קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 07-11-2010, 18:20
  2. תספרו דברים מפחידים שקראו לכם
    על ידי ofir22221 בפורום דיבורים
    תגובות: 40
    הודעה אחרונה: 06-09-2009, 22:05
  3. דיון|המקרים הכי מעניינים שקרו לכם.
    על ידי grass בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 24-11-2008, 08:21
  4. [דיון]דברים מצחיקים שקרו היום בכדורגל
    על ידי imtnt בפורום כדורגל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-12-2007, 19:50
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-10-2007, 09:53
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 6 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 87

[דיון] דברים מפחידים שקרו לכם. *לא מומלץ לכאלה שמפחדים.* , (הדיון שוחזר :P) - עמוד 2

משתמשת כבוד האוואטר של Gaya
    לייקים
    149
    נקודות
    457

ציטוט נכתב במקור על ידי WOOOOOOW צפיה בהודעה
    אפשר גם להיות דתי בשקט

כשהייתי בן 8 ימים מלא אנשים ראו איך שחותכים לי את איבר המין.
    שמע עזוב את הדת עכשיו.. בוא נדבר תכלס. מה זה הזלזול הזה? לא מאמין? אל תאמין אף אחד לא חייב אותך.. אבל אתם יודעים.. לא חייב לעשות את זה בצורה כזאת.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ירין
    לייקים
    8
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    איש

פעם אחת שמתי מוזיקה מפחידה לבת דודה שלי (היא בכיתה א') ותוך כדי המוזיקה התקשרתי לבדיקה בסקייפ ואז זה אמר לי שזה לא זמין ואז נפלו לי הביצים מרוב פחד
    קליפ שהכנתי, לביטלס

לכל המאמינים כאן, אף אחד לא בא לפגוע בכם אז די עם הפרנויה המטומטמת OK? הייתי מאמין אז באותה תקופה עוד פחדתי מאלוהים, אז החלטתי להראות לעצמי שהוא לא קיים, הוכחתי את זה לעצמי וזו הייתה הדרך, ולכל מי שאמר שאני אהיה אתאיסט בשקט? לא יקרה, אני לא אסתיר את הדעות שלי בגלל חבורה שחיה בימי הביניים, לא יקרה.......

זה כמו שאני אגיד לכם, אל תשתמשו ב "בסד" כי זה מעליב אותי- אתם תפסיקו? לא. אין שום בעיה עם אתאיזם\אתאיסטים- לא צריך להסתתר ובטח שלא להתבייש..........
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 05-12-2010 בשעה 19:11.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

אם אין לכם מיקרה מפחיד אל תגיבו.
    באלכם לדבר על אמונה ודת ? יש לזה פורום מיועד.

לעיניין.

אני הייתי באיזה מסיבה בחופש הגדול לפני שנה וחזרתי עם חברים באיזה 2 בלילה.
    יש מין שלב כזה שהם הולכים בכיוון אחד ואני לכיוון אחר לגמרי.
    הלכתי וזה..
    הייתי איזה 50 מטר מהבית שלי, פיתאום ניגש אליי איזה זקן ב2 בלילה שואל אם אני יכול לעזור לו במשהו בבית שלו.
    תכלס אחרי מה שרואים בחדשות וזה היה באלי לברוח משם בטיל.
    אבל אמרתי, מיסכן ניראה בן איזה 60 - 70 אמרתי סבבה נעזור לו.
    עלינו לדירה שלו וזה..
    שאל אותי אם אני רוצה לשתות אמרתי לא תודה.
    הוא ביקש ממני להפעיל לו ת'טלוויזיה כי הוא לא הצליח..
    ת'אמת התחלתי להרגיש לא בנוווחח..
    תפתי איזה 2 דקות שהוא הלך רגע לאיזה חדר יצאתי ועפתי משם..
    היה דיי מפחיד להיות בסיטואציה כזאת

לשעבר 'Like

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1

ישבתי עם חבר ליד מקום כזה שיש שם שירותים וליד השירותים היה כיסא.
    אנחנו יושבים איזה שעה ואז בא עוד חבר ואחרי 5 דקות שהוא בא הוא הלך לקחת משם את הכיסא (ממש 2 מטר מאיתנו)
    אחרי 2 שניות הוא רץ כזה לכיוון שלנו כולו מבוהל הוא עושה "מישהו פתח ת'דלת של השירותיםםםם" ואנחנו התחלנו לצחוק עליו
    ופתאום קולטים תאילנדי יוצא משם עם תיק!!! וישבנו שם יותר משעה והוא לא עשה כלום!!!

חחחחחחח זה היה דבר אחד המצחיקים והמלחיצים!

משתמש מכור האוואטר של Lisahy
    שם פרטי
    לישי
    לייקים
    38
    נקודות
    881
    משפט מחץ
    טוב למות בעד ארצנו

קמתי באמצע הלילה, הייתי חייב להשתין, הייתי עם עיניים ממש עצומות והלכתי לאט לאט לשירותים, ראוי לציין שכל הבית היה חשוך ושקט כולם יישנו, הגעתי לשירותים הורדתי את התחתונים כדי להשתין והדלקתי את האור - ואז ראיתי לנגד עיני משהו ענק! והתעלפתי, זה היה פשוט מפחיד ואני לא זוכר יותר כלום =-O

משתמש כבוד האוואטר של -OmeR-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    47
    נקודות
    874
    פוסטים בבלוג
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    לכל המאמינים כאן, אף אחד לא בא לפגוע בכם אז די עם הפרנויה המטומטמת OK? הייתי מאמין אז באותה תקופה עוד פחדתי מאלוהים, אז החלטתי להראות לעצמי שהוא לא קיים, הוכחתי את זה לעצמי וזו הייתה הדרך, ולכל מי שאמר שאני אהיה אתאיסט בשקט? לא יקרה, אני לא אסתיר את הדעות שלי בגלל חבורה שחיה בימי הביניים, לא יקרה.......

זה כמו שאני אגיד לכם, אל תשתמשו ב "בסד" כי זה מעליב אותי- אתם תפסיקו? לא. אין שום בעיה עם אתאיזם\אתאיסטים- לא צריך להסתתר ובטח שלא להתבייש..........
    אני עוקב כבר הרבה זמן אחרי התגובות שלך ואני מאוד ישמח אם תענה לי בן כמה אתה?

תקצירי ספורט מהארץ ומהעולם בלעדי לאטרף:

ציטוט נכתב במקור על ידי -OmeR- צפיה בהודעה
    יאי, מעריץ , וסתם שאלה: למה זה משנה XD
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    עומר
    לייקים
    47
    נקודות
    874
    פוסטים בבלוג
    5

יאי, מעריץ , וסתם שאלה: למה זה משנה XD
    חח לא עניין של מעריץ קשה פשוט להתעלם מהדעות הנחרצות שלך בעניין. זה משנה לי כי אם אתה ילד בגיל 14-18 טווח גילאים כזה אני חושב שהדעה שלך היא יותר מידי נוקבת ונחרצת יחסית לגיל. אנשים בגיל 30 לא יודעים בכלל במה הם מאמינים אז על אחת כמה וכמה בני נוער בגיל הזה. אני לא מאמין ואף בטוח שאתה לא מאמין באופן מלא למה שאתה אומר כי עוד לא עברת מספיק בחיים שלך כדי להבין תדברים האלה. אולי גדלת בבית שככה החינוך היה לאופי חילוני אבל זה לא אומר שאתה צריך להיות כל כך קיצוני בעניין הזה. יש גם דוגמא הפוכה כמובן.. דתי שנולד בבית חרדי לכל דבר וחזר בשאלה לא חסר כאלה דברים... אבל כבר בגיל כזה לקבוע כאלה דעות נחרצות אני לא מאמין שאתה מאמין בזה בכלל. דרך אגב אני לא בא לחנך אותך או להטיף לך מוסר על הדרך שבה בחרת... אבל תדע שבחיים לא הכול זה שחור ולבן
    נערך לאחרונה על ידי -OmeR-; 05-12-2010 בשעה 20:40.

משתמש כבוד
    MHFC 1913
    האוואטר של -Max-
    לייקים
    503
    נקודות
    6,557

סיפרתי כבר באשכול הקודם שפתאום התחילה לזוז לי הכוס באמצע השולחן.

מורחקים
    לייקים
    1
    נקודות
    1

סטוקר WTF

חח לא עניין של מעריץ קשה פשוט להתעלם מהדעות הנחרצות שלך בעניין. זה משנה לי כי אם אתה ילד בגיל 14-18 טווח גילאים כזה אני חושב שהדעה שלך היא יותר מידי נוקבת ונחרצת יחסית לגיל. אנשים בגיל 30 לא יודעים בכלל במה הם מאמינים אז על אחת כמה וכמה בני נוער בגיל הזה. אני לא מאמין ואף בטוח שאתה לא מאמין באופן מלא למה שאתה אומר כי עוד לא עברת מספיק בחיים שלך כדי להבין תדברים האלה. אולי גדלת בבית שככה החינוך היה לאופי חילוני אבל זה לא אומר שאתה צריך להיות כל כך קיצוני בעניין הזה. יש גם דוגמא הפוכה כמובן.. דתי שנולד בבית חרדי לכל דבר וחזר בשאלה לא חסר כאלה דברים... אבל כבר בגיל כזה לקבוע כאלה דעות נחרצות אני לא מאמין שאתה מאמין בזה בכלל. דרך אגב אני לא בא לחנך אותך או להטיף לך מוסר על הדרך שבה בחרת... אבל תדע שבחיים לא הכול זה שחור ולבן
    כן, בין הגילאים 14-18, וטעית- יש לי המון ריבים בבית בגלל השקפת העולם שלי- אני פשוט מתעלם, ואני עובד עם הוכחות והיגיון, תספק לי את שני אלה ואני גם אהיה חרדי ואלמד בישיבה, אבל כל עוד אומרים לי: תאמין וזהו- זה דבר שפשוט לא יקרה, וגם ההוכחות כביכול של הדת מגוחכות בדיוק כמו סיפורי התנ"ך המופרכים, אף אדם עם טיפת היגיון לא יכול להאמין בסיפורי אלף לילה ולילה שיש שם, שלא לדבר על כל הפרדוקסים שאלוהים מכיל בתוכו......... אני רוצה הוכחה חותכת- עד אז אני אתאיסט ואלוהים יכול לקפוץ לי, לא בא לו להתגלות? שלא יתגלה, תאמין לי אני אחיה..........
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    עומר
    לייקים
    47
    נקודות
    874
    פוסטים בבלוג
    5

כן, בין הגילאים 14-18, וטעית- יש לי המון ריבים בבית בגלל השקפת העולם שלי- אני פשוט מתעלם, ואני עובד עם הוכחות והיגיון, תספק לי את שני אלה ואני גם אהיה חרדי ואלמד בישיבה, אבל כל עוד אומרים לי: תאמין וזהו- זה דבר שפשוט לא יקרה, וגם ההוכחות כביכול של הדת מגוחכות בדיוק כמו סיפורי התנ"ך המופרכים, אף אדם עם טיפת היגיון לא יכול להאמין בסיפורי אלף לילה ולילה שיש שם, שלא לדבר על כל הפרדוקסים שאלוהים מכיל בתוכו......... אני רוצה הוכחה חותכת- עד אז אני אתאיסט ואלוהים יכול לקפוץ לי, לא בא לו להתגלות? שלא יתגלה, תאמין לי אני אחיה..........
    לא כל החיים זה לחפש הוכחות יש הרבה דברים שעושים ביום יום ואף אחד לא מצא שום הוכחה שזה נכון אבל בכל זאת אנשים מאמינים בזה. וזאת מילת המפתח מאמינים אחי. אני לא דתי לא באתי מבית דתי אין לי שום קשר לדת אבל מה אני הולך כל יום שישי לבית כנסת. מידי יום אנחנו עושים כל כך הרבה דברים חומרים שאנחנו נהנים מהם הנאה רגעית או אפילו לאורך טווח. אוטו חדש, בית חדש, אוכלים במסעדה ועוד דברים, אבל האם פעם חשבת מה אתה עושה בשביל הנשמה? משהו שהוא לא חומרי שאין בו שום גמול אישי שאתה מקבל באותה רגע? זה מבחינתי הבית כנסת ביום שישי נטו לנשמה אני לא מרוויח כלום ולא מפסיד כלום אני רק הולך לשם כי אני מאמין בזה שמידי פעם צריך לעשות משהו שהוא לא חומרי משהו לנשמה.

לא כל החיים זה לחפש הוכחות יש הרבה דברים שעושים ביום יום ואף אחד לא מצא שום הוכחה שזה נכון אבל בכל זאת אנשים מאמינים בזה. וזאת מילת המפתח מאמינים אחי. אני לא דתי לא באתי מבית דתי אין לי שום קשר לדת אבל מה אני הולך כל יום שישי לבית כנסת. מידי יום אנחנו עושים כל כך הרבה דברים חומרים שאנחנו נהנים מהם הנאה רגעית או אפילו לאורך טווח. אוטו חדש, בית חדש, אוכלים במסעדה ועוד דברים, אבל האם פעם חשבת מה אתה עושה בשביל הנשמה? משהו שהוא לא חומרי שאין בו שום גמול אישי שאתה מקבל באותה רגע? זה מבחינתי הבית כנסת ביום שישי נטו לנשמה אני לא מרוויח כלום ולא מפסיד כלום אני רק הולך לשם כי אני מאמין בזה שמידי פעם צריך לעשות משהו שהוא לא חומרי משהו לנשמה.
    קודם כל אתה תוכיח לי שיש נשמה- אחר כך אני אגיד לך מה אני עושה בעניין הזה, ואם אתה לא רוצה הוכחות- למה אתה לא מאמין לג'וג'ו שבתחתית הים או למפלצת הספגטי המעופפת? גם הם נכונים בדיוק כמו יהוה........
    סטפן רוברטס

Come Out

שם פרטי
    עומר
    לייקים
    47
    נקודות
    874
    פוסטים בבלוג
    5

קודם כל אתה תוכיח לי שיש נשמה- אחר כך אני אגיד לך מה אני עושה בעניין הזה, ואם אתה לא רוצה הוכחות- למה אתה לא מאמין לג'וג'ו שבתחתית הים או למפלצת הספגטי המעופפת? גם הם נכונים בדיוק כמו יהוה........
    שוב חוזרים לעניין ההוכחה אחי, כמו שאמרתי לא כל דבר בחיים מגיעה עם הוכחה הדבר היחיד שבטוח זה המוות שום דבר אחר לא בטוח... אז לפעמיים צריך להפסיק לחפש הוכחות ולהאמין במשהו, אם אתה לא מאמין זה כבר משהו אחר בכיף, אל תאמין זאת האמת שלך הדרך שלך מי אני שיגיד שהיא לא נכונה? איש באמונתו יחיה. הבעיה שבגללה רציתי לכתוב לך היא לא להטיף לך מה טוב מה לא טוב (שוב עניין השחור והלבן) אלה שבחיים לא צריך להיות בדעה כל כך נחרצת על משהו..

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,234 | הודעות: 8,173,821 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect