היום כבר יצא לי כמה פעמים שאני פותח סט עם שאלת דעה ואני מזרים את זה חצי דקה, דקה גג ואז אין לי איך להמשיך
בקיצור למי שמבין אני לא יודע איך להזרים את השיחה ל A2 ואם מישהו יכול להביא לי כמה דרכים להמשך השיחה מאוד יעזור לי
היום כבר יצא לי כמה פעמים שאני פותח סט עם שאלת דעה ואני מזרים את זה חצי דקה, דקה גג ואז אין לי איך להמשיך
בקיצור למי שמבין אני לא יודע איך להזרים את השיחה ל A2 ואם מישהו יכול להביא לי כמה דרכים להמשך השיחה מאוד יעזור לי
|
|
A2 זה השלב שאתה צריך לקבל בו IOI, וכדי שזה יקרה אתה צריך לתת לטארגט נאגים בדרך כלל..
פתחו כבר מאמרים ונושאים בנוגע למה שאתה מחפש..... "מה להגיד כשאין מה להגיד" ודברים בסגנון.....
בכל מקרה, התחלת עם פתיח דעה, כשהן סיימו לענות לך על התשובה (כמובן אחרי שציינת שאתה יכול להשאר רק כמה שניות) , תעשה באדי-רוקינג, משם "אה כן, בלה בלה בלה" או "הי דרך אגב בלה בלה בלה"
You Miss 100% Of The Shots You Don't take.
בעיה מוכרת 2 דרכים שאני מכיר -
1. תכין מעבר מראש. זה אומר לפחות עוד 2 רוטינות או רוטינה שמובילה לנושא שיחה שנוח לך לדבר עליו.
2. אל תפתח עם פתיחים מוכנים מראש, יותר קשה להמשיך "מהראש" אחרי שפותחים איתם. תסתכל ותגיד משהו על הסיטואציה.
קשה לך עם שאלת דעה? תעבור לפתיח ישר.
תנסה לפתוח עם יותר רוטינות "מהראש" בשביל ששיחה לא תתקע לך.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
כמו שאתה יודע A2 זה הקטע שאתה מתחיל ליצור משיכה.
פתחת פתיח דעה,אתה יכול לרדת על הדעה של המטרה שלך "בהתחלה לא חשבתי שאת מהבחורות שיגידו X ,איזו מאכזבת ...לפחות את יודעת לבשל, נכון ? " הכי בקלילות והכי בצחוק ובכיף ,התשובה שלה לא אמורה להיות "מי אתה חושב שאתה בכלל" אלא חיוך או אפילו צחוק.
שים לב שגם שינית ככה נושא שיחה ועכשיו אתם מדברים על בישול ועל מעמד האישה.
אני לא יודע מה איתכם
אבל לי זה בא טבעי
דווקא על המדריך הזה פחות שמתי דגש
ובכל זאת הולך לי טוב
בשיחות כאלה, הכוונה כימעט
שאין קטיעות
תמיד יש דיבור ריף ביני לבין הבחורה![]()
נערך לאחרונה על ידי DRAGONZX; 02-07-2010 בשעה 06:03.
תודה לכל מי שעזר ובקר לפרק הזה Transition אם מישהו יכול להביא לינק מאוד יעזור לי