אוקיי אני שולף קלפים מספר לכם את הסיפור שאני מספר לבחורה דקה לפני שאנחנו מתחילים להתמזמז....
ואני יסביר על אלמנטים שמעוררים משיכה בסיפור.......
הסיפור אמיתי (לפעמים אני נוטה קצת להגזים כדי ליצור עניין ורגשות אצל הבחורה)... אבל בעיקרון הוא מבוסס על החיים שלי באמת...
אז ככה בואי אני אספר לך משהו על החיים שלי...
עד סוף כיתה י"א לא הייתה לי חברה, האמת שאפילו לא התנשקתי...
הייתי ממש ביישן מהילדים האלה שיושבים כל הזמן בסוף הכיתה ואף אחד לא באמת יודע שהם קיימים...
את הצורך שלי בחיי חברה הייתי ממלא בזמן עם המחשב, יצרתי לעצמי מעין חיים וירטואלים שסיפקו אותי מבחינה חברתית, לא היו לי חברים אמתיים אולי רק כמה אבל אני לא באמת החשבתי אותם כחברים...
היה לי דיי טוב אבל הקש ששבר את גב הגמל שגרם לי לצאת מהבועה הזאת היה בטקס היום של כיתה י"ב, שם כולם נפרדו אחד מהשני לקראת הצבא, בכנו וחלקו חוויות משותפות מהתיכון... רק אז בעצם הבנתי שאני לא הייתי קיים שם שאף אחד לא הולך להתגעגע אליי אף אחד לא בא לחבק אותי ולהפרד ממני, מה שגרם לזה שבאמצע הטקס רצתי הביתה ובעצם התחפרתי במיטה וחשבתי על כל הזמן המבוזבז הזה של התיכון החברים שיכולתי להכיר וכל האנשים הנפלאים והפחות נפלאים שהיו לי בשכבה... בשלב מסויים ההורים שלי שהיו בטקס חזרו הביתה ואבא שלי ממש כעס שנטשתי אותו שם לראות את הטקס כמו אדיוט שאני בכלל לא נמצא שם הוא חשב שנטשתי אותו סתם ככה הוא בכלל לא היה מודע למצב הרגשי שהייתי בו, והתחיל לצעוק עליי ולפתח מריבה שהגיע עד מכות ביני לבינו... וזה לא ממש תרם ליום הנורא שעברתי...
*עד עכשיו לא הפגנתי מעמד של גבר מוצלח אבל כן סיפרתי סיפור שמעורר רגשות אצל הבחורה וזה חשוב לשים הרבה רגשות בסיפור שלך ככה היא מתחברת אליך יותר כמובן כי בחורה זקוקה לרגשות כמו נרקומן לסמים
אחרי היום הזה אמרתי לעצמי שאני חייב להשתנות, לצאת מהבועה שהייתי חיי בה מול המחשב. התחלתי להתנדב במד"א שמה ראיתי דברים מזעזעים כמו תאונות דרכים אנשים מתים וכדומה...זה קצת חשף אותי לעולם שבחוץ למציאות הלא נעימה שהייתי רגיל לברוח ממנה... האמת שההתנדבות הזאת תרמה לי יותר ממה שאני תרמתי מאוד התחזקתי מאז... שהחלטתי להתנדב גם במקום בשם "הפוך על הפוך" שם עזרתי לנוער במצוקה ולסתם אנשים שפשוט דיברתי איתם על החיים על הלימודים ובכללי בעיות של teenagers... והאמת שדרך שיחות עם בני נוער למדתי המון על עצמי וגם התאמנתי ביחסי אנוש עם אחרים... שם גם הכרתי את החברה הראשונה שלי שהייתי איתה חצי שנה אחרי זה....
זה היה פשוט מדהים איך שלקראת סוף גיל 18 אחרי כיתה י"ב בתקופה שהתחלתי ללמוד במכללה היו לי מלא אבל מלא חברים וביום הולדת 18 שלי הגיעו משהו כמו 200 אנשים מכל הארץ... אחד הדברים שאהבתי לעשות זה פשוט לטייל בארץ עם תיק שיש בו חלוק של מד"א בקבוק נטסי וקצת כסף... הייתי נוסע למקומות מבאר שבע עד עפולה מכיר אנשים חדשים, וגם בחורות חחח הגעתי למצב שהיו לי בו זמנים כמה מכמה ערים שונים... אני לא גאה בזה אבל אחרי שהשתנתי זה נתן לי סוג של כח שאני יכול להשיג כמעט כל בחורה... שהתלהבתי מזה ולקחתי את זה קצת רחוק... עכשיו כמובן אני כבר לא בוגד ועושה דברים כאלה.
בקיצור זה הסיפור של תחילת התקופה הכי סוערת בחיים שלי ולאן שהגעתי היום.
*עכשיו הדגשתי אלמנטים של ערך חברתי גבוהה, אחד שבחורות רוצות אותו, מנהיג, ביטחון עצמי גבוה ועוד המון נתונים שיוצרים משיכה אצל בחורה כמובן בשילוב עם סיפור רגשי מהלב
אני אומר לכם חברים, אחרי סיפור כזה הרוב המוחלט של הבנות פשוט יאנסו אותכם היו כמה שהרגישו צורך לנשק אותי עוד במהלך הסיפור....
תמצאו לעצמכם סיפור כזה... תבנו אותו ותתרגלו אותו על בנות, בהצלחה.