טוב אני בן אדם שמאוד אוהב כפות רגליים של בחורות, ותמיד חיכיתי ליום הזה שאוכל להחזיק כפות רגליים מטופחות של בחורה, ולנשק וללקק אותן בלי סוף..
עוד חודש אני בן 18, ואז אני אוכל לממש את זה. אבל יש לי בעיה שבגללה בעיקר פתחתי את האשכול.
הבעיה היא שמרוב שלא יכולתי לחכות עד שאהיה בן 18, חשבתי לעצמי שאלקק לעצמי את כפות הרגליים כדי לראות איך זה. נכנסתי למקלחת, שטפתי אותן, שמתי גרביים כדי שיהיה איזה ריח ברגל, אחרי כמה דקות הורדתי את הגרביים, ונישקתי וליקקתי 2 דקות את כפות הרגליים שלי.
האמת היא שלא הרגשתי ממש כלום, כאילו זה לא מחרמן אותי בכלל, כאילו אין לזה איזשהו הנאה או טעם כשאני מלקק ומנשק.
עכשיו חשבתי לעצמי שאולי שזה בגלל הכפות רגליים שלי אז אני לא נהנה ולא מרגיש כלום כמו שאני באמת יהנה אם אלקק לבחורה את הכפות רגליים המטופחות שלה. עכשיו אני לא יודע אם כשאלקק לבחורה אני ארגיש אותו דבר כשאני מלקק לעצמי, או שאני ארגיש אחרת והרבה יותר הנאה.
מישהו פה פעם ליקק לבחורה עם כפות רגליים מטופחות? ואיך הוא הרגיש עם זה? הוא נהנה? כי כשילקקתי לעצמי פשוט לא הרגשתי כלום ואני מה זה מבואס שאני לא בטוח אם כדאי ללכת ולנסות..אבל רוב הסיכויים שזה בגלל שאני מלקק לעצמי זה לא מהנה בכלל, ואם אני אלקק לבחורה אני אהנה פי 10, אבל אולי זה יהיה כמו שליקקתי לי ואני לא ארגיש כלום? מישהו יודע מה לענות לי על זה?

לשעבר.