קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עיצוב אתר] עיצוב אתר הוסטינג | עיצוב ראשון שלי|יש אפשרות למכירה... :) |ותנו הצעות לשיפור
    על ידי liorxxx123 בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 11-09-2010, 15:16
  2. גלריה שלי | רוצה הצעות לשיפור
    על ידי Nestle בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 31-08-2007, 22:01
  3. [סיפור]העונה שלי עם יובה..
    על ידי British_Bloke בפורום Football Manager
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-07-2007, 23:21
  4. איך החתימה שלי? יש הצעות לשיפור?
    על ידי nakarish בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-04-2006, 21:51
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

סיפור מקורי שלי עם אלמנטים של משיכה + הצעות לשיפור.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל סיפור מקורי שלי עם אלמנטים של משיכה + הצעות לשיפור.

אוקיי אני שולף קלפים מספר לכם את הסיפור שאני מספר לבחורה דקה לפני שאנחנו מתחילים להתמזמז....
    ואני יסביר על אלמנטים שמעוררים משיכה בסיפור.......

הסיפור אמיתי (לפעמים אני נוטה קצת להגזים כדי ליצור עניין ורגשות אצל הבחורה)... אבל בעיקרון הוא מבוסס על החיים שלי באמת...

אז ככה בואי אני אספר לך משהו על החיים שלי...

עד סוף כיתה י"א לא הייתה לי חברה, האמת שאפילו לא התנשקתי...
    הייתי ממש ביישן מהילדים האלה שיושבים כל הזמן בסוף הכיתה ואף אחד לא באמת יודע שהם קיימים...
    את הצורך שלי בחיי חברה הייתי ממלא בזמן עם המחשב, יצרתי לעצמי מעין חיים וירטואלים שסיפקו אותי מבחינה חברתית, לא היו לי חברים אמתיים אולי רק כמה אבל אני לא באמת החשבתי אותם כחברים...
    היה לי דיי טוב אבל הקש ששבר את גב הגמל שגרם לי לצאת מהבועה הזאת היה בטקס היום של כיתה י"ב, שם כולם נפרדו אחד מהשני לקראת הצבא, בכנו וחלקו חוויות משותפות מהתיכון... רק אז בעצם הבנתי שאני לא הייתי קיים שם שאף אחד לא הולך להתגעגע אליי אף אחד לא בא לחבק אותי ולהפרד ממני, מה שגרם לזה שבאמצע הטקס רצתי הביתה ובעצם התחפרתי במיטה וחשבתי על כל הזמן המבוזבז הזה של התיכון החברים שיכולתי להכיר וכל האנשים הנפלאים והפחות נפלאים שהיו לי בשכבה... בשלב מסויים ההורים שלי שהיו בטקס חזרו הביתה ואבא שלי ממש כעס שנטשתי אותו שם לראות את הטקס כמו אדיוט שאני בכלל לא נמצא שם הוא חשב שנטשתי אותו סתם ככה הוא בכלל לא היה מודע למצב הרגשי שהייתי בו, והתחיל לצעוק עליי ולפתח מריבה שהגיע עד מכות ביני לבינו... וזה לא ממש תרם ליום הנורא שעברתי...

*עד עכשיו לא הפגנתי מעמד של גבר מוצלח אבל כן סיפרתי סיפור שמעורר רגשות אצל הבחורה וזה חשוב לשים הרבה רגשות בסיפור שלך ככה היא מתחברת אליך יותר כמובן כי בחורה זקוקה לרגשות כמו נרקומן לסמים

אחרי היום הזה אמרתי לעצמי שאני חייב להשתנות, לצאת מהבועה שהייתי חיי בה מול המחשב. התחלתי להתנדב במד"א שמה ראיתי דברים מזעזעים כמו תאונות דרכים אנשים מתים וכדומה...זה קצת חשף אותי לעולם שבחוץ למציאות הלא נעימה שהייתי רגיל לברוח ממנה... האמת שההתנדבות הזאת תרמה לי יותר ממה שאני תרמתי מאוד התחזקתי מאז... שהחלטתי להתנדב גם במקום בשם "הפוך על הפוך" שם עזרתי לנוער במצוקה ולסתם אנשים שפשוט דיברתי איתם על החיים על הלימודים ובכללי בעיות של teenagers... והאמת שדרך שיחות עם בני נוער למדתי המון על עצמי וגם התאמנתי ביחסי אנוש עם אחרים... שם גם הכרתי את החברה הראשונה שלי שהייתי איתה חצי שנה אחרי זה....
    זה היה פשוט מדהים איך שלקראת סוף גיל 18 אחרי כיתה י"ב בתקופה שהתחלתי ללמוד במכללה היו לי מלא אבל מלא חברים וביום הולדת 18 שלי הגיעו משהו כמו 200 אנשים מכל הארץ... אחד הדברים שאהבתי לעשות זה פשוט לטייל בארץ עם תיק שיש בו חלוק של מד"א בקבוק נטסי וקצת כסף... הייתי נוסע למקומות מבאר שבע עד עפולה מכיר אנשים חדשים, וגם בחורות חחח הגעתי למצב שהיו לי בו זמנים כמה מכמה ערים שונים... אני לא גאה בזה אבל אחרי שהשתנתי זה נתן לי סוג של כח שאני יכול להשיג כמעט כל בחורה... שהתלהבתי מזה ולקחתי את זה קצת רחוק... עכשיו כמובן אני כבר לא בוגד ועושה דברים כאלה.
    בקיצור זה הסיפור של תחילת התקופה הכי סוערת בחיים שלי ולאן שהגעתי היום.

*עכשיו הדגשתי אלמנטים של ערך חברתי גבוהה, אחד שבחורות רוצות אותו, מנהיג, ביטחון עצמי גבוה ועוד המון נתונים שיוצרים משיכה אצל בחורה כמובן בשילוב עם סיפור רגשי מהלב

אני אומר לכם חברים, אחרי סיפור כזה הרוב המוחלט של הבנות פשוט יאנסו אותכם היו כמה שהרגישו צורך לנשק אותי עוד במהלך הסיפור....

תמצאו לעצמכם סיפור כזה... תבנו אותו ותתרגלו אותו על בנות, בהצלחה.

2. קישורים ממומנים

האמת היא שהסיפור שלי מאוד דומה, רק שכמו שאמרת הוא פשוט קצת פחות מוקצן, אני ואתה אבל התחלנו לחיות את החיים באמת בערך מאותו גיל, ואמנם אני לא עד כדי כך מצליח עם בחורות עדיין אבל אם אתה אומר שסיפור כזה הוא טוב אז זה ממש משמח, את האמת שסיפרתי את זה לכמה ידידות טובות אבל להשתמש בו על מטרה עוד לא יצא לי.. אבל אני מניח שזה יקרה בקרוב

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זה לא אני... זה אתן ;)

אהבתי אחי יש לי משו דומה שכל פעם שאני מספר אותו אני משנה אותו קצת
    אבל אחלה סיפור וזה באמת חשוב לפני הכול שהיא תיכנס לרגש כלשהו כי אז יהיה ללה יותר כקל להתחבר אליך

מכין חתימות לפורום בפרטי

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

נהנתי לקרוא, תודה על השיתוף!
    באיזה שלב אתה מספר אותו? נוחות בעצם?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    0
    נקודות
    0

צריך לספר סיפור כזה שאתה מגיע לשלב שאתה לבד עם הבחורה - אתה אומר לה משהו כמו: אני רוצה להכיר אותך יותר לעומק - תספרי לי משהו על עצמך... בדר"כ הבחורה תזרוק אליך את הכדור ותגיד לך לספר קודם...
    שמה אני משתמש בסיפור... לרוב הן מתרגשות מראות סימני התעניינות: מבט, יד, חיבוק יש כאלה שאפילו ישר מנשקות (: זה בדוק

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

זה לא סיפור שבאמת קרה לך נכון?
    לא מת על לספר שקרים זה יחזור אליך בהמשך

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

את האמת זה דבר שבחיים אני לא יגיד לבחורה שאני לא מכיר כי אני יותר בקטע של מיסתורין מה שכן אני עושה זה מוערר משיכה בקטעים אחרים של מגע דיבורים על סקס פלרטוט וכו' אבל בעקרון אז זה עוזר לך אז זה לא משנה למרות שלפי דעתי סיפור כזה אתה צריך לספר למישהי שאתה באמת מתחבר אליה ולא סתם משיהי

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

הסיפור שלך מעורר פליאה! אבל אם להודות באמת נראה לי מאוד מפגר לספר על עצמך לאחרים בשביל ליחצן את עצמך.. כולם עושים את זה בימינו אבל זה צבוע ופתטי לדעתי.

לספר כזה דבר לבחורה כולה בשביל לשכב איתה זה נשמע לי יותר כמו סיפור שיווקי מאשר סיפור מהלב.
    אבל שוב, הסיפור שלך בפני עצמו באמת טוב וגרם לי להתמלא באברציות
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 09-01-2011 בשעה 20:16.

סיפורים אישיים זה מעולה, באמת.
    לכתוב לעצמך, להראות לעצמך שהשתנית, שעברת דרך ארוכה ואתה בן אדם יותר מפותח רגשית וחברתית עכשיו - כל זה עוזר מאוד לקבלת הערכה עצמית ובטחון עצמי יציב בעצמך.

אבל, ויש אבל, לספר סיפור כזה באמצע סט סתם ככה, לדעתי סתם יראה כנסיון הרשמה. אני כותב לעצמי לפעמים דברים כאלה, נכנס לפרטים, מזכיר לעצמי איך השתנתי וזה גם למה אני יודע שיש בי משהו, שאני בן אדם שמצליח להשתפר, לקחת את עצמו בידיים, שאני טוב יותר.
    אז למה לי להתחיל ליחצן את עצמי? מה אני תלוי במה שהם חושבים עלי? שיקפצו לי, אני יודע שאני טוב, הוכחתי את זה לעצמי וזה מה שחשוב לי.

לספר סיפור כזה לדעתי זה נסיון להרשים בצורה עלובה. אם הייתי שומע כזה סיפור הדבר הראשון שהיה עולה לי זה באמת "הוא מנסה להרשים", זה אגב מה שעלה לי גם עכשיו... אבל במקרה הזה אני יודע שמדובר בפורום וחברה של אנשים מיוחדים ואני בעד קידום של האנשים פה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    0
    נקודות
    0

זה סיפור אמיתי :X...

ואני מספר את זה בשלב שמרגיש לנכון לספר את זה ככה שזה לא מרגיש כיאילו אני מנסה להרשים אותה

ציטוט נכתב במקור על ידי Mog צפיה בהודעה
    זה סיפור אמיתי :X...

ואני מספר את זה בשלב שמרגיש לנכון לספר את זה ככה שזה לא מרגיש כיאילו אני מנסה להרשים אותה
    מאמין לך לגמרי שזה אמיתי, אבל עדיין זה יעביר אצל אנשים תחושה של נסיון שיווק.
    הייתי מספר את זה אוליי אחרי הסקס הראשון, תלוי בבחורה...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    מאמין לך לגמרי שזה אמיתי, אבל עדיין זה יעביר אצל אנשים תחושה של נסיון שיווק.
    הייתי מספר את זה אוליי אחרי הסקס הראשון, תלוי בבחורה...
    עד עכשיו סיפרתי את זה בפגישות ראשונות וזה עבר ב100% מהפעמים וסיפרתי את זה דיי הרבה

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

פחות או יותר הסיפור של כולנו.
    אם לספר אותו לבחורה או לא?... החלטה שלכם..
    לדעתי זה קצת יותר מדי נידי , אתה כאילו מספר לה את זה בשביל שהיא תרגיש רחמים על מה שהיה לך / בשביל להרשים אותה על איך שאתה היום.
    לא מאמין בסיפורים. תמונה אחת שווה אלף מילים. כשהיא תראה שאתה גבר דומיננטי , שכל הבנות נמרחות עליו , וכשזה יגיע לרמה כזאת שהחברות שלה מתות עלייך , תאמין לי שלא צריך יותר מזה.

בכל מקרה - כל אחד והשיטות שלו , ומה שעובד בשבילך - אל תשנה
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 10-01-2011 בשעה 16:16.
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    פחות או יותר הסיפור של כולנו.
    אם לספר אותו לבחורה או לא?... החלט השלכם..
    לדעתי זה קצת יותר מדי נידי , אתה כאילו מספר לה את זה בשביל שהיא תרגיש רחמים על מה שהיה לך / בשביל להרשים אותה על איך שאתה היום.
    לא מאמין בסיפורים. תמונה אחת שווה אלף מילים. כשהיא תראה שאתה גבר דומיננטי , שכל הבנות נמרחות עליו , וכשזה יגיע לרמה כזאת שהחברות שלה מתות עלייך , תאמין לי שלא צריך יותר מזה.

בכל מקרה - כל אחד והשיטות שלו , ומה שעובד בשבילך - אל תשנה
    מסכים איתך לגבי זה שעדיף להראות שאתה דומננטי והכל אבל יש חוק בתסריטאות
    אם זה עובד וזה טוב - אז זה עובד וזה טוב

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

וכמו שאמרתי - מה שעובד בשבילך - אל תשנה
    הייתי פה.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect