
נכתב במקור על ידי
Daniel
לא שמעתי על הדברים האלה מעולם.
בכל מקרה,לגבי האינדיאנים האלה, אני לא יודע כמה אנשים היו לוחמי השבטים האלה, זה יכול להיות מעניין, אין לי כל כך מה להגיד על זה.
לגבי השיניים של הדרקון, אין פה אפקטים מיוחדים כל כך, אני גם יכול להצמיח אנשים מהאדמה בתנאי שאני מסתיר אותם שם קודם.
אני לא בידיוק מאלה שרואים סרטונים ביוטיוב על דת, וקוראים יותר מידי מאמרים, אבל אני מניח שלעם היהודי יש גם הרבה יותר ממצאים ארכיאולוגים וכו' שעומדים לצד הסיפור של התורה.
כל עניין סיפור יציאת מצרים למשל, שוב, אני לא בקיא בהיסטוריה כל כך, אבל אני מניח שיש אכן תיעודים לכך שמצרים הייתה אימפריה גדולה בשלב הזה של העבדות במצריים, יש שרידים מבית המקדש, הכותל המערבי וכו'
אני באמת לא ידוע ככ איך להגיב על האינדיאנים האלה, כי להגיד שזה לא אותו דבר זה לא נכון, כי זה באמת דומה.
מה שאני כן יכול לעשות זה לברר את הנושא, ולחזור עם משהו מספק יותר בהמשך.