי! זה ממש עבד......

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה

בהצלחה =]
    בדיוק,
    לפי דעתי סנופקין ענה לך על השאלה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect