|
|
פעם אחת שמתי מוזיקה מפחידה לבת דודה שלי (היא בכיתה א') ותוך כדי המוזיקה התקשרתי לבדיקה בסקייפ ואז זה אמר לי שזה לא זמין ואז נפלו לי הביצים מרוב פחד
לכל המאמינים כאן, אף אחד לא בא לפגוע בכם אז די עם הפרנויה המטומטמת OK? הייתי מאמין אז באותה תקופה עוד פחדתי מאלוהים, אז החלטתי להראות לעצמי שהוא לא קיים, הוכחתי את זה לעצמי וזו הייתה הדרך, ולכל מי שאמר שאני אהיה אתאיסט בשקט? לא יקרה, אני לא אסתיר את הדעות שלי בגלל חבורה שחיה בימי הביניים, לא יקרה.......
זה כמו שאני אגיד לכם, אל תשתמשו ב "בסד" כי זה מעליב אותי- אתם תפסיקו? לא. אין שום בעיה עם אתאיזם\אתאיסטים- לא צריך להסתתר ובטח שלא להתבייש..........
נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 05-12-2010 בשעה 19:11.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
אם אין לכם מיקרה מפחיד אל תגיבו.
באלכם לדבר על אמונה ודת ? יש לזה פורום מיועד.
לעיניין.
אני הייתי באיזה מסיבה בחופש הגדול לפני שנה וחזרתי עם חברים באיזה 2 בלילה.
יש מין שלב כזה שהם הולכים בכיוון אחד ואני לכיוון אחר לגמרי.
הלכתי וזה..
הייתי איזה 50 מטר מהבית שלי, פיתאום ניגש אליי איזה זקן ב2 בלילה שואל אם אני יכול לעזור לו במשהו בבית שלו.
תכלס אחרי מה שרואים בחדשות וזה היה באלי לברוח משם בטיל.
אבל אמרתי, מיסכן ניראה בן איזה 60 - 70 אמרתי סבבה נעזור לו.
עלינו לדירה שלו וזה..
שאל אותי אם אני רוצה לשתות אמרתי לא תודה.
הוא ביקש ממני להפעיל לו ת'טלוויזיה כי הוא לא הצליח..
ת'אמת התחלתי להרגיש לא בנוווחח..
תפתי איזה 2 דקות שהוא הלך רגע לאיזה חדר יצאתי ועפתי משם..
היה דיי מפחיד להיות בסיטואציה כזאת![]()
לשעבר 'Like
ישבתי עם חבר ליד מקום כזה שיש שם שירותים וליד השירותים היה כיסא.
אנחנו יושבים איזה שעה ואז בא עוד חבר ואחרי 5 דקות שהוא בא הוא הלך לקחת משם את הכיסא (ממש 2 מטר מאיתנו)
אחרי 2 שניות הוא רץ כזה לכיוון שלנו כולו מבוהל הוא עושה "מישהו פתח ת'דלת של השירותיםםםם" ואנחנו התחלנו לצחוק עליו
ופתאום קולטים תאילנדי יוצא משם עם תיק!!! וישבנו שם יותר משעה והוא לא עשה כלום!!!
חחחחחחח זה היה דבר אחד המצחיקים והמלחיצים!
חח לא עניין של מעריץ קשה פשוט להתעלם מהדעות הנחרצות שלך בעניין. זה משנה לי כי אם אתה ילד בגיל 14-18 טווח גילאים כזה אני חושב שהדעה שלך היא יותר מידי נוקבת ונחרצת יחסית לגיל. אנשים בגיל 30 לא יודעים בכלל במה הם מאמינים אז על אחת כמה וכמה בני נוער בגיל הזה. אני לא מאמין ואף בטוח שאתה לא מאמין באופן מלא למה שאתה אומר כי עוד לא עברת מספיק בחיים שלך כדי להבין תדברים האלה. אולי גדלת בבית שככה החינוך היה לאופי חילוני אבל זה לא אומר שאתה צריך להיות כל כך קיצוני בעניין הזה. יש גם דוגמא הפוכה כמובן.. דתי שנולד בבית חרדי לכל דבר וחזר בשאלה לא חסר כאלה דברים... אבל כבר בגיל כזה לקבוע כאלה דעות נחרצות אני לא מאמין שאתה מאמין בזה בכלל. דרך אגב אני לא בא לחנך אותך או להטיף לך מוסר על הדרך שבה בחרת... אבל תדע שבחיים לא הכול זה שחור ולבן
נערך לאחרונה על ידי -OmeR-; 05-12-2010 בשעה 20:40.
כן, בין הגילאים 14-18, וטעית- יש לי המון ריבים בבית בגלל השקפת העולם שלי- אני פשוט מתעלם, ואני עובד עם הוכחות והיגיון, תספק לי את שני אלה ואני גם אהיה חרדי ואלמד בישיבה, אבל כל עוד אומרים לי: תאמין וזהו- זה דבר שפשוט לא יקרה, וגם ההוכחות כביכול של הדת מגוחכות בדיוק כמו סיפורי התנ"ך המופרכים, אף אדם עם טיפת היגיון לא יכול להאמין בסיפורי אלף לילה ולילה שיש שם, שלא לדבר על כל הפרדוקסים שאלוהים מכיל בתוכו......... אני רוצה הוכחה חותכת- עד אז אני אתאיסט ואלוהים יכול לקפוץ לי, לא בא לו להתגלות? שלא יתגלה, תאמין לי אני אחיה..........
סטפן רוברטס
Come Out
לא כל החיים זה לחפש הוכחות יש הרבה דברים שעושים ביום יום ואף אחד לא מצא שום הוכחה שזה נכון אבל בכל זאת אנשים מאמינים בזה. וזאת מילת המפתח מאמינים אחי. אני לא דתי לא באתי מבית דתי אין לי שום קשר לדת אבל מה אני הולך כל יום שישי לבית כנסת. מידי יום אנחנו עושים כל כך הרבה דברים חומרים שאנחנו נהנים מהם הנאה רגעית או אפילו לאורך טווח. אוטו חדש, בית חדש, אוכלים במסעדה ועוד דברים, אבל האם פעם חשבת מה אתה עושה בשביל הנשמה? משהו שהוא לא חומרי שאין בו שום גמול אישי שאתה מקבל באותה רגע? זה מבחינתי הבית כנסת ביום שישי נטו לנשמה אני לא מרוויח כלום ולא מפסיד כלום אני רק הולך לשם כי אני מאמין בזה שמידי פעם צריך לעשות משהו שהוא לא חומרי משהו לנשמה.
סטפן רוברטס
Come Out
שוב חוזרים לעניין ההוכחה אחי, כמו שאמרתי לא כל דבר בחיים מגיעה עם הוכחה הדבר היחיד שבטוח זה המוות שום דבר אחר לא בטוח... אז לפעמיים צריך להפסיק לחפש הוכחות ולהאמין במשהו, אם אתה לא מאמין זה כבר משהו אחר בכיף, אל תאמין זאת האמת שלך הדרך שלך מי אני שיגיד שהיא לא נכונה? איש באמונתו יחיה. הבעיה שבגללה רציתי לכתוב לך היא לא להטיף לך מה טוב מה לא טוב (שוב עניין השחור והלבן) אלה שבחיים לא צריך להיות בדעה כל כך נחרצת על משהו..