החלטתי להביא לכאן את המדריך הזה מכיוון שאני רואה לאחרונה הרבה ילדים בפורום שקשה להם מבחינת ביטחון עצמי.
Demonic Confidence היא שיטה שבנויה מ21 ימים ו21 משימות לשיפור הביטחון העצמי,
התוכנה בעצם הולכת מהקל אל הקשה מרק לשאול מה השעה ועד לקבוע דייט.
תרגום של כל המשימות לסמן יום יום כדי לראות את המשימה, לא להסתכל במשימה של מחר!:
יום 1 :
לגשת ל30 נשים ולשאול אותם מה השעה
יום 2:
לגשת ל30 נשים ולשאול אותם מה השעה כשיש לך פלאפון או שעון ביד.
יום 3:
לגשת ל30 נשים ולשאול אותם מה השעה כשיש לך פלאפון או שעון ביד. אך הפעם להבליט אותו.
יום 4:
לגשת ל30 נשים ולשאול אותם איך להגיעה למקום מסוים.
יום 5:
לגשת ל30 נשים ולתת להן מחמאה על פריט לבוש
יום 6:
לגשת ל30 נשים ולשאול מה השעה בזמן שאתה מדמיין בראש שהן הולכות לעשות משהו רע כמו לירוק עלי או לקלל אותך
יום 7:
לגשת ל30 נשים ולשאול זמן/מקום בזמן שאתה מדמיין כי הם הולכים לקרוע את הבגדים שלך ולהתחיל לזיין אותך על המקום
יום 8:
לגשת ל30 נשים ולשאול זמן/מקום בזמן שאתה מתרגש ומפחד.
יום 9:
לא לגשת לאף אישה, לשמור על רמת מיניות נמוכה כל היום (כן כן לא לתת ביד כל היום) ולשבת במקום אם HBS לפחות חצי שעה בלי לחשוב שם מחשבות מיניות.
יום 10:
לגשת ל30 נשים, לשאול אותם על השעה/מקום בלי לחשוב על שום דבר מיני במשך כל היום.(כן גם היום לא נותנים ביד)
יום 11:
יום חופש, אין לכם משימות ביום הזה, יש לכם קצאת חופש לעצמכם
יום 12:
לראות סרת פורנו במשך 30 דק' תוך כדי שמירה על רמת המיניות במצב נמוך לאורך כל היום (גם היום, רואים פורנו ולא נותנים ביד!)
יום 13:
שמור על רמת המיניות נמוכה גם כאשר אתה נמשך מינית למישהי. גש ל15 נשים ותן להם מחמאה לא מינית, לאחר מכן גש ל15 נשים ותן להם מחמאה מינית.
יום 14:
גש ל30 נשים, ובקש מהם לצאת לשתות קפה מתישהו, תנסה לקחת מהם מספר פאלפון. אם הם נותנות לך אותו תמחק אותו!
יום 15:
לפתוח כמו במשימה של יום 14, רק שפה המטרה זה לא לגשת ל30 נשים אלה לקבוע דייט 1 באותו רגע (לא לקבוע לעתיד) או לקחת 30 מספרים. הראשון שתצליחו מהשניים.
יום 16:
רשום לך בראש את הפחדים/התירוצים הכי גדולים שלך לגשת לנשים, גש ל30 נשים ושאל אותם אם התירוץ/הפחד הזה אמיתי. בסיבוב האחרון תוסיף "בסדר, את רוצה לצאת איתי השבוע?" ותנסה לקחת מספר
יום 17:
גש ל30 נשים, תגיד להם שהם מאוד מושכות/יפות ותשאל אותם אם הם רוצות לצאת לכוס קפה מתישהו
יום 18:
עבודת כתיבה. כתוב רשימה של כל היתרונות שיש לך באופן תת-מודע מבלי להשתנות (להימנע מהלא ידוע, להתפס כ"נחמד" וכו..). מצא דרך להמשיך לקבל את היתרונות האלו תוך כדי שינוי לאדם בטוח ומיני. אם זה לא אפשרי, כתוב מדוע ה"יתרון" הזה הוא בעצם חיסרון.
יום 19:
גש ל30 נשים ותגיד להם "את נראית נורא מושכת, אני יודע שזה נשמע חצוף אז תרגישי חופשי לתת לי סטירה או משהו, אבל בא לך לבוא איתי הביתה?"
יום 20:
היום המשימה שלך זה לשכב בנוח ולחשוב על כל השינויים שעברתה בשבועות האחרונים. תרגיש את השינויים. תרגיש שוב את כל הרגעים שהיו לך. תנסה לחבות הכל מחדש ותעבור את הריגוש הזה ותעצים אותו עד שתתחיל לבכות.
יום 21 (אחרון!):
A round-up of Demonic Confidence
*** קרדיטים: לי שהבאתי את זה, + כל התרגום נלקח מBilleR מפורום אחר אז הקרדיט מגיע גם לו. ***
תגובות של אנשים בתהליך :
"יותר מדי חוויות...לא יכול לספר את הכל במכה..."
"כל מה שלמדתי ב21 ימים האלה, כל הדברים שעשיתי, שהפתיעו אותי כל פעם מחדש.."
"כל השעות שהשקעתי בזה שוות את המאמץ"
התוכנית הזאת טובה כמו שכולם חושבים שהיא...והיא קלה וכיפית!"
"אם התחלתם, אל תוותרו. זה ישנה לכם את החיים."
"אני כבר ביום השביעי ואני מתחיל עם בנות כל היום בכל מקום.."
"אם אתה באמת תשקיע ותעשה הכל כמו שכתוב אז זה שווה רצח!"
יום טוב ובהצלחה לכם =]
נ.ב = מנהל?, לינקייה?

ציטוט ההודעה